Boka 5 344 campingplatser, glampingplatser och semesterbyar i Sverige, Europa och hela världen

Servicebetyg på Feefo

Tre-End Glamping

8,7

Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.

Allmänt

  • Fridfull ekologisk glamping i ett lummigt område
  • 10 minuter i bil till St Austell och 15 till South West Coast Path
  • Enheter med solenergi; eldstäder och grillar finns

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Ankomst:
Avresa: (2 nätter)
Grupp:

Ändra sökningen…

Klicka/tryck en gång för att välja din första dag och en gång till för din avfärdsdag.


Bokar du som grupp?

Recensioner

8,7

Helhetsbetyg baserat på 9 recensioner

 

89% skulle rekommendera det här stället till en vän.

89% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns 3 eller fler recensioner.

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Endast recensioner från de senaste 30 månaderna visas.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.

Enjoy & beautiful place2021-09-04

Recensentens land: StorbritannienTamlynn G.MobiltelefonikonBekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Enjoy & beautiful place

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Good site friendly owner, clean facilities and well situated2021-08-07

Recensentens land: StorbritannienSonia R.Bekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Really nice site well kept. We stay in one of the cabins and it was nice and warm. Gardens are well kept and we really enjoyed our stay there. Garden has enough space for the children to play and the really enjoyed playing with the owner's dog.

    We also had a nice fire pit we could use every single evening and a barbecue.

    Tyckte inte om: 

    The only thing I will say is it will be useful to have access to a a freezer for re-freeze our freezer packs and also a hot water tap for washing up.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thankyou for your review, I'm glad you enjoyed your stay here and made the most of the space.
I'm interested that you've given 4/5 for value. I dont think that £23 per person per night is over the top (especially as after pitchup have taken their cut I only see £18 of that) for an August holiday in Cornwall. I've not put my prices up like a lot of places have and when you consider the local premier inn is charging between £180-200 a night without a garden/fire/peace and quiet etc. But I suppose you do have a McDonald's and kfc right in the carpark which some people may like.

Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

Excellent family friendly quiet site with huge pitches2021-08-06

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • The Sett stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Peaceful, quiet, get away from it all

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend2021-06-05

Recensentens land: StorbritannienNatalie S.MobiltelefonikonBekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.2020-09-06

Recensentens land: StorbritannienPaul F.MobiltelefonikonBekräftad

  • The Warren klocktält
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Commitment to eco friendliness

    Tyckte inte om: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Good site space fantastic between pitchs2020-08-21

Recensentens land: StorbritannienJon P.MobiltelefonikonBekräftad

  • The Sett stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    Tyckte inte om: 

    Nothing really

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Excellent!2020-08-09

Recensentens land: Storbritannienmiriam k.Bekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    Tyckte inte om: 

    Nothing!

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Everything2020-07-24

Recensentens land: StorbritannienMelanie M.MobiltelefonikonBekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Everything

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.2020-07-12

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • The Holt stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    Tyckte inte om: 

    Could improve solar lighting

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
(Inga betyg)
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Faciliteter

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Aktiviteter på platsen

Bar eller klubbhus

Barnklubb

Cykeluthyrning

Fiske

Fitnesscenter

Inomhusbad

Kvällsunderhållning

Lekplats

Restaurang/cafe på stället

Spelrum

Takeaway

Tennis

Tv-rum

Utomhuspool

Vattensport

Bekvämligheter på platsen

Badkar tillgängligt

Bilparkering vid boendet/enheten

Composting toilet

Diskutrymme

Dog park

Dusch tillgänglig

Familjetoaletter

Gratis WiFi

Handikappanpassade anläggningar

Hämtning från kollektivtrafik

Internetanslutning

Kylning av kylklampar

Matbutik

Offentlig telefon

Portaloo

Pub toilets

Toalettblock

Torkrum

Tvättomat

WiFi

Grupper är välkomna

Familjevänligt

Grupper av samma kön är välkomna

Lämpligt för motorcyklar

Studentgrupper är välkomna

Regler

Barbecue provided

Grillning tillåts

Hundar inte tillåtna

Hundar tillåtna

Kommersiella fordon tillåts

Lägereldar tillåtna

Camping 2.0

Klocktält

Teman

Lugn

Paradis för vandrare

Spektakulära landskap

Tjänster

Electric car charging point(s)

