Můžete si zarezervovat a ohodnotit 9 106 rekreačních parků a kempů v Čechách, Evropě a po celém světě

Hodnocení služby Feefo

Hendra Holiday Park

8,9
Zobrazit ceny a rezervovat
Od 8,15 £/9,30 €/14,90 AU$/11,41 US$/14,57 CA$/11,14 CHF/96,49 SEK/69,25 DKK/89,37 NOK/1 146 ISK/230,40 ARS/6 808 CLP/36,82 PEN/15,84 NZ$/138,04 ZAR/38,83 PLN/38,95 R$/235,88 Kč/1 096 RSD/2 889,68 HUF/700,81 RUB/71,95 CN¥ (za 1 noc, 2 dospělí)

Proč nepřidat pár informací a nedozvědět se přesnou cenu?

Obecné

  • Oceněný rodinný park se spoustou aktivit a zajímavostí
  • Bazénový komplex, dětský klub, bary, restaurace a jídlo s sebou
  • Večerní zábava a toalety, které získaly cenu ‚Záchod roku‘

Big definitely equals better at Hendra Holiday Park, a winner of Cornwall’s Holiday Park of the Year: excitement is guaranteed whatever the weather, thanks to the amazing range of things to do; the evening entertainment programme is chock-a-block with live bands, comedians and cabarets; and ablutions are a five-star affair (the site has even enjoyed an accolade for ‘Loo of the Year’).

The kids will turn cartwheels when they discover the large indoor and outdoor pool complex, with its flumes, river rapids, geysers and waterfalls (a small fee applies for indoor pool access), little squirts can splash around without getting flattened in a special toddlers’ area. Once they become too prune-like, the Hippo Kids' Club will take over and entertain them with treasure hunts, nature trails, karaoke, fancy dress and more. Or you can take them to the soft play area or one of the three adventure playgrounds on site.

The other facilities are too numerous to list, but take it as read that you’ll find a good number of bars, cafés, restaurants and takeaways; all manner of sports activities and competitions; plus everything you could possibly need for your stay (and anything you’ve forgotten will probably be on sale at the well-stocked supermarket). The pitches are a good size, and the fields are well designed, with proper access roads and lighting.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Cena Davida Bellamyho za ochranu přírody – zlatá

Poznámka

Venkovní bazén je otevřen od 01/07 do 30/08 (podle počasí).

Toto zařízení je určeno pouze pro rodiny (nejbližší členy) a páry – rezervace od jiných druhů skupin nebudou akceptovány.

Je možné rezervovat maximálně 21 nocí po sobě.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

The indoor Oasis pool is open to the public all season and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free.


Příjezd:
Odjezd: (2 noci)
Skupina:

Upravit…

Klikněte/poklepejte jednou a zvolte první den a poté znovu pro výběr dne odjezdu.


Provádíte rezervaci jako skupina?

Hodnocení

8,9

Celkové hodnocení založené na 57 hodnoceních

 

95% by tento kemp doporučilo svým známým.

93% by se zde znovu ubytovali.

 

Statistiku lze vytvořit po zadání alespoň 5 hodnocení.

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Zobrazit hodnocení od:
Seřadit podle:
Pobyt v:
Původní jazyk hodnocení:

Zobrazena hodnocení pouze za posledních 18 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.

Great location for sight seeing, with lots to do onsite too 12.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království nikki_k133850 Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything was great, we all really enjoyed our stay. When we arrived it was pouring with rain and our allocated pitch was water logged. I went to reception after looking at other pitches that weren’t so bad, it was no problem to change the pitch to the one I chose. The shop was reasonably priced as was the restaurant. The restaurant also served good size portions. The toilet and shower block were always clean and showers were hot. We watched the broadway show one evening which was really good with a good selection of songs from all the shows. The kids enjoyed the pool, they went every day, the older boys enjoyed archery and Segway. All the staff we spoke to were all friendly, polite and happy to help, they seemed happy in their jobs, which I guess can be trying at times with so many people with so many demands. The tent pitches are all level. The park is well situated with a lot of resorts within an hours drive, so excellent for seeing as much of Cornwall as you want. Our only problem was we weren’t there long enough! I would deffinately recommend and will be going back next year but will stay longer (we only had 4 nights) :(

    Nelíbí se: 

    Nothing to dislike

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Dear Guest,

Thank you for this great review. We are pleased to read that you could chose another pitch and that the bad weather didn't spoil your stay. We are delighted to read that you liked the staff, and look forward to welcoming you to Hendra again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Výchozí obrázek

Everything 12.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království Kenneth B. Potvrzeno

  • Kempovací místo bez elektrické přípojky s trávníkem (bez domácích mazlíčků)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything

    Nelíbí se: 

    Can't book a pitch for may..

