9 104 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Hendra Holiday Park

8,9
Árak megtekintése és foglalás
8,15 GBP/9,32 EUR/14,99 AUD/11,40 USD/14,62 CAD/11,16 CHF/97,04 SEK/69,40 DKK/90,07 NOK/1 147 ISK/231,06 ARS/6 838 CLP/36,84 PEN/16,03 NZD/140,66 ZAR/39,22 PLN/39,61 BRL/237,10 CZK/1 101 RSD/2 913,39 Ft/701,94 RUB/71,92 CNY ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Általános

  • Díjnyertes családi kemping rengeteg programmal
  • Medencekomplexum, kölyökklub, bárok, éttermek, elvihető ételek
  • Esti programok és díjnyertes mellékhelyiségek

Big definitely equals better at Hendra Holiday Park, a winner of Cornwall’s Holiday Park of the Year: excitement is guaranteed whatever the weather, thanks to the amazing range of things to do; the evening entertainment programme is chock-a-block with live bands, comedians and cabarets; and ablutions are a five-star affair (the site has even enjoyed an accolade for ‘Loo of the Year’).

The kids will turn cartwheels when they discover the large indoor and outdoor pool complex, with its flumes, river rapids, geysers and waterfalls (a small fee applies for indoor pool access), little squirts can splash around without getting flattened in a special toddlers’ area. Once they become too prune-like, the Hippo Kids' Club will take over and entertain them with treasure hunts, nature trails, karaoke, fancy dress and more. Or you can take them to the soft play area or one of the three adventure playgrounds on site.

The other facilities are too numerous to list, but take it as read that you’ll find a good number of bars, cafés, restaurants and takeaways; all manner of sports activities and competitions; plus everything you could possibly need for your stay (and anything you’ve forgotten will probably be on sale at the well-stocked supermarket). The pitches are a good size, and the fields are well designed, with proper access roads and lighting.

Fordítás (Google Translate által)
David Bellamy Conservation Award - arany minősítés

Kérjük, ne feledje!

A kültéri medence nyitvatartási ideje: 01/07 - 30/08 (időjárási körülményektől függően).

A kemping csak családokat (közvetlen családtagokat) és párokat fogad - bármely más csoportos foglalás nem elfogadható.

A foglalások legfeljebb 21 egymást követő éjszakára vonatkozhatnak.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

The indoor Oasis pool is open to the public all season and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Szerkesztés…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

8,9

Összesített értékelés 57 értékelés alapján

 

95% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

93% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Értékelések mutatása a következő szerint::
Rendezés a következő szerint::
Itt tartózkodtam::
Az értékelés eredeti nyelve:

Csak az elmúlt 18 hónapban adott értékelések mutatása

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.

Great location for sight seeing, with lots to do onsite too 2018.04.12.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság nikki_k133850 Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything was great, we all really enjoyed our stay. When we arrived it was pouring with rain and our allocated pitch was water logged. I went to reception after looking at other pitches that weren’t so bad, it was no problem to change the pitch to the one I chose. The shop was reasonably priced as was the restaurant. The restaurant also served good size portions. The toilet and shower block were always clean and showers were hot. We watched the broadway show one evening which was really good with a good selection of songs from all the shows. The kids enjoyed the pool, they went every day, the older boys enjoyed archery and Segway. All the staff we spoke to were all friendly, polite and happy to help, they seemed happy in their jobs, which I guess can be trying at times with so many people with so many demands. The tent pitches are all level. The park is well situated with a lot of resorts within an hours drive, so excellent for seeing as much of Cornwall as you want. Our only problem was we weren’t there long enough! I would deffinately recommend and will be going back next year but will stay longer (we only had 4 nights) :(

    Nem kedvelték: 

    Nothing to dislike

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Dear Guest,

Thank you for this great review. We are pleased to read that you could chose another pitch and that the bad weather didn't spoil your stay. We are delighted to read that you liked the staff, and look forward to welcoming you to Hendra again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Everything 2018.04.12.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Kenneth B. Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything

    Nem kedvelték: 

    Can't book a pitch for may..

