Boek 5.344 campings, glampings en vakantieparken in heel Europa en Amerika

Feefo gebruikersbeoordeling

Giants Head Caravan and Camping Park

8,5
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 18/€ 21,12/AU$ 33,83/US$ 23,84/C$ 30,49/CHF 22,02/SEK 216,57/DKK 157,03/NOK 217,14/ISK 3.101/ARS 2.416,19/CLP 20.076/PEN 97,32/NZ$ 35,29/ZAR 379,34/PLN 97,06/R$ 135,67/CZK 537,04/RSD 2.482/HUF 7.702,58/RUB 1.760,80/CN¥ 152,04 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Giants Head Caravan and Camping Park

Algemeen

  • Park in landelijk Dorset op 13 km van Dorchester en 26 km van de kust
  • Paden voor speurtochten en plattelandswandelingen op korte loopafstand
  • 1,5 km van pubs, een theesalon en een winkel in Cerne Abbas

Waarschuwing! Een tripje naar het oude Cerne Abbas zal een verlangen in je opwekken dat je nooit meer los zal laten; het dorpje in Dorset is al eens beschreven als het ‘meest begeerlijke dorpje van Groot-Brittannië’. Het ligt op 13 kilometer van Dorchester, op dagtocht-afstand van de Jurassic Coast, en het is de plek van de afbeelding van de 55 meter lange reus van Cerne Abbas. (Ja, die ondeugende, naakte reus – googel hem maar eens.)

Op wandelafstand van Cerne Abbas vind je het zeer praktisch gelegen Giants Head Caravan & Camping Park, een familie en hondvriendelijk park, op een terrein van meer dan 1,4 hectare met gras staplaatsen, waanzinnig uitzicht op het platteland van Dorset, en alle attracties van Dorset zijn goed bereikbaar.

De plattelandswandelingen en speurtochten-paden beginnen op steenworp afstand van de staplaatsen: Giants Head heeft verschillende wandelingen uitgestippeld die op het park beginnen, en Treasure Trails Dorset vertrekt ook direct vanaf hier. Gasten kunnen dus gemakkelijk een of twee van de meer dan 50 paden volgen en op zoek gaan naar de verborgen schatten. Dat belooft een boel plezier...

Passend bij de omgeving, is alles bij Giants mooi natuurlijk gelaten – denk aan oude bomen, heggen en gemaaide grasvelden; en de vlakke tot licht glooiende staplaatsen die variëren van afgelegen of met uitzicht en met schaduw of juist open (er is ook een speciaal kwispelveld voor kampeerders met viervoeters). Alle delen van het park zijn goed gedraineerd en er is een verharde weg naar de staplaatsen.

Er zijn douches, wasbakken, was- en afwasfaciliteiten. Het park heeft geen winkel, maar in Cerne Abbas, op iets meer dan anderhalve kilometer afstand, vind je een goed gevulde dorpswinkel, een theesalon en drie pubs.

AA 3 wimpels

Let op

Groepsreserveringen voor 4 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Reserveringen van 10 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Groepsreserveringen voor 10 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Houd er rekening mee dat er £0,20 wordt gerekend voor het gebruik van een haardroger (alleen beschikbaar bij de damestoiletten).


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,5

Algehele score gebaseerd op 127 beoordelingen

 

80% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

77% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

65% omschreven als Wandelparadijs ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Very nice site, spotlessly clean. Owners lovely.21-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It was a case of park wherever you like. Quiet site. Lovely welcome from
    the owners. Very helpful.

    Ik was niet zo blij met: 

    Busy road, but we already new that.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Very friendly staff, reasonably priced, lovely views10-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Paul R.Bevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    General location, campsite owner very friendly

    Ik was niet zo blij met: 

    Facilities clean but need updating! The road right outside is very busy from quite early (about 7.30 am) until quite late (10.00 pm). Middle of pitch a bit anarchic, with cables everywhere and people pitching up wherever they want - perhaps proper pitch markings would be better. Dorset very busy - obviously not campsite owner's fault!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

So pleased you like our location, we are in a beautiful part of the country. We do try and make everyone feel welcome.

Our showers are quite new, and are very popular, our toilet block is quite old but we do keep it clean all the time. I think it better to be old and clean than new and grubby :).

I am sorry about the road but it was harvest time while you were here so the tractors were running up until about 10.00pm, harvesting is done now so it is quiet again.

The middle of the site may look a little muddled but this was occupied by a couple of family groups who I'd given an area to use, both groups had pitched in a circle so it did look a bit 'anarchic'.

There were some cables running from our EHU boxes but this was done so people could have more space and not be too close together. We have done this because of Covid restrictions, it will be reviewed when it is safe to do so.

