Reserveer en beoordeel 3.116 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Adventure Camping

7,2

Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.

Als je de eigenaar van de camping bent, dan kun je reserveringen via Pitchup.com krijgen door voeg je bedrijfsgegevens toe.

Algemeen

  • Relaxte camping voor groepen en families, uitzicht op heuvels en kust
  • Ultimate Adventure Centre ter plaatse: tokkelbaan, kajakken, surfen...
  • Café, vuurplaats, klimmen, stormbaan, lasergamen, touwenparcoursen

Wheeeee! Adventure sorts, you're sorted. Adventure Camping is a site right behind the Ultimate Adventure Centre near Bideford in Devon, where there's all manner of adrenalised activities to try – and all in the scenic surroundings of comely Devon countryside and hills with views of the Devon coast.

What's promised as 'the ultimate assault course' is laid on at the adventure centre, alongside other active options like coasteering, laser tag, mountain boarding, kayaking, a surf school, climbing wall, and high ropes, low ropes and a zipwire. Kids are welcome to join in and the site is dog friendly too. Showers, toilets and washing facilities are all available to get everyone clean when the day is done.

In the evenings, stroll around the lake or sit around the barbecue or firepit to discuss/boast about your day's activities with other campers, then wake up to the spectacular views, have brekkie in the café, and get ready to do it all over again…

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

7,2

Algehele score gebaseerd op 15 beoordelingen

 

73% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

67% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Clean well organised site,with excellent young staff.6-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jason D.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Adventure Barn huis met gemeenschappelijke slaapzaal'
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean well organised site,with excellent young staff.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Facilities could be cleaned more often and never any toilet roll2-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Octo vakantiehuisje'
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The pod we stayed in very close to facilities not to far from the beach and town centre

    Ik was niet zo blij met: 

    It seemed to be ran by young people which I do not have a problem with but there organisation skills and there communication skills not the best

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Perfect campsite2-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk robert f.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Perfect campsite

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Not what it said to be.30-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing.

    Ik was niet zo blij met: 

    The site was completely different to what was on the description was on here. Not for anybody over the age of 50.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Great campsite which importantly accommodates groups! Clean and modern28-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Modern facilities including brilliant showers! Touring pitches had ample room for our vans and were close enough that the group didnt feel seperated!

    Ik was niet zo blij met: 

    Slightly noisy road adjacent to the pitches

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Stay elsewhere and book the activities as a day visitor if you must.28-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Op grind staplaats voor caravan en/of camper , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The view from the hardcore based pitch. Toilet block was clean and tidy. Staff were pleasant enough.

    Ik was niet zo blij met: 

    Booking details with all your personal details were on a table in the cafe. Staff were noware to be seen for at least 5 to 10 mins. Cant say how long they were away from their posts but dont like the idea my info could be viewed by anyone.No chemical waste. Was advised to pour it down sink.. I dont think so. Cant comment on activities as unable to book as all booked up for the next day. Didnt seem to find any activities to do unless you booked on a paid one. Map of site did not match the site. We could not see our pitches on the map. Very confusing. Locating the water tap was like a adventure. It was found near ground level on the side of toilet / shower block. Not 100%sure it was drinking water as it was not marked up. Very expensive for what you actually get. Facilities are not really motorhome friendly. Stayed the one night and moved on to a different site. We did tell the staff who basically said thank you have a good day.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

A very nice, friendly, welcoming campsite geared around “families”27-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Cleanliness, choice of activities, location, facilities (toilets / showers)

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

All in all a very nice campsite27-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The staff were friendly and the site was clean and tidy and very quiet

    Ik was niet zo blij met: 

    Wasn't that many level spots for campervan / tent

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Top day full of adventure27-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Heidi H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor een tent zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The assault course was amazing and so were the high ropes. Really well run with really friendly staff. It was such a good day, my small 7 year old was able to complete the course and all the activities

    Ik was niet zo blij met: 

    The already wet wetsuits, my advice is take your own

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Poor site with no designated pitches and no staff around to assist.26-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk India K.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Op gras staplaats voor caravan en/of camper zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Hot showers

    Ik was niet zo blij met: 

    When we arrived there was nobody around for an hour - no staff anywhere! When we finally found someone he told us we had to wait for a different person to check us in. When he arrived, he admitted it was chaotic and didnt seem to know what he was doing (which we dont think was his fault- probably poor management!) Finding a pitch was a free-for-all, there arent designated areas and it was just a mess. People had pitched up in random places, taking up loads of space making it impossible for anyone else to pitch up. We had to resort to setting up on a side area near the road - an older member of staff came and said "I've worked here for 11 years and you're the first to ever pitch up there" - we weren't happy about it either mate!! We then said there was nowhere flat to pitch up, to which he responded "well it is Devon", laughed and walked off. All the staff are kids around 17 years old apart from that one who didnt stay to help them out at all. No loo roll in the loos. We weren't able to use any of the adventure equipment because it was all booked up and because of the late check-in / early check-out. It is much smaller than it makes out to be. The only saving grace for them was that their staff are really very polite. Lewis was a young lad who had to stay over night and his customer service was excellent. We heard him talking with a colleague the next day expressing how stressful it had been and that he would "never do check-in again" - we don't blame him! It must have been awful for him and his boss should have been there supporting them all over a busy weekend!! Absolutely not worth £32 for a pitch and I would definitely not recommend it. It would be great if they refunded us!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

India,

Thank you for your comments, I'm sorry your experience was what you were expecting.

