Boka och skriv recensioner för 3 454 semesterbyar och campingplatser i Sverige, Europa och hela världen

Servicebetyg på Feefo

Solway Holiday Village

7,4
Visa priser och boka
Från 12,50 GBP/14,15 €/23,03 AUD/15,59 US$/20,68 CA$/15,45 CHF/151,29 kr/105,66 Dkr/141,27 Nkr/1 941 Ikr/883,87 ARS/11 190 CLP/52,38 PEN/24,91 NZD/232,64 ZAR/61,89 PLN/64,66 BR$/365,91 CZK/1 664 RSD/4 722,96 HUF/998,00 RUB/110,56 CNY (för 1 natt, 2 vuxna)

Varför inte ange information så kan vi ge dig ett mer exakt pris?

Solway Holiday Village

Allmänt

  • Utmärkt läge för att utforska sjöarna i norr och Hadrianus mur
  • Gångavstånd till Silloth och nära till Galloway Hills
  • Djurfarm, barnklubb, lekland, barer och simbassäng med spa

Off to the Lake District, the Scottish Borders or Hadrian's Wall – and want a park with heaps to do on site for your little centurions?

Nearby Solway Holiday Village should fit the bill, as it's a Hagans Leisure park packed with activities and is close to the England/Scotland border with opps for many days out in either land: it's within walking distance of Victorian seaside town Silloth on the Solway Firth with over 20 miles of coastline to cast off at, close to kitesurfing and windsurfing at Allonby and a quick hop around the Firth to Scotland’s Galloway Hills.

The park is spread spaciously over 130 acres of good-looking parkland with heaps of things to do for all sizes and tastes: kids can submerge themselves in the kids’ club and outdoor and indoor play centre, while the whole family can dive into the all-weather sports facilities, family bars, entertainment complex with Sky Sports and fab heated indoor pool with spa. Entertainment passes for the indoor pool and kids' club are included in the pitch price.

Not sure where to start? Pile the crew into Solway’s tourist train for a squint around: you’ll also spot the amusement arcade and tennis courts (small charge applies), and up to date amenities including free heated showers, covered dishwashing area, water points, coin launderette, bistro and takeaway.

If you’re bringing your tent, tourer or motorhome to Solway, the touring area is only five minutes’ walk from reception and is flat and grassy with car parking available beside each pitch.

Översätt (Översatt av Google Translate)
Det här stället är medlem i gruppen Hagans Leisure.

Observera

Kommersiella fordon (ett fordon för att transportera varor eller passagerare mot betalning) och fordon med företagslogotyper tillåts inte på platsen.

Same-sex male or female groups under 30 years of age are not accepted.

Please specify the type and size unit when making a booking.

Entertainment passes are included in the rate.

Please note that there is currently no public access to the farm or the pitch and putt, although the owners hope to have access reopened in the near future.


Ankomst:
Avresa: (2 nätter)
Grupp:

Ändra…

Klicka/tryck en gång för att välja din första dag och en gång till för din avfärdsdag.


Bokar du som grupp?

Recensioner

7,4

Helhetsbetyg baserat på 212 recensioner

 

70% skulle rekommendera det här stället till en vän.

66% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

43% beskrivna som Budget/ backpacker ?

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Visar endast recensioner från de senaste 18 månaderna.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.
Standardavatar

Good clean and well run2019-09-17

Recensentens land: StorbritannienHazel W.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Very clean toilets and showers and warden couldn’t have done anymore to make our stay more pleasant

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Not much2019-09-14

Recensentens land: StorbritannienJamie S.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Not much

    Tyckte inte om: 

    This is a review for Solway's sister site as we received email the day prior to stay advising that the pitches were waterlogged so we were asked to stay at sister site (Beacon Fell View) instead. When we arrived we were given a pitch in a small boggy waterlogged field. The play area had all of the swings taken down and the only thing there was a small climbing ship. When hoping to go for a swim it took us three days to actually get into the pool as it closes when at capacity. All of these things I can forgive but the fact that I have emailed Hagans Leisure twice to complain and have been ignored on both occasions is completely unacceptable and unprofessional.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you for taking the time to leave a review of your recent stay.

We are very sorry to hear that you did not enjoy your stay at Beacon Fell View and that you have not had any response to your complaint. Unfortunately, we have not been able to find any record of your complaint being received.

We would like to investigate this further, and a member of our team will be in touch in due course.

Allmänt
2
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Cheap last minute break,2019-09-09

Recensentens land: StorbritannienKelvin E.Bekräftad

  • Tomt utan elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The camping facilities were adequate for our needs, showers and toilets clean, plenty of hot water.
    The on-site entertainment was good for children, the small arcade served its purpose as did the small indoor swimming pool.
    All the staff were friendly and helpful also.

    Tyckte inte om: 

    The quality of the food available wasn’t particularly good and was also expensive but we ate off site mostly.
    The ground where we pitched our tent was rather solid, bent several tent pegs trying to put the tent up.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Poor facilities. Would not return at any cost.2019-09-08

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The road out of the place was pretty nice. Plus surrounding towns were nice. However all of these towns are around 25-50 minuets drive away.

    Tyckte inte om: 

    The pitches were very boggy and smelly. The pool water was very cloudy and you had to book 2 days in advance for a 1 hour slot. Unfortunately will not be returning. Seems very run down and no sign of investment in the entertainment or facilities. Much like a 60s Butlins.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
2
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Recommend2019-09-07

Recensentens land: Storbritannienneil d.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Friendly and helpful staff

    Tyckte inte om: 

    Weather

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Staff2019-09-06

Recensentens land: StorbritannienCarol S.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Staff

    Tyckte inte om: 

    No cash machine

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Standardavatar

Great site with very friendly and helpful staff2019-09-05

Recensentens land: StorbritannienDavid M.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Activities on offer. Open spaces. Helpful staff

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
Anonym användare

Excellent site, things for kids to do all day everyday. Will return2019-09-03

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    All the facility’s were fab for kids.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Very Helpful Staff...2019-09-03

Recensentens land: Storbritannienemma l.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The Staff were amazing. I left my tent poles at home...Reception staff were very kind and helpful. The Site Manager helped me.. By finding some spares and building my tent for me... For that we was very greatful.
    There was a Birds of prey show that my family enjoyed.

    Tyckte inte om: 

    Toilet/Shower Block needs Updating/Cleaning

    The Volume of the evening entertainment was distorted. Lots of people all commented and said it was too loud...
    I did write a note requesting it to be turnt down. We had to leave as was hurting our ears.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
8
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

An amazing place and very reasonable2019-09-02

Recensentens land: StorbritannienJanet S.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The entire thing staff are extremely friendly helpful and amazing x we are all coming back again

    Tyckte inte om: 

    The toilets are clean it's the people that are on holiday their that dont have respect to clean up after themselves! It does get very muddy but they have a tractor that helps to get you out it's awesome! X

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Faciliteter

Aktiviteter på platsen

Bar eller klubbhus

Barnklubb

Cykeluthyrning

Fiske

Fitnesscenter

Inomhusbad

Jacuzzi

Kvällsunderhållning

Lekplats

Restaurang/cafe på stället

Spelrum

Takeaway

Tennis

Tv-rum

Utomhuspool

Vattensport

Bekvämligheter på platsen

Badkar tillgängligt

Diskutrymme

Dusch tillgänglig

Familjetoaletter

Gratis WiFi

Hämtning från kollektivtrafik

Handikappanpassade anläggningar

Internetanslutning

Kylning av kylklampar

Matbutik

Offentlig telefon

Toalettblock

Torkrum

Tvättomat

WiFi

Tjänster

Återvinning tillgänglig

Förnybar energi

Gasflaskor tillgängliga

Laddningsmöjligheter

Tömning av kemiskt avfall

Husvagnar och husbilar

Förvaringsmöjligheter för husvagnar

Hårt underlag

Säsongsplatser

Regler

Grillning tillåts

Hundar tillåtna

Hundar tillåtna hela året

Kommersiella fordon tillåts

Lägereldar tillåtna

Teman

Avlägsen plats

Lugn

Naturparadis

Paradis för vandrare

Sjö och/eller berg

Skog

Spektakulära landskap

Aktiviteter i närheten

Bergscykling i närheten

Cykeluthyrning i närheten

Cykling i närheten

Fiske i närheten

Golf i närheten

Hästridning i närheten

Inomhusbad i närheten

Klättring i närheten

Restaurang i närheten

Segling i närheten

Grupper är välkomna

Familjevänligt

Grupper av samma kön är välkomna

Lämpligt för motorcyklar

Skolklasser är välkomna

Studentgrupper är välkomna

Välkomstevent

Bekvämligheter i närheten

Bar i närheten

Butik i närheten

Jordbruksmarknad i närheten

Kollektivtrafik i närheten

Typ

Stor (51–200 platser)

Camping 2.0

Extra stora tältplatser

Läge

[[ campsite.name ]]
Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Skinburness Drive, Silloth, Cumbria, England, CA7 4QN
  • Tidszon Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 54.8767°N 3.3803°W

Närmaste transport

Busstationer
Aspatria: Market Square Coach Stop — 12,9 kilometer
Annan: Market Square Coach Stop — 14,4 kilometer
Wigton: King Street Bus Stop — 15,3 kilometer
Tågstationer
Aspatria Rail Station — 13,5 kilometer
Annan Rail Station — 14,1 kilometer
Wigton Rail Station — 14,8 kilometer
Färjehamnar
Nichol End (Derwentwater) Ferry Landing — 34,5 kilometer
Keswick Ferry Landing — 35,0 kilometer
Hawes End Derwentwater Ferry Landing — 35,8 kilometer
Flygplatser
Glasgow Prestwick International Airport — 105,3 kilometer

Vägbeskrivning


Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen ”Få vägbeskrivningar” ovan.

Lokala sevärdheter

On the English side of the Firth, Solway guests can reach the north-western lakes of the Lake District National Park, day trips to Carlisle and the hills and stargazing of Northumberland National Park. On the Scottish side, you could hike the Galloway Hills, run away to Gretna or drive further afield to urban days out at Edinburgh or Glasgow.

(To see it all at once, take a trip to championship Solway Golf Course where you can tee around to views of the Lakeland Fells, Galloway Hills and across to the Isle of Man.)

Moseying towards Northumberland (stop off at Carlisle Castle and The Lanes shopping centre on the way), friends, Romans and countrymen can walk as much of the Hadrian’s Wall Path as they can manage: it’s the north of England’s most visited tourist attraction and most of it runs along the Solway Firth on its way to Northumberland.

Happily for such a family-centred site, kiddish fun is all around Solway Holiday Village too: farm park Orton Grange, getting open-mouthed at the fish and other inhabitants at Lake District Coast Aquarium, or going on a hop around award-winning World of Beatrix Potter.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Måste ses

  • John Paul Jones Cottage Museum & Visitor Centre (13,3 kilometer)
  • World Famous Old Blacksmith's Shop Centre (24,8 kilometer)
  • Robert Burns Centre (26,1 kilometer)

National Trust

  • Wordsworth House and Garden (23,7 kilometer)
  • Buttermere and Ennerdale (40,1 kilometer)

Cykelleder

Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser.

Policyer

Tillåten ankomst/avfärdstid

Camping- och husvagnssemester
Ankomst:  16:00 –  19:30
Avfärd senast:  10:00
Logi på stället
Ankomst:  16:00 –  19:30
Avfärd senast:  10:00

Solway Holiday Village avbokningsregler

Ingen återbetalning inom 10 veckor från ankomstdagen.

Om du måste avboka eller ändra bokningen, var vänlig och försök göra det i så god tid som möjligt så att någon annan har en chans att boka. Det kan vara bra att köpa semesterförsäkring för avbokningar och egendoms-/skadeförsäkring för tiden du är borta.

Observera att din handpenning betalas till Pitchup.com och inte kan betalas tillbaka.

Betalning

En ej återbetalningsbar handpenning på 15% betalas nu. Solway Holiday Village kommer att debitera ditt kort beloppet 10 veckor före ankomsten eller om ankomstdatumet är tidigare än 10 veckor så debiteras beloppet omedelbart.

Betalningsmetoder som accepteras i parken

Kontant
Maestro
MasterCard
Visa

Villkor

Ställets bokningsvillkor

Stäng

Ditt anspråk skickas…

Stäng

Kontakta Solway Holiday Village


Stäng

Villkor

Läs parkens användarvillkor nedan och Pitchup.coms användarvillkor.

Fordon
Kommersiella fordon (ett fordon för att transportera varor eller passagerare mot betalning) och fordon med företagslogotyper tillåts inte på platsen.

Ytterligare villkor

Same-sex male or female groups under 30 years of age are not accepted.

In the event of you having to cancel your holiday you are required to notify the site by telephone.

Holidaymakers should obey all driving and parking signs around the park.

If, at the end of your holiday, you feel the site has not dealt with a complaint satisfactorily, please contact the customer services manager in writing at their head office no later than 14 days after the end of your holiday.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Stäng