Förnybar energi

Gasflaskor tillgängliga

Laddningsmöjligheter

Tömning av kemiskt avfall

Återvinning tillgänglig

Bekvämligheter i närheten

Bar i närheten

Butik i närheten

Dog walk nearby

Typ

Mini (1–10 platser)

Aktiviteter i närheten

Cykling i närheten

Fiske i närheten

Golf i närheten

Kanot/kajak i närheten

Restaurang i närheten

Segling i närheten

Surfskola i närheten

Vattensport i närheten

Läge

[[ campsite.name ]]
Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornwall, England, PL26 7EN
  • Tidszon Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Närmaste transport

Busstationer
Bus Station — 4,4 kilometer
Dolphin Inn — 4,8 kilometer
Dolphin Inn — 4,8 kilometer
Tågstationer
St Austell Rail Station — 4,4 kilometer
Bugle Rail Station — 9,2 kilometer
Luxulyan Rail Station — 10,1 kilometer
Färjehamnar
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 kilometer
Fowey Ferry Landing — 15,0 kilometer
Polruan Ferry Landing — 15,1 kilometer
Flygplatser
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 kilometer

Vägbeskrivning


Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen ”Få vägbeskrivningar” ovan.

Lokala sevärdheter

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Måste ses

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 kilometer)
  • Eden Project (7,7 kilometer)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 kilometer)

National Trust

  • Trerice (15,3 kilometer)
  • Trelissick Garden (18,0 kilometer)

Cykelleder

Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser.

Policyer

Tillåten ankomst/avfärdstid

Logi på stället
Ankomst:  15:00 –  21:00
Avfärd senast:  11:00

Tre-End Glamping avbokningsregler

Ingen återbetalning inom 2 dagar från ankomstdagen.

Det går inte att göra ändringar när bokningen är genomförd.

Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.

Om du måste avboka eller ändra bokningen, var vänlig och försök göra det i så god tid som möjligt så att någon annan har en chans att boka. Det kan vara bra att köpa semesterförsäkring för avbokningar och egendoms-/skadeförsäkring för tiden du är borta.

Observera att din handpenning betalas till Pitchup.com och inte kan betalas tillbaka.

Betalning

En ej återbetalningsbar handpenning på 15% betalas nu. Tre-End Glamping kommer att debitera ditt kort beloppet 1 vecka före ankomsten eller om ankomstdatumet är tidigare än 1 vecka så debiteras beloppet omedelbart.

Återbetalningar inom angiven avbokningsperiod kan endast göras om stället lyckas hyra ut enheten/tomten till någon annan.

Du kan även välja att betala hela beloppet när du bokar, eller när som helst innan förfallodatumet.

Betalningsmetoder som accepteras i parken

Kontant

Villkor

Ställets bokningsvillkor

  • Finns det pool på Tre-End Glamping? Nej Visa alla egenskaper
  • Är Tre-End Glamping hundvänligt? Nej Visa alla egenskaper
  • Vad finns det för sevärdheter i närheten av Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Läs mera
  • När kan jag checka in på och checka ut från Tre-End Glamping?
    Logi på stället
    Ankomst:  15:00 –  21:00
    Avfärd senast:  11:00
    Läs mera

Stäng

Ditt anspråk skickas…

Stäng

Kontakta tre_end_glamping


Stäng

Villkor

Läs parkens användarvillkor nedan och Pitchup.coms användarvillkor.

Allmänt

Ändringar i din semester

Ankomst och avresa

Beläggning

Fordon

Säkerhet

Tillträde

Stäng