Reserveu i opineu sobre 9.664 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Rose and Crown

7,9
Mostra els preus i reserva
A partir de 9,00 £/10,06 €/15,89 AU$/11,46 USD/15,26 CAD/11,35 CHF/103,64 SEK/75,15 DKK/97,46 NOK/1.395 ISK/428,55 ARS/7.731 CLP/38,58 PEN/16,67 NZ$/162,28 ZAR/43,18 PLN/44,77 BRL/260,22 CZK/1.190 RSD/3.252,19 HUF/760,96 RUB/78,76 ¥ (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

General

  • Pub a prop de Spalding i a 20 min de Wisbech
  • Sala amb llar de foc i taules de billar
  • Bar amb terrassa, zona de jocs i un munt d'espai a l'exterior

Hurrah, another Pitchup.com pub campsite! And what a decent pub it is too.

The Rose and Crown pub, restaurant and caravan park in Lincolnshire's Holbeach Hurn near Spalding has all sorts of proper touches you'll likely like to see in an inn, like a warmly welcoming atmosphere for all manner of customers, a main lounge with an open fire, beer garden, outside play area, large marquee and a games room with TV, a pool table, air hockey and arcade games. And plenty of space in the adjoining grounds for a bit of football or rounders if you're the type to feel a tad competitive after a pint…

If you also like to see proper food in pubs, you should be happy here with the mixed grills, trad pub grub, bar snacks, veggie choices, piles of homemade desserts, and proper chips handcut from locally-sourced spuds, from a menu dished up every day of the week from 9am to 9pm. And as the Rose and Crown is one of the last independent breweries in the region, you'll be fairly certain of getting a decent pint too.

The pub was taken over in the summer of 2015 by Carol and Doug, who want their inn and camping guests to have as enjoyable a stay as possible: they've added a garden bar with a second pool table, and also look after a large patio to the rear of the pub, a landscaped pond and an extensive car park.

Wifi can be picked up in the pub but at times it can be poor as the site is rural.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

7,9

Valoració general segons 155 opinions

 

El 75% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 75% s'hi tornaria a allotjar.

 

La distribució requereix 5 comentaris o més

Un 55% ha descrit Rose and Crown com a Econòmic/turista de motxilla ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Mostra els comentaris per:
Ordenat per:
Allotjat a:
Llengua original del comentari:

Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Avatar per defecte

Nothing 04/11/2018

País de l'acampador: Regne Unit andrea m. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing

    No em va agradar: 

    Had visited because we enjoyed a previous visit. Never again though. Stepped out of the van into dog waste, which because of poor to no lighting on site, was walked all through van. Water hose none functional. Debris from other long term campers. Restaurant awful. Chef on holiday, none trained staff cooking/microwaving our order. Which was missing items of menued meal - Scampi, chips and salad missing salad and lemon. Rosemary shank in red wine with mash and veg, had to have chips as no mash and served with no veg, Ribs with peas and onion rings, missing peas and onion rings. Staff sitting with family/friends in dinning room, most of whom served us different parts of our meal, weather they were suitably attired to do so or not. Numerous apologies and a free desert, but still a complete disaster and real dissapointment.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are sorry to hear that you rated the location as 2/10, considering that you had previously visited site and must have known that we are a rural site. As for the rating again of 2/10 for accommodation, you brought your own Motor Home and therefore we did not provide you with any of our own accommodation facilities.
Although you were disappointed with the suitability of dress we do not accept that customer service was poor, you yourselves admitting that you had numerous apologies from all members of staff who we believe bent over backwards to put right the omissions regarding the food order, which you all seemed to enjoy as on clearing the table your plates were reasonably clean.
Due to the weather of recent days we actually moved one of our own caravans to allow you to site your Motor Home on a level hard standing especially as you were arriving late and we knew it would be dark. On behalf of irresponsible dog owners we apologise for you stepping into some dog waste. Under our terms and conditions all dogs must be kept on a lead, however as you must appreciate we are unable to monitor this 24/7.
With reference to your rating of 2/10 for Cleanliness we are unsure as to what areas you are referring to as the premises themselves are thoroughly cleaned in the morning but of course throughout the day carpet areas etc do attract grass, mud from customers entering from the fields.
We do provide numerous waste collection bins around the site, however, some customers do tend to leave their waste wherever they want. The site is cleared of litter first thing in the morning at this time of year as you must appreciate this cannot be done in the dark.
The water hose you referred to was unfortunately damaged, again by customers which we are awaiting repairs. There is however another water hose on site and this could have been used.
We apologise for your teenage children not feeling welcome, as you arrived late at night for an overnight stay we cannot see how the children felt unwelcomed.

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Interesting 29/10/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional per a tenda de campanya (2 places)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Area pub and people.

    No em va agradar: 

    Bumping into someones caravan as arrived in the dark. Tutt!!!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Excellent place to stay, and the owners were lovely. 08/10/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Confirmada

  • Habitatge mòbil 2 habitacions
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Easy to find, lovely owners, nothing was too much and nice and quiet.

    No em va agradar: 

    Not good for emergencies, as no phone signal or internet access available. Caravans need a bit of updating inside.
    Husband and I had to sleep in bedroom with twin beds as the double bed in the main bedroom was too low, which was no good for me as I suffer from back problems, this however is not the fault of the owners.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Fantastic site, clean facilities, great food, friendly staff & locals 30/09/2018

País de l'acampador: Regne Unit Lucy D. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything lovely place

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Cozy, friendly, quiet site with very reasonable pub grub next door. 05/09/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Quiet location, friendly service, convenient pub next door serving very reasonable meals (including breakfasts.) Children's play area/adventure playground and small pool. Showers and toilet facilities modern and good quality with plenty of hot water. Laundry and dryer room and washing-up sinks. Choice of pitch close to facilities or more secluded and remote. The site was divided up into sections rather than having a vast open field; this gave it a nice cozy feeling. Very good value. We would certainly stay there again.

    No em va agradar: 

    Only minor concerns: Small number of toilets (2 WCs + urinal) in the gents and only 3 showers (unisex but each shower unit was in a small private changing room.) We never had to wait for toilets or showers (at the end of August) but at the peak of the high season one might have to wait. Toilets became blocked a couple of times due to careless users but were very quickly unblocked by the staff.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Pool 03/09/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Pool

    No em va agradar: 

    Showers, wasps, loudness of the park, no hot water in showers, over grown weeds.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Fab little site, great facilities and little one loved the ... 31/08/2018

País de l'acampador: Regne Unit Sara R. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Fab little site, great facilities and little one loved the park. Would definitely stay again

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

the pub and games room 31/08/2018

País de l'acampador: Regne Unit donald h. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    the pub and games room

    No em va agradar: 

    over flowing bins which attracted wasps which could of stung my small children
    should have recycled bins

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Nothing 29/08/2018

País de l'acampador: Regne Unit Anònim Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing

    No em va agradar: 

    Everything needs a good reburshied and clean wouldn't recommend to anyone.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
2
Ubicació
(Sense valoració)
Relació qualitat-preu
(Sense valoració)
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)

Very disappointing stay. We couldn't wait to leave 28/08/2018

darren_p176717 Confirmada

  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Convenience to the exit

    No em va agradar: 

    As in previous reviews stretching back over months wasps are a real problem here making it impossible to sit outside, toilets are unfinished with holes in the walls and floors and the food is certainly not home cooked. We were directed to a pitch beside a tent whose owners were supposed to be leaving however they returned late that evening and parked 18 inches from us. We were wakened at 2am by people including children shouting as they returned to their pitch from the pub and we left the following morning at 7:30 as soon as we possibly could. The pub grounds are full of rundown vehicles that have obviously been there for quite a while and the photographs on the owners business card do not reflect the current state of the site.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Parcel·les de temporada

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Paradís natural

Paradís per a senderistes

Sense serveis

Tranquil

Ubicació remota

Activitats d'oci a prop

Equitació a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Pesca a prop

Piscina exterior a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Tipus

Annex a un pub

Gran (51-200 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Low Road, Holbeach Hurn, Spalding, Lincolnshire, Anglaterra, PE12 8JT
  • Zona horària Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 52.8254°N 0.0705°E

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Kirton (Lincs): War Memorial Coach Stop — 14,4 quilòmetres
Surfleet (Lincs): Coach Stop — 14,5 quilòmetres
Pinchbeck (Lincs): Bull Inn Coach Stop — 15,5 quilòmetres
Estacions de trens
Spalding Rail Station — 15,9 quilòmetres
Boston Rail Station — 18,3 quilòmetres
Hubberts Bridge Rail Station — 20,7 quilòmetres
Ports de vaixells
West Lynn Ferry Landing — 22,8 quilòmetres
King's Lynn Ferry Landing — 23,0 quilòmetres
Aeroports
Cambridge Airport — 68,9 quilòmetres

Com arribar


From the A17 at Fleet Hargate, turn at the signpost Hovenden House and after 1/4 miles turn left, signposted Holbeach Hurn. After approximately 3/4 mile on the right through the village is the Rose and Crown Pub. A few yards further on and the site entrance is on your right.

When your satnav states you are at your destination, proceed straight ahead where you will see the Rose and Crown Pub (bright yellow) on your right, then proceed for another 30 yards where you will see the site entrance again on the right.

Please don't drive down Low Road as this is only a small lane which tourers and motorhomes find it hard to come down.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

You'll find a fair bit to do within a reasonable drive of the Rose and Crown, like Wisbech and its Elgoods Brewery, gardens and maze 20 minutes away, and royal days out at Sandringham within 19 miles. Both Hunstanton and Skegness are within about 45 minutes' drive.

Closer to home are two golf courses and Spalding's Springfields Outlet Shopping & Festival Gardens, which also has a tourist point detailing local attractions.

Spend a day around the Wash too for birdwatching at Frieston, Gibraltar Point and RSPB Snettingsham and a look at the RAF bombing range where visitors are welcome to watch the aircraft.

Historians have the National Trust's Peckover House or the Octavia Hill Birth Place Museum, both in Wisbech, to wander around, and if you have kids along on your hol, they'll probably fancy wanders around Fun Farm, Alley Katz Bowling or the Butterfly Wildlife Park.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Ayscoughfee Hall Museum and Gardens (15,5 quilòmetres)
  • Sandringham (29,9 quilòmetres)
  • Peterborough Cathedral (35,1 quilòmetres)

National Trust

  • Peckover House and Garden (18,8 quilòmetres)
  • St George's Guildhall (23,1 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 312 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  8:00 –  En qualsevol moment
Sortida:  En qualsevol moment
Allotjament in situ
Arribada:  14:00 –  En qualsevol moment
Sortida:  12:00

Política de cancel·lació de Rose and Crown

Reembossament del saldo: sense penalitzacions

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%.

El saldo restant s'ha de pagar en arribar al càmping.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
Maestro
MasterCard
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Tanca

Informa d'un problema

Reason:
S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Rose and Crown


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Vehicles
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.

Tanca