If we were to have 'proper pitch markings' we would not be able to cater for the larger tents without having to charge double pitch fees. We run a very informal site, which most people seem to like and is why we have a 70% return rate of visitors.

Dorset, like most areas during the summer holiday is busy, it is a lot quieter now the children have gone back to school.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Very friendly ....great location....nothing was too much trouble8-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Joan H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very friendly ....great location....nothing was too much trouble

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

We are so pleased you had an enjoyable stay with us, we do try and make everyone feel welcome.
We do live in a great part of the country, we are in a good position to explore most of Dorset within an hours drive.
We do want to make sure that everyone has a wonderful time with us, so nothing is too much for us.

Look forward to seeing you again soon.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

The owners4-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The owners

    Ik was niet zo blij met: 

    The very noisy road

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

I am sorry you didn't enjoy your stay, if you had a problem you only had to say and I would have done my best to deal with it.

The road can be busy it times, some people don't notice it but unfortunately some do.

We do appreciate that we cannot please everyone all the time.

Algemeen
4
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Lovely site, would stay again4-9-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Paul W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely area, helpful owner and large/clean showers

    Ik was niet zo blij met: 

    Close to fast/busy road

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

We are so pleased you enjoyed your stay wit us, we do our best to make sure everyone has a good time while with us.

The road can be a little busy in the morning and afternoon, we find that the locals do tend to use this road, which is only a C road instead of the main A352 through the village.

Look forward to welcoming you back soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Great site run by a friendly owner31-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Alan R.Bevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    What a great find, we had a lovely stay at Giants Head Caravan and Camping Park. On arrival we were shown to our allocated pitch, however as we were a late-ish booking our pitch was quite close to the road. We asked if we could move and Caroline facilitated this for us the next day. Once settled in to our new pitch, we had an amazing holiday. Our neighbours were really friendly, with children of a similar age to ours so they were all playing together. The facilities are perfectly adequate for the size of the site, the scenery is absolutely stunning, with some breathtaking (in more ways than one) walks in the local area. Cerne Abbas is a beautiful little village, which can be explored fully by taking part in the free murder mystery trail supplied in the camp welcome pack.

    The pitches on the site are slightly sloping, but with chocks under the wheels this was no issue whatsoever.

    We'll definitely be back

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

I am so pleased you had an amazing holiday, your neighbours on site are regulars and are great fun to be around, they are a really nice family. It was lovely to see all your children playing together.

I am so sorry about your pitch for your first night, it wasn't helped with all the tractors going by late into the evening. Next time (if there is a next time !) you book just let me know where you would lime to pitch and I can reserve this for you, a lot of regulars do this.

The area is beautiful, Cerne Abbas is a really friendly village with some great pubs and fantastic shop and tearooms. And glad you enjoyed our Treasure Trails, you will have to try some near your home, I do actually write the Trails in your home area as well as here in Dorset.

There are a few sloping pitches but as you say easily rectified with some chocks.

Look forward to seeing you again soon. :)

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Lovely site in a beautiful area. Great site staff really help & friend29-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Richard K.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    We had a wonderful time at Giants Head. From the moment we arrived Caroline made us feel very welcome. The site is located in a beautiful part of Dorset. There are lots of beautiful local villages nearby and some am amazing walks from the site.
    Andy is also part of the site team who has time to talk to everyone and has great recommendations on local attractions.
    The day we arrived our hook up lead didn’t work and so Caroline lent us a lead immediately. My only other issue was a flat battery on my car and again Caroline was there again to immediately help out.
    We also noted most of the campers here are regulars. There was complete respect for quiet times with minimal noise after 10pm. Our girls made some lovely friends on the first day and we did manage to put together a bit of a cricket club which the kids seemed to enjoy.
    Thank you Caroline and Team for a lovely holiday.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your kind words, we are so pleased you had such a good time with us. We are in a beautiful area here, the countryside and villages are great, and like you said - some amazing walks from the site.

We are always here to help and will do whatever we can to make sure everyone has a good time,

A lot of our guests have been here before, many have been coming for years, there is respect here for each other, we do get the odd 'newbie' that may make a bit of noise but they soon blend in with the regulars :).

It was lovely to read your comments after having a few comments from the wet weather whingers!!!!

It was a pleasure to have you stay with us and we look forward to welcoming you back very soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Location24-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Danuta S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location

    Ik was niet zo blij met: 

    Tired toilets

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

We are so pleased you enjoyed your holiday with us, we are in a great location.

Our toilets are quite dated but we do keep them clean at all times, our showers a fairly new though .

We look forward to welcoming you back soon.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Nearby village was nice and not far to beach. Good …22-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nearby village was nice and not far to beach. Good ice cream van came round.

