8 831 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Hendra Holiday Park

8,6
Árak megtekintése és foglalás
8,15 GBP/9,24 EUR/14,27 AUD/10,94 USD/14,01 CAD/10,78 CHF/91,99 SEK/68,78 DKK/90,89 NOK/1 136 ISK/189,27 ARS/7 070 CLP/35,36 PEN/15,60 NZD/147,39 ZAR/38,99 PLN/36,21 BRL/237,30 CZK/1 103 RSD/2 906,14 Ft/640,46 RUB/72,36 CNY ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Általános

  • Award-winning family park with loads to do
  • Pool complex, kids' club, bars, restaurants and takeaways
  • Evening entertainment and award-winning loos

Big definitely equals better at Hendra Holiday Park, a winner of Cornwall’s Holiday Park of the Year: excitement is guaranteed whatever the weather, thanks to the amazing range of things to do; the evening entertainment programme is chock-a-block with live bands, comedians and cabarets; and ablutions are a five-star affair (the site has even enjoyed an accolade for ‘Loo of the Year’).

The kids will turn cartwheels when they discover the large indoor and outdoor pool complex, with its flumes, river rapids, geysers and waterfalls (a small fee applies for indoor pool access), little squirts can splash around without getting flattened in a special toddlers’ area. Once they become too prune-like, the Hippo Kids' Club will take over and entertain them with treasure hunts, nature trails, karaoke, fancy dress and more. Or you can take them to the soft play area or one of the three adventure playgrounds on site.

The other facilities are too numerous to list, but take it as read that you’ll find a good number of bars, cafés, restaurants and takeaways; all manner of sports activities and competitions; plus everything you could possibly need for your stay (and anything you’ve forgotten will probably be on sale at the well-stocked supermarket). The pitches are a good size, and the fields are well designed, with proper access roads and lighting.

Fordítás (Google Translate által)
David Bellamy Conservation Award - arany minősítés

Kérjük, ne feledje!

The site caters for families (immediate members) and couples only - bookings from all other forms of groups are not accepted.

The outdoor swimming pool is open between 01/07 and 30/08 (subject to weather conditions).

Bookings must not be for more than 21 consecutive nights.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

The indoor Oasis pool is open to the public all season and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport: 2 felnőtt

Szerkesztés…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

8,6

Összesített értékelés 84 értékelés alapján

 

93% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

89% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Értékelések mutatása a következő szerint::
Rendezés a következő szerint::
Itt tartózkodtam::
Az értékelés eredeti nyelve:

Csak az elmúlt 18 hónapban adott értékelések mutatása

Szűrők visszaállítása
Alapértelmezett avatar

great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back ... 2017.10.01.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság elizabeth m. Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back on way home fro anyother night.will be back nextyear

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We look forward to welcoming you back again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

Bloody awful 2017.09.25.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Joeann D. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Nothing

    Nem kedvelték: 

    Hendra cancelled my booking
    You were informed
    I wasn’t
    I arrived after10pm to drunken bikers no security and no idea what to do
    I “slept”in a lay-by a lone woman cheers
    I got a reply from Hendra only after I complained
    Helpfully???!! They said you should have told me

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

When we received your booking from Pitch Up we immediately contacted you via email and left you a phone message advising you that as your booking breached our terms and conditions we had not accepted your booking and authorised a refund of monies paid.

We do not accept bookings from single parties, mixed groups or uneven parties.

If you had not received these messages then I am sorry, but not sure what more we could have done.

If guests are arriving after 10pm then we ask that they let us know, however we do have a 24 hour security team and a night warden to welcome late arrivals.

There was a charity Beer Festival here last weekend that attracted a lot of locals and was well received by our guests on site too.

We, of course, would not want you, or anyone, to sleep in a lay-by. Had you spoken to our warden or security on arrival then they would have done all they could to assist.

Összesített
2
Hely
(Nincs értékelés)
Ár-érték arány
(Nincs értékelés)
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
(Nincs értékelés)
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
(Nincs értékelés)
Wi-fi
(Nincs értékelés)

The camp was well kept near shop showers and toiliets ... 2017.09.24.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság gail_w268023 Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The camp was well kept near shop showers and toiliets was kept spotless the cleaners was there couple of times a day cant praise them enough. Facilities was very good if you had children lots of things for them to do . Well done toall the hendre staff .

