Κάντε κράτηση σε 5.344 χώρους κατασκήνωσης, χώρους glamping και πάρκα διακοπών σε ΗΒ, Ευρώπη και Αμερική.

Αξιολόγηση υπηρεσιών Feefo

Tre-End Glamping

8,7

Αυτός ο χώρος δεν δέχεται προς το παρόν κρατήσεις μέσω του Pitchup.com.

Γενικά

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Άφιξη:
Αναχώρηση: (2 διανυκτερεύσεις)
Άτομα:

Επεξεργασία αναζήτησης…

Κάντε κλικ/πατήστε μία φορά για να επιλέξετε την πρώτη ημέρα και ξανά για την ημέρα αναχώρησης.


Κράτηση ως ομάδα;

Κριτικές

8,7

Συνολική αξιολόγηση με βάση 9 κριτικές

 

Το 89% θα πρότεινε τον χώρο σε φίλο.

Το 89% θα έμενε ξανά εδώ.

 

Για τη δημοσίευση απαιτούνται 3 ή περισσότερες κριτικές.

Περισσότερες αξιολογήσεις

Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi



Εμφανίζονται μόνο κριτικές για τους τελευταίους 30 μήνες.

Επαναφορά φίλτρων
Κριτικές σε άλλες γλώσσες εμφανίζονται παρακάτω.

Enjoy & beautiful place04/09/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοTamlynn G.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Enjoy & beautiful place

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Good site friendly owner, clean facilities and well situated07/08/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοSonia R.Επιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Really nice site well kept. We stay in one of the cabins and it was nice and warm. Gardens are well kept and we really enjoyed our stay there. Garden has enough space for the children to play and the really enjoyed playing with the owner's dog.

    We also had a nice fire pit we could use every single evening and a barbecue.

    Δεν μου άρεσε: 

    The only thing I will say is it will be useful to have access to a a freezer for re-freeze our freezer packs and also a hot water tap for washing up.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

Thankyou for your review, I'm glad you enjoyed your stay here and made the most of the space.
I'm interested that you've given 4/5 for value. I dont think that £23 per person per night is over the top (especially as after pitchup have taken their cut I only see £18 of that) for an August holiday in Cornwall. I've not put my prices up like a lot of places have and when you consider the local premier inn is charging between £180-200 a night without a garden/fire/peace and quiet etc. But I suppose you do have a McDonald's and kfc right in the carpark which some people may like.

Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Excellent family friendly quiet site with huge pitches06/08/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Sett ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Peaceful, quiet, get away from it all

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend05/06/2021

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοNatalie S.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Προκαθορισμένο άβαταρ

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.06/09/2020

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοPaul F.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Warren στρογγυλή σκηνή
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Commitment to eco friendliness

    Δεν μου άρεσε: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Συνολικά
4
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Good site space fantastic between pitchs21/08/2020

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοJon P.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Sett ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing really

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Excellent!09/08/2020

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειοmiriam k.Επιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing!

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Everything24/07/2020

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοMelanie M.Εικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything

    Δεν μου άρεσε: 

    Nothing

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.12/07/2020

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο ΒασίλειοΑνώνυμοΕικονίδιο κινητού τηλεφώνουΕπιβεβαιώθηκε

  • The Holt ξύλινο οίκημα
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    Δεν μου άρεσε: 

    Could improve solar lighting

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
(Καμία αξιολόγηση)
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Χαρακτηριστικά

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Δραστηριότητες αναψυχής στον χώρο κατασκήνωσης

Αίθουσα παιχνιδιών

Αίθουσα τηλεόρασης

Βραδινή αναψυχή

Γυμναστήριο

Ενοικίαση ποδηλάτου

Εξωτερική πισίνα

Εστιατόριο/Καφέ στις εγκαταστάσεις

Εσωτερική πισίνα

Θαλάσσια σπορ

Μπαρ ή κλαμπ

Παιδική λέσχη

Παιδική χαρά

Τένις

Φαγητό σε πακέτο

Ψάρεμα

Παροχές στον χώρο κατασκήνωσης

Composting toilet

Dog park

Portaloo

Pub toilets

WiFi

Δημόσιο τηλέφωνο

Διατίθεται μπανιέρα

Διατίθεται ντους

Δωρεάν WiFi

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ

Κατάστημα τροφίμων

Κατάψυξη για παγοκύστες

Μπάνιο για γονείς και βρέφη

Παροχή Internet

Πλυντήριο με κερματοδέκτη

Στάθμευση αυτοκινήτου ανά θέση/μονάδα

Στεγνωτήριο

Τουαλέτες

Υπηρεσία παραλαβής από δημόσιες συγκοινωνίες

Χώρος με νεροχύτη

Δεκτά γκρουπ

Γκρουπ ιδίου φύλου

Γκρουπ φοιτητών

Φιλικό για μοτοσικλέτες

Φιλικό για οικογένειες

Κανόνες

Barbecue provided

Δεν επιτρέπονται τα σκυλιά

Επιτρέπεται η φωτιά

Επιτρέπεται το μπάρμπεκιου

Επιτρέπονται τα οχήματα δημοσίας χρήσεως

Επιτρέπονται τα σκυλιά

Camping 2.0

Στρογγυλές σκηνές

Κεντρική ιδέα

Ήσυχο

Μαγευτικό περιβάλλον

Παράδεισος για περιπατητές

Υπηρεσίες

Electric car charging point(s)

Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας

Διατίθενται φιάλες υγραερίου

Διατίθεται ανακύκλωση

Παροχές φόρτισης

Χημική τουαλέτα

Παροχές στη γύρω περιοχή

Dog walk nearby

Κατάστημα σε κοντινή απόσταση

Μπαρ σε κοντινή απόσταση

Τύπος

Πολύ μικρό (1-10 θέσεις)

Δραστηριότητες αναψυχής στη γύρω περιοχή

Εστιατόριο σε κοντινή απόσταση

Θαλάσσια σπορ σε κοντινή απόσταση

Ιστιοπλοΐα σε κοντινή απόσταση

Κανό/Καγιάκ σε κοντινή απόσταση

Κοντά σε γκολφ

Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση

Σχολή για σέρφινγκ σε κοντινή απόσταση

Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση

Τοποθεσία

[[ campsite.name ]]
Αυτός ο χώρος δεν δέχεται προς το παρόν κρατήσεις μέσω του Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Κορνουάλη, Αγγλία, PL26 7EN
  • Ζώνη ώρας Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Πλησιέστερη συγκοινωνία

Σταθμοί πούλμαν
Bus Station — 4,4 χλμ.
Dolphin Inn — 4,8 χλμ.
Dolphin Inn — 4,8 χλμ.
Σιδηροδρομικοί σταθμοί
St Austell Rail Station — 4,4 χλμ.
Bugle Rail Station — 9,2 χλμ.
Luxulyan Rail Station — 10,1 χλμ.
Λιμάνια φέρι
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 χλμ.
Fowey Ferry Landing — 15,0 χλμ.
Polruan Ferry Landing — 15,1 χλμ.
Αεροδρόμια
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 χλμ.

Οδηγίες


Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα υπολογίζονται με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο, χρησιμοποιώντας το κουμπί «Λήψη οδηγιών» που υπάρχει παραπάνω.

Τοπικά αξιοθέατα

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Πρέπει να δείτε

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 χλμ.)
  • Eden Project (7,7 χλμ.)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 χλμ.)

National Trust

  • Trerice (15,3 χλμ.)
  • Trelissick Garden (18,0 χλμ.)

Ποδηλατικές διαδρομές

Βρείτε τοπικές διαδρομές στο Εθνικό Δίκτυο Ποδηλασίας - με πάνω από 19.300χλμ. ποδηλατικών διαδρομών.

Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα έχουν υπολογιστεί με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο.

Πολιτική

Επιτρεπόμενη ώρα άφιξης/αναχώρησης

Καταλύματα στις εγκαταστάσεις
Άφιξη:  3 μμ. –  9 μμ.
Αναχώρηση από:  11 πμ.

πολιτική ακύρωσης του Tre-End Glamping

Καμία επιστροφή χρημάτων για 2 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης.

Μετά την κράτηση δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Δεν υπάρχουν επιστροφή χρημάτων/εκπτώσεις για αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφίξεις αργά ή αναχωρήσεις νωρίς.

Αν πρέπει να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ούτως ώστε να παρέχετε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλο να κάνει την κράτηση. Μπορείτε να προχωρήσετε στη σύναψη ασφάλισης διακοπών για ακυρώσεις και προστασία περιουσίας/τραυματισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η προκαταβολή σας καταβάλλεται στο Pitchup.com και είναι μη επιστρέψιμη.

Πληρωμή

Το 15% είναι μη επιστρέψιμη προκαταβολή, πληρωτέα τώρα. Το Tre-End Glamping θα χρεώσει το υπόλοιπο στην κάρτα σας 1 εβδομάδα πριν την άφιξη ή αν η ημερομηνία άφιξης είναι πριν τις 1 εβδομάδα τότε το υπόλοιπο θα καταβληθεί αμέσως μετά την κράτηση.

Οι επιστροφές χρημάτων εντός της υποδεικνυόμενης περιόδου ακύρωσης πραγματοποιούνται μόνο εάν ο χώρος κατασκήνωσης είναι σε θέση να διαθέσει τη μονάδα/θέση σας ξανά προς ενοικίαση.

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε όλο το ποσό κατά την κράτησή σας, ή οποιαδήποτε στιγμή πριν από την προθεσμία πληρωμής.

Αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής στο πάρκο

Μετρητά

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις κρατήσεων στον χώρο

Κλείσιμο

Το αίτημά σας προωθείται…

Κλείσιμο

Επικοινωνία με το tre_end_glamping


Κλείσιμο

Όροι και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του πάρκου παρακάτω και τους όρους και προϋποθέσεις του Pitchup.com.

Αλλαγές στις διακοπές σας

Ασφάλεια

Αφίξεις και αναχωρήσεις

Γενικά

Είσοδος

Οχήματα

Χωρητικότητα

Κλείσιμο