Boka och skriv recensioner för 3 017 semesterbyar och campingplatser i Sverige, Europa och hela världen

Servicebetyg på Feefo

Adventure Camping

7,2

Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.

Om du är det här ställets ägare kan du börja ta emot bokningar via Pitchup.com genom att lägga till dina företagsuppgifter.

Allmänt

  • Mysig camping för grupper och familjer med utsikt över kullar och kust
  • Med The Ultimate Adventure Centre på plats: kajak, linbana, surfing...
  • Kafé, eldstad, klättring, hinderbana, laser tag och repbana

Wheeeee! Adventure sorts, you're sorted. Adventure Camping is a site right behind the Ultimate Adventure Centre near Bideford in Devon, where there's all manner of adrenalised activities to try – and all in the scenic surroundings of comely Devon countryside and hills with views of the Devon coast.

What's promised as 'the ultimate assault course' is laid on at the adventure centre, alongside other active options like coasteering, laser tag, mountain boarding, kayaking, a surf school, climbing wall, and high ropes, low ropes and a zipwire. Kids are welcome to join in and the site is dog friendly too. Showers, toilets and washing facilities are all available to get everyone clean when the day is done.

In the evenings, stroll around the lake or sit around the barbecue or firepit to discuss/boast about your day's activities with other campers, then wake up to the spectacular views, have brekkie in the café, and get ready to do it all over again…

Översätt (Översatt av Google Translate)

Ankomst:
Avresa: (2 nätter)
Grupp:

Ändra…

Klicka/tryck en gång för att välja din första dag och en gång till för din avfärdsdag.


Bokar du som grupp?

Recensioner

7,2

Helhetsbetyg baserat på 15 recensioner

 

73% skulle rekommendera det här stället till en vän.

67% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Visar endast recensioner från de senaste 18 månaderna.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.

Clean well organised site,with excellent young staff.2019-09-06

Recensentens land: StorbritannienJason D.MobiltelefonikonBekräftad

  • Adventure Barn sovbarack
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Clean well organised site,with excellent young staff.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Facilities could be cleaned more often and never any toilet roll2019-09-02

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Octo stuga
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The pod we stayed in very close to facilities not to far from the beach and town centre

    Tyckte inte om: 

    It seemed to be ran by young people which I do not have a problem with but there organisation skills and there communication skills not the best

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Perfect campsite2019-09-02

Recensentens land: Storbritannienrobert f.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Perfect campsite

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Not what it said to be.2019-08-30

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Nothing.

    Tyckte inte om: 

    The site was completely different to what was on the description was on here. Not for anybody over the age of 50.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
2
Läge
Valuta för pengarna
(Inga betyg)
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
(Inga betyg)
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

Great campsite which importantly accommodates groups! Clean and modern2019-08-28

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Modern facilities including brilliant showers! Touring pitches had ample room for our vans and were close enough that the group didnt feel seperated!

    Tyckte inte om: 

    Slightly noisy road adjacent to the pitches

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Stay elsewhere and book the activities as a day visitor if you must.2019-08-28

Recensentens land: StorbritannienAnonymBekräftad

  • Tomt för husvagn med elektricitet på grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The view from the hardcore based pitch. Toilet block was clean and tidy. Staff were pleasant enough.

    Tyckte inte om: 

    Booking details with all your personal details were on a table in the cafe. Staff were noware to be seen for at least 5 to 10 mins. Cant say how long they were away from their posts but dont like the idea my info could be viewed by anyone.No chemical waste. Was advised to pour it down sink.. I dont think so. Cant comment on activities as unable to book as all booked up for the next day. Didnt seem to find any activities to do unless you booked on a paid one. Map of site did not match the site. We could not see our pitches on the map. Very confusing. Locating the water tap was like a adventure. It was found near ground level on the side of toilet / shower block. Not 100%sure it was drinking water as it was not marked up. Very expensive for what you actually get. Facilities are not really motorhome friendly. Stayed the one night and moved on to a different site. We did tell the staff who basically said thank you have a good day.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

A very nice, friendly, welcoming campsite geared around “families”2019-08-27

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Cleanliness, choice of activities, location, facilities (toilets / showers)

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

All in all a very nice campsite2019-08-27

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The staff were friendly and the site was clean and tidy and very quiet

    Tyckte inte om: 

    Wasn't that many level spots for campervan / tent

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Top day full of adventure2019-08-27

Recensentens land: StorbritannienHeidi H.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för tält utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The assault course was amazing and so were the high ropes. Really well run with really friendly staff. It was such a good day, my small 7 year old was able to complete the course and all the activities

    Tyckte inte om: 