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much - we are so happy to read that you liked everything! We hope to see you again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Had a lovely holiday, all staff were helpful and friendly. 12.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království nikki_k133850 Potvrzeno

Od správce...

Thank you so much for these wonderful photos! We are delighted that you liked our staff and your stay with us. We appreciate you for giving us top marks! We look forward to seeing you again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

just a brilliant place 11.04.2018

kenneth_b146946 Potvrzeno

  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything,the Wizard of Oz panto was the best thing ever,the girls were mesmerized by it,well done to all involved(and I did them a massive congratulations on the night),Big Chris and i think Electrician Jeff were brilliant when my electric box tripped out,the whole place is fantastically well,The soft play is fantastic tookept,and the toilet cleaners are beyond thorough,well done Hendra,I can see how you've won so many awards...By the way,we got back today from our first ever visit,and we'll definitely be back,when you can fit us in....The Brown and Crean Dandy owners

    Nelíbí se: 

    Can get a pitch in May school holidays

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for leaving such a fantastic review. We are so happy to read about how much you enjoyed Hendra -we will pass on your feedback to the Team.

Do check availability again, as we do sometimes get cancellations.

We hope to see you again soon.

All the best to you from us at Hendra.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Yet another enjoyable holiday with Hendra despite the weather. A+++ 04.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království tristan_d Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    we enjoyed the variety of entertainment not only for kids but for adults. our son really enjoyed the pool and slides, Harry Kazams magic show, Easter egg hunt, Pirate Academy as well as the indoor soft play and outdoor parks. Once again FANTASTIC holiday with Hendra.

    Nelíbí se: 

    The weather but in fairness this is well beyond the control of the park. When we arrived at the park one of the site staff showed us to our pitch and Hendra did what they could to make us comfortable with 2 very large ground mats to give us somewhere firm flat and most importantly mud free to use on our pitch. A++ for the Hendra Holiday park staff for making our stay enjoyable despite the wind and rain.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your fantastic 10 out of 10 review.

We love having you here and hope that next time the sun will make an appearance too.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Výchozí obrázek

Mediocre 03.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království Caroline T. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Oasis Pool. The place was very clean. Park services were very helpful when our tent was overturned. Got us and our 4 small children a caravan for the evening. Free of charge.

    Nelíbí se: 

    Entertainment was poor, Bar staff ignored me on more than one occasion. Our tent was broken into and left open causing the wind to take it up and destroy it. (Better site security) was a 15 minute walk to main building.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Dear Guest,

Thank you for your feedback. We are very sorry to hear about your tent. We do hope you reported this to the police, as well as Reception. We are pleased that you liked the Pool.

Celkové
6
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Výchozí obrázek

Everything. 03.04.2018

Země hodnotícího: Spojené království Melanie W. Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We hope to see you soon and thank you for recommending us too.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
Výchozí obrázek

great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back ... 01.10.2017

Země hodnotícího: Spojené království elizabeth m. Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back on way home fro anyother night.will be back nextyear

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We look forward to welcoming you back again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Bloody awful 25.09.2017

Země hodnotícího: Spojené království Joeann D. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo bez elektrické přípojky s trávníkem (bez domácích mazlíčků)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Nothing

    Nelíbí se: 

    Hendra cancelled my booking
    You were informed
    I wasn’t
    I arrived after10pm to drunken bikers no security and no idea what to do
    I “slept”in a lay-by a lone woman cheers
    I got a reply from Hendra only after I complained
    Helpfully???!! They said you should have told me

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

When we received your booking from Pitch Up we immediately contacted you via email and left you a phone message advising you that as your booking breached our terms and conditions we had not accepted your booking and authorised a refund of monies paid.

We do not accept bookings from single parties, mixed groups or uneven parties.

If you had not received these messages then I am sorry, but not sure what more we could have done.

If guests are arriving after 10pm then we ask that they let us know, however we do have a 24 hour security team and a night warden to welcome late arrivals.

There was a charity Beer Festival here last weekend that attracted a lot of locals and was well received by our guests on site too.

We, of course, would not want you, or anyone, to sleep in a lay-by. Had you spoken to our warden or security on arrival then they would have done all they could to assist.

