Book 5.344 campsites, glamping sites and holiday parks throughout the UK, Europe and the Americas

Servicebedømmelse på Feefo

The Hop Farm

8,7
Se priser og reservér
Fra 22,50 £/26,48 €/39,66 AU$/28,42 US$/36,16 CA$/27,20 CHF/278,38 SEK/196,89 kr./268,56 NOK/3.645 ISK/3.395,16 ARS/23.485 CLP/104,01 PEN/43,52 NZ$/442,66 ZAR/121,02 PLN/134,43 R$/653,70 CZK/3.109 RSD/10.434,43 HUF/1.868,32 RUB/190,34 CN¥ (for 1 overnatning, 2 voksne)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

The Hop Farm

Overordnet

  • Nabo til den populære familieattraktion Hop Farm Family Park
  • Fem min. kørsel fra Paddock Wood Station og tog til London
  • Kanosejlads, fiskeri, moderne bekvemmeligheder opdateret til 2018-sæso

The Hop Farm is a huge camping and touring park in 500 acres of open fields and woodland, next door to popular family attraction the Hop Farm Family Park.

The River Medway flows through the park – so arrive by canoe if you like, or stick around on site for fishing and kayaking. The farm also has the Oast Village, the biggest collection of oast (old hop kilning) houses in the world.

Facilities include a modern shower and toilet block. Local shops and amenities are five minutes away.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Hunden skal være tatoveret eller have mikrochip.

Receptionen er ubemandet efter 18:00. Giv venligst parken besked undervejs, hvis du regner med at ankomme senere end dét, så personalet kan give dig oplysninger om din enhed/areal.

Units longer than 10 metres are not allowed.

Dobbelte aksler er ikke tilladte på pladsen.

A cable measuring at least 5 metres is needed for the electric hook-ups.

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ingen polterabender er tilladte via Pitchup.com.

Gruppereservationer med 6 eller flere voksne er ikke tilladt (bortset fra par og nære familiemedlemmer).

Du kan ikke reservere mere end 21 på hinanden følgende overnatninger.

Reservationer med 4 eller flere personer af samme køn (undtaget par) er ikke tilladt via Pitchup.com.

Kommercielle køretøjer (køretøjer, der anvendes til arbejdsrelaterede formål, fragter gods eller betalende passagerer) og køretøjer med firmalogoer er ikke tilladte på pladsen.

At least one of the party members must be aged 21 or over.

Guests are advised to bring a good quality torch with them as parts of the site are unlit.

Groups where half or more members are aged between 17-25 are not accepted via Pitchup.com.

Throughout the year large events take place and the site is open to the public.

Shower/toilet facilities are currently available but limited due to current social distancing rules

Guests get 50% off the entry fee to the Hop Farm Family Park & Animal Farm.


Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

8,7

Samlet vurdering baseret på 1180 anmeldelser

 

88% ville anbefale dette sted til en ven.

87% ville overnatte her igen.

  64% beskrevet som Fredfyldt ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Standardavatar

Good facilities, pain to keep entering a code to go to the loo!!!25.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienKarl P.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Peace

    Syntes ikke om: 

    Staff rude.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

We will be back. Thank you.24.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienDavid D.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Easy to find on a main road.
    Very friendly greeting at reception by Sue.
    Great facilities including separate ladies and gents toilet & shower blocks, Hard standing and grass, electric and water hookup pitches available.
    Pub & fish and chip bar a short stroll away.
    There was a wedding at the Hop Farm on the Saturday but you are far enough away to not hear it.
    Saturday and Sunday there was a boot fair in the field opposite (not sure if this is every week)
    Venture across the camping fields and through the woods and you end up on a lovely walk along the River Medway. Head towards East Peckham and you will find www.paddlecabin.co.uk for a spot of canoeing or a cafe. Also there a Co-op a bit further along if you need anything
    We went on a quiet weekend and ended up having the field to ourselves on the Sunday evening.
    All in all a good experience for our second trip out in our new motorhome.

    Syntes ikke om: 

    Nothing, it was just perfect for us.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Wonderful site with clean facilities, lovely staff and great pitches23.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienJane B.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The location, the staff, the facilities and the grounds themselves were beautiful

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Great site, basic facilities but all very clean and tidy23.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienAnonymBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Nice and easy booking system with friendly staff on check in.
    We stayed on the basic non-electric tent pitches as we were a large group there for a weekend of paddle boarding. Great site, situated directly on the river. Toilet/shower block clean and tidy, washing up facilities and toilets all together for convenience. Lovely quiet, basic camping - exactly what we wanted.

