Rezerwuj 5 344 pól kempingowych, obiektów glampingowych i ośrodków wczasowych w Wielkiej Brytanii, Europie i obu Amerykach

Ocena usługi Feefo

Wall Eden Holidays

7,6
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 114,00 GBP/134,63 €/201,99 AUD/142,54 USD/182,84 CAD/138,69 CHF/1 412,92 SEK/1 002,01 DKK/1 383,03 NOK/18 782 ISK/16 871,69 ARS/120 023 CLP/537,69 PEN/222,75 NZD/2 258,26 ZAR/626,61 zł/698,82 R$/3 325,66 CZK/15 819 RSD/51 781,06 HUF/8 855,18 RUB/956,97 CNY (za 1 dobę, 2 dorosłych)

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Wall Eden Holidays

Ogólne

  • Jednostki glampingowe z kuchenką w pobliżu miejscowości Burnham-on-Sea
  • Aktywności z kajakami, łucznictwem i garncarstwem na terenie obiektu
  • Jacuzzi, sauna, masaże, wędki i zwierzęta gospodarcze do dokarmiania

Well. The info on Wall Eden Holidays near Somerset's Burnham-on-Sea can be split into 'private spaces' and 'on-site activities', for things are pretty heavenly re both.

Glamping digs first, for these are really a bit special. The Wall Eden Holidays units are a good bit bigger than most – one doesn't normally see a kitchenette with oven and cupboard storage inside such setups…

Or a bathroom: the units here have a shower room with toilet and sink, and plenty of space in which to scrub up. And there's plenty of outdoor space too: most pleasing when contemplating a spot of alfresco eating and wine supping.

And now the activities… For an additional charge, Wall Eden Holidays can keep active-minded holidaymakers busy with a wall to wall schedule of outdoorsy stuff, such as kayaking, canoeing, fishing, axe throwing, archery or air rifle shooting.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

If reception is closed on arrival: please contact the number provided on your booking confirmation.

Winter opening hours for the hot tub and sauna (November-March) are : Monday, Tuesday, Thursday and Friday 10am to 4pm; Saturday 9am to 12pm; closed on Wednesday and Sunday.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj wyszukiwanie…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

7,6

Ogólna ocena na podstawie 5 recenzji

 

80% poleciłoby to miejsce znajomemu.

100% przyjechałoby tutaj ponownie.

 

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

Great facility’s and a clean site09-10-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAlex K.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (dla czterech osób, premium)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The site and local beaches

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Luxurious pod, but...01-09-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaRadka T.Potwierdzono

  • Old Oak domek letniskowy w kształcie kapsuły (dla dwóch osób)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Stayed in Old Oak glamping pod for 4 nights with my partner. We appreciated the cleanliness of the pod upon arrival, and also a quick response of the maintenance member when we reported a toilet leak. I also appreciated the comfort of the kitchen and shower, and we both loved the view of the pond. The bed was super comfy!

    Niepolubione: 

    The sewage system was a bit smelly inside the pod. It was very unfortunate that due to the Coronavirus pandemic, indoor activities were canceled. Also very sad that Hot tub and pamper Pod was not accessible. We also were quite disappointed that Kayaking/Canoeing is not available for booking mid-week.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

The site was very clean and quiet24-08-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaDarren M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Old Oak domek letniskowy w kształcie kapsuły (dla dwóch osób)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The site was very clean and quiet

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Very clean and friendly17-08-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaZoe s.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (dla czterech osób)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    So peaceful and beautiful scenery

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

Nice setting,easy access to main roads and other places of interest08-08-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaDamien E.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Domek letniskowy w kształcie kapsuły (dla dwóch osób)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The setting and location to other places of interest.

    Niepolubione: 

    Cleanliness of the hut very poor ,toast crumbs and hairs on the work tops ,grass cuttings on the bed ,floor not been swept for awhile.
    Extractor fan in kitchen area not working and by in looks of cobwebs hasn’t for ages,front door only opens a 3rd of the way lucky I didn’t brake my nose on first entering.extractor fan in bathroom goes on for hour not good while trying to sleep.no frying pan makes cooking breakfast awkward .outside light not working (only one on the block) the floor creeks .
    Hut in desperate need of maintenance!

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Hi,

Thank you for your review.

We are disappointed and apologise that the glamping pod was not up to our normal standard, however we were not aware of the issues during your stay. If we had been made aware we would have ensured it was thoroughly cleaned and any issues such as a frying pan, rectified.
You have also given us a low customer service and activity score, which we feel in unjustified, as we were not made aware of any problem,so were unable to rectify, and you did not take part in activities etc.
We apologise that the stay didn't live up to our high standards, and hope to see you again.
Kind regards
Dave

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Funkcje

Coronavirus

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Masks/gloves available

More frequent emptying of bins

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Jacuzzi

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Wędkarstwo

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Bezpłatne WiFi

Composting toilet

Dog park

Internet

Lokalne produkty

Odbiór ze stacji/lotniska

Parking obok obiektu/jednostki

Portaloo

Pralnia

Prysznic dostępny

Pub toilets

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Wycieczki szkolne

Zasady

Akceptacja psów

Barbecue provided

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Psy niedozwolone

Kemping 2.0.

