Reserveer en beoordeel 8.823 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van Europa en de wereld.

Feefo gebruikersbeoordeling

Hendra Holiday Park

8,6
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 8,15/€ 9,27/AU$ 14,53/US$ 10,91/C$ 14,04/CHF 10,83/kr 92,31/kr 69/kr 90,68/kr 1.140/$ 187,97/$ 7.129/PEN 35,26/NZ$ 15,93/R 149,23/zł 38,90/R$ 35,90/Kč 237,04/RSD 1.109/Ft 2.910,05/₽ 645,18/CN¥ 72,21 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Waarom zou je niet wat details invullen om een nauwkeurige prijs te ontvangen?

Algemeen

  • Award-winnend familiepark met van alles te doen
  • Zwembad-complex, kidsclub, bars, restaurants en take-aways
  • Avondentertainment en prijswinnende wc's

Bij Hendra’s Vakantiepark, een winnaar van Cornwalls Vakantiepark van het jaar, betekent groter en meer absoluut beter: wat het weer ook zal doen, opwinding is hier gegarandeerd, dankzij een geweldig aanbod van dingen die je kunt doen. Met een avondentertainment programma dat tjokvol zit met live bands, comedians en cabaret. En ook jezelf wassen wordt hier een vijfsterren ervaring (de wc’s werden zelfs al eens uitgeroepen tot toiletten van het Jaar).

De kinderen raken waarschijnlijk door het dolle wanneer ze het grote binnen- en buitenzwembadencomplex ontdekken, met haar glijbanen, wildwaterbanen, watervallen en meer (er wordt een kleine bijdrage gerekend voor het binnenzwembad). En de kleinste waterratten kunnen rondspartelen in een speciaal peutergedeelte. Wanneer ze eenmaal helemaal in rozijntjes zijn veranderd, neemt de Hippo Kidsclub het over om ze te vermaken met schatzoektochten, natuurpaden, karaoke, verkleedpartijen en meer. Of je neemt ze mee naar het softplay speelgedeelte of een van de drie avontuurlijke speeltuinen op de camping.

De andere faciliteiten zijn te talrijk om hier allemaal op te sommen, maar neem van ons aan dat je een mooi aantal bars, cafés, restaurants en take-aways zult vinden; allerlei sportactiviteiten en competities; plus eigenlijk alles wat je je maar kunt wensen voor je verblijf (en alles dat je bent vergeten zal je waarschijnlijk vinden in de goed bevoorrade supermarkt). De staplaatsen hebben een goede grootte en de velden zijn slim ontworpen met toegang naar de wegen en verlichting.

Gouden 'David Bellamy Conservation' Prijs

Let op

Deze camping ontvangt alleen families (en directe familieleden) en koppels; reserveringen van alle andere soorten groepen worden niet aangenomen.

Het buitenzwembad is open tussen 01/07 en 30/08 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Reserveringen mogen niet voor meer dan 21 aaneengesloten nachten zijn.

De camping accepteert geen reserveringen voor enkele bezetting (één persoon).

Het Oasis binnenzwembad is het gehele seizoen geopend en hier geldt een kleine bijdrage van 2,99£ voor Hendra gasten voor een sessie van anderhalf uur, kinderen onder de drie mogen gratis naar binnen.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep: 2 volwassenen

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor jouw vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,6

Algehele score gebaseerd op 84 beoordelingen

 

93% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

89% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Toon beoordelingen op:
Sorteer op:
Verblijvend in :
Oorspronkelijke taal van het commentaar:

Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Icoon voor foutmelding

great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back ... 1-10-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk elizabeth m. Bevestigd

  • Gras staplaats met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back on way home fro anyother night.will be back nextyear

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We look forward to welcoming you back again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Bloody awful 25-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Joeann D. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing

    Ik was minder blij met: 

    Hendra cancelled my booking
    You were informed
    I wasn’t
    I arrived after10pm to drunken bikers no security and no idea what to do
    I “slept”in a lay-by a lone woman cheers
    I got a reply from Hendra only after I complained
    Helpfully???!! They said you should have told me

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

When we received your booking from Pitch Up we immediately contacted you via email and left you a phone message advising you that as your booking breached our terms and conditions we had not accepted your booking and authorised a refund of monies paid.

We do not accept bookings from single parties, mixed groups or uneven parties.

If you had not received these messages then I am sorry, but not sure what more we could have done.

If guests are arriving after 10pm then we ask that they let us know, however we do have a 24 hour security team and a night warden to welcome late arrivals.

There was a charity Beer Festival here last weekend that attracted a lot of locals and was well received by our guests on site too.

We, of course, would not want you, or anyone, to sleep in a lay-by. Had you spoken to our warden or security on arrival then they would have done all they could to assist.

