Book 5344 campingplasser, glampingplasser og ferieparker over hele Storbritannia, Europa og Amerika

Vurdering av Feefo-tjeneste

Forest Oak Farm

8.9

Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.

Generelt

  • Hyggelig, familiedrevet gårdseiendom ved Forest of Dean
  • Enkel adkomst til Symonds Yat Rock, Go Ape og Puzzlewood
  • Utsikt over dalen, innsjøer og sletter. Masse lekeplass for hunder

Woof woof... This peaceful lakeside retreat is a veritable pup's paradise: not one, but two large off-leash exercise areas and lead walks, a lake to paddle in and heaps of long countryside walking trails to take their humans out and about on.

Near Lydney in Gloucestershire, Forest Oak Farm is a friendly dog-centred farm estate that lies between the banks of the River Severn and the Forest of Dean, and very warmly welcomes dog owners and their canine compadres to come spend some time there; since opening in 2012, the site has been expertly cultivated by the Dodson family – who also run a fab dog training centre on the farm – to provide a scenic spacious site and a welcoming atmos to all.

Set out over 20 acres of fields, lakes and woodland filled with mature trees, this is a well-equipped park with plenty of 10-amp metered electric hook-ups and a bathroom block (added for the 2020 season with toilets, showers, accessible facilities and a laundry room). Foodwise, you can take your barbecue bits down to the smashing lakeside picnic area for an alfresco feast by the water. Two large dog-exercise areas were added to the site in 2018.

Off site, there are heaps of good places to eat out around in Lydney and a little further afield around Blakeney, Alvington, Parkend and Clearwell – just ask the Dodsons about their favourite dog-friendly food joints.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.9

Samlet vurdering basert på 85 vurderinger

 

88% ville anbefalt dette stedet til en venn.

84% ville overnattet her igjen.

  76% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Frequently there was not any toilet roll, staff were not particularly.08/10/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Dog walk area and pond area

    Ikke likt: 

    Portaloo and showers

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review, its sad to people always make comments similar to before rather than look through our excellent record of reviews.
With respect to the portaloos, they are not actually portaloos. In light of the covid pandemic we used brand new portaloo shells to installed permanently plumbed standard toilets and showers. These are easy to keep clean whilst providing comfortable facilities for our guests whilst the main block is closed. As a small site with reduced numbers of guests, these have proved ideal where we cannot have 24 hour staffing of the main block.
I do make it clear in the pitch up terms and conditions that our main block is closed. In fact we state we do not have facilities and visitors should be self contained. So these facilities are a bonus to our visitors when they arrive.
We are still using these at present as we have lost loved ones to COVID and we feel that the only safe way to help protect our customers is to be able to fog and wash down walls etc on a regular basis. Trying to restrict people in a toilet block with only one person at a time is very difficult and then to clean after use would be costly.

Customer service we strive to do everything possible to make sure customers know and understand what we are all about. My daughter spends a lot of time making sure this happens.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Lovey spaces, fantastic dog walking facilities. Looks like the site …08/10/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovey spaces, fantastic dog walking facilities. Looks like the site is being developed really nicely with the lakes and areas around.
    Useful freezer, small washing up area and laundry which were very clean. Sanitizer and viral spray always available in washing up area and portaloos.

    Ikke likt: 

    Very disappointed in the shower and toilet facilities. Not as pictured - they are portaloos and porta showers (which would be fine during covid lockdown times but the main facilities could be opened with social distancing and strict cleaning now).
    Very leaky inside when raining resulting in wet seats, walls and loo paper.There were no hand washing facilities although sanitizer was available.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review, but it is important that you should know and understand why things are like they are.
So I would answer your ratings as follows:

Location 10: Yes the Forest is a lovely location and people come back time and time again to explore and enjoy.

Value for money 6: £20 per night in August is very low. I wonder how much you get paid for a hours work as the minimum wage is nearly £10 per hour and you stayed for 24 which works out at £0.83 per hour. Can you find a car park with showers toilets and dog walking areas for such little costs. Just mowing the dog areas every week costs us £35.

Quality of accommodation 8: I am sorry that your accommodation that you came with was not up to such a high standard; perhaps you should consider an upgrade.

Facilities/Activities 4: Gosh such a low rating for a peaceful lovely spaces. Supplying freezer washing area and toilets as you said all very clean. Activities we don’t advertise swing etc. just peace and quite with time to relax.

Customer service 10: Thank you we try very hard to make sure people are happy with the site.

Child Friendliness 8: We don’t advertise any facilities for children so fair comment. The parents spend time playing games with the children.

Cleanliness 6: Really not sure why a 6 as you have said the site facilities are very clean. Not sure how we can improve on very clean.

Wi-Fi 2: Well we live in the country and Wi-Fi is very poor in lots of rural areas and on a good day we can get 3 meg and we would agree its poor but if you used your mobile you can get 20 meg.

