Book 5.344 campsites, glamping sites and holiday parks throughout the UK, Europe and the Americas

Servicebedømmelse på Feefo

Forest Oak Farm

8,9

Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.

Overordnet

  • Venlig, familiedrevet bondegård ved siden af Forest of Dean
  • Ikke langt fra Symonds Yat Rock, Go Ape og Puzzlewood
  • Udsigt over dal, søer og marker. Masser af plads til hundes legen

Woof woof... This peaceful lakeside retreat is a veritable pup's paradise: not one, but two large off-leash exercise areas and lead walks, a lake to paddle in and heaps of long countryside walking trails to take their humans out and about on.

Near Lydney in Gloucestershire, Forest Oak Farm is a friendly dog-centred farm estate that lies between the banks of the River Severn and the Forest of Dean, and very warmly welcomes dog owners and their canine compadres to come spend some time there; since opening in 2012, the site has been expertly cultivated by the Dodson family – who also run a fab dog training centre on the farm – to provide a scenic spacious site and a welcoming atmos to all.

Set out over 20 acres of fields, lakes and woodland filled with mature trees, this is a well-equipped park with plenty of 10-amp metered electric hook-ups and a bathroom block (added for the 2020 season with toilets, showers, accessible facilities and a laundry room). Foodwise, you can take your barbecue bits down to the smashing lakeside picnic area for an alfresco feast by the water. Two large dog-exercise areas were added to the site in 2018.

Off site, there are heaps of good places to eat out around in Lydney and a little further afield around Blakeney, Alvington, Parkend and Clearwell – just ask the Dodsons about their favourite dog-friendly food joints.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

8,9

Samlet vurdering baseret på 85 anmeldelser

 

88% ville anbefale dette sted til en ven.

84% ville overnatte her igen.

  76% beskrevet som Fredfyldt ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Anonym bruger

Frequently there was not any toilet roll, staff were not particularly.10.08.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Dog walk area and pond area

    Syntes ikke om: 

    Portaloo and showers

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review, its sad to people always make comments similar to before rather than look through our excellent record of reviews.
With respect to the portaloos, they are not actually portaloos. In light of the covid pandemic we used brand new portaloo shells to installed permanently plumbed standard toilets and showers. These are easy to keep clean whilst providing comfortable facilities for our guests whilst the main block is closed. As a small site with reduced numbers of guests, these have proved ideal where we cannot have 24 hour staffing of the main block.
I do make it clear in the pitch up terms and conditions that our main block is closed. In fact we state we do not have facilities and visitors should be self contained. So these facilities are a bonus to our visitors when they arrive.
We are still using these at present as we have lost loved ones to COVID and we feel that the only safe way to help protect our customers is to be able to fog and wash down walls etc on a regular basis. Trying to restrict people in a toilet block with only one person at a time is very difficult and then to clean after use would be costly.

Customer service we strive to do everything possible to make sure customers know and understand what we are all about. My daughter spends a lot of time making sure this happens.

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Lovey spaces, fantastic dog walking facilities. Looks like the site …10.08.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymBekræftet

  • Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Lovey spaces, fantastic dog walking facilities. Looks like the site is being developed really nicely with the lakes and areas around.
    Useful freezer, small washing up area and laundry which were very clean. Sanitizer and viral spray always available in washing up area and portaloos.

    Syntes ikke om: 

    Very disappointed in the shower and toilet facilities. Not as pictured - they are portaloos and porta showers (which would be fine during covid lockdown times but the main facilities could be opened with social distancing and strict cleaning now).
    Very leaky inside when raining resulting in wet seats, walls and loo paper.There were no hand washing facilities although sanitizer was available.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review, but it is important that you should know and understand why things are like they are.
So I would answer your ratings as follows:

Location 10: Yes the Forest is a lovely location and people come back time and time again to explore and enjoy.

Value for money 6: £20 per night in August is very low. I wonder how much you get paid for a hours work as the minimum wage is nearly £10 per hour and you stayed for 24 which works out at £0.83 per hour. Can you find a car park with showers toilets and dog walking areas for such little costs. Just mowing the dog areas every week costs us £35.

Quality of accommodation 8: I am sorry that your accommodation that you came with was not up to such a high standard; perhaps you should consider an upgrade.