Algemeen
2
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

The camp was well kept near shop showers and toiliets ... 24-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk gail_w268023 Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The camp was well kept near shop showers and toiliets was kept spotless the cleaners was there couple of times a day cant praise them enough. Facilities was very good if you had children lots of things for them to do . Well done toall the hendre staff .

    Ik was minder blij met: 

    Despite the muddy pitch we hadt erect our tent on the weekwas veryenjoyable until fridaywhena group pitched up beside us mostly youngsters went out for the evening came back drunk at 12 am then continued the party until 3.30am im all for enjoying yourself but have a little respect for others thank god we was coming back on saturday but had to drive from conwall towales on two and a halfhours sleep thanks to our neighbours

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Excellent site for families 18-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Danielle F. Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Shower block was clean and warm.
    Fantastic facilities for the children, indoor play, parks, swimming pool etc.
    Wifi was excellent

    Ik was minder blij met: 

    Pitch was very muddy

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We hope to see you again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

A family orientated site with great facilities. 14-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Matthew G. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Great facilities and only a short drive to Newquay. If you don't mind walking you can do it in about 45 mins. The Morrison's around the corner was useful as it's open until midnight most days. We went out of season so it was nice and quiet but I should imagine peak season is busy with families as that's what the site is tailored towards.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Very clean showers and toilets 13-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Chris A. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly staff
    Swimming pool .well equipped shop

    Ik was minder blij met: 

    Paying for swimming

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, ... 13-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Stewart K. Bevestigd

  • Gras staplaats met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, the area was kept clean throughout our time there, all the facilities were perfect, and it was very easy to visi the area.

    Ik was minder blij met: 

    Nothing

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)

Happy friendly place, clean throughout, all amenities required 8-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk kate_l104568 Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Whole site and entertainment

    Ik was minder blij met: 

    Our particular pitch was a seasonal pitch and due to rain get muddy, and shelter from the trees meant the sun couldn't dry it out as well as we wanted. However, maintenance put down grit for us that was a big help. This is not a reflection on the whole camp site just our pitch

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

The cleanliness of facilities, the friendly staff. 8-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Paul F. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The cleanliness of facilities, the friendly staff.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Beautiful location , helpful staff, clean facilities. 7-9-2017

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Chris O. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Gras staplaats zonder elektra (huisdieren niet toegestaan)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Excellent staff, I had been emailing prior to the stay about arranging the perfect Holiday in which I would be proposing to my girlfriend. They went above and beyond to ensure we had a good stay, even went out to collect a bunch of flowers that I ordered quietly and had the evening entertainment staff present them to her in the clubhouse after i proposed. The food was delightful and fairly priced, the pool was brilliant and again the staff were very helpful with suggesting places to see nearby as well. We have already recommended the stay to family and some are already booking. Thanks again from my fiance and I, we will be back.

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

Congratulations to you both.
We were more than happy to help plan your surprise for Charlotte, and delighted that she said 'yes'.
Thank you for your fantastic 10 out of 10 review and for recommending us to your family and friends.
We hope to welcome you back again soon,
Reception Team at Hendra Holiday Park.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaalservice (eten)

Avondprogramma

Bar of Clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/Café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

TV ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Familie wasruimte

Gratis Wifi

Internetaanlsuiting

Koelelementen vriesservice

Lokale producten

Publieke telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Wasserette

Wifi

Faciliteiten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling aanwezig

Stortplaats chemisch toilet

Caravans en Campers

Camper servicepunt

Seizoen staplaatsen

Wateraansluiting voor caravans

Regels

BBQ toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden gehele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Activiteiten in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golf in de buurt

Kanoën / Kajakken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Surfschool in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersport in de buurt

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwen groepen welkom

Motorrijders welkom

Rallies welkom

Studentengroepen welkom

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Type

Zeer groot (meer dan 200 staplaatsen)

Camping 2.0

Campinghut

Extra grote staplaats

Locatie

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Cornwall, Engeland, TR8 4NY
  • Tijdzone Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS Navigatie Systeem 50.4009°N 5.0493°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1,8 kilometer
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2,0 kilometer
Newquay Bus Station — 2,9 kilometer
Treinstation
Quintrell Downs Rail Station — 1,5 kilometer
Newquay Rail Station — 2,4 kilometer
St Columb Road Rail Station — 7,7 kilometer
Veerhavens
Padstow Ferry Landing — 17,7 kilometer
Rock Padstow Ferry Landing — 18,3 kilometer
Tolverne Ferry Landing — 19,9 kilometer
Vliegvelden
Newquay St Mawgan Airport — 6,0 kilometer
Penzance Airport — 45,1 kilometer

Route


Van de M5 bij Exeter, neem je de A30 naar het Highgate Hill kruispunt, volg de borden voor de A392 naar Newquay. Bij Quintrell Downs ga je rechtdoor over de rotonde en rijd je nog een kleine kilometer verder. Hendra Holiday Park vind je aan de linkerkant (2,4 kilometers van het centrum van Newquay).