    Syntes ikke om: 

    My only complaint would be that there were no hooks or anywhere to place belongings/clothing/towels etc in the shower cubicles - other than that minor issue, we had a fantastic time and loved the campsite

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Very clean facilities cleaned daily and very friendly staff23.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienNatasha T.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Very clean! Amenities close by. 50% off hop farm! Kids had fun

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Excellent site, perfect location and clean facilities.23.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienSarah J.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    We stayed at The Hop Farm for one night and loved every minute of it! It was very quiet and the field we stayed in was empty but this was more than likely due to time of year. The site was clean and well kept. The site sits on the River Medway which was perfect for paddle boarding. The shower block and toilets were clean and easily accessible.

    Syntes ikke om: 

    Due to the time of year not all the toilets are open so if you’re in a field towards the back you have to walk quite a way.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Disappointing19.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Good for visiting the area.

    Syntes ikke om: 

    Lots.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

I am sorry that you did not enjoy your stay. As you did not contact us at all whilst you were here with any issues I can only presume that this is not the sort of camping for you, perhaps too quiet with no facilities i.e. club house, swimming pool etc...

Overordnet
4
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Friendly reception, lovely pitch with electricity and water. Lovely walks …19.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienPaul M.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Friendly reception, lovely pitch with electricity and water. Lovely walks too and along the river.

    Syntes ikke om: 

    Although we had the code for the shower/toilets that operated the security latch they had all been deadlocked on a key, fortunately our motorhome is well equipped, glad we weren't camping though. Also no sink plugs for the dish washing facilities, I had to treck back and get my own.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for staying and your review.
Apologies for the miscommunication regarding the shower and toilet block, we only had the brick block open whilst you were staying.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
(Ingen bedømmelse)
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Facilities clean and staff helpful and friendly, I will be returning17.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The space, helpful staff , relaxed atmosphere,

    Syntes ikke om: 

    No where to hang stuff in the shower so everything gets wet on the floor, simple addition that would make so much difference.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your comments and that you will visit again.
The cubicles are not compatible with having permanent hooks, as seen by the patch work in a couple of them where they did not stay in place. My solution so far has been to purchase over the door hooks available for 50p in the Touring office/shop, not ideal but better than having to use the floor.

Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Lots of space to pitch up, very peaceful, great location, …16.05.2022

Anmelderens land: StorbritannienKate C.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Lots of space to pitch up, very peaceful, great location, clean facilities.

    Syntes ikke om: 

    The shower cubicles are too small, there isn’t anywhere to hang your towels or clothes and anything you take in with you will get wet.
    We come here for paddle boarding as it is a great location however it would be great if the site could invest in a small jetty to make launching easier. Unfortunately each time we have been someone has damaged their boards getting in or out at this location.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your comments, do feel free to give any suggestions when staying. As I do not have time to walk all of the paths on a regular basis to see what needs attention or improving it would be great to have ideas, comments and suggestions brought to my notice when discovered by guests.
Even though the shower cubicles are a standard size they do feel a little on the small size. I have some over the door hooks in the Touring reception/shop for 50p each to hang clothes/towels on and then you can take them home for future use.
There are a couple of launch sites which are in the process of being cleared up and will look at other options.
See you again soon.

Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Faciliteter

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: one group at a time

More frequent emptying of bins

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Stævner velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Temaer

Camping uden faciliteter

Fredfyldt

Lavpris/backpacker

Paradis for vandringsfolk

Service

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Bondemarked i nærheden

Butik i nærheden

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheden

Type

Bondegård

Meget stor (mere end 200 arealenheder)

Fritidsaktiviteter i nærheden

Cykling i nærheden

Fiskeri i nærheden

Fritids-/forlystelsespark i nærheden

Golf i nærheden

Indendørs swimmingpool i nærheden

Kano/kajak i nærheden

Restaurant i nærheden

Ridning i nærheden

Tennis i nærheden

Udendørs swimmingpool i nærheden

Vandsport i nærheden

Campingvogne og autocampere

Campingvogns-opbevaringsfaciliteter

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Maidstone Road, Paddock Wood, Tonbridge, Kent, England, TN12 6PY
  • Tidszone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.1998°N 0.3933°E

