Zarezervujte si jeden ze 5 344 kempů, glampingů a rekreačních parků napříč UK, Evropou a oběma Amerikami

Hodnocení služby Feefo

Tre-End Glamping

8,7

Tento kemp momentálně nepřijímá rezervace prostřednictvím Pitchup.com.

Obecné

  • Klidný, ekologicky šetrný kemp na krásně zeleném kousku země
  • 10 minut autem od St. Austell a 15 od stezky South West Coast Path
  • Jednotky napájené solární energií; ohniště a gril k dispozici

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Příjezd:
Odjezd: (2 noci)
Skupina:

Upravit hledání…

Klikněte/poklepejte jednou a zvolte první den a poté znovu pro výběr dne odjezdu.


Provádíte rezervaci jako skupina?

Hodnocení

8,7

Celkové hodnocení založené na 9 hodnoceních

 

89% by tento kemp doporučilo svým známým.

89% by se zde znovu ubytovali.

 

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi



Zobrazili jsme hodnocení pouze za posledních 30 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.

Enjoy & beautiful place04.09.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíTamlynn G.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Enjoy & beautiful place

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Good site friendly owner, clean facilities and well situated07.08.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíSonia R.Potvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Really nice site well kept. We stay in one of the cabins and it was nice and warm. Gardens are well kept and we really enjoyed our stay there. Garden has enough space for the children to play and the really enjoyed playing with the owner's dog.

    We also had a nice fire pit we could use every single evening and a barbecue.

    Nelíbí se: 

    The only thing I will say is it will be useful to have access to a a freezer for re-freeze our freezer packs and also a hot water tap for washing up.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thankyou for your review, I'm glad you enjoyed your stay here and made the most of the space.
I'm interested that you've given 4/5 for value. I dont think that £23 per person per night is over the top (especially as after pitchup have taken their cut I only see £18 of that) for an August holiday in Cornwall. I've not put my prices up like a lot of places have and when you consider the local premier inn is charging between £180-200 a night without a garden/fire/peace and quiet etc. But I suppose you do have a McDonald's and kfc right in the carpark which some people may like.

Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Excellent family friendly quiet site with huge pitches06.08.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníIkona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Sett
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Peaceful, quiet, get away from it all

    Nelíbí se: 

    Nothing

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend05.06.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíNatalie S.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.06.09.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíPaul F.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Zvonový stan The Warren
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Commitment to eco friendliness

    Nelíbí se: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Celkové
4
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Good site space fantastic between pitchs21.08.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíJon P.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Sett
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    Nelíbí se: 

    Nothing really

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Excellent!09.08.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvímiriam k.Potvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    Nelíbí se: 

    Nothing!

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Everything24.07.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíMelanie M.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything

    Nelíbí se: 

    Nothing

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.12.07.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníIkona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Chata The Holt
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    Nelíbí se: 

    Could improve solar lighting

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Vlastnosti

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Volnočasové aktivity na místě

Bar nebo klub

Dětský klub

Fitcentrum

Herna

Hřiště

Jídlo s sebou

Krytý bazén

Půjčování kol

Restaurace/kavárna na místě

Rybaření

TV místnost

Tenisový kurt

Venkovní bazén

Večerní zábava

Vodní sporty

Vybavení na místě

Bezbariérový přístup

Composting toilet

Dog park

Internet

Ledové obklady k dispozici

Obchod s potravinami

Parkovací místo u kempovacího místa/jednotky

Portaloo

Prostor pro mytí nádobí

Prádelna

Pub toilets

Sprcha k dispozici

Sušárna

Toalety

Umývárna dětí

Vana k dispozici

Veřejný telefon

Vyzvednutí z letiště

WiFi

WiFi zdarma

Vhodné pro skupiny

Skupiny jednoho pohlaví vítány

Studenstské pobyty vítány

Vhodné pro motocykly

Vhodné pro rodinný pobyt

Zásady

Barbecue provided

Grilování povoleno

Komerční vozidla povolena

Psi nejsou povoleni

Psi povoleni

Táborák povolen

Camping 2.0

Zvonový stan

Motivy

Klidné prostředí

Působivé scenérie

Ráj milovníků pěší chůze

Vybavenost

Chemický záchod

Dobíjecí zařízení

Electric car charging point(s)