Er gaat een regelmatige bus service van Hendra’s vakantiepark naar het centrum van Newquay en we bieden ook een taxiservice van het park met de lokale maatschappij Bio Travel: indien nodig kunnen zij ook een minibusje regelen.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Krijg routebeschrijving' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Met zoveel dingen die je op de camping kunt doen vind je het misschien lastig om het landschap rondom Hendra’s te verkennen, maar het drukke Newquay is slechts een paar minuten bij je vandaan. Behalve haar beroemde stranden en surfing, vind je hier een dierentuin en een aquarium, grote golfbanen, en kun je er paardrijden, zeilen en watersporten. Daarbij zijn er eettentjes waar iedereen wel wat vindt dat hij of zij lekker vindt en, indien nodig, is er genoeg mogelijkheid om toe te geven aan een flinke sessie shoptherapie.

In de omgeving van Newquey, vind je Dairyland Farm World en de Lappa Valley stoomtrein: perfect voor zowel kleine als grote kinderen; en als je een beetje verder reist kom je bij een aantal van Cornwalls’ meest populaire toeristische attracties, zoals de Eden Project, de Tate Gallery, St. Ives, St. Michaels Mount, de Lost Gardens of Heligan, Land’s End en het Nationale Maritiem Museum. Hendra heeft afspraken met een aantal van deze lokale attracties waardoor je als gast, als je van te voren je ticket boek, een fijne korting kunt krijgen.

Absolute bezienswaardigheid

  • Newquay Zoo (1,9 kilometer)
  • Blue Reef Aquarium (2,8 kilometer)
  • Lappa Valley Steam Railway (3,7 kilometer)

Nationaal Beheer

  • Trerice (1,8 kilometer)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9,0 kilometer)

Fietsroutes

Vind lokale routes op het National Cycle Network - meer dan 19.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en/of camper
Aankomst:  08:00 –  20:00
Vertrek:  10:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  12:00 –  20:00
Vertrek:  10:00

Je kunt inchecken vanaf 8:00 uur, maar het kan zijn dat je pas vanaf 12:00 uur naar jouw staplaats toe kunt.

Hendra Holiday Park annuleringsvoorwaarden

Geen terugbetaling mogelijk.

Er geldt een vergoeding van 15£ voor aanpassingen in een bevestigde reservering.

Voor wijzigingen wordt een bedrag van <strong>£ 15,00</strong> (€ 17,12) berekend.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Je kunt nu een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15% doen. Hendra Holiday Park zal het uitstaande bedrag 40 dagen voor aankomst van je kaart afschrijven, of, indien de aankomstdatum eerder is dan 40 dagen zal dit direct worden gedaan.

Gehuurde accommodaties: een waarborgsom van £ 20,00 (€ 22,83) wordt bij aankomst in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek teruggegeven als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Betaalmiddelen geaccepteerd op het park.

Maestro
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van de camping / het vakantiepark

Sluit

Rapporteer een probleem

Reason:
Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Hendra Holiday Park


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de vakantie-aanbieder en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomsten en Vertrekken
Indien je laat aankomt, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de camping. Je reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Reserveringen mogen niet voor meer dan 21 aaneengesloten nachten zijn.

Bezetting
Deze camping ontvangt alleen families (en directe familieleden) en koppels; reserveringen van alle andere soorten groepen worden niet aangenomen.

Huur accomodatie
Gehuurde accommodaties: een waarborgsom van £ 20,00 (€ 22,83) wordt bij aankomst in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek teruggegeven als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Voertuigen
Tussen 00:00 en 06:00 mogen er geen voertuigen meer rijden.

Wijzigingen aan jouw vakantie
Voor wijzigingen wordt een bedrag van £ 15,00 (€ 17,12) berekend.

Zwembad
Het buitenzwembad is open tussen 01/07 en 30/08 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Aanvullende voorwaarden

1. Wanneer er hulp van het park nodig is bij het duwen van vervoersmiddelen van gasten, of om uitrusting naar de staplaatsen te dragen, is dit op het risico van de eigenaar en hier kan een bijdrage aan verbonden zijn.
2. Het Oasis binnenzwembad is het gehele seizoen geopend en hier geldt een kleine bijdrage van 2,99£ voor Hendra gasten voor een sessie van anderhalf uur, kinderen onder de drie mogen gratis naar binnen.

Sluit