    Nem kedvelték: 

    Despite the muddy pitch we hadt erect our tent on the weekwas veryenjoyable until fridaywhena group pitched up beside us mostly youngsters went out for the evening came back drunk at 12 am then continued the party until 3.30am im all for enjoying yourself but have a little respect for others thank god we was coming back on saturday but had to drive from conwall towales on two and a halfhours sleep thanks to our neighbours

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

Excellent site for families 2017.09.18.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Danielle F. Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Shower block was clean and warm.
    Fantastic facilities for the children, indoor play, parks, swimming pool etc.
    Wifi was excellent

    Nem kedvelték: 

    Pitch was very muddy

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We hope to see you again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

A family orientated site with great facilities. 2017.09.14.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Matthew G. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Great facilities and only a short drive to Newquay. If you don't mind walking you can do it in about 45 mins. The Morrison's around the corner was useful as it's open until midnight most days. We went out of season so it was nice and quiet but I should imagine peak season is busy with families as that's what the site is tailored towards.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Very clean showers and toilets 2017.09.13.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Chris A. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Friendly staff
    Swimming pool .well equipped shop

    Nem kedvelték: 

    Paying for swimming

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, ... 2017.09.13.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Stewart K. Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The whole park was imaćculate, the točile ts were spotless, the area was kept clean throughout our time there, all the facilities were perfect, and it was very easy to visi the area.

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Happy friendly place, clean throughout, all amenities required 2017.09.08.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság kate_l104568 Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Whole site and entertainment

    Nem kedvelték: 

    Our particular pitch was a seasonal pitch and due to rain get muddy, and shelter from the trees meant the sun couldn't dry it out as well as we wanted. However, maintenance put down grit for us that was a big help. This is not a reflection on the whole camp site just our pitch

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

The cleanliness of facilities, the friendly staff. 2017.09.08.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Paul F. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The cleanliness of facilities, the friendly staff.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Beautiful location , helpful staff, clean facilities. 2017.09.07.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Chris O. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Excellent staff, I had been emailing prior to the stay about arranging the perfect Holiday in which I would be proposing to my girlfriend. They went above and beyond to ensure we had a good stay, even went out to collect a bunch of flowers that I ordered quietly and had the evening entertainment staff present them to her in the clubhouse after i proposed. The food was delightful and fairly priced, the pool was brilliant and again the staff were very helpful with suggesting places to see nearby as well. We have already recommended the stay to family and some are already booking. Thanks again from my fiance and I, we will be back.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Congratulations to you both.
We were more than happy to help plan your surprise for Charlotte, and delighted that she said 'yes'.
Thank you for your fantastic 10 out of 10 review and for recommending us to your family and friends.
We hope to welcome you back again soon,
Reception Team at Hendra Holiday Park.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Funkciók

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Bár vagy klubház

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Esti szórakozási lehetőség

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

Tenisz

TV-szoba

Vízi sportok

Kényelmi szolgáltatások helyben

Élelmiszerbolt

Fürdőkád áll rendelkezésre

Helyben előállított termékek

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Szolgáltatások

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Lakókocsik és lakóautók

Szervizelési pont lakóautóhoz

Szezonális kempingek

Vízcsatlakozási pontok lakóautókhoz

Szabályok

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Biciklikölcsönzés a közelben

Biciklizés a közelben

Étterem a közelben

Golf a közelben

Horgászási lehetőség a közelben

Kenuzás/kajakozás a közelben

Lovaglás a közelben

Szörfiskola a közelben

Tenisz a közelben

Vízi sportok a közelben

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Otthont ad nagyrendezvényeknek

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Tömegközlekedés a közelben

Üzlet a közelben

Típus

Nagyon nagy (200-nál több hely)

Kemping 2.0

Hatalmas kempinghelyek

Kempingházak

Hely

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Cornwall, England, TR8 4NY
  • Időzóna Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.4009°N 5.0493°W

A legközelebbi repülőtér

Autóbuszállomások
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1,8 kilométer
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2,0 kilométer
Newquay Bus Station — 2,9 kilométer
Vasútállomások
Quintrell Downs Rail Station — 1,5 kilométer
Newquay Rail Station — 2,4 kilométer
St Columb Road Rail Station — 7,7 kilométer
Kompkikötők
Padstow Ferry Landing — 17,7 kilométer
Rock Padstow Ferry Landing — 18,3 kilométer
Tolverne Ferry Landing — 19,9 kilométer
Repülőterek
Newquay St Mawgan Airport — 6,0 kilométer
Penzance Airport — 45,1 kilométer

Útvonalterv


From the M5 at Exeter, take the A30 to the Highgate Hill junction, follow the sign for the A392 to Newquay. At Quintrell Downs, go straight across the roundabout and on for half a mile. Hendra Holiday Park is on the left (one and half miles from Newquay town centre).

