Bestill og gi din mening om 2223 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Hales Hill Park

9
Se priser og bestill
Fra £ 30/€ 33,12/AUD 54,16/USD 40,06/CAD 51,81/CHF 35,90/SEK 339,81/DKK 246,56/kr 353,04/ISK 5 148/ARS 3 261,33/CLP 30 267/PEN 144,49/NZD 56,75/ZAR 614,52/PLN 148,47/BRL 209,68/CZK 873,84/RSD 3 895/HUF 11 894,65/RUB 3 009,72/CNY 262,93 (for 1 natt, 14 personer)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Hales Hill Park

Generelt

  • Fredfullt sted på en 242 mål stor gård ved breddene av Ouse-elva
  • 20 min. kjøring eller 40 min. rolig sykkeltur fra York
  • Tre flotte landsbypuber 10 min. kjøring unna

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9

Samlet vurdering basert på 98 vurderinger

 

93% ville anbefalt dette stedet til en venn.

88% ville overnattet her igjen.

  89% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Bare vurderinger for de siste 18 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Sorry but wouldn't visit again or recommend.10/27/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Ikke likt: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Very spacious pitching loads of places to visit10/26/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnthony C.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown10/20/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaANDREW W.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Ikke likt: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Wouldn't return, but it was clean.10/19/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaJosh D.Bekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy10/12/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaEmma E.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Lovely site. Lovely new park10/12/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Park

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Would go again now I know how to get there.10/01/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaJohn K.Bekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Ikke likt: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

quite09/29/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaDave C.Bekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Ikke likt: 

    nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff09/28/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaJodie B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …09/27/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaJane E.Bekreftet

  • Plass på gressplen og grus , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your feedback.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Temaer

Fredelig

Tjenester

Communal fridge

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Butikk i nærheten

Type

Bondegård

Små (11-25 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykling i nærheten

Campingvogner og bobiler

Oppbevaringsfasiliteter for campingvogn

Sesongplasser

Vanntilkobling for campingvogner

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, England, YO23 7BW
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
York: Askham Bar Coach Stop — 6.8 kilometer
York: Rail Station Coach Stop — 9.6 kilometer
Tadcaster Bus Station — 9.7 kilometer
Togstasjoner
Ulleskelf Rail Station — 6.9 kilometer
Church Fenton Rail Station — 9.1 kilometer
York Rail Station — 9.6 kilometer
Fergehavner
Hull Ferry Terminal — 57.1 kilometer
Flyplasser
Leeds Bradford International Airport — 35.9 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43.5 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44.1 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • York Racecourse (7.8 kilometer)
  • Clifford's Tower (9.5 kilometer)
  • York Castle Museum (9.5 kilometer)

National Trust

  • Goddards Garden (7.6 kilometer)
  • Treasurer's House (10.3 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Hvor mye kan betales på forhånd? Et depositum på 15 % betales når du bestiller, restbeløpet betales ved ankomst. Les mer
  • Har Hales Hill Park et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Hales Hill Park hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Hales Hill Park? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Hales Hill Park?
    Camping og reising
    Ankomst:  11 a.m. –  8 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  11 a.m. –  8 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Hales Hill Park? Fra kr 353,04 (for 1 natt, 14 personer) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt hales_hill_park


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 1 dag(er) før ankomst.
Endringer blir pålagt et gebyr på £ 2,00 (kr 26,24).

Hunder
Hunder er ikke tillatt ved våre hovedfasiliteter.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Kjøretøy
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Skytevåpen ikke tillatt.

Lukk