Book 5344 campingplasser, glampingplasser og ferieparker over hele Storbritannia, Europa og Amerika

Vurdering av Feefo-tjeneste

Tre-End Glamping

8.4
Se priser og bestill
Fra £ 90/€ 101,07/AUD 155,48/USD 108,42/CAD 145,17/CHF 99,96/SEK 1 146,48/DKK 752,03/kr 1 118,45/ISK 15 371/ARS 20 544,68/CLP 86 237/PEN 416,55/NZD 171,46/ZAR 1 903,60/PLN 479,97/BRL 564,95/CZK 2 403,71/RSD 11 850/HUF 39 600,81/RUB 7 699,21/CNY 735,64 (for 1 natt, 4 personer)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Tre-End Glamping

Generelt

  • Fredfull, miljøvennlig glamcampingplass i vakre, grønne omgivelser
  • 10 min. kjøring til St Austell og 15 til kyststien South West
  • Enheter med solcellestrøm. Ildsteder og griller tilgjengelig

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Ingen biler/motorsykler kan parkeres på plassen/ved enheten. Alle biler/motorsykler må parkeres på anviste plasser.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.4

Samlet vurdering basert på 5 vurderinger

 

80% ville anbefalt dette stedet til en venn.

80% ville overnattet her igjen.

 

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.

Enjoy & beautiful place09/04/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaTamlynn G.MobiltelefonikonBekreftet

  • Hytte The Holt
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Enjoy & beautiful place

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Good site friendly owner, clean facilities and well situated08/07/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaSonia R.Bekreftet

  • Hytte The Holt
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Really nice site well kept. We stay in one of the cabins and it was nice and warm. Gardens are well kept and we really enjoyed our stay there. Garden has enough space for the children to play and the really enjoyed playing with the owner's dog.

    We also had a nice fire pit we could use every single evening and a barbecue.

    Ikke likt: 

    The only thing I will say is it will be useful to have access to a a freezer for re-freeze our freezer packs and also a hot water tap for washing up.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thankyou for your review, I'm glad you enjoyed your stay here and made the most of the space.
I'm interested that you've given 4/5 for value. I dont think that £23 per person per night is over the top (especially as after pitchup have taken their cut I only see £18 of that) for an August holiday in Cornwall. I've not put my prices up like a lot of places have and when you consider the local premier inn is charging between £180-200 a night without a garden/fire/peace and quiet etc. But I suppose you do have a McDonald's and kfc right in the carpark which some people may like.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Excellent family friendly quiet site with huge pitches08/06/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Hytte The Sett (kjæledyrvennlig)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Peaceful, quiet, get away from it all

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend06/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaNatalie S.MobiltelefonikonBekreftet

  • Hytte The Holt
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.09/06/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaPaul F.MobiltelefonikonBekreftet

  • Spisstelt The Warren
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Commitment to eco friendliness

    Ikke likt: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

Alt i alt
4
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder ikke tillatt

Hunder tillatt

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Spisstelt

Temaer

Fredelig

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskap

Tjenester

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Type

Mini (1-10 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Golf i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Restaurant i nærheten

Seiling i nærheten

Surfeskole i nærheten

Sykling i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornwall, England, PL26 7EN
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Bus Station — 4.4 kilometer
Dolphin Inn — 4.8 kilometer
Dolphin Inn — 4.8 kilometer
Togstasjoner
St Austell Rail Station — 4.4 kilometer
Bugle Rail Station — 9.2 kilometer
Luxulyan Rail Station — 10.1 kilometer
Fergehavner
Mevagissey Ferry Landing — 7.7 kilometer
Fowey Ferry Landing — 15.0 kilometer
Polruan Ferry Landing — 15.1 kilometer
Flyplasser
Newquay St Mawgan Airport — 17.7 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Lost Gardens of Heligan (4.8 kilometer)
  • Eden Project (7.7 kilometer)
  • Lappa Valley Steam Railway (14.9 kilometer)

National Trust

  • Trerice (15.3 kilometer)
  • Trelissick Garden (18.0 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Har Tre-End Glamping et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Tre-End Glamping hundevennlig? Nei Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Tre-End Glamping?
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  3 p.m. –  9 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Tre-End Glamping? Fra kr 1 107,04 (for 1 natt, 4 personer) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt tre_end_glamping


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang

Ankomst og avreise

Endringer på ferien din

Generelt

Kjøretøy

Leietid

Sikkerhet

Lukk