Facilities/Activities 4: Gosh such a low rating for a peaceful lovely spaces. Supplying freezer washing area and toilets as you said all very clean. Activities we don’t advertise swing etc. just peace and quite with time to relax.

Customer service 10: Thank you we try very hard to make sure people are happy with the site.

Child Friendliness 8: We don’t advertise any facilities for children so fair comment. The parents spend time playing games with the children.

Cleanliness 6: Really not sure why a 6 as you have said the site facilities are very clean. Not sure how we can improve on very clean.

Wi-Fi 2: Well we live in the country and Wi-Fi is very poor in lots of rural areas and on a good day we can get 3 meg and we would agree its poor but if you used your mobile you can get 20 meg.

Dislikes: Yes we do have temporary toilets and showers, which under normal times are used when we have large field events. However COVID 19 bought many challenges and many people have lost friends and family. We can talk from experience on this one as we have lost close family. With this in mind we decided to make our site as safe as possible for everyone who comes. These units allow us to wash down walls etc. reducing the risk to customers. When it’s raining they don’t leak at all you must have used the facility just after being cleaned.

We are sorry that you would not come again but hope that you do visit the Forest area. Thank you Steve

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

would visit again, excellent site16.07.2021

Anmelderens land: StorbritannienDaniel P.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med valgfri elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Beautiful site, well maintained. Loads of space.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Great location12.07.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Peace and quiet, in a wonderful setting. Nice pitch size in a lovely location. Didn’t use the showers or toilets so unable to comment on these but it all looked very clean and tidy. Would stay again!

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
8
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

A fantastic area to stay to get out and about …05.07.2021

Anmelderens land: StorbritannienToni H.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med valgfri elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    A fantastic area to stay to get out and about exploring the Forest of Dean. The site was clean and tidy and had plenty of space to take a morning or evening stroll with the dog ready for bed 😊

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

• very friendly staff • beautiful grounds • clean and …28.06.2021

Anmelderens land: StorbritannienJessica J.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med valgfri elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    • very friendly staff
    • beautiful grounds
    • clean and tidy
    • large, spacious pitches (we booked a large)
    • lots of space for children to play (safe, enclosed but lots to look at)
    • close to a Tesco Superstore for supplies
    • close to local attractions etc

    We will definitely be returning to Forest Oak Farm - a wonderful site in a beautiful location.

    Syntes ikke om: 

    N/A

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Clean, tidy, large spaces, nice views, defo return28.06.2021

Anmelderens land: StorbritannienDavid S.Bekræftet

  • Areal kørende med græs og grus med valgfri elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Had a lovely little stay across 3 pitches with family, mix off tourer, camper van and tent, all together in neat row, next door neighbours.
    Great views
    Close to activities in Forest of Dean
    Quiet
    Easy to find
    Plenty of work being done to lake and grounds, but no noise or interruptions
    Clean kitchen area with freezer for campers and ice blocks
    Defo go back, no reasons not to ;-)

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
(Ingen bedømmelse)
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

The staff were very helpful . Good dog walking areas05.06.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med valgfri elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The staff were very helpful . Good dog walking areas

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Great location !!05.06.2021

Anmelderens land: StorbritannienSarah H.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs med valgfri elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The staff were very friendly

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Perfect canpsite07.06.2021

Anmelderens land: StorbritannienAbbie B.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs uden elektricitet (stor)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Lovely campsite. Family run and totally friendly

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Faciliteter

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Check-in: one group at a time

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Extra spacing in seated areas

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

More frequent emptying of bins

No cash accepted on site

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Stævner velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Temaer

Fredfyldt

Lavpris/backpacker

Naturparadis

Skov

Spektakulært landskab

Sø og/eller bjerg

Service

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheden

Type

Bondegård

Mellem (26-50 arealenheder)

Fritidsaktiviteter i nærheden

Cykelleje i nærheden

Cykling i nærheden

Fiskeri i nærheden

Golf i nærheden

Indendørs swimmingpool i nærheden

Kano/kajak i nærheden

Restaurant i nærheden

Ridning i nærheden

Udendørs swimmingpool i nærheden

Vandsport i nærheden

Campingvogne og autocampere

Sæsonbetonede pladser

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Purlieu, Lydney, Gloucestershire, England, GL15 4LN
  • Tidszone Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 51.7413°N 2.5038°W

