Boka och skriv recensioner för 2 197 semesterbyar och campingplatser i Sverige, Europa och hela världen

Servicebetyg på Feefo

Hales Hill Park

9
Visa priser och boka
Från 30,00 GBP/33,61 €/54,48 AUD/40,03 US$/52,06 CA$/36,50 CHF/341,20 kr/250,15 Dkr/355,22 Nkr/5 409 Ikr/3 230,01 ARS/30 977 CLP/143,94 PEN/57,42 NZD/607,40 ZAR/150,14 PLN/215,14 BR$/880,98 CZK/3 952 RSD/12 124,95 HUF/3 020,20 RUB/263,40 CNY (för 1 natt, 14 personer)

Varför inte ange information så kan vi ge dig ett mer exakt pris?

Hales Hill Park

Allmänt

  • Fridfullt ställe på en 24 hektar stor bondgård på floden Ouses strand
  • 20 minuter i bil eller 40 minuter stillsam cykeltur från York
  • 10 minuter i bil till tre fantastiska bypubar

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Översätt (Översatt av Google Translate)

Observera

Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.

Stället accepterar inte raser/korsningar som anges i lagstiftningen om farliga hundar.


Ankomst:
Avresa: (2 nätter)
Grupp:

Ändra sökningen…

Klicka/tryck en gång för att välja din första dag och en gång till för din avfärdsdag.


Bokar du som grupp?

Recensioner

9

Helhetsbetyg baserat på 98 recensioner

 

93% skulle rekommendera det här stället till en vän.

88% skulle övernatta här igen.

 

Statistiken visas först när det finns fem eller fler recensioner.

89% beskrivna som Lugn ?

Fler betyg

Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI



Visar endast recensioner från de senaste 18 månaderna.

Nollställ filtren
Recensioner på andra språk visas nedan.
Anonym användare

Sorry but wouldn't visit again or recommend.2020-10-27

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Tyckte inte om: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Allmänt
2
Läge
Valuta för pengarna
Logi
(Inga betyg)
Anläggningar/aktiviteter
(Inga betyg)
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Very spacious pitching loads of places to visit2020-10-26

Recensentens land: StorbritannienAnthony C.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown2020-10-20

Recensentens land: StorbritannienANDREW W.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Tyckte inte om: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Allmänt
6
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Wouldn't return, but it was clean.2020-10-19

Recensentens land: StorbritannienJosh D.Bekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Allmänt
6
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy2020-10-12

Recensentens land: StorbritannienEmma E.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
(Inga betyg)
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Anonym användare

Lovely site. Lovely new park2020-10-12

Recensentens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Park

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Would go again now I know how to get there.2020-10-01

Recensentens land: StorbritannienJohn K.Bekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Tyckte inte om: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Allmänt
6
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

quite2020-09-29

Recensentens land: StorbritannienDave C.Bekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Tyckte inte om: 

    nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff2020-09-28

Recensentens land: StorbritannienJodie B.MobiltelefonikonBekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Tyckte inte om: 

    Nothing

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)
Standardavatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …2020-09-27

Recensentens land: StorbritannienJane E.Bekräftad

  • Tomt med elektricitet på gräs och grus
  • Rekommendera för vänner   Besök igen
  • Tyckte om: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Tyckte inte om: 

    Översätt (Översatt av Google Translate)
Från föreståndaren...

Thank you so much for your feedback.

Allmänt
10
Läge
Valuta för pengarna
Logi
Anläggningar/aktiviteter
Kundbetjäning
Barnvänlighet
Renlighet
WiFI
(Inga betyg)

Faciliteter

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Aktiviteter på platsen

Bar eller klubbhus

Barnklubb

Cykeluthyrning

Fiske

Fitnesscenter

Inomhusbad

Kvällsunderhållning

Lekplats

Restaurang/cafe på stället

Spelrum

Takeaway

Tennis

Tv-rum

Utomhuspool

Vattensport

Bekvämligheter på platsen

Badkar tillgängligt

Bilparkering vid boendet/enheten

Composting toilet

Diskutrymme

Dusch tillgänglig

Familjetoaletter

Gratis WiFi

Handikappanpassade anläggningar

Hämtning från kollektivtrafik

Internetanslutning

Kylning av kylklampar

Matbutik

Offentlig telefon

Portaloo

Pub toilets

Toalettblock

Torkrum

Tvättomat

WiFi

Grupper är välkomna

Familjevänligt

Grupper av samma kön är välkomna

Lämpligt för motorcyklar

Skolklasser är välkomna

Studentgrupper är välkomna

Välkomstevent

Regler

Barbecue provided

Grillning tillåts

Hundar tillåtna

Hundar tillåtna hela året

Kommersiella fordon tillåts

Lägereldar tillåtna

Teman

Lugn

Tjänster

Communal fridge

Förnybar energi

Gasflaskor tillgängliga

Laddningsmöjligheter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Tömning av kemiskt avfall