Obnovitelné zdroje energie

Plynové lahve k dispozici

Třídění odpadu

Typ

Malý (1-10 míst)

V okolí

Bar v okolí

Dog walk nearby

Obchod poblíž

Volnočasové aktivity v okolí

Golfové hřiště v okolí

Možnost jízdy na kole poblíž

Možnost plachtění poblíž

Možnost projížďky kánoí/kajakem poblíž

Restaurace poblíž

Rybaření v okolí

Vodní sporty v okolí

Škola surfování poblíž

Lokalita

[[ campsite.name ]]
Tento kemp momentálně nepřijímá rezervace prostřednictvím Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornwall, Anglie, PL26 7EN
  • Časová zóna Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Nejbližší doprava

Autobusové zastávky
Bus Station — 4,4 km
Dolphin Inn — 4,8 km
Dolphin Inn — 4,8 km
Vlakové zastávky
St Austell Rail Station — 4,4 km
Bugle Rail Station — 9,2 km
Luxulyan Rail Station — 10,1 km
Převozní přístavy
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 km
Fowey Ferry Landing — 15,0 km
Polruan Ferry Landing — 15,1 km
Letiště
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 km

Pokyny


Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy pomocí tlačítka Získat pokyny.

Místní atrakce

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

To musíte vidět

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 km)
  • Eden Project (7,7 km)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 km)

National Trust – Spolek pro kulturní a památkovou péči

  • Trerice (15,3 km)
  • Trelissick Garden (18,0 km)

Cyklistické trasy

Najít nejbližší trasy na Národní cyklistické síti tras – více než 19 tisíc kilometrů cyklotras.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy.

Zásady

Povolený čas příjezdu/odjezdu

Ubytování na místě
Příjezd:  15:00 –  21:00
Odjezd před:  11:00

Pravidla pro zrušení rezervace u Tre-End Glamping

Záloha propadá do 2 dny ode dne příjezdu.

Po provedení rezervace již nelze provést žádné změny.

Žádné náhrady/slevy za nepříznivé počasí, pozdní příjezdy nebo předčasné odjezdy.

Pokud potřebujete svou rezervaci zrušit nebo změnit, dejte nám prosím vědět s co největším předstihem, aby si mohl místo případně rezervovat někdo jiný. Možná je na místě si přikoupit pojištění pro zrušení rezervace, stejně jako pro případ zranění a pojištění nemovitosti po dobu, kdy budete na dovolené.

Prosím mějte na paměti, že společnosti Pitchup.com platíte zálohu, která je nevratná.

Platba

15% nevratná záloha je splatná okamžitě. Tre-End Glamping si odečtou doplatek z vaší karty 1 týdne před příjezdem, nebo pokud je datum příjezdu dříve než 1 týdne před příjezdem, bude doplatek odečten okamžitě.

Peníze mohou být v uvedené lhůtě od zrušení vráceny pouze v případě, že je kemp schopen vaši jednotku pronajmout někomu jinému.

You can also opt to pay the full amount at the time of your booking, or at any point before the due date.

Způsoby platby přijímané v daném parku

Hotovost

Smluvní podmínky

Smluví podmínky kempu

  • Nachází se v kempu Tre-End Glamping bazén? Ne Zobrazit všechny vlastnosti
  • Je kemp Tre-End Glamping vhodný pro psy? Ne Zobrazit všechny vlastnosti
  • Jaké najdu v okolí kempu Tre-End Glamping zajímavosti? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Přečíst si více
  • Kdy se můžu v kempu Tre-End Glamping ubytovat a kdy zase odhlásit?
    Ubytování na místě
    Příjezd:  15:00 –  21:00
    Odjezd před:  11:00
    Přečíst si více

Zavřít

Vaše žádost o přiřazení se odesílá…

Zavřít

Kontakt tre_end_glamping


Zavřít

Smluvní podmínky

Přečtěte si prosím níže uvedené smluvní podmínky tohoto parku a smluvní podmínky stránek Pitchup.com.

Automobily

Bezpečnost

Obecné

Obsazenost

Příjezdy a odjezdy

Vstupné

Změny ve vašem pobytu

Zavřít