    The already wet wetsuits, my advice is take your own

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Standardavatar

Poor site with no designated pitches and no staff around to assist.2019-08-26

Recensentens land: StorbritannienIndia K.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Hot showers

    Tyckte inte om: 

    When we arrived there was nobody around for an hour - no staff anywhere! When we finally found someone he told us we had to wait for a different person to check us in. When he arrived, he admitted it was chaotic and didnt seem to know what he was doing (which we dont think was his fault- probably poor management!) Finding a pitch was a free-for-all, there arent designated areas and it was just a mess. People had pitched up in random places, taking up loads of space making it impossible for anyone else to pitch up. We had to resort to setting up on a side area near the road - an older member of staff came and said "I've worked here for 11 years and you're the first to ever pitch up there" - we weren't happy about it either mate!! We then said there was nowhere flat to pitch up, to which he responded "well it is Devon", laughed and walked off. All the staff are kids around 17 years old apart from that one who didnt stay to help them out at all. No loo roll in the loos. We weren't able to use any of the adventure equipment because it was all booked up and because of the late check-in / early check-out. It is much smaller than it makes out to be. The only saving grace for them was that their staff are really very polite. Lewis was a young lad who had to stay over night and his customer service was excellent. We heard him talking with a colleague the next day expressing how stressful it had been and that he would "never do check-in again" - we don't blame him! It must have been awful for him and his boss should have been there supporting them all over a busy weekend!! Absolutely not worth £32 for a pitch and I would definitely not recommend it. It would be great if they refunded us!

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

India,

Thank you for your comments, I'm sorry your experience was what you were expecting.

We don't have designated camping pitches. As an outdoor adventure centre we have several areas for camping but yes, it is a little different to a traditional campsite with designated areas.

Our Ultimate Day Out has been incredibly busy this season and we do advise all customers to book in advance as it sells out quickly and we cannot accept bookings on the day.

I apologise for the comments you received from one particular member of staff, I will investigate that personally. I will pass on your kind comments to Lewis.

Allmänt
4
Läge
Valuta för pengarna
(Inga betyg)
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Faciliteter

Bekvämligheter i närheten

Bar i närheten

Butik i närheten

Jordbruksmarknad i närheten

Kollektivtrafik i närheten

Aktiviteter på platsen

Bar eller klubbhus

Barnklubb

Cykeluthyrning

Fiske

Fitnesscenter

Inomhusbad

Kvällsunderhållning

Lekplats

Restaurang/cafe på stället

Spelrum

Takeaway

Tennis

Tv-rum

Utomhuspool

Vattensport

Aktiviteter i närheten

Bergscykling i närheten

Cykeluthyrning i närheten

Cykling i närheten

Fiske i närheten

Golf i närheten

Hästridning i närheten

Inomhusbad i närheten

Kanot/kajak i närheten

Klättring i närheten

Nöjespark i närheten

Restaurang i närheten

Surfskola i närheten

Tennis i närheten

Utomhuspool i närheten

Vattensport i närheten

Tjänster

Återvinning tillgänglig

Förnybar energi

Gasflaskor tillgängliga

Laddningsmöjligheter

Tömning av kemiskt avfall

Bekvämligheter på platsen

Badkar tillgängligt

Diskutrymme

Dusch tillgänglig

Familjetoaletter

Gratis WiFi

Hämtning från kollektivtrafik

Handikappanpassade anläggningar

Internetanslutning

Kylning av kylklampar

Matbutik

Offentlig telefon

Toalettblock

Torkrum

Tvättomat

WiFi

Regler

Grillning tillåts

Hundar tillåtna

Hundar tillåtna hela året

Kommersiella fordon tillåts

Lägereldar tillåtna

Grupper är välkomna

Familjevänligt

Grupper av samma kön är välkomna

Lämpligt för motorcyklar

Skolklasser är välkomna

Studentgrupper är välkomna

Välkomstevent

Husvagnar och husbilar

Hårt underlag

Teman

Budget/ backpacker

Lugn

Paradis för vandrare

Spektakulära landskap

Vildmarkscamping

Camping 2.0

Klocktält

Typ

Stor (51–200 platser)

Läge

[[ campsite.name ]]
Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • The Ultimate Adventure Centre, Abbotsham Road, Bideford, Devon, England, EX39 5AP
  • Tidszon Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 51.0175°N 4.2418°W

Närmaste transport

Busstationer
Westward Ho!: Nelson Rd Coach Stop — 2,5 kilometer
Bideford: Quay Coach Stop — 2,6 kilometer
Westward Ho!: Holiday Centre Coach Stop — 3,1 kilometer
Tågstationer
Barnstaple Rail Station — 14,0 kilometer
Chapelton (Devon) Rail Station — 15,2 kilometer
Umberleigh Rail Station — 18,3 kilometer
Färjehamnar
Bideford Ferry Landing — 2,6 kilometer
Appledore Ferry Landing — 5,4 kilometer
Instow Ferry Landing — 5,6 kilometer
Flygplatser
Swansea Airport — 66,2 kilometer

Vägbeskrivning


By bus
The only bus which passes The Ultimate Adventure Centre is the 319 Stagecoach bus from Barnstaple town centre to Hartland. The nearest bus stop is outside the church in Abbotsham, which is approximately 2- 3 minutes' walk from the site. However, if you ask the driver nicely, they usually stop outside the car park to drop you off.