    Ik was niet zo blij met: 

    Everyone pitched very close together partly to avoid pitching on the slopes. The space we were allocated for three tents was not really enough and way smaller than any other site I’ve visited over the years. Adjoining groups basically guy line to guy line. 3m between tents per fire guidelines not met.
    Toilets need a refurb and sinks weren’t that clean.
    Showers ok.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

This is your second review.
You were pitched close together but mainly because you did not utilise the full space allocated to your family group, one pitch behind your large tent was not used at all, if it had been used there would have been plenty of room for your group, it remained empty the whole time you were here.. You also booked in three tents and arrived with one caravan and awning.
I do agree with you, one tent did pitch a little too close to your group and you made them quite aware that they had done so. I should have noticed they were too close when they erecting their tent, however they offered to move their tent over but you said that wasn't necessary, as you were leaving the next day. The other family were quite happy to move slightly, this would have rectified the issue quite simply.
Our toilet block is quite dated but they are cleaned regularly throughout the day, and are kept clean, which you already stated in your first review…..
Strange, in your first review you also say our showers are mouldy, but in this one they are OK.
I am really sorry you had such an awful time, we are a rural camp site and most campers come here because of this.
Like I said in your first review - We must be doing something right, we have been here for over 50 years and we have a 70% guest return rate.

Algemeen
4
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely homely site, clean facilities, lots of hot water!22-8-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Clare T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely host, helpful, friendly and welcoming. Great dog walking area. This site is perfectly placed to explore the area. We thoroughly enjoyed our stay!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your kind words, we are so pleased you enjoyed your stay with us. We do try and make everyone feel welcome and will help out as much as we can.

The area is great for walking with dogs or no dogs, the countryside is lovely around here.

Hope to see you again soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Coronavirus

Frequenter legen van afvalbakken

Gemeenschappelijke ruimtes: frequentere schoonmaak

Mondkapjes/handschoenen beschikbaar

Stations voor handdesinfectie

We're Good To Go (VisitBritain accreditation)

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Bijeenkomsten welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Budget/backpacker

Natuurparadijs

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Boerderij

Middelgroot (26-50 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Activiteiten in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Mountainbiken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Zeilen in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Old Sherborne Road, Cerne Abbas, Dorchester, Dorset, Engeland, DT2 7TR
  • Tijdzone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 50.8245°N 2.4627°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
South Station — 13,0 kilometer
Greenhill — 14,5 kilometer
Coldharbour — 14,6 kilometer
Treinstation
Maiden Newton Rail Station — 9,0 kilometer
Chetnole Rail Station — 9,0 kilometer
Yetminster Rail Station — 11,1 kilometer
Veerhavens
Weymouth Ferry Terminal — 24,1 kilometer
Poole Ferry Terminal — 35,5 kilometer
Poole Quay Ferry Landing — 35,9 kilometer
Vliegvelden
Bournemouth International Airport — 44,8 kilometer

Routebeschrijving


De camping bevindt zich aan de Old Sherborne Road (C12), op ongeveer 3 kilometer ten noorden van Cerne Abbas en op 13 kilometer van Dorchester.

Vanaf Dorchester Bypass:
Volg de A37, neem de rechterbaan de A352 op richting Sherborne Road, door Charminster. Na zo’n 450 meter neem je de rechterbocht richting Charlton Down. Ga op de T-splitsing naar rechts voorbij Forston Clinic; bij de volgende T-splitsing ga je naar links Old Sherborne Road op. Giants Head ligt vanaf hier op 8 kilometer.

Vanaf Dorchester:
Ga bij de rotonde Top O Town, Sherborne Road op. Na 450 meter ga je naar rechts bij het grote benzinestation. Je ziet een Lidl-supermarkt aan je rechterkant. Giants Head bevindt zich op zo’n 13 kilometer verderop langs deze weg.

Vanaf Sherborne:
Neem de A352 naar Dorchester. Neem bij Middlemarsh de linkerbaan van de A352 af; de weg staat aangegeven als 'Dorchester Alternative Route'. Giants Head bevindt zich vanaf hier op zo’n 5 kilometer.

Vanaf Cerne Abbas:
Neem de weg door het dorp, voorbij de dorpswinkels aan je linkerhand, richting Buckland Newton.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Voor mensen die giechelende kinderen bij zich hebben – maar eigenlijk voor iedereen - is een tripje naar de wereldberoemde Cerne Abbas Giant meestal het eerste uitstapje, al is het alleen maar om een ansichtkaart te kopen van de reus (de ansichtkaart zou de enige met een naakte man zijn die je kunt versturen via de Post Office). De man zelf is nu Nationaal Erfgoed, vanaf het dorpje Cerne Abbas gaat een rondwandeling eromheen.