Dislikes: Yes we do have temporary toilets and showers, which under normal times are used when we have large field events. However COVID 19 bought many challenges and many people have lost friends and family. We can talk from experience on this one as we have lost close family. With this in mind we decided to make our site as safe as possible for everyone who comes. These units allow us to wash down walls etc. reducing the risk to customers. When it’s raining they don’t leak at all you must have used the facility just after being cleaned.

We are sorry that you would not come again but hope that you do visit the Forest area. Thank you Steve

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

would visit again, excellent site07/16/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaDaniel P.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , med muligheter for strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Beautiful site, well maintained. Loads of space.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Great location07/12/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Peace and quiet, in a wonderful setting. Nice pitch size in a lovely location. Didn’t use the showers or toilets so unable to comment on these but it all looked very clean and tidy. Would stay again!

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

A fantastic area to stay to get out and about …07/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaToni H.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , med muligheter for strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    A fantastic area to stay to get out and about exploring the Forest of Dean. The site was clean and tidy and had plenty of space to take a morning or evening stroll with the dog ready for bed 😊

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

• very friendly staff • beautiful grounds • clean and …06/28/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaJessica J.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , med muligheter for strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    • very friendly staff
    • beautiful grounds
    • clean and tidy
    • large, spacious pitches (we booked a large)
    • lots of space for children to play (safe, enclosed but lots to look at)
    • close to a Tesco Superstore for supplies
    • close to local attractions etc

    We will definitely be returning to Forest Oak Farm - a wonderful site in a beautiful location.

    Ikke likt: 

    N/A

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Clean, tidy, large spaces, nice views, defo return06/28/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaDavid S.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen og grus , med muligheter for strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Had a lovely little stay across 3 pitches with family, mix off tourer, camper van and tent, all together in neat row, next door neighbours.
    Great views
    Close to activities in Forest of Dean
    Quiet
    Easy to find
    Plenty of work being done to lake and grounds, but no noise or interruptions
    Clean kitchen area with freezer for campers and ice blocks
    Defo go back, no reasons not to ;-)

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

The staff were very helpful . Good dog walking areas06/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , med muligheter for strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The staff were very helpful . Good dog walking areas

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Standardavatar

Great location !!06/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaSarah H.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , med muligheter for strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The staff were very friendly

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Perfect canpsite06/07/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAbbie B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass på gressplen , uten strøm (stor)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely campsite. Family run and totally friendly

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Check-in: one group at a time

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Extra spacing in seated areas

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

More frequent emptying of bins

No cash accepted on site

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Temaer

Budsjett/backpacker

Fredelig

Innsjø og/eller fjell

Naturparadis

Skog

Spektakulært landskap

Tjenester

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Bondegård

Medium (26-50 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Utendørs basseng i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Campingvogner og bobiler

Sesongplasser

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Purlieu, Lydney, Gloucestershire, England, GL15 4LN
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 51.7413°N 2.5038°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Bus Station — 16.4 kilometer
Bus Station — 16.7 kilometer
Merrywalks — 19.7 kilometer
Togstasjoner
Lydney Rail Station — 3.6 kilometer
Cam & Dursley Rail Station — 10.3 kilometer
Stonehouse Rail Station — 15.5 kilometer
Fergehavner
Sharpness Old Docks — 2.3 kilometer
Lydney Harbour — 3.5 kilometer
Bristol Docks Ferry Landing — 29.8 kilometer
Flyplasser
Gloucestershire Airport — 29.2 kilometer
Bristol International Airport — 42.0 kilometer

Veibeskrivelse


Please be aware there are a number of farms using the same postcode. Do not turn off the A48 as the site entrance is on the main road. Keep going until you see a large white house between Lydney and Blakeney Village, called 'The Willows', with white painted stones around the driveway and garden. The site is directly opposite that house.

Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Forest Oak Farm is in a splendid spot for easy access to the Forest of Dean, the Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty and the wider Gloucestershire, south Wales and south-west England areas.

Adventurers can test their mettle on the high ropes course at Go Ape, five miles from base, and over at Puzzlewood, eight miles away, there's a walking trail that meanders through an ancient 14-acre forest filled with towering trees and rugged rock formations. At Clearwell Caves, right next door to Puzzlewood, explore its sprawling natural cave system and learn all about the forest's 4,500-year iron ore and ochre mining history.

The Forest Of Dean, around half an hour's walk from the park, is full to the brim with woodland walks, cycle tracks, lakes and secluded valleys. Be sure to bring your binoculars, because the forest is home to wild boar and deer that can (and should) be admired from afar.

The smashing Symonds Yat Rock is a mere 25-minute drive away from Forest Oak Farm and provides visitors with plenty of fun outdoorsy and sightseeing opps; take one of the many waymarked trails that link it with the River Wye and a number of circular walks into the surrounding forest, visit the ancient Iron Age hill fort and – if you're there between April and August – point your trusty binoculars towards the nearby cliffs to spot the peregrine falcons that nest and hunt around them.

Canoeing, kayaking, paddleboarding and mountaineering are available around the village of Symonds Yat too.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Berkeley Castle (6.7 kilometer)
  • WWT Slimbridge Wetlands Centre (6.9 kilometer)
  • Chepstow Castle (16.0 kilometer)

National Trust

  • Westbury Court Garden (11.0 kilometer)
  • The Kymin (14.9 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  1 p.m. –  8 p.m.
Avvreise innen:  11 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  3 p.m. –  8 p.m.
Avvreise innen:  11 a.m.

Please stop at the Reception Hut and ring the doorbell for assistance. It may take a few moments for someone to get to you.

Forest Oak Farm retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 2 uker før ankomstdato.

Bestillinger kan ikke endres innen 7 dag(er) før ankomst.

The site is not liable for any refund in the event of force majeure.

Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Depositum som kan overføres under COVID-19. Forest Oak Farm vil belaste kortet for hele beløpet 4 uker før ankomst. Hvis ankomst er innen 4 uker, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Depositum som kan overføres under COVID-19.

Du kan også velge å betale hele beløpet når du bestiller.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Bankoverføring
Kontant

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

  • Har Forest Oak Farm et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Forest Oak Farm hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Forest Oak Farm? Forest Oak Farm is in a splendid spot for easy access to the Forest of Dean, the Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty and the wider Gloucestershire, south Wales and south-west … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Forest Oak Farm?
    Camping og reising
    Ankomst:  1 p.m. –  8 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  3 p.m. –  8 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Les mer

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt forest_oak_farm


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Coronavirus
All onsite food and drink establishments are closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
Bookings must not consist of more than 2 different households.
Fishing is not currently available due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
Minimum spacing of 2 metres between pitches.
Owing to government regulations, groups of 6 or more people are not permitted.
Protective masks must be worn at all times in common areas.
Reception is closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
The laundry facilities are currently closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
At least one of the party members must be aged 18 or over.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.
There is no reception at this site. Please check in at the Call Guest Info Line instead.
The site will send you further check-in information 2 day(s) before your arrival.

Besøkende
Det er ikke tillatt å motta besøkende inne på plassen.

Ekstraelementer
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 7 dag(er) før ankomst.

Enheter
A cable measuring at least 20 metres is needed for the electric hook-ups.
Du må følge retningslinjene fra administrasjonen når du setter opp telt/enhet og tilhørende utstyr.
Enheter skal ikke forlates tomme hvis det ikke er avtalt tidligere med de ansatte. Henvend deg i resepsjonen om behovet oppstår. Et gebyr kan tilkomme ved enheter som forlates uten oppsyn.
Please note, pup tents are to be used for storage purposes only. Guests may not use them for sleeping.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Bestillinger er personlige og kan ikke overføres til andre.
Det er stilletid mellom 10 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Det kan ikke bestilles flere enn 14 overnattinger på rad.
Please note that the toilet/shower facilities are unisex.
Public areas are non-smoking.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.
The fishing lakes are stocked with carp, tench.
The site is not liable for any refund in the event of force majeure.
This site Does have a catch-and-return fishing policy in place.

Hunder
Hunden må være merket eller ha microchip.
Hunder er ikke tillatt ved våre hovedfasiliteter.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.

Kjøretøy
Bilen er bare inkludert i prisen når du reiser med campingvogn eller telt. Ønsker du å ha med bil i tillegg til bobil/campingbil må du velge det som ekstraelement.
Ingen flytting eller bruk av kjøretøy mellom 10 p.m. og 7 a.m..

Leietid
Bestillinger med 4 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.
Gruppebestillinger av 2 eller flere enheter (f.eks. telt, campingvogn, bobil eller leid innkvartering) som reiser sammen, er ikke tillatt via Pitchup.com.
Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Resepsjon
If the reception is closed on arrival, please check in at the call the Guest Info Line and wait in your vehicle outside the reception and someone will come and meet you..
Resepsjonen er åpen fra 9 a.m. til 11 a.m. og fra 1 p.m. to 6 p.m. mellom 28/03 - 30/04 og 03/09 - 31/10.
Resepsjonen er ubemannet etter 6 p.m.. Hvis du tror du ankommer stedet etter dette tidspunktet, informer stedet om det slik at de kan gi deg nødvendig informasjon om enheten/plassen du har leid.

Sikkerhet
Åpen ild er forbudt.
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Guests are advised to bring a good quality torch with them as parts of the site are unlit.
Please do not touch or feed the animals.
Skytevåpen ikke tillatt.
Swimming in the lake is not allowed.

Lukk