There is a regular bus service from the top of Hendra Site into Newquay town centre, and we also provide a taxi service from the site with local firm Bio Travel: they can arrange a minibus if required.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot a lent található "Útmutatás kérése" gomb segítségével.

Helyi látnivalók

With so much to do on site, you may find it hard to prise yourself out of Hendra’s landscaped country setting, but busy Newquay is only minutes away. Aside from its renowned beaches and surf, the town has a zoo and aquarium, great golf courses, horse riding, sailing and watersports, plus eateries of every flavour, and plenty of retail therapy if needed.

On the outskirts of Newquay, Dairyland Farm World and the Lappa Valley Steam Railway are perfect for kids and big kids alike; and if you travel a bit further, you’ll find some of Cornwall’s most popular tourist haunts, such as the Eden Project, the Tate Gallery at St. Ives, St Michael’s Mount, the Lost Gardens of Heligan, Land's End and the National Maritime Museum. Hendra has teamed up with some of these local attractions to offer decent discounts to its guests, provided you book your tickets in advance.

Fordítás (Google Translate által)

Nem érdemes kihagyni

  • Newquay Zoo (1,9 kilométer)
  • Blue Reef Aquarium (2,8 kilométer)
  • Lappa Valley Steam Railway (3,7 kilométer)

National Trust

  • Trerice (1,8 kilométer)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9,0 kilométer)

Kerékpárutak

Közelben lévő útvonalak keresése a Nemzeti Kerékpárhálózaton - több mint 12 ezer kilométer hosszú kerékpárút-hálózat.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot.

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  8.00 –  20.00
Távozás:  10.00
Szállás a kempingben
Érkezés:  12.00 –  20.00
Távozás:  10.00

You may check in on site from 8am although you may not be able to go to your allocated pitch until 12 noon.

Hendra Holiday Park lemondásra vonatkozó szabályai

Refunds not given.

There is a charge of £15 for any alteration made to a confirmed booking.

Fordítás (Google Translate által)

Modifications are subject to a <strong>15,00 GBP</strong> (5 357,14 Ft) fee.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

15% nem visszatérítendő letét azonnal fizetendő. A(z) Hendra Holiday Park ráterheli a kártyájára az egyenleget az érkezést megelőzően 40 nap nappal, vagy amennyiben az érkezési időpont korábban van mint 40 nap nap az egyenleg azonnal levonásra kerül.

Hired accommodation: 20,00 GBP (7 142,86 Ft) damage/cleanliness/bracelet deposit is required on arrival and will be refunded on departure after inspection of your unit should no damage/losses be found.

A kemping által elfogadott fizetési módok

Maestro
MasterCard
Visa

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

Bezárás

Probléma jelentése

Reason:
A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) Hendra Holiday Park kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

General
Bookings must not be for more than 21 consecutive nights.

Hired accommodation
Hired accommodation: 20,00 GBP (7 142,86 Ft) damage/cleanliness/bracelet deposit is required on arrival and will be refunded on departure after inspection of your unit should no damage/losses be found.

Arrivals and departures
Late arrivals must notify the park as soon as possible. Your booking will be held for 24 hours. After this period the management reserves the right to relet your unit.

Changes to your holiday
Modifications are subject to a 15,00 GBP (5 357,14 Ft) fee.

Vehicles
No vehicle movement between 0.00 and 6.00.

General
The management reserves the right to deny access or terminate the stay of those guests whose behaviour is deemed unsuitable. No refunds will be offered.

Pool
The outdoor swimming pool is open between 01/07 and 30/08 (subject to weather conditions).

Occupancy
The site caters for families (immediate members) and couples only - bookings from all other forms of groups are not accepted.

További feltételek

In the event that the park is required to assist in pulling guests' vehicles, units, or equipment off their pitches, this will be done at the owner's risk and a fee may be payable.

The indoor Oasis pool is open all season to the public and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free. Discounted advance-purchase pool passes are available but these must be selected and added as an extra when booking.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

Fordítás (Google Translate által)

Bezárás