Nærmeste transport

Busstationer
Bus Station — 16,4 kilometer
Bus Station — 16,7 kilometer
Merrywalks — 19,7 kilometer
Togstationer
Lydney Rail Station — 3,6 kilometer
Cam & Dursley Rail Station — 10,3 kilometer
Stonehouse Rail Station — 15,5 kilometer
Færgehavne
Sharpness Old Docks — 2,3 kilometer
Lydney Harbour — 3,5 kilometer
Bristol Docks Ferry Landing — 29,8 kilometer
Lufthavne
Gloucestershire Airport — 29,2 kilometer
Bristol International Airport — 42,0 kilometer

Vejledninger


Please be aware there are a number of farms using the same postcode. Do not turn off the A48 as the site entrance is on the main road. Keep going until you see a large white house between Lydney and Blakeney Village, called 'The Willows', with white painted stones around the driveway and garden. The site is directly opposite that house.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

Forest Oak Farm is in a splendid spot for easy access to the Forest of Dean, the Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty and the wider Gloucestershire, south Wales and south-west England areas.

Adventurers can test their mettle on the high ropes course at Go Ape, five miles from base, and over at Puzzlewood, eight miles away, there's a walking trail that meanders through an ancient 14-acre forest filled with towering trees and rugged rock formations. At Clearwell Caves, right next door to Puzzlewood, explore its sprawling natural cave system and learn all about the forest's 4,500-year iron ore and ochre mining history.

The Forest Of Dean, around half an hour's walk from the park, is full to the brim with woodland walks, cycle tracks, lakes and secluded valleys. Be sure to bring your binoculars, because the forest is home to wild boar and deer that can (and should) be admired from afar.

The smashing Symonds Yat Rock is a mere 25-minute drive away from Forest Oak Farm and provides visitors with plenty of fun outdoorsy and sightseeing opps; take one of the many waymarked trails that link it with the River Wye and a number of circular walks into the surrounding forest, visit the ancient Iron Age hill fort and – if you're there between April and August – point your trusty binoculars towards the nearby cliffs to spot the peregrine falcons that nest and hunt around them.

Canoeing, kayaking, paddleboarding and mountaineering are available around the village of Symonds Yat too.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • Berkeley Castle (6,7 kilometer)
  • WWT Slimbridge Wetlands Centre (6,9 kilometer)
  • Chepstow Castle (16,0 kilometer)

National Trust

  • Westbury Court Garden (11,0 kilometer)
  • The Kymin (14,9 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankomst:  13:00 –  20:00
Afrejse senest:  11:00
Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankomst:  15:00 –  20:00
Afrejse senest:  11:00

Please stop at the Reception Hut and ring the doorbell for assistance. It may take a few moments for someone to get to you.

Forest Oak Farm afbestillingspolitik

Ingen tilbagebetaling indenfor 2 uger før ankomstdatoen.

Reserveringer kan ikke ændres indenfor 7 dag(e) til ankomst.

The site is not liable for any refund in the event of force majeure.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19. Forest Oak Farm trækker restbeløbet på dit kort 4 uger før ankomsten, eller hvis ankomstdatoen er tidligere end 4 uger bliver restbeløbet trukket med det samme.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Du kan også vælge at betale det fulde beløb ved reservationstidspunktet.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Bankoverførsel
Kontant betaling

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

  • Er der en pool på Forest Oak Farm? Nej Se alle funktioner
  • Er Forest Oak Farm hundevenlig? Ja Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af Forest Oak Farm? Forest Oak Farm is in a splendid spot for easy access to the Forest of Dean, the Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty and the wider Gloucestershire, south Wales and south-west … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Forest Oak Farm?
    Telt- og campingpladser
    Ankomst:  13:00 –  20:00
    Afrejse senest:  11:00
    Overnatningsmuligheder på pladsen
    Ankomst:  15:00 –  20:00
    Afrejse senest:  11:00
    Læs mere

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt forest_oak_farm


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Coronavirus
All onsite food and drink establishments are closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
Bookings must not consist of more than 2 different households.
Fishing is not currently available due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
Minimum spacing of 2 metres between pitches.
Owing to government regulations, groups of 6 or more people are not permitted.
Protective masks must be worn at all times in common areas.
Reception is closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.
The laundry facilities are currently closed due to restrictions imposed by the coronavirus outbreak.