We don't have designated camping pitches. As an outdoor adventure centre we have several areas for camping but yes, it is a little different to a traditional campsite with designated areas.

Our Ultimate Day Out has been incredibly busy this season and we do advise all customers to book in advance as it sells out quickly and we cannot accept bookings on the day.

I apologise for the comments you received from one particular member of staff, I will investigate that personally. I will pass on your kind comments to Lewis.

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Buitenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Klimmen in de buurt

Mountainbiken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Surfschool in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Regels

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Groepen welkom

Bijeenkomsten welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Caravans en Campers

Harde ondergrond

Thema's

Budget/backpacker

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Wild kamperen

Camping 2.0

Koepeltent

Type

Groot (51-200 staplaatsen)

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • The Ultimate Adventure Centre, Abbotsham Road, Bideford, Devon, Engeland, EX39 5AP
  • Tijdzone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 51.0175°N 4.2418°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Westward Ho!: Nelson Rd Coach Stop — 2,5 kilometer
Bideford: Quay Coach Stop — 2,6 kilometer
Westward Ho!: Holiday Centre Coach Stop — 3,1 kilometer
Treinstation
Barnstaple Rail Station — 14,0 kilometer
Chapelton (Devon) Rail Station — 15,2 kilometer
Umberleigh Rail Station — 18,3 kilometer
Veerhavens
Bideford Ferry Landing — 2,6 kilometer
Appledore Ferry Landing — 5,4 kilometer
Instow Ferry Landing — 5,6 kilometer
Vliegvelden
Swansea Airport — 66,2 kilometer

Routebeschrijving


By bus
The only bus which passes The Ultimate Adventure Centre is the 319 Stagecoach bus from Barnstaple town centre to Hartland. The nearest bus stop is outside the church in Abbotsham, which is approximately 2- 3 minutes' walk from the site. However, if you ask the driver nicely, they usually stop outside the car park to drop you off.

By train
The nearest train station is Barnstaple, approximately 10 miles away. From here, a taxi will cost around £20, or you can take the 319 bus which stops outside of the train station (details above).

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Ga naar routebeschrijving' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Adventure Camping is in the small village of Abbotsham, niftily placed for the best of Devon attractions and the nearby beaches of day trips to Croyde, Woolacombe, Westward Ho! and other Devon beaches.

Less than half an hour's drive will see you at Saunton Sands, the eminently suitable surfing beach, and Braunton Burrows, the eminently spectacular sand dune system that's the biggest in England. Botany and nature buffs will find over 400 species of vascular plants and several rare species here; take a guided walk for the easiest way to spot.

Closer to home, on the edge of the Taw Torridge Estuary and in an Area of Outstanding Natural Beauty, Northam Burrows Country Park is a smaller but still very viewsome option for nature walks among its sand dunes, salt marsh and grassland. Access it from the beach at Westward Ho! and drop in at the visitor centre at the northern end of the beach, open to the public in summer.

Heavenly hikes on the South West Coast Path are just a mile away, and nearby Bideford has two of Devon's toppest attractions for kids and families, the Milky Way Adventure Park and The Big Sheep.

See also the fishing village of Clovelly along the coast to the south west, a day out among the greenery of RHS Rosemoor, another among the waves of surfing spot Woolacombe, or a drive to Dartmoor for yet more outdoorsy activities: you're on an adventure, after all…

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Niet te missen bezienswaardigheid

  • RHS Garden Rosemoor (11,1 kilometer)
  • Castle Drogo (46,8 kilometer)

Nationaal Beheer

  • Arlington Court and the National Trust Carriage Museum (23,0 kilometer)
  • Heddon Valley (31,1 kilometer)

Fietsroutes

Vind lokale routes op het National Cycle Network – meer dan 19.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Video

  • Heeft Adventure Camping een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Adventure Camping hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Adventure Camping? Adventure Camping is in the small village of Abbotsham, niftily placed for the best of Devon attractions and the nearby beaches of day trips to Croyde, Woolacombe, Westward Ho! and other Devon ... Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Adventure Camping?
    Tent, caravan en/of camper
    Aankomst:  15:00 –  22:00
    Vertrek voor:  10:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  15:00 –  21:00
    Vertrek voor:  10:00
    Lees meer

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Adventure Camping


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomsten en Vertrekken
Geen restituties of kortingen wegens slecht weer, een late aankomst en/of vroeg vertrek.
Indien je laat aankomt, dien je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de camping. Je reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
Music in speakers zijn niet toegestaan.
Tussen 23:00 en 08:00 dient de rust gerespecteerd worden.

Bezetting
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Extra's
Voor sommige faciliteiten en/of activiteiten, zoals coasteering, laser tag, body zorbing, mountain boarding, kayaking, a surf school, climbing wall, high ropes, low ropes and a zipwire., worden extra kosten in rekening gebracht, die bij aankomst betaald dienen te worden.

Honden
Honden moeten altijd aan de lijn en onder toezicht blijven.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.

Voertuigen
Auto's zijn niet toegestaan op de staplaatsen. Auto's moeten geparkeerd staan op de daarvoor bestemde plekken.
Tussen 22:00 en 08:00 mogen er geen voertuigen rijden.

Wijzigingen aan jouw vakantie
Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 30 dag(en) voor aankomst.

Sluit