Book 5.344 campsites, glamping sites and holiday parks throughout the UK, Europe and the Americas

Servicebedømmelse på Feefo

Wall Eden Holidays

7,6
Se priser og reservér
Fra 114,00 £/134,63 €/201,99 AU$/142,54 US$/182,84 CA$/138,69 CHF/1.412,92 SEK/1.002,01 kr./1.383,03 NOK/18.782 ISK/16.871,69 ARS/120.023 CLP/537,69 PEN/222,75 NZ$/2.258,26 ZAR/626,61 PLN/698,82 R$/3.325,66 CZK/15.819 RSD/51.781,06 HUF/8.855,18 RUB/956,97 CN¥ (for 1 overnatning, 2 voksne)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

Wall Eden Holidays

Overordnet

  • Glamping-enheder med tekøkkener nær Burnham-on-Sea
  • Aktiviteter på stedet, bl.a. kajakroning og keramikværksted
  • Spabad, sauna, massage, fiskeri og gårddyr, du kan hjælpe med at fodre

Well. The info on Wall Eden Holidays near Somerset's Burnham-on-Sea can be split into 'private spaces' and 'on-site activities', for things are pretty heavenly re both.

Glamping digs first, for these are really a bit special. The Wall Eden Holidays units are a good bit bigger than most – one doesn't normally see a kitchenette with oven and cupboard storage inside such setups…

Or a bathroom: the units here have a shower room with toilet and sink, and plenty of space in which to scrub up. And there's plenty of outdoor space too: most pleasing when contemplating a spot of alfresco eating and wine supping.

And now the activities… For an additional charge, Wall Eden Holidays can keep active-minded holidaymakers busy with a wall to wall schedule of outdoorsy stuff, such as kayaking, canoeing, fishing, axe throwing, archery or air rifle shooting.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

If reception is closed on arrival: please contact the number provided on your booking confirmation.

Winter opening hours for the hot tub and sauna (November-March) are : Monday, Tuesday, Thursday and Friday 10am to 4pm; Saturday 9am to 12pm; closed on Wednesday and Sunday.


Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

7,6

Samlet vurdering baseret på 5 anmeldelser

 

80% ville anbefale dette sted til en ven.

100% ville overnatte her igen.

 

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.

Great facility’s and a clean site09.10.2020

Anmelderens land: StorbritannienAlex K.MobiltelefonikonBekræftet

  • camping-pod (premium, til 4 personer)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The site and local beaches

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Luxurious pod, but...01.09.2020

Anmelderens land: StorbritannienRadka T.Bekræftet

  • Old Oak camping-pod (til 2 personer)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Stayed in Old Oak glamping pod for 4 nights with my partner. We appreciated the cleanliness of the pod upon arrival, and also a quick response of the maintenance member when we reported a toilet leak. I also appreciated the comfort of the kitchen and shower, and we both loved the view of the pond. The bed was super comfy!

    Syntes ikke om: 

    The sewage system was a bit smelly inside the pod. It was very unfortunate that due to the Coronavirus pandemic, indoor activities were canceled. Also very sad that Hot tub and pamper Pod was not accessible. We also were quite disappointed that Kayaking/Canoeing is not available for booking mid-week.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
Standardavatar

The site was very clean and quiet24.08.2020

Anmelderens land: StorbritannienDarren M.MobiltelefonikonBekræftet

  • Old Oak camping-pod (til 2 personer)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The site was very clean and quiet

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Very clean and friendly17.08.2020

Anmelderens land: StorbritannienZoe s.MobiltelefonikonBekræftet

  • camping-pod (til 4 personer)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    So peaceful and beautiful scenery

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
Standardavatar

Nice setting,easy access to main roads and other places of interest08.08.2020

Anmelderens land: StorbritannienDamien E.MobiltelefonikonBekræftet

  • camping-pod (til 2 personer)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The setting and location to other places of interest.

    Syntes ikke om: 

    Cleanliness of the hut very poor ,toast crumbs and hairs on the work tops ,grass cuttings on the bed ,floor not been swept for awhile.
    Extractor fan in kitchen area not working and by in looks of cobwebs hasn’t for ages,front door only opens a 3rd of the way lucky I didn’t brake my nose on first entering.extractor fan in bathroom goes on for hour not good while trying to sleep.no frying pan makes cooking breakfast awkward .outside light not working (only one on the block) the floor creeks .
    Hut in desperate need of maintenance!

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi,

Thank you for your review.