Adgang
Adgang er først tilladt, når du har indregistreret dig i receptionen.
At least one of the party members must be aged 18 or over.
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ændringer i din ferie
Reserveringer kan ikke ændres indenfor 7 dag(e) til ankomst.

Ankomst og afrejse
Enheder tildeles ved ankomst.
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.
Sen ankomst skal meddeles parken så hurtigt som muligt. Din reservation bliver holdt i 24 timer. Derefter forbeholder bestyreren sig retten til at genudleje din enhed.
There is no reception at this site. Please check in at the Call Guest Info Line instead.
The site will send you further check-in information 2 day(s) before your arrival.

Arealer
A cable measuring at least 20 metres is needed for the electric hook-ups.
Du skal følge bestyrerens retningslinjer, når du opslår/opstiller dit telt/din enhed og tilhørende udstyr.
Enhederne må ikke stå tomme, medmindre det i forvejen er aftalt med bestyreren. Kontakt venligst receptionen, hvis behovet opstår. En afgift kan blive pålagt for enheder efterladt uden opsyn.
Please note, pup tents are to be used for storage purposes only. Guests may not use them for sleeping.

Belægning
Gruppereservationer af 2 eller flere enheder (fx. telte, kørende campingvogne, autocampere eller lejet indkvartering), der rejser sammen, er ikke tilladt via Pitchup.com.
Ingen polterabender er tilladte via Pitchup.com.
Reservationer med 4 eller flere personer af samme køn (undtaget par) er ikke tilladt via Pitchup.com.

Besøgende
Det er ikke tilladt at modtage gæster på pladsen.

Ekstrafunktioner
Du kan medbringe en motorcykel i stedet for den/de inkluderede bil/biler.

Generelt
Bestyreren forbeholder sig retten til at nægte adgang til eller afslutte opholdet for gæster, hvis opførsel bliver vurderet uacceptabel. Der vil ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
Der er stilletid mellem 22:00 og 07:00.
Du kan ikke reservere mere end 14 på hinanden følgende overnatninger.
Har du en klage, bedes du straks henvende dig til receptionen. Klager, som ikke bliver indgivet til pladsbestyreren under dit ophold, kan ikke behandles, når først du har forladt pladsen.
Please note that the toilet/shower facilities are unisex.
Public areas are non-smoking.
Radio, musik and TV-afspillere skal afspilles ved lav lydstyrke. Bildøre og bagsmække skal lukkes sagte.
Reservationerne er personlige og kan ikke videregives til andre.
The fishing lakes are stocked with carp, tench.
The site is not liable for any refund in the event of force majeure.
This site Does have a catch-and-return fishing policy in place.

Hunde
Hunden skal være tatoveret eller have mikrochip.
Hunde skal være i snor og holdes under konstant opsyn.
Ingen adgang for hunde på hovedfaciliteterne.

Køretøjer
Bilen er kun inkluderet i prisen, hvis du ankommer med en autocamper eller et telt. Hvis du ønsker at medbringe en bil sammen med din autocamper, bedes du vælge ekstraelementet.
Ingen køretøjer må flyttes/anvendes mellem 22:00 og 07:00.

Reception
If the reception is closed on arrival, please check in at the call the Guest Info Line and wait in your vehicle outside the reception and someone will come and meet you..
Receptionen er åben 09:00 til 11:00 og fra til mellem 28/03 - 30/04 og 03/09 - 31/10.
Receptionen er ubemandet efter 18:00. Giv venligst parken besked undervejs, hvis du regner med at ankomme senere end dét, så personalet kan give dig oplysninger om din enhed/areal.

Sikkerhed
Åben ild er forbudt.
Grilning er tilladt, men grillen skal være hævet over jorden og under konstant voksenopsyn.
Guests are advised to bring a good quality torch with them as parts of the site are unlit.
Please do not touch or feed the animals.
Skydevåben er ikke tilladt.
Swimming in the lake is not allowed.

Luk