Bestill og gi din mening om 9577 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Hendra Holiday Park

9.1
Se priser og bestill
Fra £ 14,45/€ 16,40/AUD 26,59/USD 18,87/CAD 24,73/CHF 18,81/SEK 169,72/DKK 122,36/kr 155,28/ISK 2 211/ARS 688,62/CLP 12 827/PEN 62,65/NZD 28,65/ZAR 272,09/PLN 70,50/BRL 70,03/CZK 424,38/RSD 1 941/HUF 5 297,86/RUB 1 239,08/CNY 130,74 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Generelt

  • Award-winning family park with loads to do
  • Pool complex, kids' club, bars, restaurants and takeaways
  • Evening entertainment and award-winning loos

Big definitely equals better at Hendra Holiday Park, a winner of Cornwall’s Holiday Park of the Year: excitement is guaranteed whatever the weather, thanks to the amazing range of things to do; the evening entertainment programme is chock-a-block with live bands, comedians and cabarets; and ablutions are a five-star affair (the site has even enjoyed an accolade for ‘Loo of the Year’).

The kids will turn cartwheels when they discover the large indoor and outdoor pool complex, with its flumes, river rapids, geysers and waterfalls (a small fee applies for indoor pool access), little squirts can splash around without getting flattened in a special toddlers’ area. Once they become too prune-like, the Hippo Kids' Club will take over and entertain them with treasure hunts, nature trails, karaoke, fancy dress and more. Or you can take them to the soft play area or one of the three adventure playgrounds on site.

The other facilities are too numerous to list, but take it as read that you’ll find a good number of bars, cafés, restaurants and takeaways; all manner of sports activities and competitions; plus everything you could possibly need for your stay (and anything you’ve forgotten will probably be on sale at the well-stocked supermarket). The pitches are a good size, and the fields are well designed, with proper access roads and lighting.

Oversett (Drevet av Google Translate)
AA Feriesenter

Legg merke til

Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 01/07 og 30/08 (væravhengig).

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Campingplassen er kun for familier (nære familiemedlemmer) og par – bestillinger for alle andre gruppetyper vil bli avslått.

Det kan ikke bestilles flere enn 21 overnattinger på rad.

Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

All: adgang til svømmebassenget er ikke inkludert i prisen og koster £ 3,00 (kr 32,22) per voksen og £ 3,00 (kr 32,22) per barn per session.

Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

The indoor Oasis pool is open to the public all season and a small session fee applies at £3 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9.1

Samlet vurdering basert på 161 vurderinger

 

94% ville anbefalt dette stedet til en venn.

93% ville overnattet her igjen.

 

Distribusjon krever 5 vurderinger eller flere.

46% beskrev Hendra Holiday Park som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Vis meg vurderinger av:
Sorter etter:
Overnatter i:
Det opprinnelige språket vurderingen ble skrevet på:

Bare vurderinger for de siste 18 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Standardavatar

Lovely and clean, and welcoming 10/22/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Sam B. Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass for telt eller campingbil på gressunderlag med strøm (for fire personer, kjæledyrvennlig)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    How accommodating the site is, it has everything on site other than a beach,

    Ikke likt: 

    You had to pay for swimming even with the passes for everything else

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

amazing site 10/09/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Lee S. Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag uten strøm (ingen kjæledyr)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything

    Ikke likt: 

    nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your top marks! We are so pleased that you liked everything.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Excellant place, exceptionally clean . 09/30/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Anonym Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Wonderful stay . Beautifully clean.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for giving us a 10 and for your lovely comments. We are so pleased you liked your stay!

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Lovely grounds nice food good entertainment 09/18/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Elinor D. Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely grounds nice food good entertainment

    Ikke likt: 

    Limited menu at restaurant shop doesn’t stay open long enough

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

Won’t be back for start to finish we had problems 09/18/2018

Landet til anmelder: Storbritannia April B. Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass ([A]) på gressunderlag uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Toilet facilities

    Ikke likt: 

    Staff-rude
    Rules and regulations on everything
    Was assigned wrong pitch
    Venue was privately booked out without prior warning so the only option was to sit outside the pizza place in the cold with small kids(didn’t do that)
    Park was all broken
    Going swimmming everyday at cost mounts up
    Better to stay at a haven wish we had

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

We are sorry to read that you didn't enjoy your stay. You should have been warned about the Bluegrass Festival,which takes place in The Venue, beforehand. We did send out emails and called people, so we don't know why you weren't aware, sorry. We are surprised that you found staff rude as we usually get very positive reviews regarding staff. Please let us know what was broken so we can fix it.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Very clean,a bit pricey for shops,food,bars and on site activities 09/15/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Mark R. Bekreftet

  • Plass ([A]) på gressunderlag uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very clean,a bit pricey for shops,food,bars and on site activities

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for giving us a 10!

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Good bar on site 09/15/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Anonym Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Good bar on site

    Ikke likt: 

    Stupid amount of rocks under the pitch

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your good review. We are sorry and surprised to read about the rocks.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

We would go again. Hopefully it will be a dry holiday. As it did rain. 09/13/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Megan L. Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag uten strøm (ingen kjæledyr)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The facilities were good. Thoroughly enjoyed the pizzas from Mario’s on the first night. The shop has most things you need. But Morrison’s is down the road. The showers and toilets cleaned daily.