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you so much - we are so happy to read that you liked everything! We hope to see you again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Had a lovely holiday, all staff were helpful and friendly. 2018.04.12.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság nikki_k133850 Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Friendly staff

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you so much for these wonderful photos! We are delighted that you liked our staff and your stay with us. We appreciate you for giving us top marks! We look forward to seeing you again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

just a brilliant place 2018.04.11.

kenneth_b146946 Visszaigazolva

  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything,the Wizard of Oz panto was the best thing ever,the girls were mesmerized by it,well done to all involved(and I did them a massive congratulations on the night),Big Chris and i think Electrician Jeff were brilliant when my electric box tripped out,the whole place is fantastically well,The soft play is fantastic tookept,and the toilet cleaners are beyond thorough,well done Hendra,I can see how you've won so many awards...By the way,we got back today from our first ever visit,and we'll definitely be back,when you can fit us in....The Brown and Crean Dandy owners

    Nem kedvelték: 

    Can get a pitch in May school holidays

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for leaving such a fantastic review. We are so happy to read about how much you enjoyed Hendra -we will pass on your feedback to the Team.

Do check availability again, as we do sometimes get cancellations.

We hope to see you again soon.

All the best to you from us at Hendra.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Yet another enjoyable holiday with Hendra despite the weather. A+++ 2018.04.04.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság tristan_d Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    we enjoyed the variety of entertainment not only for kids but for adults. our son really enjoyed the pool and slides, Harry Kazams magic show, Easter egg hunt, Pirate Academy as well as the indoor soft play and outdoor parks. Once again FANTASTIC holiday with Hendra.

    Nem kedvelték: 

    The weather but in fairness this is well beyond the control of the park. When we arrived at the park one of the site staff showed us to our pitch and Hendra did what they could to make us comfortable with 2 very large ground mats to give us somewhere firm flat and most importantly mud free to use on our pitch. A++ for the Hendra Holiday park staff for making our stay enjoyable despite the wind and rain.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your fantastic 10 out of 10 review.

We love having you here and hope that next time the sun will make an appearance too.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Mediocre 2018.04.03.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Caroline T. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Oasis Pool. The place was very clean. Park services were very helpful when our tent was overturned. Got us and our 4 small children a caravan for the evening. Free of charge.

    Nem kedvelték: 

    Entertainment was poor, Bar staff ignored me on more than one occasion. Our tent was broken into and left open causing the wind to take it up and destroy it. (Better site security) was a 15 minute walk to main building.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Dear Guest,

Thank you for your feedback. We are very sorry to hear about your tent. We do hope you reported this to the police, as well as Reception. We are pleased that you liked the Pool.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

Everything. 2018.04.03.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Melanie W. Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We hope to see you soon and thank you for recommending us too.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
Alapértelmezett avatar

great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back ... 2017.10.01.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság elizabeth m. Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    great fun oasis pool. pitch good, enterment great two.went back on way home fro anyother night.will be back nextyear

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your 10 out of 10 review.
We look forward to welcoming you back again soon.

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)
Alapértelmezett avatar

Bloody awful 2017.09.25.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság Joeann D. Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • (kisállatok nem engedélyezettek) kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás nélkül , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Nothing

    Nem kedvelték: 

    Hendra cancelled my booking
    You were informed
    I wasn’t
    I arrived after10pm to drunken bikers no security and no idea what to do
    I “slept”in a lay-by a lone woman cheers
    I got a reply from Hendra only after I complained
    Helpfully???!! They said you should have told me

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

When we received your booking from Pitch Up we immediately contacted you via email and left you a phone message advising you that as your booking breached our terms and conditions we had not accepted your booking and authorised a refund of monies paid.

We do not accept bookings from single parties, mixed groups or uneven parties.

If you had not received these messages then I am sorry, but not sure what more we could have done.

If guests are arriving after 10pm then we ask that they let us know, however we do have a 24 hour security team and a night warden to welcome late arrivals.

There was a charity Beer Festival here last weekend that attracted a lot of locals and was well received by our guests on site too.