Voor iedereen die van steden en historische plekken houdt, is Dorchester een geweldige plek om te bezoeken: hier kun je dagen lang in de geschiedenis duiken, met gevarieerde uitstapjes naar bijvoorbeeld het Dinosaur Museum, Dorchester Museum, Teddy Bear Museum, de Tutankhamen Tentoonstelling en het Romeinse amfitheater. Voor uitzicht op de grote bezienswaardigheden van de stad kun je de Durnovaria Town Walk bewandelen.

In Dorchester vind je ook Thomas Hardy’s Cottage en voor literatuurfans is de Thomas Hardy Trail ook een goede optie: een 9,6 kilometer lange rondwandeling door een Area of Outstanding Natural Beauty (Gebied van Buitengewone Natuurlijke Schoonheid).

Ook elders in het gebied is van alles te doen, van kastelen tot dinosaurussen, van themaparken tot oude spoorwegen en van historische huizen tot een tankmuseum. En ook aan de kust en op het platteland vind je allerlei mogelijkheden voor dagjes uit (ook binnen: als de kinderen wat stoom moeten afblazen kun je op regenachtige dagen naar het Dorchester’s West Dorset Leisure Centre).

Historische huizen en tuinen zoals Kingston Lacy, Athelhampton House en Minterne House & Gardens zijn leuk voor mensen die van rust houden, terwijl zij die wat minder graag stil zijn (kinderen), waarschijnlijk liever richting dingen als Monkey World in Wareham, Adventure Wonderland bij Christchurch of naar Sea Life nabij Weymouth gaan. Het Bovington’s Tank Museum is leuk voor iedereen, met de op een na grootste collectie van gepantserde voertuigen ter wereld.

Ga naar de kust bij Lyme Regis of Charmouth (een halfuur rijden) om zelf te zoeken naar fossielen, of neem hiervoor een tour met een gids; geniet van de zon in, en bekijk de bezienswaardigheden van, plaatsjes als Weymouth, Swanage en Christchurch; drijf op een boot door Channel Islands of hang rond bij de glorieuze haven van Poole Harbour en het episch mooie Brownsea Island, ook Nationaal Erfgoed.

De bekroonde Swanage Spoorweg is een fijne, relaxte manier om een aantal van de bezienswaardigheden van Dorset te zien. En hier zijn ook regelmatig evenementen en speciale dagen voor kinderen.

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Hardy's Birthplace (11,7 kilometer)
  • Mapperton House & Gardens (17,5 kilometer)
  • Abbotsbury Swannery (20,8 kilometer)

National Trust

  • Hardy's Cottage (11,7 kilometer)
  • Max Gate (13,2 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  12:00 –  20:00
Vertrek voor:  12:00

Annuleringsvoorwaarden van Giants Head Caravan and Camping Park

Terugbetalingen: geen boetes

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Het restant dient bij aankomst direct aan Giants Head Caravan and Camping Park te worden betaald.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Betaalmiddelen die het park accepteert

American Express
Cheque
Contant
MasterCard
Overschrijving
Post-order
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Giants Head Caravan and Camping Park een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Giants Head Caravan and Camping Park hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Giants Head Caravan and Camping Park? Voor mensen die giechelende kinderen bij zich hebben – maar eigenlijk voor iedereen - is een tripje naar de wereldberoemde Cerne Abbas Giant meestal het eerste uitstapje, al is het alleen maar … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Giants Head Caravan and Camping Park?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  12:00 –  20:00
    Vertrek voor:  12:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Giants Head Caravan and Camping Park? Vanaf € 21,46 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met giants-head-caravan-camping-park


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo gauw mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Radio, muziek en televisie moeten altijd op een laag volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.

Bezetting
Groepsreserveringen voor 10 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).
Groepsreserveringen voor 4 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.
Reserveringen van 10 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Extra's
In plaats van de – bij de prijs inbegrepen – auto('s) mag ook een motor/mogen ook motoren worden meegenomen.

Honden
Honden moeten altijd aangelijnd en onder toezicht blijven.

Staplaatsen
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Toegang
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.

Voertuigen
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Houd er rekening mee dat een auto alleen bij het tarief is inbegrepen wanneer je met een tent of caravan reist. Auto's zijn niet toegestaan wanneer je met een camper/kampeerbus reist.
Houd er rekening mee dat een auto alleen bij het tarief is inbegrepen wanneer je met een tent of caravan reist. Indien je, naast jouw camper/kampeerbus, een auto wilt meenemen, selecteer dan de bijbehorende extra.

Aanvullende voorwaarden

Honden moeten uitgelaten worden buiten het park.

Houd er rekening mee dat er £0,20 wordt gerekend voor het gebruik van een haardroger (alleen beschikbaar bij de damestoiletten).

Sluit