Κάντε κράτηση και αφήστε κριτική σε 9.673 πάρκα διακοπών και χώρους κατασκήνωσης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική

Αξιολόγηση υπηρεσιών Feefo

Rose and Crown

7,9
Προβολή τιμών & κράτηση
Από 9,00 £/9,93 €/15,57 A$/11,25 $/15,05 CA$/11,17 CHF/102,11 SEK/74,11 DKK/96,36 NOK/1.392 ISK/425,26 ARS/7.691 CLP/37,88 PEN/16,33 NZ$/160,89 ZAR/42,69 PLN/43,91 R$/256,75 CZK/1.175 RSD/3.214,25 HUF/747,38 RUB/77,62 CN¥ (για 1 διανυκτέρευση, 2 ενήλικες)

Θέλετε να εισάγετε ορισμένες πληροφορίες για να λάβετε την ακριβή τιμή;

Γενικά

  • Pub and food site near Spalding and 20 minutes from Wisbech
  • Lounge with open fire and pool tables
  • Food including Sunday lunches and pub grub

Hurrah, another Pitchup.com pub campsite! And what a decent pub it is too.

The Rose and Crown pub, restaurant and caravan park in Lincolnshire's Holbeach Hurn near Spalding has all sorts of proper touches you'll likely like to see in an inn, like a warmly welcoming atmosphere for all manner of customers, a main lounge with an open fire, beer garden, outside play area, large marquee and a games room with TV, a pool table, air hockey and arcade games. And plenty of space in the adjoining grounds for a bit of football or rounders if you're the type to feel a tad competitive after a pint…

If you also like to see proper food in pubs, you should be happy here with the mixed grills, trad pub grub, bar snacks, veggie choices, piles of homemade desserts, and proper chips handcut from locally-sourced spuds, from a menu dished up every day of the week from 9am to 9pm. And as the Rose and Crown is one of the last independent breweries in the region, you'll be fairly certain of getting a decent pint too.

The pub was taken over in the summer of 2015 by Carol and Doug, who want their inn and camping guests to have as enjoyable a stay as possible: they've added a garden bar with a second pool table, and also look after a large patio to the rear of the pub, a landscaped pond and an extensive car park.

Wifi can be picked up in the pub but at times it can be poor as the site is rural.

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Άφιξη:
Αναχώρηση: (2 διανυκτερεύσεις)
Άτομα:

Επεξεργασία…

Κάντε κλικ/πατήστε μία φορά για να επιλέξετε την πρώτη ημέρα και ξανά για την ημέρα αναχώρησης.


Κράτηση ως ομάδα;

Κριτικές

7,9

Συνολική αξιολόγηση με βάση 155 κριτικές

 

Το 75% θα πρότεινε τον χώρο σε φίλο.

Το 75% θα έμενε ξανά εδώ.

 

Για τη δημοσίευση απαιτούνται 5 ή περισσότερες κριτικές.

55% περιέγραψαν το Rose and Crown ως Οικονομικό/για τουρίστες με σακίδια ?

Περισσότερες αξιολογήσεις

Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
Εμφάνιση κριτικών από:
Κατάταξη ανά:
Διαμονή σε:
Αρχική γλώσσα κριτικής:

Εμφάνιση κριτικών μόνο για τους τελευταίους 18 μήνες.

Επαναφορά φίλτρων
Κριτικές σε άλλες γλώσσες εμφανίζονται παρακάτω.
Προκαθορισμένο άβαταρ

Nothing 04/11/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο andrea m. Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Nothing

    Δεν μου άρεσε: 

    Had visited because we enjoyed a previous visit. Never again though. Stepped out of the van into dog waste, which because of poor to no lighting on site, was walked all through van. Water hose none functional. Debris from other long term campers. Restaurant awful. Chef on holiday, none trained staff cooking/microwaving our order. Which was missing items of menued meal - Scampi, chips and salad missing salad and lemon. Rosemary shank in red wine with mash and veg, had to have chips as no mash and served with no veg, Ribs with peas and onion rings, missing peas and onion rings. Staff sitting with family/friends in dinning room, most of whom served us different parts of our meal, weather they were suitably attired to do so or not. Numerous apologies and a free desert, but still a complete disaster and real dissapointment.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Από τον διαχειριστή...

