Rezerwuj i oceniaj 8 828 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Hendra Holiday Park

8,6
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 8,15 GBP/9,29 €/14,28 AUD/10,95 USD/14,00 CAD/10,82 CHF/92,47 kr/69,17 kr/90,87 kr/1 152 kr/190,87 $/6 994 $/35,51 PEN/15,67 NZD/147,85 R/39,24 zł/36,60 R$/238,80 Kč/1 107 RSD/2 920,23 Ft/644,25 ₽/72,35 CNY (za 1 dobę, 2 dorosłych)

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Ogólne

  • Nagradzany park rodzinny z mnóstwem atrakcji
  • Kompleks basenów, klub dla dzieci, bary, restauracje i dania na wynos
  • Wieczorna rozrywka i nagradzane toalety

Bez wątpienia „więcej” znaczy „lepiej” w Hendra Holiday Park, zdobywcy tytułu kornwalijskiego parku wypoczynkowego roku: emocje są gwarantowane niezależnie od pogody dzięki nadzwyczajnej ofercie atrakcji, wieczorny program rozrywkowy wypełniony jest muzyką na żywo, występami satyryków i kabaretów a obiekty sanitarne można ocenić na pięć gwiazdek (obiekt zdobył nawet wyróżnienie dla „Toalety roku”).

Dzieci zaczną fikać z radości, gdy odkryją duży kompleks basenów krytych i na świeżym powietrzu ze zjeżdżalniami, uskokami, gejzerami i wodospadami (obowiązuje niewielka opłata za wstęp do krytego basenu), najmłodsi mogą pluskać się bez obaw w specjalnej strefie dla maluchów. Gdy już się pomarszczą, klub dla dzieci Hippo zajmie je poszukiwaniem skarbów, ścieżkami przyrodniczymi, karaoke, fantazyjnymi strojami i innymi atrakcjami. Możesz też zabrać je na plac zabaw lub jeden z trzech placów z przeszkodami na terenie obiektu.

Pozostałe udogodnienia są zbyt liczne, aby je wymienić, ale możesz być pewien, że znajdziesz tu mnóstwo barów, kawiarni, restauracji i jadłodajni na wynos, wszelkiego rodzaju aktywności sportowe i zawody, a także wszystko, czego możesz potrzebować w trakcie pobytu (a wszystko, o czym zapomniałeś będzie prawdopodobnie dostępne w dobrze zaopatrzonym supermarkecie). Parcele mają odpowiednie rozmiary, a pola są dobrze zaprojektowane, z odpowiednimi drogami dojazdowymi i oświetleniem.

Złota nagroda w dziedzinie ochrony Davida Bellamy'ego

Uwaga

Obiekt przyjmuje wyłącznie rodziny (najbliższych członków) i pary - rezerwacje od innych rodzajów grup będą odrzucane.

Odkryty basen jest otwarty w okresie od 01/07 do 30/08 (w zależności od warunków atmosferycznych).

Okres rezerwacji nie może przekraczać 21 kolejnych nocy.

Obiekt nie przyjmuje pojedynczych rezerwacji (tylko jedna osoba).

Kryty basen Oasis jest dostepny przez cały sezon za niewielką opłatą w wysokości 2,99 GBP od gościa obiektu Hendra za półtoragodzinną sesję, dzieci w wieku poniżej trzech lat bezpłatnie.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa: 2 osoby dorosłe

Edytuj…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

8,6

Ogólna ocena na podstawie 84 recenzji

 

93% poleciłoby to miejsce znajomemu.

89% przyjechałoby tutaj ponownie.

 

Przydział wymaga co najmniej 5 recenzji.

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Wyświetl moje recenzje według:
Sortuj wg:
Pobyt w:
Oryginalny język recenzji:

Pokazuj recenzję tylko z ostatnich 18 miesięcy

Zresetuj filtry
Domyślny awatar

great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back ... 01-10-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania elizabeth m. Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back on way home fro anyother night.will be back nextyear

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We look forward to welcoming you back again soon.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Bloody awful 25-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Joeann D. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Nothing

    Niepolubione: 

    Hendra cancelled my booking
    You were informed
    I wasn’t
    I arrived after10pm to drunken bikers no security and no idea what to do
    I “slept”in a lay-by a lone woman cheers
    I got a reply from Hendra only after I complained
    Helpfully???!! They said you should have told me

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

When we received your booking from Pitch Up we immediately contacted you via email and left you a phone message advising you that as your booking breached our terms and conditions we had not accepted your booking and authorised a refund of monies paid.

We do not accept bookings from single parties, mixed groups or uneven parties.

If you had not received these messages then I am sorry, but not sure what more we could have done.

If guests are arriving after 10pm then we ask that they let us know, however we do have a 24 hour security team and a night warden to welcome late arrivals.

There was a charity Beer Festival here last weekend that attracted a lot of locals and was well received by our guests on site too.

We, of course, would not want you, or anyone, to sleep in a lay-by. Had you spoken to our warden or security on arrival then they would have done all they could to assist.

