Můžete si zarezervovat a ohodnotit 9 693 rekreačních parků a kempů v Čechách, Evropě a po celém světě

Hodnocení služby Feefo

Rose and Crown

7,9
Zobrazit ceny a rezervovat
Od 9,00 £/10,02 €/15,79 AU$/11,32 US$/15,15 CA$/11,30 CHF/102,60 SEK/74,77 DKK/97,59 NOK/1 396 ISK/431,98 ARS/7 751 CLP/37,94 PEN/16,67 NZ$/163,04 ZAR/42,98 PLN/44,35 R$/258,26 Kč/1 186 RSD/3 241,71 HUF/756,09 RUB/78,21 CN¥ (za 1 noc, 2 dospělí)

Proč nepřidat pár informací a nedozvědět se přesnou cenu?

Obecné

  • Hospodský kemp u Spaldingu a 20 minut od Wisbech
  • Salonek s otevřeným ohněm a kulečníkem
  • Pivní zahrádka, hřiště, stánky a spousta venkovního prostoru

Hurrah, another Pitchup.com pub campsite! And what a decent pub it is too.

The Rose and Crown pub, restaurant and caravan park in Lincolnshire's Holbeach Hurn near Spalding has all sorts of proper touches you'll likely like to see in an inn, like a warmly welcoming atmosphere for all manner of customers, a main lounge with an open fire, beer garden, outside play area, large marquee and a games room with TV, a pool table, air hockey and arcade games. And plenty of space in the adjoining grounds for a bit of football or rounders if you're the type to feel a tad competitive after a pint…

If you also like to see proper food in pubs, you should be happy here with the mixed grills, trad pub grub, bar snacks, veggie choices, piles of homemade desserts, and proper chips handcut from locally-sourced spuds, from a menu dished up every day of the week from 9am to 9pm. And as the Rose and Crown is one of the last independent breweries in the region, you'll be fairly certain of getting a decent pint too.

The pub was taken over in the summer of 2015 by Carol and Doug, who want their inn and camping guests to have as enjoyable a stay as possible: they've added a garden bar with a second pool table, and also look after a large patio to the rear of the pub, a landscaped pond and an extensive car park.

Wifi can be picked up in the pub but at times it can be poor as the site is rural.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Příjezd:
Odjezd: (2 noci)
Skupina:

Upravit…

Klikněte/poklepejte jednou a zvolte první den a poté znovu pro výběr dne odjezdu.


Provádíte rezervaci jako skupina?

Hodnocení

7,9

Celkové hodnocení založené na 155 hodnoceních

 

75% by tento kemp doporučilo svým známým.

75% by se zde znovu ubytovali.

 

Statistiku lze vytvořit po zadání alespoň 5 hodnocení.

55% lidí popsalo Rose and Crown jakoÚsporné/pro turisty s batohem ?

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Zobrazit hodnocení od:
Seřadit podle:
Pobyt v:
Původní jazyk hodnocení:

Zobrazena hodnocení pouze za posledních 18 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.
Výchozí obrázek

Nothing 04.11.2018

Země hodnotícího: Spojené království andrea m. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Nothing

    Nelíbí se: 

    Had visited because we enjoyed a previous visit. Never again though. Stepped out of the van into dog waste, which because of poor to no lighting on site, was walked all through van. Water hose none functional. Debris from other long term campers. Restaurant awful. Chef on holiday, none trained staff cooking/microwaving our order. Which was missing items of menued meal - Scampi, chips and salad missing salad and lemon. Rosemary shank in red wine with mash and veg, had to have chips as no mash and served with no veg, Ribs with peas and onion rings, missing peas and onion rings. Staff sitting with family/friends in dinning room, most of whom served us different parts of our meal, weather they were suitably attired to do so or not. Numerous apologies and a free desert, but still a complete disaster and real dissapointment.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

We are sorry to hear that you rated the location as 2/10, considering that you had previously visited site and must have known that we are a rural site. As for the rating again of 2/10 for accommodation, you brought your own Motor Home and therefore we did not provide you with any of our own accommodation facilities.
Although you were disappointed with the suitability of dress we do not accept that customer service was poor, you yourselves admitting that you had numerous apologies from all members of staff who we believe bent over backwards to put right the omissions regarding the food order, which you all seemed to enjoy as on clearing the table your plates were reasonably clean.
Due to the weather of recent days we actually moved one of our own caravans to allow you to site your Motor Home on a level hard standing especially as you were arriving late and we knew it would be dark. On behalf of irresponsible dog owners we apologise for you stepping into some dog waste. Under our terms and conditions all dogs must be kept on a lead, however as you must appreciate we are unable to monitor this 24/7.
With reference to your rating of 2/10 for Cleanliness we are unsure as to what areas you are referring to as the premises themselves are thoroughly cleaned in the morning but of course throughout the day carpet areas etc do attract grass, mud from customers entering from the fields.
We do provide numerous waste collection bins around the site, however, some customers do tend to leave their waste wherever they want. The site is cleared of litter first thing in the morning at this time of year as you must appreciate this cannot be done in the dark.
The water hose you referred to was unfortunately damaged, again by customers which we are awaiting repairs. There is however another water hose on site and this could have been used.
We apologise for your teenage children not feeling welcome, as you arrived late at night for an overnight stay we cannot see how the children felt unwelcomed.

Celkové
4
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Interesting 29.10.2018

Země hodnotícího: Spojené království Anonymní Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan s možností elektrické přípojky s trávníkem (2 osoby)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Area pub and people.

    Nelíbí se: 

    Bumping into someones caravan as arrived in the dark. Tutt!!!

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Excellent place to stay, and the owners were lovely. 08.10.2018

Země hodnotícího: Spojené království Anonymní Potvrzeno

  • Statický karavan s 2 pokoji
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Easy to find, lovely owners, nothing was too much and nice and quiet.

    Nelíbí se: 

    Not good for emergencies, as no phone signal or internet access available. Caravans need a bit of updating inside.
    Husband and I had to sleep in bedroom with twin beds as the double bed in the main bedroom was too low, which was no good for me as I suffer from back problems, this however is not the fault of the owners.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Fantastic site, clean facilities, great food, friendly staff & locals 30.09.2018

Země hodnotícího: Spojené království Lucy D. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything lovely place

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Cozy, friendly, quiet site with very reasonable pub grub next door. 05.09.2018

Země hodnotícího: Spojené království Anonymní Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Quiet location, friendly service, convenient pub next door serving very reasonable meals (including breakfasts.) Children's play area/adventure playground and small pool. Showers and toilet facilities modern and good quality with plenty of hot water. Laundry and dryer room and washing-up sinks. Choice of pitch close to facilities or more secluded and remote. The site was divided up into sections rather than having a vast open field; this gave it a nice cozy feeling. Very good value. We would certainly stay there again.

    Nelíbí se: 

    Only minor concerns: Small number of toilets (2 WCs + urinal) in the gents and only 3 showers (unisex but each shower unit was in a small private changing room.) We never had to wait for toilets or showers (at the end of August) but at the peak of the high season one might have to wait. Toilets became blocked a couple of times due to careless users but were very quickly unblocked by the staff.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Pool 03.09.2018

Země hodnotícího: Spojené království Anonymní Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Pool

    Nelíbí se: 

    Showers, wasps, loudness of the park, no hot water in showers, over grown weeds.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
2
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Výchozí obrázek

Fab little site, great facilities and little one loved the ... 31.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Sara R. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Fab little site, great facilities and little one loved the park. Would definitely stay again

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

the pub and games room 31.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království donald h. Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    the pub and games room

    Nelíbí se: 

    over flowing bins which attracted wasps which could of stung my small children
    should have recycled bins

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Anonymní uživatel

Nothing 29.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Anonymní Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo s možností elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Nothing

    Nelíbí se: 

    Everything needs a good reburshied and clean wouldn't recommend to anyone.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
2
Lokalita
(Žádné hodnocení)
Dobré cenové podmínky
(Žádné hodnocení)
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
(Žádné hodnocení)
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
(Žádné hodnocení)
WiFi
(Žádné hodnocení)

Very disappointing stay. We couldn't wait to leave 28.08.2018

darren_p176717 Potvrzeno

  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Convenience to the exit

    Nelíbí se: 

    As in previous reviews stretching back over months wasps are a real problem here making it impossible to sit outside, toilets are unfinished with holes in the walls and floors and the food is certainly not home cooked. We were directed to a pitch beside a tent whose owners were supposed to be leaving however they returned late that evening and parked 18 inches from us. We were wakened at 2am by people including children shouting as they returned to their pitch from the pub and we left the following morning at 7:30 as soon as we possibly could. The pub grounds are full of rundown vehicles that have obviously been there for quite a while and the photographs on the owners business card do not reflect the current state of the site.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
2
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Vlastnosti

Volnočasové aktivity na místě

Bar nebo klub

Dětský klub

Fitcentrum

Herna

Hřiště

Jídlo s sebou

Krytý bazén

Půjčování kol

Restaurace/kavárna na místě

Rybaření

Tenisový kurt

TV místnost

Večerní zábava

Venkovní bazén

Vodní sporty

Vybavení na místě

Bezbariérový přístup

Internet

Ledové obklady k dispozici

Obchod s potravinami

Prádelna

Prostor pro mytí nádobí

Sprcha k dispozici

Sušárna

Toalety

Umývárna dětí

Vana k dispozici

Veřejný telefon

Vyzvednutí z letiště

WiFi

WiFi zdarma

Vybavenost

Chemický záchod

Dobíjecí zařízení

Obnovitelné zdroje energie

Plynové vařiče k dispozici

Třídění odpadu

Karavany a obytné automobily

Sezónní kempovací místa

Zásady

Grilování povoleno

Komerční vozidla povolena

Psi povoleni

Psi povoleni po celý rok

Táborák povolen

Motivy

Kempování v divočině

Klidné prostředí

Přírodní ráj

Ráj milovníků pěší chůze

Vzdálená lokalita

Volnočasové aktivity v okolí

Golfové hřiště v okolí

Možnost jízdy na koni pobliž

Rybaření v okolí

Venkovní bazén v okolí

Vodní sporty v okolí

Vhodné pro skupiny

Skupiny jednoho pohlaví vítány

Studenstské pobyty vítány

Vhodné pro motocykly

Vhodné pro rodinný pobyt

Vhodné pro srazy a shromáždění

V okolí

Bar v okolí

Typ

Kemp s hospodou

Veliký (51-200 míst)

Lokalita

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Low Road, Holbeach Hurn, Spalding, Lincolnshire, Anglie, PE12 8JT
  • Časová zóna Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 52.8254°N 0.0705°E

Nejbližší doprava

Autobusové zastávky
Kirton (Lincs): War Memorial Coach Stop — 14,4 km
Surfleet (Lincs): Coach Stop — 14,5 km
Pinchbeck (Lincs): Bull Inn Coach Stop — 15,5 km
Vlakové zastávky
Spalding Rail Station — 15,9 km
Boston Rail Station — 18,3 km
Hubberts Bridge Rail Station — 20,7 km
Převozní přístavy
West Lynn Ferry Landing — 22,8 km
King's Lynn Ferry Landing — 23,0 km
Letiště
Cambridge Airport — 68,9 km

Pokyny


From the A17 at Fleet Hargate, turn at the signpost Hovenden House and after 1/4 miles turn left, signposted Holbeach Hurn. After approximately 3/4 mile on the right through the village is the Rose and Crown Pub. A few yards further on and the site entrance is on your right.

When your satnav states you are at your destination, proceed straight ahead where you will see the Rose and Crown Pub (bright yellow) on your right, then proceed for another 30 yards where you will see the site entrance again on the right.

Please don't drive down Low Road as this is only a small lane which tourers and motorhomes find it hard to come down.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy pomocí tlačítka Získat pokyny.

Místní atrakce

You'll find a fair bit to do within a reasonable drive of the Rose and Crown, like Wisbech and its Elgoods Brewery, gardens and maze 20 minutes away, and royal days out at Sandringham within 19 miles. Both Hunstanton and Skegness are within about 45 minutes' drive.

Closer to home are two golf courses and Spalding's Springfields Outlet Shopping & Festival Gardens, which also has a tourist point detailing local attractions.

Spend a day around the Wash too for birdwatching at Frieston, Gibraltar Point and RSPB Snettingsham and a look at the RAF bombing range where visitors are welcome to watch the aircraft.

Historians have the National Trust's Peckover House or the Octavia Hill Birth Place Museum, both in Wisbech, to wander around, and if you have kids along on your hol, they'll probably fancy wanders around Fun Farm, Alley Katz Bowling or the Butterfly Wildlife Park.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

To musíte vidět

  • Ayscoughfee Hall Museum and Gardens (15,5 km)
  • Sandringham (29,9 km)
  • Peterborough Cathedral (35,1 km)

National Trust – Spolek pro kulturní a památkovou péči

  • Peckover House and Garden (18,8 km)
  • St George's Guildhall (23,1 km)

Cyklistické trasy

Najděte v okolí trasy sítě cyklistických stezek National Cycle Network – více než 19 000 km cyklistických tras.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy.

Zásady

Povolený čas příjezdu/odjezdu

Kempování a cestování
Příjezd:  8:00 –  Kdykoli
Odjezd:  Kdykoli
Ubytování na místě
Příjezd:  14:00 –  Kdykoli
Odjezd:  12:00

Pravidla pro zrušení rezervace u Rose and Crown

Vrácení zůstatku: žádné poplatky

Pokud potřebujete svou rezervaci zrušit nebo změnit, dejte nám prosím vědět s co největším předstihem, aby si mohl místo případně rezervovat někdo jiný. Možná je na místě si přikoupit pojištění pro zrušení rezervace, stejně jako pro případ zranení a pojištění nemovitosti po dobu, kdy budete na dovolené.

Prosím mějte na paměti, že společnosti Pitchup.com platíte zálohu, která je nevratná.

Platba

15% nevratná záloha je splatná okamžitě.

Zbytek je splatný po příjezdu.

Způsoby platby přijímané v daném parku

Hotovost
Maestro
MasterCard
Visa

Smluvní podmínky

Smluví podmínky kempu

Zavřít

Nahlásit problém

Reason:
Vaše žádost o přiřazení se odesílá…

Zavřít

Kontakt Rose and Crown


Zavřít

Smluvní podmínky

Přečtěte si prosím níže uvedené smluvní podmínky tohoto parku a smluvní podmínky stránek Pitchup.com.

Automobily
U jednotky je možné zaparkovat pouze jedno vozidlo. Jakákoli případná další vozidla musí být zaparkována na vyhrazených místech.

Zavřít