Rezerwuj i oceniaj 2 509 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Hales Hill Park

9
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 30,00 GBP/34,75 €/54,11 AUD/41,84 USD/53,14 CAD/38,14 CHF/353,85 SEK/258,43 DKK/361,80 NOK/5 349 ISK/3 757,96 ARS/30 266 CLP/152,88 PEN/57,82 NZD/630,54 ZAR/157,17 zł/234,25 R$/907,90 CZK/4 069 RSD/12 609,98 HUF/3 102,00 RUB/270,40 CNY (za 1 dobę, 14 osoby )

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Hales Hill Park

Ogólne

  • Cichy obiekt w 24 ha gospodarstwie nad brzegiem rzeki Ouse
  • 20 minut jazdy samochodem lub 40 minut rowerem od miasta York
  • Trzy świetne wiejskie puby w odległości 10 minut jazdy autem

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

Obiekt nie akceptuje ras/krzyżówek wymienionych w przepisach dotyczących psów niebezpiecznych.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

9

Ogólna ocena na podstawie 98 recenzji

 

93% poleciłoby to miejsce znajomemu.

88% przyjechałoby tutaj ponownie.

  89% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Only showing reviews for the last 30 months.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Anonimowy użytkownik

Sorry but wouldn't visit again or recommend.27-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Niepolubione: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Ogólna
2
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Very spacious pitching loads of places to visit26-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnthony C.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown20-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomANDREW W.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Niepolubione: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Wouldn't return, but it was clean.19-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomJosh D.Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy12-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomEmma E.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Lovely site. Lovely new park12-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Park

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Would go again now I know how to get there.01-10-2020

Kraj recenzenta: United KingdomJohn K.Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Niepolubione: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

quite29-09-2020

Kraj recenzenta: United KingdomDave C.Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Niepolubione: 

    nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff28-09-2020

Kraj recenzenta: United KingdomJodie B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …27-09-2020

Kraj recenzenta: United KingdomJane E.Potwierdzono

  • Parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you so much for your feedback.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Funkcje

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Dog park

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Wycieczki szkolne

Zasady

Akceptacja psów

Akceptacja psów przez cały rok

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Motywy

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Communal fridge

Dostępne butle gazowe

Electric car charging point(s)

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Dog walk nearby

Sklep w okolicy

Rodzaj

Gospodarstwo

Małe (parcele 11-25)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Kryty basen w okolicy

Restauracja w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Przyczepy kempingowe i kampery

Miejsce składowania dla przyczep kempingowych

Podłączenie do wody dla przyczep kempingowych

Sezonowe parcele

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, North Yorkshire, Anglia, YO23 7BW
  • Strefa czasowa Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 kilometrów
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 kilometrów
Tadcaster Bus Station — 9,7 kilometrów
Dworce kolejowe
Ulleskelf Rail Station — 6,9 kilometrów
Church Fenton Rail Station — 9,1 kilometrów
York Rail Station — 9,6 kilometrów
Porty promowe
Hull Ferry Terminal — 57,1 kilometrów
Lotniska
Leeds Bradford International Airport — 35,9 kilometrów
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 kilometry
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • York Racecourse (7,8 kilometrów)
  • Clifford's Tower (9,5 kilometrów)
  • York Castle Museum (9,5 kilometrów)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 kilometrów)
  • Treasurer's House (10,3 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  11:00 –  20:00
Wyjazd przed:  11:30
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  11:00 –  20:00
Wyjazd przed:  11:30

Polityka anulowania Hales Hill Park

Zwroty salda: brak kar

Zmiany podlegają opłacie w wysokości 2,00 GBP (10,30 zł).

Rezerwacje nie podlegają zmianie w okresie 1 dni(a) przed przyjazdem.

Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.

Pozostała część jest płatna po przyjeździe.

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.  

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Gotówka
Przelew bankowy

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Ile należy zapłacić z góry? Podlegający przeniesieniu 15% depozyt jest płatny w momencie rezerwacji, a saldo należne rozliczyć po przyjeździe. Czytaj więcej
  • Czy w Hales Hill Park znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Hales Hill Park akceptowane są zwierzęta? Tak Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Hales Hill Park? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Hales Hill Park?
    Pola kempingowe i namiotowe
    Przyjazd:  11:00 –  20:00
    Wyjazd przed:  11:30
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  11:00 –  20:00
    Wyjazd przed:  11:30
    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Hales Hill Park? Od 157,17 zł (za 1 dobę, 14 osoby ) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z hales_hill_park


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Bezpieczeństwo
Broń palna jest niedozwolona.
Rozpalanie grilla dozwolone nad poziomem gruntu i pod stałym nadzorem dorosłych.

Pojazdy
Przy parceli można zaparkować tylko jeden samochód. Dodatkowe samochody muszą być zaparkowane w wyznaczonej strefie.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.
Jednostki będą rozmieszczane przy przyjeździe.
Należy jak najszybciej powiadomić personel obiektu o późnym przyjeździe. Rezerwacja pozostanie aktualna przez 24 godziny, po tym okresie personel zastrzega sobie prawo do ponownego wynajęcia Twojej jednostki.

Psy
Obiekt nie akceptuje ras/krzyżówek wymienionych w przepisach dotyczących psów niebezpiecznych.
Psy muszą być prowadzone na smyczy i pozostawać pod nadzorem.
Zakaz wprowadzania psów do głównych obiektów.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Wstęp dozwolony po zarejestrowaniu w recepcji.

Zmiany w Twoich wakacjach
Rezerwacje nie podlegają zmianie w okresie 1 dni(a) przed przyjazdem.
Zmiany podlegają opłacie w wysokości 2,00 GBP (10,30 zł).

Zamknij