Ogólna
2
Miejsce
(Brak ocen)
Stosunek jakości do ceny
(Brak ocen)
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
(Brak ocen)
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
(Brak ocen)
WiFi
(Brak ocen)

The camp was well kept near shop showers and toiliets ... 24-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania gail_w268023 Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The camp was well kept near shop showers and toiliets was kept spotless the cleaners was there couple of times a day cant praise them enough. Facilities was very good if you had children lots of things for them to do . Well done toall the hendre staff .

    Niepolubione: 

    Despite the muddy pitch we hadt erect our tent on the weekwas veryenjoyable until fridaywhena group pitched up beside us mostly youngsters went out for the evening came back drunk at 12 am then continued the party until 3.30am im all for enjoying yourself but have a little respect for others thank god we was coming back on saturday but had to drive from conwall towales on two and a halfhours sleep thanks to our neighbours

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Excellent site for families 18-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Danielle F. Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Shower block was clean and warm.
    Fantastic facilities for the children, indoor play, parks, swimming pool etc.
    Wifi was excellent

    Niepolubione: 

    Pitch was very muddy

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We hope to see you again soon.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

A family orientated site with great facilities. 14-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Matthew G. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Great facilities and only a short drive to Newquay. If you don't mind walking you can do it in about 45 mins. The Morrison's around the corner was useful as it's open until midnight most days. We went out of season so it was nice and quiet but I should imagine peak season is busy with families as that's what the site is tailored towards.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

Very clean showers and toilets 13-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Chris A. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly staff
    Swimming pool .well equipped shop

    Niepolubione: 

    Paying for swimming

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, ... 13-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Stewart K. Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, the area was kept clean throughout our time there, all the facilities were perfect, and it was very easy to visi the area.

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Happy friendly place, clean throughout, all amenities required 08-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania kate_l104568 Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Whole site and entertainment

    Niepolubione: 

    Our particular pitch was a seasonal pitch and due to rain get muddy, and shelter from the trees meant the sun couldn't dry it out as well as we wanted. However, maintenance put down grit for us that was a big help. This is not a reflection on the whole camp site just our pitch

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

The cleanliness of facilities, the friendly staff. 08-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Paul F. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The cleanliness of facilities, the friendly staff.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

Beautiful location , helpful staff, clean facilities. 07-09-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Chris O. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu (bez opłat za zwierzęta)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Excellent staff, I had been emailing prior to the stay about arranging the perfect Holiday in which I would be proposing to my girlfriend. They went above and beyond to ensure we had a good stay, even went out to collect a bunch of flowers that I ordered quietly and had the evening entertainment staff present them to her in the clubhouse after i proposed. The food was delightful and fairly priced, the pool was brilliant and again the staff were very helpful with suggesting places to see nearby as well. We have already recommended the stay to family and some are already booking. Thanks again from my fiance and I, we will be back.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Congratulations to you both.
We were more than happy to help plan your surprise for Charlotte, and delighted that she said 'yes'.
Thank you for your fantastic 10 out of 10 review and for recommending us to your family and friends.
We hope to welcome you back again soon,
Reception Team at Hendra Holiday Park.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Funkcje

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wędkarstwo

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Bezpłatne WiFi

Internet

Lokalne produkty

Odbiór ze stacji/lotniska

Pralnia

Prysznic dostępny

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Usługi komunalne

Dostępne butle gazowe

Energia odnawialna

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Przyczepy kempingowe i kampery

Podłączenie do wody dla przyczep kempingowych

Punkt serwisowy dla samochodów kempingowych

Sezonowe parcele

Zasady

Akceptacja psów

Akceptacja psów przez cały rok

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Jazda konno w pobliżu

Kort tenisowy w okolicy

Pole golfowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Szkoła surfingu w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Wędkarstwo w okolicy

Wypożyczalnia kajaków w okolicy

Wypożyczalnia rowerów w okolicy

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Publiczny transport w pobliżu

Sklep w okolicy

Rodzaj

Bardzo duże (parcele ponad 200)

Kemping 2.0.

Domki w kształcie kapsuły

Parcele dla wielkich namiotów

Miejsce

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Kornwalia, Anglia, TR8 4NY
  • Strefa czasowa Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 50.4009°N 5.0493°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1,8 kilometrów
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2,0 kilometry
Newquay Bus Station — 2,9 kilometry
Dworce kolejowe
Quintrell Downs Rail Station — 1,5 kilometrów
Newquay Rail Station — 2,4 kilometry
St Columb Road Rail Station — 7,7 kilometrów
Porty promowe
Padstow Ferry Landing — 17,7 kilometrów
Rock Padstow Ferry Landing — 18,3 kilometrów
Tolverne Ferry Landing — 19,9 kilometrów
Lotniska
Newquay St Mawgan Airport — 6,0 kilometrów
Penzance Airport — 45,1 kilometrów

Trasa dojazdu


Z M5 w Exeter zjedź na A30 do skrzyżowania Highgate Hill, jedź według znaku na A392 do Newquay. W Quintrell Downs przejedź prosto przez rondo i dalej przez 800 m. Hendra Holiday Park znajduje się po lewej stronie (2,4 kilometra od centrum miasta Newquay).