Nærmeste transport

Busstationer
Victoria Hall — 10,5 kilometer
Victoria Hall — 10,5 kilometer
The Chequers — 11,0 kilometer
Togstationer
Beltring Rail Station — 0,9 kilometer
Paddock Wood Rail Station — 2,0 kilometer
Yalding Rail Station — 3,2 kilometer
Færgehavne
Gravesend Pier — 27,4 kilometer
Tilbury Ferry Terminal — 28,0 kilometer
Woolwich Arsenal Pier — 39,8 kilometer
Lufthavne
Biggin Hill Airport — 29,1 kilometer
London Gatwick Airport — 39,2 kilometer
London Gatwick Airport South Terminal — 39,3 kilometer

Vejledninger


Follow the brown tourist signs from junction 4 of the M20 or junction 5 of the M25 onto the A21 south then onto A228 towards east Peckham. Go through a cross roads with traffic lights, over one roundabout and The Hop Farm is the first exit off the next roundabout. You will spot the iconic Kentish oasts as the family park comes in to view.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

Once the kids let you off site, Garden of England Kent has beaches, historic towns, forests and more castles, stately homes (and gardens) open to the public than anywhere else in the country. If this isn't enough, Paddock Wood railway station is five minutes’ drive from The Hop Farm for a train to London, less than an hour away. Dover is within 60 miles for a day trip to France.

Kent has 350 miles of coastline, with Blue Flag beaches, watersports and those famous white cliffs at Dover. Eight of the 11 Blue Flaggers are in Ramsgate, Margate and Broadstairs; Whitstable and Herne Bay are also popular with oyster eaters, anglers and jetskiers.

There are umpteen options for families in the area including play centres, farms, horse riding and days out. Howletts Wild Animal Park at Canterbury has the biggest group of looked-after gorillas in the world and experiences for visitors such as junior ranger days. Penshurst Place and Gardens has historical re-enactments, children’s trails, an adventure playground and special events during the school holidays.

Both Leeds Castle at Maidstone and Hever Castle near Edenbridge are family-friendly and packed with activities and events. There’s a Go Ape! at Leeds Castle as well as two mazes, boat trips, falconry displays, underground grotto and the Knights' Realm Playground, a scale model of the castle (and a golf course and golf instruction for the grownups). Hever, the childhood home of Anne Boleyn, has a yew maze and water maze, award-winning gardens and a topiary.

Back with the big folk, the old market towns of Tonbridge, Maidstone, Sevenoaks and Tonbridge Wells are close by for shopping and sightseeing. Bluewater shopping centre is in Greenhithe (rival Lakewater is just over the Essex border at West Thurrock).

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • Ightham Mote (10,8 kilometer)
  • Scotney Castle (11,9 kilometer)
  • Bedgebury National Pinetum & Forest (14,8 kilometer)

National Trust

  • Sprivers Garden (7,9 kilometer)
  • Old Soar Manor (8,4 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankomst:  14:00 –  21:00
Afrejse senest:  11:00

The Hop Farm afbestillingspolitik

Ingen tilbagebetaling indenfor 30 dage før ankomstdatoen.

31 or more days before arrival : a £10 campsite administration fee applies.

30 days or less before arrival : the site may be able to postpone your stay subject to dates.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

The site is not liable for any refund in the event of force majeure.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19. The Hop Farm trækker restbeløbet på dit kort 30 dage før ankomsten, eller hvis ankomstdatoen er tidligere end 30 dage bliver restbeløbet trukket med det samme.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Du kan også vælge at betale det fulde beløb ved reservationstidspunktet.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Maestro
MasterCard
Visa

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

Video

  • Er der en pool på The Hop Farm? Nej Se alle funktioner
  • Er The Hop Farm hundevenlig? Ja Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af The Hop Farm? Once the kids let you off site, Garden of England Kent has beaches, historic towns, forests and more castles, stately homes (and gardens) open to the public than anywhere else in the … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af The Hop Farm?
    Telt- og campingpladser
    Ankomst:  14:00 –  21:00
    Afrejse senest:  11:00
    Læs mere
  • Hvor meget koster det at bo på The Hop Farm? Fra 196,89 kr. (for 1 overnatning, 2 voksne) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe. Se priser og tilgængelighed

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt the-hop-farm


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Adgang
Adgang er først tilladt, når du har indregistreret dig i receptionen.
At least one of the party members must be aged 21 or over.
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ankomst og afrejse
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.
Sen ankomst skal meddeles parken så hurtigt som muligt. Din reservation bliver holdt i 24 timer. Derefter forbeholder bestyreren sig retten til at genudleje din enhed.