By train
The nearest train station is Barnstaple, approximately 10 miles away. From here, a taxi will cost around £20, or you can take the 319 bus which stops outside of the train station (details above).

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen ”Få vägbeskrivningar” ovan.

Lokala sevärdheter

Adventure Camping is in the small village of Abbotsham, niftily placed for the best of Devon attractions and the nearby beaches of day trips to Croyde, Woolacombe, Westward Ho! and other Devon beaches.

Less than half an hour's drive will see you at Saunton Sands, the eminently suitable surfing beach, and Braunton Burrows, the eminently spectacular sand dune system that's the biggest in England. Botany and nature buffs will find over 400 species of vascular plants and several rare species here; take a guided walk for the easiest way to spot.

Closer to home, on the edge of the Taw Torridge Estuary and in an Area of Outstanding Natural Beauty, Northam Burrows Country Park is a smaller but still very viewsome option for nature walks among its sand dunes, salt marsh and grassland. Access it from the beach at Westward Ho! and drop in at the visitor centre at the northern end of the beach, open to the public in summer.

Heavenly hikes on the South West Coast Path are just a mile away, and nearby Bideford has two of Devon's toppest attractions for kids and families, the Milky Way Adventure Park and The Big Sheep.

See also the fishing village of Clovelly along the coast to the south west, a day out among the greenery of RHS Rosemoor, another among the waves of surfing spot Woolacombe, or a drive to Dartmoor for yet more outdoorsy activities: you're on an adventure, after all…

Översätt (Översatt av Google Translate)

Måste ses

  • RHS Garden Rosemoor (11,1 kilometer)
  • Castle Drogo (46,8 kilometer)

National Trust

  • Arlington Court and the National Trust Carriage Museum (23,0 kilometer)
  • Heddon Valley (31,1 kilometer)

Cykelleder

Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser.

Video

  • Finns det pool på Adventure Camping? Nej Visa alla egenskaper
  • Är Adventure Camping hundvänligt? Ja Visa alla egenskaper
  • Vad finns det för sevärdheter i närheten av Adventure Camping? Adventure Camping is in the small village of Abbotsham, niftily placed for the best of Devon attractions and the nearby beaches of day trips to Croyde, Woolacombe, Westward Ho! and other Devon ... Läs mera
  • När kan jag checka in på och checka ut från Adventure Camping?
    Camping- och husvagnssemester
    Ankomst:  15:00 –  22:00
    Avfärd senast:  10:00
    Logi på stället
    Ankomst:  15:00 –  21:00
    Avfärd senast:  10:00
    Läs mera

Stäng

Ditt anspråk skickas…

Stäng

Kontakta Adventure Camping


Stäng

Villkor

Läs parkens användarvillkor nedan och Pitchup.coms användarvillkor.

Allmänt
De tysta timmarna mellan 23:00 och 08:00 måste respekteras.
Music in speakers tillåts inte.

Ändringar i din semester
Bokningar kan inte ändras inom 30 dagar före ankomst.

Ankomst och avresa
Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.
Sen ankomst måste meddelas parken så snart som möjligt. Bokningen kommer att hållas i 24 timmar. Efter den tidsperioden förbehåller sig förvaltaren rätten att hyra ut din enhet igen.

Beläggning
Inga tjej-/killgrupper tillåts via Pitchup.com.

Fordon
Fordon får inte användas mellan 22:00 och 08:00.
Inga bilar/motorcyklar vid platsen/enheten. Alla bilar måste parkeras vid det tilldelade området.

Hundar
Hundar måste vara kopplade och övervakade hela tiden.

Säkerhet
Grillning tillåts men måste lyftas från marken och övervakas av en vuxen hela tiden.

Tillägg
Extra avgifter tillkommer för anläggningarna/aktiviteterna, inklusive coasteering, laser tag, body zorbing, mountain boarding, kayaking, a surf school, climbing wall, high ropes, low ropes and a zipwire., som måste betalas vid ankomst.

Tillträde
Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.
Tillträde tillåts endast efter registrering i receptionen.

Stäng