We are disappointed and apologise that the glamping pod was not up to our normal standard, however we were not aware of the issues during your stay. If we had been made aware we would have ensured it was thoroughly cleaned and any issues such as a frying pan, rectified.
You have also given us a low customer service and activity score, which we feel in unjustified, as we were not made aware of any problem,so were unable to rectify, and you did not take part in activities etc.
We apologise that the stay didn't live up to our high standards, and hope to see you again.
Kind regards
Dave

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Faciliteter

Coronavirus

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Masks/gloves available

More frequent emptying of bins

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Jacuzzi

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Lokale produkter

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde ikke tilladte

Hunde tilladte

Camping 2.0

Pod-hytter

Tipier, yurter, eller wigwammer

Temaer

Afsides beliggenhed

Fredfyldt

Lavpris/backpacker

Luksus

Naturparadis

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskab

Sø og/eller bjerg

Service

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Bondemarked i nærheden

Butik i nærheden

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheden

Type

Bondegård

Lille (11-25 arealenheder)

Fritidsaktiviteter i nærheden

Cykelleje i nærheden

Cykling i nærheden

Fiskeri i nærheden

Fritids-/forlystelsespark i nærheden

Golf i nærheden

Indendørs swimmingpool i nærheden

Kano/kajak i nærheden

Klatring i nærheden

Mountainbike-ruter i nærheden

Restaurant i nærheden

Ridning i nærheden

Sejlads i nærheden

Tennis i nærheden

Udendørs swimmingpool i nærheden

Vandsport i nærheden

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Wall Eden Farm, New Road, East Huntspill, Burnham-On-Sea, Somerset, England, TA9 3PU
  • Tidszone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.2078°N 2.9502°W

Nærmeste transport

Busstationer
Cemetery — 2,5 kilometer
Cemetery — 2,5 kilometer
Burnham Haven Holiday Centre — 4,1 kilometer
Togstationer
Highbridge & Burnham-on-Sea Rail Station — 1,9 kilometer
Bridgwater Rail Station — 9,3 kilometer
Weston-super-Mare Rail Station — 15,3 kilometer
Færgehavne
Bridgwater Ferry Terminal — 7,8 kilometer
Weston-super-Mare Knightstone Harbour — 16,1 kilometer
Clevedon Pier — 26,9 kilometer
Lufthavne
Bristol International Airport — 26,0 kilometer
Cardiff International Airport — 34,4 kilometer

Vejledninger


Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

The seven miles of sandy beach, donkey rides and arcades at Burnham-on-Sea are very close by, along with a good selection of seaside walks and decently priced pubs. More shops and places to eat are among the town centre streets, only 50 metres from the beach.

Around 15 minutes' drive will take you to three of Somerset's top attractions: legend-laden Glastonbury and its tor and abbey; the Grand Pier and helicopter museum of Victorian resort Weston-super-Mare; and lovely Cheddar, the base for the UK's biggest gorge Cheddar Gorge, the Wookey Hole Caves, and a centre for caving and rock climbing.

Cheddar's on the edge of the Mendip Hills and has loads of scenic walks, as do the Blackdown and Quantock Hills 35 minutes away, and nearby Uphill nature reserve near Weston-super-Mare 25 minutes from base.

Within 45 minutes' drive of Wall Eden Holidays you can also reach horse racing, theatre and county cricket at Taunton, Somerset's capital (20 minutes), Wedmore village (15 minutes); Noah's Ark Zoo Farm (25 minutes); the Street shopping outlet (30 minutes), and a day out at the Fleet Air Arm Museum (45 minutes).

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • Cheddar Caves & Gorge (15,2 kilometer)
  • Clarks Village (17,1 kilometer)
  • Glastonbury Abbey (17,6 kilometer)

National Trust

  • King John's Hunting Lodge (12,7 kilometer)
  • Coleridge Cottage (15,8 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankomst:  15:30 –  17:00
Afrejse senest:  10:00

Self-check in: the key safe code will be sent by email prior to arrival

Wall Eden Holidays afbestillingspolitik

Ingen tilbagebetaling indenfor 8 uger før ankomstdatoen.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19. Wall Eden Holidays trækker restbeløbet på dit kort 8 uger før ankomsten, eller hvis ankomstdatoen er tidligere end 8 uger bliver restbeløbet trukket med det samme.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Du kan også vælge at betale det fulde beløb ved reservationstidspunktet.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Bankoverførsel
Kontant betaling
Maestro
MasterCard
Visa

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

  • Er der en pool på Wall Eden Holidays? Nej Se alle funktioner
  • Er Wall Eden Holidays hundevenlig? Nej Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af Wall Eden Holidays? The seven miles of sandy beach, donkey rides and arcades at Burnham-on-Sea are very close by, along with a good selection of seaside walks and decently priced pubs. More shops and places … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Wall Eden Holidays?
    Overnatningsmuligheder på pladsen
    Ankomst:  15:30 –  17:00
    Afrejse senest:  10:00

    Self-check in: the key safe code will be sent by email prior to arrival

    Læs mere
  • Hvor meget koster det at bo på Wall Eden Holidays? Fra 1.002,01 kr. (for 1 overnatning, 2 voksne) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe. Se priser og tilgængelighed

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt wall-eden-holidays


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Adgang
Adgang er først tilladt, når du har indregistreret dig i receptionen.
Alle gæster, der overnatter på stedet, skal vise deres id ved receptionen og underskrive registreringsformularer.
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ankomst og afrejse
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Generelt
Reservationerne er personlige og kan ikke videregives til andre.

Reception
If reception is closed on arrival: please contact the number provided on your booking confirmation.
Receptionen holder åbent fra 09:00 til 17:00 mellem 01/01 og 31/12.

Yderligere betingelser

Activities such as archery, air rifle shooting, canoeing, kayaking and pottery painting are bookable on site and subject to extra charges (payable on arrival). Prices: £15 to £50 per person per session. Advance booking recommended.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Luk