Reserveu i opineu sobre 2.414 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Hales Hill Park

9
Mostra els preus i reserva
A partir de 30,00 £/33,23 €/55,29 AU$/38,98 USD/51,89 CAD/35,51 CHF/345,47 SEK/247,47 DKK/366,93 NOK/5.483 ISK/3.052,12 ARS/30.153 CLP/140,25 PEN/58,63 NZ$/640,40 ZAR/153,75 PLN/223,99 BRL/910,54 CZK/3.907 RSD/12.263,23 HUF/3.097,24 RUB/261,48 CNY (per 1 nit, 14 persones)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Hales Hill Park

General

  • Càmping tranquil en una granja de 24 hectàrees a la riba del riu Ouse
  • A 20 minuts en cotxe o a 40 en bicicleta de York
  • Tres fantàstics pubs de poble a 10 minuts en cotxe

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

9

Valoració general segons 98 opinions

 

El 93% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 88% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 89% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Usuari anònim

Sorry but wouldn't visit again or recommend.27/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    No em va agradar: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Very spacious pitching loads of places to visit26/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnthony C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown20/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitANDREW W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    No em va agradar: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Wouldn't return, but it was clean.19/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitJosh D.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy12/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitEmma E.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Lovely site. Lovely new park12/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Park

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Would go again now I know how to get there.01/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitJohn K.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    No em va agradar: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

quite29/09/2020

País de l'acampador: Regne UnitDave C.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    No em va agradar: 

    nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff28/09/2020

País de l'acampador: Regne UnitJodie B.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …27/09/2020

País de l'acampador: Regne UnitJane E.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i graveta amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for your feedback.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Tranquil

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No drinkable water point

No hot water

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Tipus

Dins d'una granja

Petit (11-25 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Piscina coberta a prop

Restaurant a prop

Caravanes i autocaravanes

Aparcament de llarga estada per a caravanes

Parcel·les de temporada

Parcel·les de terra dur

Presa d'aigua per a caravanes

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, Anglaterra, YO23 7BW
  • Zona horària Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 quilòmetres
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 quilòmetres
Tadcaster Bus Station — 9,7 quilòmetres
Estacions de trens
Ulleskelf Rail Station — 6,9 quilòmetres
Church Fenton Rail Station — 9,1 quilòmetres
York Rail Station — 9,6 quilòmetres
Ports de vaixells
Hull Ferry Terminal — 57,1 quilòmetres
Aeroports
Leeds Bradford International Airport — 35,9 quilòmetres
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 quilòmetres
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • York Racecourse (7,8 quilòmetres)
  • Clifford's Tower (9,5 quilòmetres)
  • York Castle Museum (9,5 quilòmetres)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 quilòmetres)
  • Treasurer's House (10,3 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  11:00 –  20:00
Sortida abans de les:  11:30
Allotjament in situ
Arribada:  11:00 –  20:00
Sortida abans de les:  11:30

Política de cancel·lació de Hales Hill Park

Reembossament del saldo: sense penalitzacions

Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 2,00 £ (2,27 €).

No és possible modificar les reserves en un període de 1 dies abans de l'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19

El saldo restant s'ha de pagar en arribar al càmping.

Fiança transferible durant la Covid-19

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
Transferència bancària

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Quina quantitat es pot pagar per avançat? Un 15% de la fiança transferible es pot pagar quan feu la reserva, amb la possibilitat de realitzar el pagament en arribar al càmping. Llegeix més
  • Hi ha piscina a Hales Hill Park? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Hales Hill Park ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Hales Hill Park? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Hales Hill Park?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  11:00 –  20:00
    Sortida abans de les:  11:30
    Allotjament in situ
    Arribada:  11:00 –  20:00
    Sortida abans de les:  11:30
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Hales Hill Park? A partir de 33,23 € (per 1 nit, 14 persones) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb hales_hill_park


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
No s'admeten gossos a les instal·lacions principals ni a les de serveis.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.

Modificacions de la reserva
Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 2,00 £ (2,27 €).
No és possible modificar les reserves en un període de 1 dies abans de l'arribada.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Està prohibit portar armes de foc.

Vehicles
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.

Tanca