We are sorry to hear that you rated the location as 2/10, considering that you had previously visited site and must have known that we are a rural site. As for the rating again of 2/10 for accommodation, you brought your own Motor Home and therefore we did not provide you with any of our own accommodation facilities.
Although you were disappointed with the suitability of dress we do not accept that customer service was poor, you yourselves admitting that you had numerous apologies from all members of staff who we believe bent over backwards to put right the omissions regarding the food order, which you all seemed to enjoy as on clearing the table your plates were reasonably clean.
Due to the weather of recent days we actually moved one of our own caravans to allow you to site your Motor Home on a level hard standing especially as you were arriving late and we knew it would be dark. On behalf of irresponsible dog owners we apologise for you stepping into some dog waste. Under our terms and conditions all dogs must be kept on a lead, however as you must appreciate we are unable to monitor this 24/7.
With reference to your rating of 2/10 for Cleanliness we are unsure as to what areas you are referring to as the premises themselves are thoroughly cleaned in the morning but of course throughout the day carpet areas etc do attract grass, mud from customers entering from the fields.
We do provide numerous waste collection bins around the site, however, some customers do tend to leave their waste wherever they want. The site is cleared of litter first thing in the morning at this time of year as you must appreciate this cannot be done in the dark.
The water hose you referred to was unfortunately damaged, again by customers which we are awaiting repairs. There is however another water hose on site and this could have been used.
We apologise for your teenage children not feeling welcome, as you arrived late at night for an overnight stay we cannot see how the children felt unwelcomed.

Συνολικά
4
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Interesting 29/10/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Ανώνυμο Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση για σκηνή σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά (2 άτομα)
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Area pub and people.

    Δεν μου άρεσε: 

    Bumping into someones caravan as arrived in the dark. Tutt!!!

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Excellent place to stay, and the owners were lovely. 08/10/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Ανώνυμο Επιβεβαιώθηκε

  • Στατικό τροχόσπιτο με 2 υπνοδωμάτια
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Easy to find, lovely owners, nothing was too much and nice and quiet.

    Δεν μου άρεσε: 

    Not good for emergencies, as no phone signal or internet access available. Caravans need a bit of updating inside.
    Husband and I had to sleep in bedroom with twin beds as the double bed in the main bedroom was too low, which was no good for me as I suffer from back problems, this however is not the fault of the owners.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Προκαθορισμένο άβαταρ

Fantastic site, clean facilities, great food, friendly staff & locals 30/09/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Lucy D. Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Everything lovely place

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Cozy, friendly, quiet site with very reasonable pub grub next door. 05/09/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Ανώνυμο Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Quiet location, friendly service, convenient pub next door serving very reasonable meals (including breakfasts.) Children's play area/adventure playground and small pool. Showers and toilet facilities modern and good quality with plenty of hot water. Laundry and dryer room and washing-up sinks. Choice of pitch close to facilities or more secluded and remote. The site was divided up into sections rather than having a vast open field; this gave it a nice cozy feeling. Very good value. We would certainly stay there again.

    Δεν μου άρεσε: 

    Only minor concerns: Small number of toilets (2 WCs + urinal) in the gents and only 3 showers (unisex but each shower unit was in a small private changing room.) We never had to wait for toilets or showers (at the end of August) but at the peak of the high season one might have to wait. Toilets became blocked a couple of times due to careless users but were very quickly unblocked by the staff.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
8
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Ανώνυμος χρήστης

Pool 03/09/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Ανώνυμο Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Pool

    Δεν μου άρεσε: 

    Showers, wasps, loudness of the park, no hot water in showers, over grown weeds.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
2
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
Προκαθορισμένο άβαταρ

Fab little site, great facilities and little one loved the ... 31/08/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Sara R. Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Fab little site, great facilities and little one loved the park. Would definitely stay again

    Δεν μου άρεσε: 

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)
Προκαθορισμένο άβαταρ

the pub and games room 31/08/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο donald h. Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    the pub and games room

    Δεν μου άρεσε: 

    over flowing bins which attracted wasps which could of stung my small children
    should have recycled bins

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
10
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi
Ανώνυμος χρήστης

Nothing 29/08/2018

Χώρα ατόμου που άφησε κριτική: Ηνωμένο Βασίλειο Ανώνυμο Εικονίδιο κινητού τηλεφώνου Επιβεβαιώθηκε

  • Θέση σε γρασίδι με ρεύμα προαιρετικά
  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Nothing

    Δεν μου άρεσε: 

    Everything needs a good reburshied and clean wouldn't recommend to anyone.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
2
Τοποθεσία
(Καμία αξιολόγηση)
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
(Καμία αξιολόγηση)
Κατάλυμα
(Καμία αξιολόγηση)
Παροχές/δραστηριότητες
(Καμία αξιολόγηση)
Εξυπηρέτηση πελατών
(Καμία αξιολόγηση)
Φιλικό προς τα παιδιά
(Καμία αξιολόγηση)
Καθαριότητα
(Καμία αξιολόγηση)
Wifi
(Καμία αξιολόγηση)

Very disappointing stay. We couldn't wait to leave 28/08/2018

darren_p176717 Επιβεβαιώθηκε

  • Προτείνεται σε φίλους   Θα το επισκεπτόμουν ξανά
  • Μου άρεσε: 

    Convenience to the exit

    Δεν μου άρεσε: 

    As in previous reviews stretching back over months wasps are a real problem here making it impossible to sit outside, toilets are unfinished with holes in the walls and floors and the food is certainly not home cooked. We were directed to a pitch beside a tent whose owners were supposed to be leaving however they returned late that evening and parked 18 inches from us. We were wakened at 2am by people including children shouting as they returned to their pitch from the pub and we left the following morning at 7:30 as soon as we possibly could. The pub grounds are full of rundown vehicles that have obviously been there for quite a while and the photographs on the owners business card do not reflect the current state of the site.

    Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)
Συνολικά
2
Τοποθεσία
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής
Κατάλυμα
Παροχές/δραστηριότητες
Εξυπηρέτηση πελατών
Φιλικό προς τα παιδιά
Καθαριότητα
Wifi

Χαρακτηριστικά

Δραστηριότητες αναψυχής στον χώρο κατασκήνωσης

Ψάρεμα

Τένις

Γυμναστήριο

Παιδική χαρά

Εξωτερική πισίνα

Αίθουσα τηλεόρασης

Ενοικίαση ποδηλάτου

Θαλάσσια σπορ

Βραδινή αναψυχή

Εσωτερική πισίνα

Αίθουσα παιχνιδιών

Παιδική λέσχη

Μπαρ ή κλαμπ

Φαγητό σε πακέτο

Εστιατόριο/Καφέ στις εγκαταστάσεις

Παροχές στον χώρο κατασκήνωσης

Στεγνωτήριο

Τουαλέτες

Κατάστημα τροφίμων

Δημόσιο τηλέφωνο

Διατίθεται μπανιέρα

Διατίθεται ντους

Χώρος με νεροχύτη

Πλυντήριο με κερματοδέκτη

Κατάψυξη για παγοκύστες

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ

Μπάνιο για γονείς και βρέφη

Υπηρεσία παραλαβής από δημόσιες συγκοινωνίες

Παροχή Internet

Δωρεάν WiFi

WiFi

Υπηρεσίες

Διατίθεται ανακύκλωση

Χημική τουαλέτα

Παροχές φόρτισης

Διατίθενται φιάλες υγραερίου

Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας

Τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

Εποχικές θέσεις

Κανόνες

Επιτρέπεται το μπάρμπεκιου

Επιτρέπονται τα σκυλιά

Επιτρέπεται η φωτιά

Επιτρέπονται τα οχήματα δημοσίας χρήσεως

Επιτρέπονται τα σκυλιά όλο τον χρόνο

Κεντρική ιδέα

Ήσυχο

Απομονωμένη τοποθεσία

Φυσικός παράδεισος

Κατασκήνωση στη φύση

Παράδεισος για περιπατητές

Δραστηριότητες αναψυχής στη γύρω περιοχή

Κοντά σε γκολφ

Ιππασία σε κοντινή απόσταση

Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση

Εξωτερική πισίνα σε κοντινή απόσταση

Θαλάσσια σπορ σε κοντινή απόσταση

Δεκτά γκρουπ

Γκρουπ φοιτητών

Φιλικό για οικογένειες

Γκρουπ ιδίου φύλου

Φιλικό για μοτοσικλέτες

Φιλικό για ράλι

Παροχές στη γύρω περιοχή

Μπαρ σε κοντινή απόσταση

Τύπος

Μεγάλο (51-200 θέσεις)

Παμπ -χώρος κατασκήνωσης

Τοποθεσία

  • Low Road, Holbeach Hurn, Spalding, Lincolnshire, Αγγλία, PE12 8JT
  • Ζώνη ώρας Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 52.8254°N 0.0705°E

Πλησιέστερη συγκοινωνία

Σταθμοί πούλμαν
Kirton (Lincs): War Memorial Coach Stop — 14,4 χιλιόμετρα
Surfleet (Lincs): Coach Stop — 14,5 χιλιόμετρα
Pinchbeck (Lincs): Bull Inn Coach Stop — 15,5 χιλιόμετρα
Σιδηροδρομικοί σταθμοί
Spalding Rail Station — 15,9 χιλιόμετρα
Boston Rail Station — 18,3 χιλιόμετρα
Hubberts Bridge Rail Station — 20,7 χιλιόμετρα
Λιμάνια φέρι
West Lynn Ferry Landing — 22,8 χιλιόμετρα
King's Lynn Ferry Landing — 23,0 χιλιόμετρα
Αεροδρόμια
Cambridge Airport — 68,9 χιλιόμετρα

Οδηγίες


From the A17 at Fleet Hargate, turn at the signpost Hovenden House and after 1/4 miles turn left, signposted Holbeach Hurn. After approximately 3/4 mile on the right through the village is the Rose and Crown Pub. A few yards further on and the site entrance is on your right.

When your satnav states you are at your destination, proceed straight ahead where you will see the Rose and Crown Pub (bright yellow) on your right, then proceed for another 30 yards where you will see the site entrance again on the right.

Please don't drive down Low Road as this is only a small lane which tourers and motorhomes find it hard to come down.

Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα υπολογίζονται με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο, χρησιμοποιώντας το κουμπί ''Λήψη οδηγιών'' που υπάρχει παραπάνω.

Τοπικά αξιοθέατα

You'll find a fair bit to do within a reasonable drive of the Rose and Crown, like Wisbech and its Elgoods Brewery, gardens and maze 20 minutes away, and royal days out at Sandringham within 19 miles. Both Hunstanton and Skegness are within about 45 minutes' drive.

Closer to home are two golf courses and Spalding's Springfields Outlet Shopping & Festival Gardens, which also has a tourist point detailing local attractions.

Spend a day around the Wash too for birdwatching at Frieston, Gibraltar Point and RSPB Snettingsham and a look at the RAF bombing range where visitors are welcome to watch the aircraft.

Historians have the National Trust's Peckover House or the Octavia Hill Birth Place Museum, both in Wisbech, to wander around, and if you have kids along on your hol, they'll probably fancy wanders around Fun Farm, Alley Katz Bowling or the Butterfly Wildlife Park.

Μετάφραση (Με την υποστήριξη του Google Translate)

Πρέπει να δείτε

  • Ayscoughfee Hall Museum and Gardens (15,5 χιλιόμετρα)
  • Sandringham (29,9 χιλιόμετρα)
  • Peterborough Cathedral (35,1 χιλιόμετρα)

National Trust

  • Peckover House and Garden (18,8 χιλιόμετρα)
  • St George's Guildhall (23,1 χιλιόμετρα)

Ποδηλατικές διαδρομές

Βρείτε τοπικές διαδρομές στο Εθνικό Δίκτυο Ποδηλασίας - με πάνω από 19.300χλμ. ποδηλατικών διαδρομών.

Σημειώστε ότι: Όλες οι αποστάσεις σε αυτή τη σελίδα έχουν υπολογιστεί με βάση τη συντομότερη διαδρομή. Παρακαλείστε να ελέγξετε την πραγματική απόσταση, ανάλογα με το μεταφορικό σας μέσο.

Πολιτική

Επιτρεπόμενη ώρα άφιξης/αναχώρησης

Κατασκήνωση και τροχόσπιτα
Άφιξη:  8 πμ. –  Οποτεδήποτε
Αναχώρηση:  Οποτεδήποτε
Καταλύματα στις εγκαταστάσεις
Άφιξη:  2 μμ. –  Οποτεδήποτε
Αναχώρηση:  μεσημέρι

πολιτική ακύρωσης του Rose and Crown

Επιστροφή υπολοίπου: καμία επιβάρυνση

Αν πρέπει να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ούτως ώστε να παρέχετε τη δυνατότητα σε κάποιον άλλο να κάνει την κράτηση. Μπορείτε να προχωρήσετε στη σύναψη ασφάλισης διακοπών για ακυρώσεις και προστασία περιουσίας/τραυματισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η προκαταβολή σας καταβάλλεται στο Pitchup.com και είναι μη επιστρέψιμη.

Πληρωμή

Το 15% είναι μη επιστρέψιμη προκαταβολή, πληρωτέα τώρα.

Το υπόλοιπο καταβάλλεται κατά την άφιξη.

Αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής στο πάρκο

Maestro
MasterCard
Visa
Μετρητά

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις κρατήσεων στον χώρο

Κλείσιμο

Αναφορά προβλήματος

Reason:
Το αίτημά σας προωθείται…

Κλείσιμο

Επικοινωνία με το Rose and Crown


Κλείσιμο

Όροι και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του πάρκου παρακάτω και τους όρους και προϋποθέσεις του Pitchup.com.

Οχήματα
Επιτρέπεται μόνο η στάθμευση ενός αυτοκινήτου στη θέση. Τα επιπλέον αυτοκίνητα πρέπει να σταθμεύονται στους προκαθορισμένους χώρους.

Κλείσιμο