Rezerwuj i oceniaj 9 358 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Alvingham Lakes

9,1
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 15,00 GBP/16,96 €/26,78 AUD/19,85 USD/26,08 CAD/19,79 CHF/174,97 SEK/126,37 DKK/160,73 NOK/2 119 ISK/542,73 ARS/12 905 CLP/64,88 PEN/29,26 NZD/262,58 ZAR/72,98 zł/76,61 R$/438,75 CZK/2 002 RSD/5 477,56 HUF/1 237,18 RUB/132,82 CNY (za 1 dobę, 4 osoby )

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Ogólne

  • Wędkowanie z całodniowymi biletami na skraju Lincolnshire Wolds
  • Dwa jeziora dla wędkarzy w ostoi dzikiej przyrody
  • Miejscowa świetlica dostępna na piechotę

Fisherfolk unite, for this is a splendid angling site. Tiny and scenic Alvingham Lakes is a day ticket fishery, just outside the Georgian market town of Louth on the edge of the Lincolnshire Wolds. It has two fishing lakes crammed to the brim with common, mirror, grass and Crucian carp as well as roach, rudd, bream and tench – plus what the owners say are a few little surprises.

Folks flock here from all over for the fishing and peacefully scenic surrounds, on a friendly and calm site full of feathered inhabitants like heron, moorhens and doves. It's a basic but well-maintained site, with a toilet, handwashing facilities and barbecues (and dogs) allowed; there's also a self-service café for drinks and snacks in between angling or just wandering placidly around the scenic surrounds.

Louth is three miles away and a big supermarket within 15 minutes. And for drinks after a long day's fishing, the village social club is a short walk away.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

Okres rezerwacji nie może przekraczać 14 kolejnych nocy.

Rezerwacje grupowe 4 lub większej liczby osób dorosłych są niedozwolone (z wyjątkiem par i członków najbliższej rodziny).

Ten obiekt nie zapewnia natrysków.

Ten obiekt przeznaczony jest tylko dla dorosłych. Dzieci w wieku poniżej 14 lat nie mogą korzystać z obiektu.

Zakaz organizacji wieczorów panieńskich/kawalerskich za pośrednictwem Pitchup.com.

Rezerwacje grup liczących 4 lub więcej osób (z wyłączeniem par) tej samej płci są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


To ogłoszenie jest tylko dla dorosłych (zdefiniowani jako osoby w wieku 15+)
Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

9,1

Ogólna ocena na podstawie 11 recenzji

 

91% poleciłoby to miejsce znajomemu.

91% przyjechałoby tutaj ponownie.

 

Przydział wymaga co najmniej 5 recenzji.

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Wyświetl moje recenzje według:
Sortuj wg:
Pobyt w:
Oryginalny język recenzji:

Pokazuj recenzję tylko z ostatnich 18 miesięcy

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Domyślny awatar

Place was lovely for fishing 19-06-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Karen W. Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Place was lovely for fishing

    Niepolubione: 

    Walking from the site along the disused railway to reservoir was impossible access with overgrown walkways not maintained as public right of way by farmers. Plus many fields with bulls roaming that was not easy with a dog.
    I would not recommend this site for walking only escapes.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review, the comments of which have been noted.
There are lots of lovely walks from here, so we are sorry that you chose a route that is perhaps not as frequented as others, and hence not as 'kept'. We are at the mercy of farmers to keep public footpaths across their land accessible - we know that our local farmer does a grand job at keeping all access ways clear within our near vicinity, but we can't speak for those further afield.
Being in a rural location, fields are subject to livestock at certain times of the year, but are generally well signposted.
We hope your experience did not spoil your stay here on site with us - if we had any jurisdiction over walks throughout Lincolnshire then obviously we could try to heighten your enjoyment, but in this case, the countryside is beyond our control.

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

This was a grate stay the ponds were well stoked ... 30-05-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Robert H. Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    This was a grate stay the ponds were well stoked up the owners very great will de going back

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Everything . nice and quiet . Nice ppl who own ... 03-04-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Jimmy D. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything . nice and quiet . Nice ppl who own it and helpful . 2 nice fishing lakes

    Niepolubione: 

    My hangover mon morning

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

We cudnt go because of weather but they postponed it ... 19-03-2018

Kraj recenzenta: Wielka Brytania christine c. Potwierdzono

  • Domek mobilny 2 pokoje
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    We cudnt go because of weather but they postponed it till 13th april such respectful people so understanding carnt wait to go and meet them many thanks

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
(Brak ocen)
Stosunek jakości do ceny
(Brak ocen)
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
(Brak ocen)
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
(Brak ocen)
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Great!!! Friendly people. The best time ever!!! Nice fishing :) 29-10-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Kamil M. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Domek mobilny 2 pokoje
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Great!!! Friendly people. The best time ever!!! Nice fishing :)

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Lovely peaceful site 28-08-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania joanne_a325232 Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Beautiful scenery. Very peaceful. Will definitely visit again.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

A great place if you like peace and quiet.A beautiful ... 25-08-2017

chris_e193067 Potwierdzono

  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    A great place if you like peace and quiet.A beautiful well kept site the amenities are basic but you are made aware of this when you book personally it's adds to the charm of the place.It is a on going site and so far Ian and Terri are doing a cracking job
    The fishing is excellent never fished monkey lake while I was there but grass lake you had to fish for them but when you found them well worth the wait
    Ian couldn't do enough for you
    Definitely going back in the near future

    Niepolubione: 

    None

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Quite and Peaceful 24-08-2017

Rey_V Potwierdzono

  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Very quite place and hardly hear any traffic noise.Well maintained site,and Manicured lawns...so if you wanted a private and peaceful place to unwind this place is good for you.The self service Shop is fantastic, well stock and my kids loves it.The accmodation is well equipt with all you need and that's is a plus if you wanted to travel light.A good value for money and i will recommend with all my friends and family.

    Niepolubione: 

    Although the caravan is well maintained,we see a lot of cobwebs in all corners where curtains and fringes are.I never see my kids sneeze for England until we stayed on this Caravan.Good thing we carry Homely remedy for this,so we don't spoils our quite and peaceful Holiday.We don't see any rubbish bins on site in order for us to dropped our waste.Theres nothing for kids except a couple of Pigs onsite.It could be nice if theres a playground for them to go outdoors and play.I know this is a fishing lakes ,a simple seesaw and slides would be an added bonus.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We are sorry if you did not find the cleanliness of the caravan up to standard. We try very hard to ensure everyone here has a pleasant stay, and if things aren't quite right, we hope that you tell us so we have the opportunity to put it right. It is difficult for us to rectify any issues once you have gone home.
There are bins on site, and details of where you can leave your rubbish, (amongst a whole host of other things) are contained within the information folder in each caravan.
We know our site is very basic - we think this adds to the charm of the place. We are not a 'holiday camp' and do not claim to offer entertainment or children's recreational activities, but we do provide information, brochures and leaflets of ample places close by that do. We do however offer plenty of green space!
We have never experienced anyone suffering from sneezing whilst staying here previously, but we have to admit, being surrounded by fields in the midst of harvest time, there may well have been a little dust in the air.
We hope these minor issues did not ruin your holiday, and we look forward to welcoming you back here soon.

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Lovely and quiet Good size fishing lakes Owner was lovely ... 20-08-2017

emma_l435401 Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely and quiet Good size fishing lakes
    Owner was lovely . Brilliant for fishing

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Beautiful quiet little site but needs elson/waste point 08-08-2017

Kraj recenzenta: Wielka Brytania Chris P. Ikona telefonu komórkowego Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The site is set in beautiful surroundings and is an absolute gem. Very peaceful and quiet. Plenty of beaches near by.

    Niepolubione: 

    Lack of Elson point and no where to put rubbish. No drain for waste water either.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your comments - we are pleased you enjoyed your stay here at Alvingham Lakes and we hope you choose to visit us again.

We know our little site is very basic, but we believe this adds to its charm!

We do hope to install new facilities within the next year, which will include showers and a designated 'waste area'. At present however, guests are welcome to use the bins by the house for general rubbish, and all 'wet' waste is emptied into the septic tank. Please accept our apologies if this was not made clear to you upon arrival.

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Funkcje

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wędkarstwo

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Bezpłatne WiFi

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Pralnia

Prysznic dostępny

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Usługi komunalne

Dostępne butle gazowe

Energia odnawialna

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Zasady

Akceptacja psów

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Tylko dla dorosłych

Motywy

Odległa lokalizacja

Spokojna okolica

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Wędkarstwo w okolicy

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Rodzaj

Mini (parcele 1-10)

Miejsce

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Lock Road, Alvingham, Louth, Lincolnshire, Anglia, LN11 7EU
  • Strefa czasowa Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 53.3934°N 0.0476°E

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
Louth: Bus Station Church Street — 4,3 kilometrów
North Thoresby: The Granby Coach Stop — 11,0 kilometrów
Holton le Clay: Louth Rd Coach Stop — 14,9 kilometrów
Dworce kolejowe
Cleethorpes Rail Station — 19,4 kilometrów
Grimsby Town Rail Station — 20,9 kilometrów
New Clee Rail Station — 21,4 kilometrów
Porty promowe
Hull Ferry Terminal — 44,4 kilometrów
Lotniska
Humberside Airport — 33,7 kilometry

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

The pubs, eateries, independent shops, traditional markets and award-wining butchers and grocers of lovely Louth are three miles away; after eats or shopping, have a wander around this historic town to see its 17th- and 18th-century buildings or take in a show at its Riverhead Theatre. Louth market days are on Wednesdays, Fridays and Saturdays.

The towpath of the disused canal runs along to Louth if you want to get there via a scenic wander, while if you're up for a longer walk you can follow it from there all the way to Tetney Lock, via the local churches, heaps of wildlife and spectacular views. Strolls around the six acres of Lincolnshire countryside of small and friendly Rushmoor Country Park farm park are also nearby.

A 20-minute drive away is the Donna Nook National Nature Reserve, where seals come to pup each autumn, and 30 minutes away are the beaches of Lincolnshire's eastern coast.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Lincoln Cathedral (42,7 kilometry)
  • Lincoln Medieval Bishops' Palace (42,7 kilometry)
  • Lincoln Castle (42,8 kilometry)

National Trust

  • Gunby Hall (25,8 kilometrów)
  • Gunby Hall Estate: Monksthorpe Chapel (26,7 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 19 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  12:00 –  Kiedykolwiek
Wyjazd:  12:00
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  14:00 –  Kiedykolwiek
Wyjazd:  12:00

Polityka anulowania Alvingham Lakes

Brak zwrotów w ciągu 2 tygodnie od daty przyjazdu.

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

15% bezzwrotny depozyt jest płatny teraz. Alvingham Lakes pobierze saldo z Twojej karty 4 tygodnie przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 4 tygodnie, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

No card payments accepted on site. Please bring cash on arrival.

Zakwaterowanie wynajmowane: Depozyt w wysokości 50,00 GBP (246,66 zł) jako kaucja za uszkodzenia/nieporządek/opaskę jest wymagany przy przyjeździe i zostaje zwrócony przy wyjeździe, jeśli inspekcja nie stwierdzi uszkodzeń ani braków.

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Gotówka
Przelew bankowy

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

Zamknij

Zgłoś problem

Reason:
Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z Alvingham Lakes


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Bezpieczeństwo
Zakaz palenia otwartego ognia.

Obłożenie
Rezerwacje grup liczących 4 lub więcej osób (z wyłączeniem par) tej samej płci są niedozwolone za pośrednictwem Pitchup.com.
Rezerwacje grupowe 4 lub większej liczby osób dorosłych są niedozwolone (z wyjątkiem par i członków najbliższej rodziny).
Zakaz organizacji wieczorów panieńskich/kawalerskich za pośrednictwem Pitchup.com.

Ogólne
Okres rezerwacji nie może przekraczać 14 kolejnych nocy.
Ten obiekt nie zapewnia natrysków.
W razie zastrzeżeń proszę niezwłocznie skontaktować się z recepcją. Skargi, które nie zostaną zgłoszone ekipie zarządzającej podczas pobytu, nie będą rozpatrywane po opuszczeniu obiektu.
Wymagana jest licencja wędkarska Agencji Ochrony Środowiska (należy wykupić ją wcześniej).
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Podatki
Ten teren nie jest objęty miejscowym podatkiem.

Psy
Psy muszą być prowadzone na smyczy i pozostawać pod nadzorem.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Ten obiekt przeznaczony jest tylko dla dorosłych. Dzieci w wieku poniżej 14 lat nie mogą korzystać z obiektu.
Wszyscy goście spędzający noc w ośrodku muszą okazać w recepcji dokument tożsamości i wypełnić formularze rejestracyjne.

Wynajmowane zakwaterowanie
Zakwaterowanie wynajmowane: Depozyt w wysokości 50,00 GBP (246,66 zł) jako kaucja za uszkodzenia/nieporządek/opaskę jest wymagany przy przyjeździe i zostaje zwrócony przy wyjeździe, jeśli inspekcja nie stwierdzi uszkodzeń ani braków.

Dodatkowe warunki

No card payments accepted on site. Please bring cash on arrival.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Zamknij