Arealer
A cable measuring at least 5 metres is needed for the electric hook-ups.
Du skal følge bestyrerens retningslinjer, når du opslår/opstiller dit telt/din enhed og tilhørende udstyr.
Enhederne må ikke stå tomme, medmindre det i forvejen er aftalt med bestyreren. Kontakt venligst receptionen, hvis behovet opstår. En afgift kan blive pålagt for enheder efterladt uden opsyn.

Belægning
Gruppereservationer med 6 eller flere voksne er ikke tilladt (bortset fra par og nære familiemedlemmer).
Ingen polterabender er tilladte via Pitchup.com.
Reservationer med 4 eller flere personer af samme køn (undtaget par) er ikke tilladt via Pitchup.com.

Besøgende
Det er ikke tilladt at modtage gæster på pladsen.

Ekstrafunktioner
Du kan medbringe en motorcykel i stedet for den/de inkluderede bil/biler.

Generelt
Bestyreren forbeholder sig retten til at nægte adgang til eller afslutte opholdet for gæster, hvis opførsel bliver vurderet uacceptabel. Der vil ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
Der er stilletid mellem 21:00 og 08:00.
Drones, model aircraft, trucks, fireworks, open fires, cutting down or damaging trees, quads, go-peds, go-karts or other non-road legal forms of transport er ikkDrones, model aircraft, trucks, fireworks, open fires, cutting down or damaging trees, quads, go-peds, go-karts or other non-road legal forms of transport sind nicht gestattet.e tilladt.
Du kan ikke reservere mere end 21 på hinanden følgende overnatninger.
Du skal have en fisketilladelse. (Du skal ansøge om den i forvejen.)
Har du en klage, bedes du straks henvende dig til receptionen. Klager, som ikke bliver indgivet til pladsbestyreren under dit ophold, kan ikke behandles, når først du har forladt pladsen.
Radio, musik and TV-afspillere skal afspilles ved lav lydstyrke. Bildøre og bagsmække skal lukkes sagte.
The site is not liable for any refund in the event of force majeure.
This site Does have a catch-and-return fishing policy in place.

Hunde
Førerhunder er tilladt på pladsen og gratis.
Hunden skal være tatoveret eller have mikrochip.
Hunde skal være i snor og holdes under konstant opsyn.
Ingen adgang for hunde på hovedfaciliteterne.

Køretøjer
Bilen er kun inkluderet i prisen, hvis du ankommer med en autocamper eller et telt. Hvis du ønsker at medbringe en bil sammen med din autocamper, bedes du vælge ekstraelementet.
Dobbelte aksler er ikke tilladte på pladsen.
Ingen køretøjer må flyttes/anvendes mellem 22:00 og 07:00.
Kommercielle køretøjer (køretøjer, der anvendes til arbejdsrelaterede formål, fragter gods eller betalende passagerer) og køretøjer med firmalogoer er ikke tilladte på pladsen.
Kun én bil må parkeres ved enheden. Øvrige biler skal parkeres på det afsatte område.
Units longer than 10 metres are not allowed.

Reception
Receptionen er ubemandet efter 18:00. Giv venligst parken besked undervejs, hvis du regner med at ankomme senere end dét, så personalet kan give dig oplysninger om din enhed/areal.
Receptionen holder åbent fra 07:00 til 10:00 og fra 14:00 til 18:00 mellem 15/03 og 31/10.
Reception is closed from 10:00 to 14:00. No arrivals are permitted between these times.

Sikkerhed
Åben ild er forbudt.
Grilning er tilladt, men grillen skal være hævet over jorden og under konstant voksenopsyn.
Guests are advised to bring a good quality torch with them as parts of the site are unlit.
Please do not touch or feed the animals.
Skydevåben er ikke tilladt.

Yderligere betingelser

Groups where half or more members are aged between 17-25 are not accepted via Pitchup.com.

If you wish to make an alteration to your booking the Hop Farm will use reasonable endeavours to accommodate your request but no guarantee can be given.

Please note throughout the year large events take place and the site is open to the public.

Shower/toilet facilities are currently available but limited due to current social distancing rules

Guests are asked to keep noise levels to a minimum including music.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Luk