Istnieje regularne połączenie autobusowe z obiektu do centrum miasta Newquay, dodatkowo zapewniamy usługi taksówkarskie miejscowej firmy Bio Travel: w razie potrzeby firma przygotuje minibus.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

Z tak wieloma atrakcjami na miejscu może być Ci trudno opuścić teren obiektu, ale gwarna miejscowość Newquay jest oddalona zaledwie o kilka minut. Oprócz słynnych plaż i surfingu, miasto oferuje ogród zoologiczny i akwarium, wspaniałe pola golfowe, jazdę konną, żeglarstwo i sporty wodne, a także lokale gastronomiczne wszelkiego rodzaju i sklepy w razie potrzeby.

Położone na obrzeżach Newquay Dairyland Farm World i Lappa Valley Steam Rail są idealne dla małych i dużych, a jeśli wybierzesz się nieco dalej, możesz odwiedzić kilka najpopularniejszych atrakcji turystycznych Kornwalii, takich jak ogrody botaniczne Eden Project i Lost Gardens of Heligan, galeria Tate w St. Ives, wyspa St Michael's Mount, przylądek Land’s End i Narodowe Muzeum Morskie. Obiekt Hendra współpracuje z niektórymi z tych miejscowych atrakcji, oferując swoim gościom korzystne zniżki, pod warunkiem uprzedniego zarezerwowania biletów.

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Newquay Zoo (1,9 kilometrów)
  • Blue Reef Aquarium (2,8 kilometry)
  • Lappa Valley Steam Railway (3,7 kilometry)

National Trust

  • Trerice (1,8 kilometrów)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9,0 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 19 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  08:00 –  20:00
Wyjazd:  10:00
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  12:00 –  20:00
Wyjazd:  10:00

Możesz zameldować się w obiekcie od 8:00, jednak może okazać się, że nie dostaniesz się do przydzielonej parceli przed 12:00.

Polityka anulowania Hendra Holiday Park

Brak zwrotów.

Obowiązuje opłata w wysokości 15 GBP za każdą zmianę potwierdzonej rezerwacji.

Zmiany podlegają opłacie w wysokości <strong>15,00 GBP</strong> (72,74 zł).

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

15% bezzwrotny depozyt jest płatny teraz. Hendra Holiday Park pobierze saldo z Twojej karty 40 dni przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 40 dni, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Zakwaterowanie wynajmowane: Depozyt w wysokości 20,00 GBP (96,99 zł) jako kaucja za uszkodzenia/nieporządek/opaskę jest wymagany przy przyjeździe i zostaje zwrócony przy wyjeździe, jeśli inspekcja nie stwierdzi uszkodzeń ani braków.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Maestro
MasterCard
Visa

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

Zamknij

Zgłoś problem

Reason:
Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z Hendra Holiday Park


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Basen
Odkryty basen jest otwarty w okresie od 01/07 do 30/08 (w zależności od warunków atmosferycznych).

Obłożenie
Obiekt przyjmuje wyłącznie rodziny (najbliższych członków) i pary - rezerwacje od innych rodzajów grup będą odrzucane.

Ogólne
Okres rezerwacji nie może przekraczać 21 kolejnych nocy.
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Pojazdy
Zakaz ruchu pojazdów w okresie od 00:00 do 06:00.

Przyjazdy i wyjazdy
Należy jak najszybciej powiadomić personel obiektu o późnym przyjeździe. Rezerwacja pozostanie aktualna przez 24 godziny, po tym okresie personel zastrzega sobie prawo do ponownego wynajęcia Twojej jednostki.

Wynajmowane zakwaterowanie
Zakwaterowanie wynajmowane: Depozyt w wysokości 20,00 GBP (96,99 zł) jako kaucja za uszkodzenia/nieporządek/opaskę jest wymagany przy przyjeździe i zostaje zwrócony przy wyjeździe, jeśli inspekcja nie stwierdzi uszkodzeń ani braków.

Zmiany w Twoich wakacjach
Zmiany podlegają opłacie w wysokości 15,00 GBP (72,74 zł).

Dodatkowe warunki

W przypadku, gdy park jest zmuszony do pomocy w holowaniu pojazdów, jednostek lub sprzętu gości z parceli, odbywa się to na ryzyko właściciela i może podlegać opłacie.

Kryty basen Oasis jest dostepny przez cały sezon za niewielką opłatą w wysokości 2,99 GBP od gościa obiektu Hendra za półtoragodzinną sesję, dzieci w wieku poniżej trzech lat bezpłatnie. Dostępne są zniżkowe karnety wstępu na basen, jednak należy je wybrać jako dodatek podczas rezerwacji.

Obiekt nie przyjmuje pojedynczych rezerwacji (tylko jedna osoba).

Zamknij