Domki w kształcie kapsuły

Tipi, jurty lub wigwamy

Motywy

Ekonomicznie/dla turysty z plecakiem

Jezioro i/lub góry

Luksus

Naturalny raj

Odległa lokalizacja

Raj dla miłośników spacerów

Spektakularny widok

Spokojna okolica

Usługi komunalne

Dostępne butle gazowe

Electric car charging point(s)

Energia odnawialna

No drinkable water point

No hot water

No running water

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Dog walk nearby

Publiczny transport w pobliżu

Sklep w okolicy

Targ w pobliżu

Rodzaj

Gospodarstwo

Małe (parcele 11-25)

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Górskie trasy rowerowe w okolicy

Jazda konno w pobliżu

Kort tenisowy w okolicy

Kryty basen w okolicy

Możliwość wspinaczki górskiej w okolicy

Możliwość żeglarstwa w okolicy

Odkryty basen w okolicy

Park rozrywki/tematyczny w okolicy

Pole golfowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Wypożyczalnia kajaków w okolicy

Wypożyczalnia rowerów w okolicy

Wędkarstwo w okolicy

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Wall Eden Farm, New Road, East Huntspill, Burnham-On-Sea, Somerset, Anglia, TA9 3PU
  • Strefa czasowa Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.2078°N 2.9502°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
Cemetery — 2,5 kilometry
Cemetery — 2,5 kilometry
Burnham Haven Holiday Centre — 4,1 kilometrów
Dworce kolejowe
Highbridge & Burnham-on-Sea Rail Station — 1,9 kilometrów
Bridgwater Rail Station — 9,3 kilometrów
Weston-super-Mare Rail Station — 15,3 kilometrów
Porty promowe
Bridgwater Ferry Terminal — 7,8 kilometrów
Weston-super-Mare Knightstone Harbour — 16,1 kilometrów
Clevedon Pier — 26,9 kilometrów
Lotniska
Bristol International Airport — 26,0 kilometrów
Cardiff International Airport — 34,4 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

The seven miles of sandy beach, donkey rides and arcades at Burnham-on-Sea are very close by, along with a good selection of seaside walks and decently priced pubs. More shops and places to eat are among the town centre streets, only 50 metres from the beach.

Around 15 minutes' drive will take you to three of Somerset's top attractions: legend-laden Glastonbury and its tor and abbey; the Grand Pier and helicopter museum of Victorian resort Weston-super-Mare; and lovely Cheddar, the base for the UK's biggest gorge Cheddar Gorge, the Wookey Hole Caves, and a centre for caving and rock climbing.

Cheddar's on the edge of the Mendip Hills and has loads of scenic walks, as do the Blackdown and Quantock Hills 35 minutes away, and nearby Uphill nature reserve near Weston-super-Mare 25 minutes from base.

Within 45 minutes' drive of Wall Eden Holidays you can also reach horse racing, theatre and county cricket at Taunton, Somerset's capital (20 minutes), Wedmore village (15 minutes); Noah's Ark Zoo Farm (25 minutes); the Street shopping outlet (30 minutes), and a day out at the Fleet Air Arm Museum (45 minutes).

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Cheddar Caves & Gorge (15,2 kilometrów)
  • Clarks Village (17,1 kilometrów)
  • Glastonbury Abbey (17,6 kilometrów)

National Trust

  • King John's Hunting Lodge (12,7 kilometrów)
  • Coleridge Cottage (15,8 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 12 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  15:30 –  17:00
Wyjazd przed:  10:00

Self-check in: the key safe code will be sent by email prior to arrival

Polityka anulowania Wall Eden Holidays

Brak zwrotów w ciągu 8 tygodni od daty przyjazdu.

Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19. Wall Eden Holidays pobierze saldo z Twojej karty 8 tygodni przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 8 tygodni, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Podlegający przeniesieniu depozyt w czasie pandemii COVID-19.  

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

Gotówka
Maestro
MasterCard
Przelew bankowy
Visa

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Czy w Wall Eden Holidays znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Wall Eden Holidays akceptowane są zwierzęta? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Wall Eden Holidays? The seven miles of sandy beach, donkey rides and arcades at Burnham-on-Sea are very close by, along with a good selection of seaside walks and decently priced pubs. More shops and places … Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Wall Eden Holidays?
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  15:30 –  17:00
    Wyjazd przed:  10:00

    Self-check in: the key safe code will be sent by email prior to arrival

    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Wall Eden Holidays? Od 626,61 zł (za 1 dobę, 2 dorosłych) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z wall-eden-holidays


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Ogólne
Rezerwacje są imienne i nie podlegają przeniesieniu na inne osoby.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Recepcja
If reception is closed on arrival: please contact the number provided on your booking confirmation.
Recepcja jest otwarta od 09:00 do 17:00 w okresie od 01/01 do 31/12.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.
Wstęp dozwolony po zarejestrowaniu w recepcji.
Wszyscy goście spędzający noc w ośrodku muszą okazać w recepcji dokument tożsamości i wypełnić formularze rejestracyjne.

Dodatkowe warunki

Activities such as archery, air rifle shooting, canoeing, kayaking and pottery painting are bookable on site and subject to extra charges (payable on arrival). Prices: £15 to £50 per person per session. Advance booking recommended.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Zamknij