We, of course, would not want you, or anyone, to sleep in a lay-by. Had you spoken to our warden or security on arrival then they would have done all they could to assist.

Összesített
2
Hely
(Nincs értékelés)
Ár-érték arány
(Nincs értékelés)
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
(Nincs értékelés)
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
(Nincs értékelés)
Wi-fi
(Nincs értékelés)

The camp was well kept near shop showers and toiliets ... 2017.09.24.

Értékelés írójának országa: Egyesült Királyság gail_w268023 Mobiltelefon ikonja Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    The camp was well kept near shop showers and toiliets was kept spotless the cleaners was there couple of times a day cant praise them enough. Facilities was very good if you had children lots of things for them to do . Well done toall the hendre staff .

    Nem kedvelték: 

    Despite the muddy pitch we hadt erect our tent on the weekwas veryenjoyable until fridaywhena group pitched up beside us mostly youngsters went out for the evening came back drunk at 12 am then continued the party until 3.30am im all for enjoying yourself but have a little respect for others thank god we was coming back on saturday but had to drive from conwall towales on two and a halfhours sleep thanks to our neighbours

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you for your kind review.

If you have any noise issues again, please call the Security Hotline.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Funkciók

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Bár vagy klubház

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Esti szórakozási lehetőség

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

Tenisz

TV-szoba

Vízi sportok

Kényelmi szolgáltatások helyben

Élelmiszerbolt

Fürdőkád áll rendelkezésre

Helyben előállított termékek

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Szolgáltatások

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Lakókocsik és lakóautók

Szervizelési pont lakóautóhoz

Szezonális kempingek

Vízcsatlakozási pontok lakóautókhoz

Szabályok

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Biciklikölcsönzés a közelben

Biciklizés a közelben

Étterem a közelben

Golf a közelben

Horgászási lehetőség a közelben

Kenuzás/kajakozás a közelben

Lovaglás a közelben

Szörfiskola a közelben

Tenisz a közelben

Vízi sportok a közelben

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Otthont ad nagyrendezvényeknek

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Tömegközlekedés a közelben

Üzlet a közelben

Típus

Nagyon nagy (200-nál több hely)

Kemping 2.0

Hatalmas kempinghelyek

Kempingházak

Hely

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Newquay, Cornwall, England, TR8 4NY
  • Időzóna Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.4009°N 5.0493°W

A legközelebbi repülőtér

Autóbuszállomások
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 1,8 kilométer
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 2,0 kilométer
Newquay Bus Station — 2,9 kilométer
Vasútállomások
Quintrell Downs Rail Station — 1,5 kilométer
Newquay Rail Station — 2,4 kilométer
St Columb Road Rail Station — 7,7 kilométer
Kompkikötők
Padstow Ferry Landing — 17,7 kilométer
Rock Padstow Ferry Landing — 18,3 kilométer
Tolverne Ferry Landing — 19,9 kilométer
Repülőterek
Newquay St Mawgan Airport — 6,0 kilométer
Penzance Airport — 45,1 kilométer

Útvonalterv


From the M5 at Exeter, take the A30 to the Highgate Hill junction, follow the sign for the A392 to Newquay. At Quintrell Downs, go straight across the roundabout and on for half a mile. Hendra Holiday Park is on the left (one and half miles from Newquay town centre).

There is a regular bus service from the top of Hendra Site into Newquay town centre, and we also provide a taxi service from the site with local firm Bio Travel: they can arrange a minibus if required.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot a lent található "Útmutatás kérése" gomb segítségével.

Helyi látnivalók

With so much to do on site, you may find it hard to prise yourself out of Hendra’s landscaped country setting, but busy Newquay is only minutes away. Aside from its renowned beaches and surf, the town has a zoo and aquarium, great golf courses, horse riding, sailing and watersports, plus eateries of every flavour, and plenty of retail therapy if needed.

On the outskirts of Newquay, Dairyland Farm World and the Lappa Valley Steam Railway are perfect for kids and big kids alike; and if you travel a bit further, you’ll find some of Cornwall’s most popular tourist haunts, such as the Eden Project, the Tate Gallery at St. Ives, St Michael’s Mount, the Lost Gardens of Heligan, Land's End and the National Maritime Museum. Hendra has teamed up with some of these local attractions to offer decent discounts to its guests, provided you book your tickets in advance.