    Ikke likt: 

    Wasn’t too keen on the fish and chips second night.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review. We are pleased that you liked the facilities and enjoyed your pizza at Mario's. Sorry about the fish and chips - we will pass on your feedback.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Standardavatar

The facilities 09/11/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Abigail H. Bekreftet

  • Plass på gressunderlag med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The facilities

    Ikke likt: 

    Only that we were as far away from the toilet block as could be, even though there were pitches available nearer during the whole of our stay.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for giving us a 10. We are surprised that you said you were far away as by looking at your booking you were really close to the blocks, unless the information on the system is incorrect... Anyway, we are pleased that you enjoyed your stay.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Clean. Good facilities. 09/10/2018

Landet til anmelder: Storbritannia Anonym Mobiltelefonikon Bekreftet

  • Plass på gressunderlag uten strøm (kjæledyrvennlig)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Clean. Good facilities.

    Ikke likt: 

    Noise at night from other campers. Both nights neighbours were noisy well past 11. Second night there were children shouting / running round still at 1.30am!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review. We are pleased you would recommend us,despite the problems you had. It is unfortunate that you had noisy neighbours; if you had said we would have moved you and had a word with them.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

Takeaway

Tennis

Treningssenter

TV-rom

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Lokalprodukter

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Tjenester

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Campingvogner og bobiler

Servicestasjon for bobil

Sesongplasser

Vanntilkobling for campingvogner

Regler

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Restaurant i nærheten

Surfeskole i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Tennis i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Studentgrupper velkomne

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Offentlig transport i nærheten

Type

Meget stor (flere enn 200 plasser)

Camping 2.0

Ekstra store teltplasser

Pod-hytter

Sted

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Cornwall, England, TR8 4NY
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.4009°N 5.0493°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1.8 kilometer
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2.0 kilometer
Newquay Bus Station — 2.9 kilometer
Togstasjoner
Quintrell Downs Rail Station — 1.5 kilometer
Newquay Rail Station — 2.4 kilometer
St Columb Road Rail Station — 7.7 kilometer
Fergehavner
Padstow Ferry Landing — 17.7 kilometer
Rock Padstow Ferry Landing — 18.3 kilometer
Tolverne Ferry Landing — 19.9 kilometer
Flyplasser
Newquay St Mawgan Airport — 6.0 kilometer
Penzance Airport — 45.1 kilometer

Veibeskrivelse


There is a regular bus service from the top of Hendra Site into Newquay town centre, and we also provide a taxi service from the site with local firm Bio Travel: they can arrange a minibus if required.

Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

With so much to do on site, you may find it hard to prise yourself out of Hendra’s landscaped country setting, but busy Newquay is only minutes away. Aside from its renowned beaches and surf, the town has a zoo and aquarium, great golf courses, horse riding, sailing and watersports, plus eateries of every flavour, and plenty of retail therapy if needed.

On the outskirts of Newquay, Dairyland Farm World and the Lappa Valley Steam Railway are perfect for kids and big kids alike; and if you travel a bit further, you’ll find some of Cornwall’s most popular tourist haunts, such as the Eden Project, the Tate Gallery at St. Ives, St Michael’s Mount, the Lost Gardens of Heligan, Land's End and the National Maritime Museum. Hendra has teamed up with some of these local attractions to offer decent discounts to its guests, provided you book your tickets in advance.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Newquay Zoo (1.9 kilometer)
  • Blue Reef Aquarium (2.8 kilometer)
  • Lappa Valley Steam Railway (3.7 kilometer)

National Trust

  • Trerice (1.8 kilometer)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9.0 kilometer)

Sykkelruter

Finn lokale sykkelruter på National Cycle Network - over 20.000 kilometer med sykkelruter.

Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  8 a.m. –  8 p.m.
Avreise:  10 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  noon –  8 p.m.
Avreise:  10 a.m.

You may check in on site from 8am although you may not be able to go to your allocated pitch until 12 noon.

Hendra Holiday Park retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 8 uker før ankomstdato.

Endringer blir pålagt et gebyr på £ 20,00 (kr 214,79).

Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster eller tidligere avreiser.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Et ikke-refunderbart depositum på 15% kan betales nå. Hendra Holiday Park vil belaste kortet for hele beløpet 8 uker før ankomst. Hvis ankomst er innen 8 uker, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Leid innkvartering: Et depositum på £ 20,00 (kr 214,79) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Du kan også velge å betale hele beløpet når du bestiller.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Maestro
MasterCard
Visa

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

Lukk

Rapporter et problem

Reason:
Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt Hendra Holiday Park


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Basseng
Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 01/07 og 30/08 (væravhengig).

Ekstraelementer
All: adgang til svømmebassenget er ikke inkludert i prisen og koster £ 3,00 (kr 32,22) per voksen og £ 3,00 (kr 32,22) per barn per session.
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Endringer på ferien din
Endringer blir pålagt et gebyr på £ 20,00 (kr 214,79).

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten ti lå nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 10 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Det kan ikke bestilles flere enn 21 overnattinger på rad.
Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.

Hunder
Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Kjøretøy
Ingen flytting eller bruk av kjøretøy mellom midnight og 6 a.m..
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leid innkvartering
Leid innkvartering: Et depositum på £ 20,00 (kr 214,79) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Leietid
Campingplassen er kun for familier (nære familiemedlemmer) og par – bestillinger for alle andre gruppetyper vil bli avslått.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Åpen ild er forbudt.

Tilleggsbetingelser

In the event that the park is required to assist in pulling guests' vehicles, units, or equipment off their pitches, this will be done at the owner's risk and a fee may be payable.

The indoor Oasis pool is open all season to the public and a small session fee applies at £3 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free. Discounted advance-purchase pool passes are available but these must be selected and added as an extra when booking.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk