Reserveu una estada a 5.344 càmpings, glàmpings i complexos turístics d'Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món

Valoració del servei a Feefo

Giants Head Caravan and Camping Park

8,5
Mostra els preus i reserva
A partir de 18,00 £/21,15 €/33,47 AU$/23,95 USD/30,51 CAD/22,06 CHF/216,06 SEK/157,30 DKK/216,55 NOK/3.105 ISK/2.417,43 ARS/19.813 CLP/97,63 PEN/34,97 NZ$/379,02 ZAR/98,51 PLN/134,69 BRL/539,89 CZK/2.474 RSD/7.715,92 HUF/1.776,89 RUB/152,37 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Giants Head Caravan and Camping Park

General

  • Càmping rural de Dorset a 13 km de Dorchester i a uns 25 de la costa
  • Camins per buscar tresors i pel camp a pocs passos
  • A poc més d'1,5 km de tres pubs, una sala de te i una botiga

Warning! A trip to ancient Cerne Abbas may leave you with a mammoth yearning never to leave: the Dorset village has been described as the ‘Britain’s most desirable village’ to live among the UK’s scenic many. It’s eight miles from Dorchester, within day-tripping distance of the Jurassic Coast and, most famously, is where the 180ft Cerne Abbas Giant doth dwell high up on the hillside. (Yes, the naughty giant with no sense of shyness.)

Around a 40-minute stroll from Cerne Abbas is the mightily convenient Giants Head Caravan & Camping Park, a family- and dog-friendly site over three and a half acres with grassy pitches, immense views over the Dorset countryside and thumping good access to the best of Dorset.

Countryside walks, as well as treasure trails, literally start within steps of the pitches: Giants Head has several planned walks straight from the park, and runs Treasure Trails Dorset directly from it so intrepid guests can pick up one or two of the 50+ trail packs and take off on the hunt for hidden gems. Sounds like a towering amount of fun…

As befits its location, everything at Giants Head is kept nicely natural – think mature trees, hedgerows and trim lawns; and the level or gently sloping pitches are variously secluded, shady or open (there’s also a special tail-wagging area for campers with canines). All parts of the park are well-drained and a hard road leads to pitches.

Amenities include showers, hand basins, laundry and washing-up areas; the park doesn’t have a shop, but a well-stocked village store, a tearoom and three pubs are in Cerne Abbas, a mile and a quarter away.

Tradueix (A través del Traductor de Google)
Qualificació AA de 3 banderins

Atenció

No s'accepten reserves de 4 o més unitats (per exemple, tendes de campanya, caravanes, autocaravanes o allotjaments) per al mateix grup a través de Pitchup.com.

No s'accepten reserves de grups de 10 o més persones del mateix sexe (excepte parelles o parents pròxims) a través de Pitchup.com.

No s'accepten reserves de grups de 10 o més adults (excepte parelles o parents pròxims).

No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Please note that there is a £0.20 charge for the use of a hairdryer (available in the ladies' only).


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,5

Valoració general segons 127 opinions

 

El 80% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 77% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 65% descrits com a Paradís per a senderistes ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Només es mostren els comentaris dels últims 30 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Usuari anònim

Very nice site, spotlessly clean. Owners lovely.21/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    It was a case of park wherever you like. Quiet site. Lovely welcome from
    the owners. Very helpful.

    No em va agradar: 

    Busy road, but we already new that.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Very friendly staff, reasonably priced, lovely views10/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitPaul R.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    General location, campsite owner very friendly

    No em va agradar: 

    Facilities clean but need updating! The road right outside is very busy from quite early (about 7.30 am) until quite late (10.00 pm). Middle of pitch a bit anarchic, with cables everywhere and people pitching up wherever they want - perhaps proper pitch markings would be better. Dorset very busy - obviously not campsite owner's fault!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

So pleased you like our location, we are in a beautiful part of the country. We do try and make everyone feel welcome.

Our showers are quite new, and are very popular, our toilet block is quite old but we do keep it clean all the time. I think it better to be old and clean than new and grubby :).

I am sorry about the road but it was harvest time while you were here so the tractors were running up until about 10.00pm, harvesting is done now so it is quiet again.

The middle of the site may look a little muddled but this was occupied by a couple of family groups who I'd given an area to use, both groups had pitched in a circle so it did look a bit 'anarchic'.

There were some cables running from our EHU boxes but this was done so people could have more space and not be too close together. We have done this because of Covid restrictions, it will be reviewed when it is safe to do so.