Celkové
2
Lokalita
(Žádné hodnocení)
Dobré cenové podmínky
(Žádné hodnocení)
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
(Žádné hodnocení)
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
(Žádné hodnocení)
WiFi
(Žádné hodnocení)

The camp was well kept near shop showers and toiliets ... 24.09.2017

Země hodnotícího: Spojené království gail_w268023 Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s elektrickou přípojkou s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    The camp was well kept near shop showers and toiliets was kept spotless the cleaners was there couple of times a day cant praise them enough. Facilities was very good if you had children lots of things for them to do . Well done toall the hendre staff .

    Nelíbí se: 

    Despite the muddy pitch we hadt erect our tent on the weekwas veryenjoyable until fridaywhena group pitched up beside us mostly youngsters went out for the evening came back drunk at 12 am then continued the party until 3.30am im all for enjoying yourself but have a little respect for others thank god we was coming back on saturday but had to drive from conwall towales on two and a halfhours sleep thanks to our neighbours

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your kind review.

If you have any noise issues again, please call the Security Hotline.

Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Vlastnosti

Volnočasové aktivity na místě

Bar nebo klub

Dětský klub

Fitcentrum

Herna

Hřiště

Jídlo s sebou

Krytý bazén

Půjčování kol

Restaurace/kavárna na místě

Rybaření

Tenisový kurt

TV místnost

Večerní zábava

Venkovní bazén

Vodní sporty

Vybavení na místě

Bezbariérový přístup

Internet

Ledové obklady k dispozici

Místní produkty

Obchod s potravinami

Prádelna

Prostor pro mytí nádobí

Sprcha k dispozici

Sušárna

Toalety

Umývárna dětí

Vana k dispozici

Veřejný telefon

Vyzvednutí z letiště

WiFi

WiFi zdarma

Vybavenost

Chemický záchod

Dobíjecí zařízení

Obnovitelné zdroje energie

Plynové vařiče k dispozici

Třídění odpadu

Karavany a obytné automobily

Přípojka na vodu pro karavany

Servis karavanů na místě

Sezónní kempovací místa

Zásady

Grilování povoleno

Komerční vozidla povolena

Psi povoleni

Psi povoleni po celý rok

Táborák povolen

Volnočasové aktivity v okolí

Golfové hřiště v okolí

Možnost jízdy na kole poblíž

Možnost jízdy na koni pobliž

Možnost projížďky kánoí/kajakem poblíž

Půjčování kol poblíž

Restaurace poblíž

Rybaření v okolí

Škola surfování poblíž

Tenisový kurt poblíž

Vodní sporty v okolí

Vhodné pro skupiny

Skupiny jednoho pohlaví vítány

Studenstské pobyty vítány

Vhodné pro motocykly

Vhodné pro rodinný pobyt

Vhodné pro srazy a shromáždění

V okolí

Bar v okolí

Hromadná doprava poblíž

Obchod poblíž

Typ

Velmi rozsáhlý (více než 200 míst)

Camping 2.0

Chaty typu ‚pod‘

Místo pro extra velký stan

Lokalita

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Cornwall, Anglie, TR8 4NY
  • Časová zóna Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.4009°N 5.0493°W

Nejbližší doprava

Autobusové zastávky
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1,8 km
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2,0 km
Newquay Bus Station — 2,9 km
Vlakové zastávky
Quintrell Downs Rail Station — 1,5 km
Newquay Rail Station — 2,4 km
St Columb Road Rail Station — 7,7 km
Převozní přístavy
Padstow Ferry Landing — 17,7 km
Rock Padstow Ferry Landing — 18,3 km
Tolverne Ferry Landing — 19,9 km
Letiště
Newquay St Mawgan Airport — 6,0 km
Penzance Airport — 45,1 km

Pokyny


From the M5 at Exeter, take the A30 to the Highgate Hill junction, follow the sign for the A392 to Newquay. At Quintrell Downs, go straight across the roundabout and on for half a mile. Hendra Holiday Park is on the left (one and half miles from Newquay town centre).

There is a regular bus service from the top of Hendra Site into Newquay town centre, and we also provide a taxi service from the site with local firm Bio Travel: they can arrange a minibus if required.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy pomocí tlačítka Získat pokyny.

Místní atrakce

With so much to do on site, you may find it hard to prise yourself out of Hendra’s landscaped country setting, but busy Newquay is only minutes away. Aside from its renowned beaches and surf, the town has a zoo and aquarium, great golf courses, horse riding, sailing and watersports, plus eateries of every flavour, and plenty of retail therapy if needed.

