Reserveu una estada a 5.344 càmpings, glàmpings i complexos turístics d'Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món

Valoració del servei a Feefo

Tre-End Glamping

8,4
Mostra els preus i reserva
A partir de 90,00 £/101,07 €/155,48 AU$/108,42 USD/145,17 CAD/99,96 CHF/1.146,48 SEK/752,03 DKK/1.118,45 NOK/15.371 ISK/20.544,68 ARS/86.237 CLP/416,55 PEN/171,46 NZ$/1.903,60 ZAR/479,97 PLN/564,95 BRL/2.403,71 CZK/11.850 RSD/39.600,81 HUF/7.699,21 RUB/735,64 CNY (per 1 nit, 4 persones)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Tre-End Glamping

General

  • Càmping tranquil i ecològic rodejat d'un paisatge verd
  • A 20 min en cotxe de St Austell i a 15 de Sender de la Costa Sud-oest
  • Unitats amb energia solar; brasers i barbacoes disponibles

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

No s'admeten cotxes/motos a les parcel·les o els allotjaments. Tots els vehicles s'han d'aparcar a la zona designada.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,4

Valoració general segons 5 opinions

 

El 80% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 80% s'hi tornaria a allotjar.

 

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Només es mostren els comentaris dels últims 30 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Enjoy & beautiful place04/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitTamlynn G.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Enjoy & beautiful place

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Good site friendly owner, clean facilities and well situated07/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitSonia R.Confirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Really nice site well kept. We stay in one of the cabins and it was nice and warm. Gardens are well kept and we really enjoyed our stay there. Garden has enough space for the children to play and the really enjoyed playing with the owner's dog.

    We also had a nice fire pit we could use every single evening and a barbecue.

    No em va agradar: 

    The only thing I will say is it will be useful to have access to a a freezer for re-freeze our freezer packs and also a hot water tap for washing up.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thankyou for your review, I'm glad you enjoyed your stay here and made the most of the space.
I'm interested that you've given 4/5 for value. I dont think that £23 per person per night is over the top (especially as after pitchup have taken their cut I only see £18 of that) for an August holiday in Cornwall. I've not put my prices up like a lot of places have and when you consider the local premier inn is charging between £180-200 a night without a garden/fire/peace and quiet etc. But I suppose you do have a McDonald's and kfc right in the carpark which some people may like.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Excellent family friendly quiet site with huge pitches06/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Sett (mascotes admeses)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Peaceful, quiet, get away from it all

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend05/06/2021

País de l'acampador: Regne UnitNatalie S.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.06/09/2020

País de l'acampador: Regne UnitPaul F.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda piramidal The Warren
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Commitment to eco friendliness

    No em va agradar: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dog park

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos prohibits

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Tendes piramidals

Temàtica

Paisatges espectaculars

Paradís per a senderistes

Tranquil

Serveis

Bombones de gas disponibles

Electric car charging point(s)

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Dog walk nearby

Tipus

Molt petit (1-10 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Club nàutic a prop

Escola de surf a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Pesca a prop

Restaurant a prop

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornualla, Anglaterra, PL26 7EN
  • Zona horària Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Bus Station — 4,4 quilòmetres
Dolphin Inn — 4,8 quilòmetres
Dolphin Inn — 4,8 quilòmetres
Estacions de trens
St Austell Rail Station — 4,4 quilòmetres
Bugle Rail Station — 9,2 quilòmetres
Luxulyan Rail Station — 10,1 quilòmetres
Ports de vaixells
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 quilòmetres
Fowey Ferry Landing — 15,0 quilòmetres
Polruan Ferry Landing — 15,1 quilòmetres
Aeroports
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 quilòmetres)
  • Eden Project (7,7 quilòmetres)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 quilòmetres)

National Trust

  • Trerice (15,3 quilòmetres)
  • Trelissick Garden (18,0 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Allotjament in situ
Arribada:  15:00 –  21:00
Sortida abans de les:  11:00

Política de cancel·lació de Tre-End Glamping

No es fan reembossaments en un termini de 2 dies abans de la data d'arribada.

No es poden realitzar canvis un cop s'ha efectuat la reserva.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%. Tre-End Glamping us carregarà el saldo pendent a la targeta 1 setmana abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 1 setmana, el saldo es carregarà de seguida.

Els reembossaments durant el període de cancel·lació indicat només són possibles si l'allotjament pot tornar a assignar la seva unitat/parcel·la.

També pots pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva, o en qualsevol moment abans de la data de venciment.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Hi ha piscina a Tre-End Glamping? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Tre-End Glamping ? No Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Tre-End Glamping?
    Allotjament in situ
    Arribada:  15:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  11:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Tre-End Glamping? A partir de 102,05 € (per 1 nit, 4 persones) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb tre_end_glamping


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió

Arribades i sortides

General

Modificacions de la reserva

Ocupació

Seguretat

Vehicles

Tanca