Återvinning tillgänglig

Bekvämligheter i närheten

Bar i närheten

Butik i närheten

Typ

Bondgård

Liten (11–25 platser)

Aktiviteter i närheten

Cykling i närheten

Inomhusbad i närheten

Restaurang i närheten

Husvagnar och husbilar

Förvaringsmöjligheter för husvagnar

Säsongsplatser

Vattenanslutning för husvagnar

Läge

[[ campsite.name ]]
Detta ställe tar för tillfället inte emot bokningar här på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, England, YO23 7BW
  • Tidszon Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Närmaste transport

Busstationer
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 kilometer
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 kilometer
Tadcaster Bus Station — 9,7 kilometer
Tågstationer
Ulleskelf Rail Station — 6,9 kilometer
Church Fenton Rail Station — 9,1 kilometer
York Rail Station — 9,6 kilometer
Färjehamnar
Hull Ferry Terminal — 57,1 kilometer
Flygplatser
Leeds Bradford International Airport — 35,9 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 kilometer

Vägbeskrivning


Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen ”Få vägbeskrivningar” ovan.

Lokala sevärdheter

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Översätt (Översatt av Google Translate)

Måste ses

  • York Racecourse (7,8 kilometer)
  • Clifford's Tower (9,5 kilometer)
  • York Castle Museum (9,5 kilometer)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 kilometer)
  • Treasurer's House (10,3 kilometer)

Cykelleder

Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.

Observera: Alla avstånd på den här sidan är beräknade fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser.

Policyer

Tillåten ankomst/avfärdstid

Camping- och husvagnssemester
Ankomst:  11:00 –  20:00
Avfärd senast:  11:30
Logi på stället
Ankomst:  11:00 –  20:00
Avfärd senast:  11:30

Hales Hill Park avbokningsregler

Återbetalning av saldo: inga straffavgifter

Ändringar har en avgift på 2,00 GBP (24,89 kr).

Bokningar kan inte ändras inom 1 dagar före ankomst.

Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.

Om du måste avboka eller ändra bokningen, var vänlig och försök göra det i så god tid som möjligt så att någon annan har en chans att boka. Det kan vara bra att köpa semesterförsäkring för avbokningar och egendoms-/skadeförsäkring för tiden du är borta.

Observera att din handpenning betalas till Pitchup.com och inte kan betalas tillbaka.

Betalning

Handpenningen är överlåtbar under covid-19.

Återstoden betalas vid ankomst.

Handpenningen är överlåtbar under covid-19.

Betalningsmetoder som accepteras i parken

Banköverföring
Kontant

Villkor

Ställets bokningsvillkor

  • Hur mycket ska betalas i förskott? En överlåtbar handpenning på 15 % ska betalas vid bokningstillfället. Resten betalas vid ankomsten. Läs mera
  • Finns det pool på Hales Hill Park? Nej Visa alla egenskaper
  • Är Hales Hill Park hundvänligt? Ja Visa alla egenskaper
  • Vad finns det för sevärdheter i närheten av Hales Hill Park? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Läs mera
  • När kan jag checka in på och checka ut från Hales Hill Park?
    Camping- och husvagnssemester
    Ankomst:  11:00 –  20:00
    Avfärd senast:  11:30
    Logi på stället
    Ankomst:  11:00 –  20:00
    Avfärd senast:  11:30
    Läs mera
  • Hur mycket kostar det att bo på Hales Hill Park? Från 341,20 kr (för 1 natt, 14 personer) - priserna kan variera beroende på datum och gruppstorlek. Kontrollera priser och tillgänglighet

Stäng

Ditt anspråk skickas…

Stäng

Kontakta hales_hill_park


Stäng

Villkor

Läs parkens användarvillkor nedan och Pitchup.coms användarvillkor.

Ändringar i din semester
Ändringar har en avgift på 2,00 GBP (24,89 kr).
Bokningar kan inte ändras inom 1 dagar före ankomst.

Ankomst och avresa
Enheter tilldelas vid ankomst.
Ingen återbetalning/rabatt erbjuds för dåligt väder, sen ankomst eller tidig avresa.
Sen ankomst måste meddelas parken så snart som möjligt. Bokningen kommer att hållas i 24 timmar. Efter den tidsperioden förbehåller sig förvaltaren rätten att hyra ut din enhet igen.

Fordon
Endast en bil får parkeras vid platsen. Extrabilar måste parkeras i avsett område.

Hundar
Hundar är inte tillåtna på huvudanläggningarna.
Hundar måste vara kopplade och övervakade hela tiden.
Stället accepterar inte raser/korsningar som anges i lagstiftningen om farliga hundar.

Säkerhet
Grillning tillåts men måste lyftas från marken och övervakas av en vuxen hela tiden.
Skjutvapen är inte tillåtna

Tillträde
Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.
Tillträde tillåts endast efter registrering i receptionen.

Stäng