Fordítás (Google Translate által)

Nem érdemes kihagyni

  • Newquay Zoo (1,9 kilométer)
  • Blue Reef Aquarium (2,8 kilométer)
  • Lappa Valley Steam Railway (3,7 kilométer)

National Trust

  • Trerice (1,8 kilométer)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (9,0 kilométer)

Kerékpárutak

Közelben lévő útvonalak keresése a Nemzeti Kerékpárhálózaton - több mint 12 ezer kilométer hosszú kerékpárút-hálózat.

Figyelem: A lapon megadott távolságok légvonalban értendők. Kérjük, hogy az utazási módja szerint ellenőrizze a valós távolságot.

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  8.00 –  20.00
Távozás:  10.00
Szállás a kempingben
Érkezés:  12.00 –  20.00
Távozás:  10.00

You may check in on site from 8am although you may not be able to go to your allocated pitch until 12 noon.

Hendra Holiday Park lemondásra vonatkozó szabályai

Refunds not given.

There is a charge of £15 for any alteration made to a confirmed booking.

Fordítás (Google Translate által)

A módosításokra <strong>15,00 GBP</strong> (5 254,13 Ft) összegű díj kerül felszámolásra.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

15% nem visszatérítendő letét azonnal fizetendő. A(z) Hendra Holiday Park ráterheli a kártyájára az egyenleget az érkezést megelőzően 8 hét nappal, vagy amennyiben az érkezési időpont korábban van mint 8 hét nap az egyenleg azonnal levonásra kerül.

Bérelt szálláshely: érkezéskor 20,00 GBP (7 001,03 Ft) összegű letétet kell biztosítani károkozásra/tisztaságra/karszalagra, amit távozáskor visszatérítünk, amennyiben az egység ellenőrzése során kár/veszteség nem tapasztalható.

Lehetőség van a teljes összeg kifizetésére a foglalás időpontjában.

A kemping által elfogadott fizetési módok

Maestro
MasterCard
Visa

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

Bezárás

Probléma jelentése

Reason:
A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) Hendra Holiday Park kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

A foglalás módosításai
A módosításokra 15,00 GBP (5 254,13 Ft) összegű díj kerül felszámolásra.

Bérelt szálláshely
Bérelt szálláshely: érkezéskor 20,00 GBP (7 001,03 Ft) összegű letétet kell biztosítani károkozásra/tisztaságra/karszalagra, amit távozáskor visszatérítünk, amennyiben az egység ellenőrzése során kár/veszteség nem tapasztalható.

Foglaltság
A kemping csak családokat (közvetlen családtagokat) és párokat fogad - bármely más csoportos foglalás nem elfogadható.

Járművek
0.00 és 6.00 között a gépkocsiforgalom nem engedélyezett.

Medence
A kültéri medence nyitvatartási ideje: 01/07 - 30/08 (időjárási körülményektől függően).

Általános
A foglalások legfeljebb 21 egymást követő éjszakára vonatkozhatnak.
A kempingvezetés fenntartja a jogot belépés megtagadására vagy a tartózkodás megszüntetésére, ha a vendégek viselkedése helytelennek tekinthető. Ez esetben a megfizetett díjak nem kerülnek visszatérítésre.

Érkezések és távozások
A késői érkezésekről a kempinget mielőbb értesíteni szükséges. A foglalást 24 órán keresztül fenntartjuk. Ezt követően a kemping vezetése fenntartja a jogot az egység újraértékesítésére.

További feltételek

In the event that the park is required to assist in pulling guests' vehicles, units, or equipment off their pitches, this will be done at the owner's risk and a fee may be payable.

The indoor Oasis pool is open all season to the public and a small session fee applies at £2.99 per Hendra guest for an hour and a half session, children under three are free. Discounted advance-purchase pool passes are available but these must be selected and added as an extra when booking.

The site does not accept bookings for single occupancy (one person only).

Fordítás (Google Translate által)

Bezárás