On the outskirts of Newquay, Dairyland Farm World and the Lappa Valley Steam Railway are perfect for kids and big kids alike; and if you travel a bit further, you’ll find some of Cornwall’s most popular tourist haunts, such as the Eden Project, the Tate Gallery at St. Ives, St Michael’s Mount, the Lost Gardens of Heligan, Land's End and the National Maritime Museum. Hendra has teamed up with some of these local attractions to offer decent discounts to its guests, provided you book your tickets in advance.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

To musíte vidět

  • Newquay Zoo (1,9 km)
  • Blue Reef Aquarium (2,8 km)
  • Lappa Valley Steam Railway (3,7 km)

National Trust – Spolek pro kulturní a památkovou péči

  • Trerice (1,8 km)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9,0 km)

Cyklistické trasy

Najděte v okolí trasy sítě cyklistických stezek National Cycle Network – více než 19 000 km cyklistických tras.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy.

Zásady

Povolený čas příjezdu/odjezdu

Kempování a cestování
Příjezd:  8:00 –  20:00
Odjezd:  10:00
Ubytování na místě
Příjezd:  12:00 –  20:00
Odjezd:  10:00

You may check in on site from 8am although you may not be able to go to your allocated pitch until 12 noon.

Pravidla pro zrušení rezervace u Hendra Holiday Park

Refunds not given.

There is a charge of £15 for any alteration made to a confirmed booking.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Změny jsou zpoplatněny částkou <strong>15,00 £</strong> (16,79 €).

Pokud potřebujete svou rezervaci zrušit nebo změnit, dejte nám prosím vědět s co největším předstihem, aby si mohl místo případně rezervovat někdo jiný. Možná je na místě si přikoupit pojištění pro zrušení rezervace, stejně jako pro případ zranení a pojištění nemovitosti po dobu, kdy budete na dovolené.

Prosím mějte na paměti, že společnosti Pitchup.com platíte zálohu, která je nevratná.

Platba

15% nevratná záloha je splatná okamžitě. Hendra Holiday Park si odečtou doplatek z vaší karty 8 týdnů před příjezdem, nebo pokud je datum příjezdu dříve než 8 týdnů před příjezdem, bude doplatek odečten okamžitě.

Placené ubytování: pro případy škod, znečištěné ubytovací jednotky a ztráty náramku se při příjezdu vybírá záloha ve výši 20,00 £ (22,41 €). Pokud k žádným škodám ani ztrátám nedojde, a pokud bude jednotka dostatečně uklizena, bude tato částka před odjezdem vrácena.

Můžete si také zvolit možnost zaplatit celou částku ihned při vyřizování rezervace.

Způsoby platby přijímané v daném parku

Maestro
MasterCard
Visa

Smluvní podmínky

Smluví podmínky kempu

Zavřít

Nahlásit problém

Reason:
Vaše žádost o přiřazení se odesílá…

Zavřít

Kontakt Hendra Holiday Park


Zavřít

Smluvní podmínky

Přečtěte si prosím níže uvedené smluvní podmínky tohoto parku a smluvní podmínky stránek Pitchup.com.

Automobily
Zákaz pohybu vozidel mezi 0:00 a 6:00.

Bazén
Venkovní bazén je otevřen od 01/07 do 30/08 (podle počasí).

Obecné
Je možné rezervovat maximálně 21 nocí po sobě.
Vedení si vyhrazuje právo odmítnout přístup nebo ukončit pobyt těm hostům, jejichž chování je považováno za nevhodné. Žádné náhrady pak budou poskytnuty.

Obsazenost
Toto zařízení je určeno pouze pro rodiny (nejbližší členy) a páry – rezervace od jiných druhů skupin nebudou akceptovány.

Příjezdy a odjezdy
Pozdní příjezd je třeba oznámit co nejdříve. Vaše rezervace bude podržena po dobu 24 hodin. Po uplynutí této doby si vedení vyhrazuje právo vaši jednotku pronajmout dalšímu zájemci.

Ubytování k pronájmu
Placené ubytování: pro případy škod, znečištěné ubytovací jednotky a ztráty náramku se při příjezdu vybírá záloha ve výši 20,00 £ (22,41 €). Pokud k žádným škodám ani ztrátám nedojde, a pokud bude jednotka dostatečně uklizena, bude tato částka před odjezdem vrácena.

Změny ve vašem pobytu
Změny jsou zpoplatněny částkou 15,00 £ (16,79 €).

Další podmínky

In the event that the park is required to assist in pulling guests' vehicles, units, or equipment off their pitches, this will be done at the owner's risk and a fee may be payable.

The indoor Oasis pool is open all season to the public and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free. Discounted advance-purchase pool passes are available but these must be selected and added as an extra when booking.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Zavřít