If we were to have 'proper pitch markings' we would not be able to cater for the larger tents without having to charge double pitch fees. We run a very informal site, which most people seem to like and is why we have a 70% return rate of visitors.

Dorset, like most areas during the summer holiday is busy, it is a lot quieter now the children have gone back to school.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Very friendly ....great location....nothing was too much trouble08/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitJoan H.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very friendly ....great location....nothing was too much trouble

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are so pleased you had an enjoyable stay with us, we do try and make everyone feel welcome.
We do live in a great part of the country, we are in a good position to explore most of Dorset within an hours drive.
We do want to make sure that everyone has a wonderful time with us, so nothing is too much for us.

Look forward to seeing you again soon.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

The owners04/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The owners

    No em va agradar: 

    The very noisy road

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

I am sorry you didn't enjoy your stay, if you had a problem you only had to say and I would have done my best to deal with it.

The road can be busy it times, some people don't notice it but unfortunately some do.

We do appreciate that we cannot please everyone all the time.

En general
4
Ubicació
(Sense valoració)
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Lovely site, would stay again04/09/2021

País de l'acampador: Regne UnitPaul W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely area, helpful owner and large/clean showers

    No em va agradar: 

    Close to fast/busy road

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are so pleased you enjoyed your stay wit us, we do our best to make sure everyone has a good time while with us.

The road can be a little busy in the morning and afternoon, we find that the locals do tend to use this road, which is only a C road instead of the main A352 through the village.

Look forward to welcoming you back soon.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Great site run by a friendly owner31/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitAlan R.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    What a great find, we had a lovely stay at Giants Head Caravan and Camping Park. On arrival we were shown to our allocated pitch, however as we were a late-ish booking our pitch was quite close to the road. We asked if we could move and Caroline facilitated this for us the next day. Once settled in to our new pitch, we had an amazing holiday. Our neighbours were really friendly, with children of a similar age to ours so they were all playing together. The facilities are perfectly adequate for the size of the site, the scenery is absolutely stunning, with some breathtaking (in more ways than one) walks in the local area. Cerne Abbas is a beautiful little village, which can be explored fully by taking part in the free murder mystery trail supplied in the camp welcome pack.

    The pitches on the site are slightly sloping, but with chocks under the wheels this was no issue whatsoever.

    We'll definitely be back

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

I am so pleased you had an amazing holiday, your neighbours on site are regulars and are great fun to be around, they are a really nice family. It was lovely to see all your children playing together.

I am so sorry about your pitch for your first night, it wasn't helped with all the tractors going by late into the evening. Next time (if there is a next time !) you book just let me know where you would lime to pitch and I can reserve this for you, a lot of regulars do this.

The area is beautiful, Cerne Abbas is a really friendly village with some great pubs and fantastic shop and tearooms. And glad you enjoyed our Treasure Trails, you will have to try some near your home, I do actually write the Trails in your home area as well as here in Dorset.

There are a few sloping pitches but as you say easily rectified with some chocks.

Look forward to seeing you again soon. :)

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Lovely site in a beautiful area. Great site staff really help & friend29/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitRichard K.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    We had a wonderful time at Giants Head. From the moment we arrived Caroline made us feel very welcome. The site is located in a beautiful part of Dorset. There are lots of beautiful local villages nearby and some am amazing walks from the site.
    Andy is also part of the site team who has time to talk to everyone and has great recommendations on local attractions.
    The day we arrived our hook up lead didn’t work and so Caroline lent us a lead immediately. My only other issue was a flat battery on my car and again Caroline was there again to immediately help out.
    We also noted most of the campers here are regulars. There was complete respect for quiet times with minimal noise after 10pm. Our girls made some lovely friends on the first day and we did manage to put together a bit of a cricket club which the kids seemed to enjoy.
    Thank you Caroline and Team for a lovely holiday.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your kind words, we are so pleased you had such a good time with us. We are in a beautiful area here, the countryside and villages are great, and like you said - some amazing walks from the site.

We are always here to help and will do whatever we can to make sure everyone has a good time,

A lot of our guests have been here before, many have been coming for years, there is respect here for each other, we do get the odd 'newbie' that may make a bit of noise but they soon blend in with the regulars :).

It was lovely to read your comments after having a few comments from the wet weather whingers!!!!

It was a pleasure to have you stay with us and we look forward to welcoming you back very soon.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Location24/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitDanuta S.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Location

    No em va agradar: 

    Tired toilets

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are so pleased you enjoyed your holiday with us, we are in a great location.

Our toilets are quite dated but we do keep them clean at all times, our showers a fairly new though .

We look forward to welcoming you back soon.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Nearby village was nice and not far to beach. Good …22/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nearby village was nice and not far to beach. Good ice cream van came round.

    No em va agradar: 

    Everyone pitched very close together partly to avoid pitching on the slopes. The space we were allocated for three tents was not really enough and way smaller than any other site I’ve visited over the years. Adjoining groups basically guy line to guy line. 3m between tents per fire guidelines not met.
    Toilets need a refurb and sinks weren’t that clean.
    Showers ok.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

This is your second review.
You were pitched close together but mainly because you did not utilise the full space allocated to your family group, one pitch behind your large tent was not used at all, if it had been used there would have been plenty of room for your group, it remained empty the whole time you were here.. You also booked in three tents and arrived with one caravan and awning.
I do agree with you, one tent did pitch a little too close to your group and you made them quite aware that they had done so. I should have noticed they were too close when they erecting their tent, however they offered to move their tent over but you said that wasn't necessary, as you were leaving the next day. The other family were quite happy to move slightly, this would have rectified the issue quite simply.
Our toilet block is quite dated but they are cleaned regularly throughout the day, and are kept clean, which you already stated in your first review…..
Strange, in your first review you also say our showers are mouldy, but in this one they are OK.
I am really sorry you had such an awful time, we are a rural camp site and most campers come here because of this.
Like I said in your first review - We must be doing something right, we have been here for over 50 years and we have a 70% guest return rate.

En general
4
Ubicació
(Sense valoració)
Relació qualitat-preu
(Sense valoració)
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)

Lovely homely site, clean facilities, lots of hot water!22/08/2021

País de l'acampador: Regne UnitClare T.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely host, helpful, friendly and welcoming. Great dog walking area. This site is perfectly placed to explore the area. We thoroughly enjoyed our stay!

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your kind words, we are so pleased you enjoyed your stay with us. We do try and make everyone feel welcome and will help out as much as we can.

The area is great for walking with dogs or no dogs, the countryside is lovely around here.

Hope to see you again soon.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Hand sanitising stations

Masks/gloves available

More frequent emptying of bins

Shared spaces: more frequent cleaning

We're Good To Go (VisitBritain accreditation)

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dog park

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Econòmic/turista de motxilla

Paisatges espectaculars

Paradís natural

Paradís per a senderistes

Tranquil

Serveis

Bombones de gas disponibles

Electric car charging point(s)

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No drinkable water point

No hot water

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Dog walk nearby

Mercat agrícola a prop

Tipus

Dins d'una granja

Mitjà (26-50 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Ciclisme de muntanya a prop

Club nàutic a prop

Equitació a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Restaurant a prop

Tennis a prop

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Old Sherborne Road, Cerne Abbas, Dorchester, Dorset, Anglaterra, DT2 7TR
  • Zona horària Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.8245°N 2.4627°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
South Station — 13,0 quilòmetres
Greenhill — 14,5 quilòmetres
Coldharbour — 14,6 quilòmetres
Estacions de trens
Maiden Newton Rail Station — 9,0 quilòmetres
Chetnole Rail Station — 9,0 quilòmetres
Yetminster Rail Station — 11,1 quilòmetres
Ports de vaixells
Weymouth Ferry Terminal — 24,1 quilòmetres
Poole Ferry Terminal — 35,5 quilòmetres
Poole Quay Ferry Landing — 35,9 quilòmetres
Aeroports
Bournemouth International Airport — 44,8 quilòmetres

Com arribar


The site is situated on the Old Sherborne Road (C12), two miles north of Cerne Abbas and eight miles from Dorchester.

From Dorchester Bypass
Follow the A37, fork right onto the A352 Sherborne Road, through Charminster. After 500 yds take a right-hand turn signposted Charlton Down. At the T-junction go right past Forston Clinic; at the next T-junction go left onto the Old Sherborne Road. Giants Head is 5 miles from here.

From Dorchester
At the Top O Town Roundabout take the Sherborne Road. After 500 yds go right at the large petrol station. The shop Lidl will be on your right. Giants Head is 8 miles from here along this road.

From Sherborne
Take the A352 to Dorchester. At Middlemarsh take the left fork off of the A352; the road is signposted 'Dorchester Alternative Route'. Giants Head is 3 miles from here.

From Cerne Abbas
Take the road through the village passing the village stores on your left towards Buckland Newton.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

If you have giggling kids along with you – and even if you don’t – a trip to the well-endowed and world-famed Cerne Abbas Giant is most visitors’ first stop, if only to buy a postcard (it’s been noted that postcards of the Giant are the only images of a naked man that can be sent via the Post Office). The man himself is now tended by the National Trust, which has a waymarked circular trail around the site from Cerne Abbas village.

Dorchester is an excellent early stop for urbanites and heritage-heads: here you’ll find history-dedicated days out as varied as the Dinosaur Museum, Dorchester Museum, Teddy Bear Museum, Tutankhamen Exhibition and the Roman Amphitheatre; take the Durnovaria Town Walk for an outdoorsy overview of the city’s main sights.

Thomas Hardy’s Cottage is at Dorchester too and the literary can book into their schedule the Thomas Hardy Trail, a six-mile circular walk within the Dorset Area of Outstanding Natural Beauty.

Elsewhere around the area, take the enormous amount of things to see and do in your stride: from castles to dinosaurs, theme parks to heritage railways and historic houses to tank museums, the coast to countryside have whopping opps for days out (and in; dash to Dorchester’s West Dorset Leisure Centre on a rainy day when the kids need to let off steam).

Historic houses and gardens like Kingston Lacy, Athelhampton House and Minterne House and Gardens should suit the sedately inclined, while the less sedate (hello kids) will no doubt prefer chattering at the likes of Monkey World in Wareham, Adventure Wonderland at Christchurch or Sea Life near Weymouth. Both sorts should have a tanking good time at Bovington’s Tank Museum, the second biggest collection of armoured vehicles on the planet.

Head for the coast, half an hour's drive away, to fossil hunt or take a guided fossil tour at Lyme Regis or Charmouth; soak up sun and sights at seaside towns such as Weymouth, Swanage and Christchurch; float on a boat to the Channel Islands or potter around glorious Poole Harbour and epically beaut Brownsea Island, also managed by the National Trust.

The award-winning Swanage Railway is a gently relaxed way to see some of the sights of Dorset (including Famous Five inspiration Corfe Castle) and holds regular events including driving experiences and special days for children.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Hardy's Birthplace (11,7 quilòmetres)
  • Mapperton House & Gardens (17,5 quilòmetres)
  • Abbotsbury Swannery (20,8 quilòmetres)

National Trust

  • Hardy's Cottage (11,7 quilòmetres)
  • Max Gate (13,2 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  12:00 –  20:00
Sortida abans de les:  12:00

Política de cancel·lació de Giants Head Caravan and Camping Park

Reembossament del saldo: sense penalitzacions

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19

La resta s'haurà de pagar directament aGiants Head Caravan and Camping Park en arribar.

Fiança transferible durant la Covid-19

Mètodes de pagament acceptats al càmping

American Express
Efectiu
Gir postal
MasterCard
Transferència bancària
Visa
Xec

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Quina quantitat es pot pagar per avançat? Un 15% de la fiança transferible es pot pagar quan feu la reserva, amb la possibilitat de realitzar el pagament en arribar al càmping. Llegeix més
  • Hi ha piscina a Giants Head Caravan and Camping Park? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Giants Head Caravan and Camping Park ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Giants Head Caravan and Camping Park? If you have giggling kids along with you – and even if you don’t – a trip to the well-endowed and world-famed Cerne Abbas Giant is most visitors’ first stop, if only … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Giants Head Caravan and Camping Park?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  12:00 –  20:00
    Sortida abans de les:  12:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Giants Head Caravan and Camping Park? A partir de 21,46 € (per 1 nit, 2 adults) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb giants-head-caravan-camping-park


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.

Ocupació
No s'accepten reserves de 4 o més unitats (per exemple, tendes de campanya, caravanes, autocaravanes o allotjaments) per al mateix grup a través de Pitchup.com.
No s'accepten reserves de grups de 10 o més adults (excepte parelles o parents pròxims).
No s'accepten reserves de grups de 10 o més persones del mateix sexe (excepte parelles o parents pròxims) a través de Pitchup.com.
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Parcel·les
Cal que seguiu les instruccions de la direcció en muntar la vostra tenda de campanya/unitat i l'equipament relacionat.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.

Vehicles
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. El preu de reserva per a autocaravanes/càmpers no inclou cap vehicle addicional.
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. Si viatgeu amb autocaravana/càmper i voleu portar un vehicle addicional, cal que seleccioneu el cost extra corresponent.
No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

Tanca