Reserveu i opineu sobre 3.517 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Glebe Leisure

8,6
Mostra els preus i reserva
A partir de 20,00 £/22,43 €/36,37 AU$/25,01 USD/33,24 CAD/24,76 CHF/240,35 SEK/168,65 DKK/224,77 NOK/3.112 ISK/1.399,88 ARS/17.696 CLP/83,06 PEN/39,23 NZ$/364,62 ZAR/97,67 PLN/102,17 BRL/583,86 CZK/2.662 RSD/7.483,35 HUF/1.609,52 RUB/177,07 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Glebe Leisure

General

  • Càmping tranquil i remot a prop de Bicester
  • El càmping que queda més a prop de Bicester Heritage (a 3 km)
  • Llacs de pesca in situ

What an excellent Oxfordshire site this is for anglers. And walkers. And quiet English countryside appreciators. For friendly and well-maintained Glebe Leisure Park is in a cracking countryside location on the edges of Buckinghamshire and Northamptonshire as well as Oxfordshire and has two fishing lakes on site as well as lots of trails all around.

Dogs – and their owners – like this place too, as there are long walks and gravelled pathways with dog waste bins set at handy locations, and it's mighty like too that cyclists will like the gentle and short pedal along to local town Bicester...

Any amenities you might need are sorted here, such as a loo and shower block with info room about the surrounding area, a toilet and shower facilities for disabled guests, a chemical disposal point, drinking water outlets and a car park.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Les reserves no poden excedir més de 28 nits consecutives.

No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,6

Valoració general segons 263 opinions

 

El 83% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 83% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 85% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Well maintained and a lovely setting09/09/2019

País de l'acampador: Regne Unitdave s.Confirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a tenda de campanya o per a remolc tenda
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The site is very well maintained with excellent and clean shower/toilet facilities. I went specifically to fish the on-site lake which is also well maintained. I will certainly visit again.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Lovely quiet site with good, clean facilities. In fact, we have just b10/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitLouisa U.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra dur amb aigua, llum i desguàs per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Friendly staff. Good facilities. Good sized pitches

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Nice site06/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitStephen A.Confirmada

  • Parcel·la de terra dur amb aigua, llum i desguàs per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Easy location to get to, easy to access and get set up, flat level pitches, superb dog walk area, nice welcome, had a serviced pitch so used own facilities and so cannot comment on toilets / showers. A wedding reception complete with marquee, mobile bar, etc was happening adjacent to us, and the wardens did a great job ensuring their guests were happy and with no disturbance to us or others, so well done to the wardens and our best wishes to the happy couple. Will certainly return next year and hopefully try the fishing, the cost for which I think is very reasonable compared to other places.

    No em va agradar: 

    Nothing, (but if had grandchildren with us would think not much for them to do).

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Excellent02/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitVladimir G.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Excellent

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Location. Grounds and pitches very well kept.02/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra mixt amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Location.
    Grounds and pitches very well kept.

    No em va agradar: 

    Shower and toilet facilities in need of modernisation but adequate.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Pod01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitNathalie R.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Cabana pod (4 adults i 1 nen)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Pod

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Good location and functionality. Noisy for campers.01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitDerek B.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    I liked the design and development that was originally put into the current infrastructure of the site.

    Facilities block modern, fully functional and serviced daily.

    Nature setting around the pond/fishing area, offering walks for visitors and their pets.

    Good location for picking up public transport from nearby Bicester.

    No em va agradar: 

    My pitch was already unalterably allocated when I arrived at the site in the late afternoon, so I wasn't able to apply my camping set of rules to select the most suitable place for me to pitch. Strange that I couldn't use a different pitch, considering the site was on average only half full during my four nights stay.

    Surprisingly, this site turned out to be too noisy a location for me for camping, ie in a trailer tent. Although the M40 motorway is four miles away, the drone from it in the accentuating colder evening and night-time air is considerable. This noise is added to intermittently by traffic on the public road running past the front field, ie most southerly field, up to about 1am in the night and from 6 am in the morning. Stupidly, I had forgotten my camping ear plugs, so bought some more wax ones. So, noise wise, I do not think this is a suitable site for tents. Time for a caravan for me!

    Although the shower and toilet areas in the main facilities block are good, there is strong smell from their drains. Time for a annual mechanical and chemical cleaning of the drain pipes I think.

    There is an open tub of dirty water by the drinking water tap outside of the facilities block. Why on earth is it there?

    Pitch areas need marking more clearly.

    Although the site has been designed and developed well, I consider it may be suffering from operational detachment, ie staff become so familiar with the surroundings that they don't notice what is letting the site down. One way to tackle that is for staff to spend a few days staying there as though they are first timer campers, caravanners, camper vanners, or mobile homers. The good and bad points of the site soon reveal themselves.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are sorry you did not fully enjoy your stay. In regards to your pitch allocation, allocation is done on what sort of pitch you have booked. Tents are usually allocated space in the rally field, which is the furthest point away from the country lane, but there are no electric hook-ups in that area. Had a request been made to move, we would have done our best to re-allocate you a different pitch, taking into account other bookings.
The drains are treated at the end of the season but as we are so busy during the summer holidays it is something we wait to do when the site is at a quieter pace. The tub of water is there for the use of people washing their caravans and cars, and does not affect the use of the drinking water tap.
We hope if you are ever in the area again, you would consider staying with us.

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Great site for us as newbies to camping01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a tenda de campanya o per a remolc tenda
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Small site, dog walking trail, friendly, showers and wash up facilities

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Beautiful site, would recommend to absolutely anyone01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitJanine M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra mixt amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The whole site is beautifully kept, the private walking area is stunning and well looked after. The pitches are well maintained and the staff are very friendly. The lakes are beautiful and there is a fantastic pub about 1 mile away that does HUGE portions of tasty food at great prices

    No em va agradar: 

    Didn't use the showers as only stayed one night but I got told there wasn't enough hooks for clothes.... This is only what I got told so it may not be true

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

We found the whole site very pleasing and looked after, ...01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitGena P.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra mixt amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    We found the whole site very pleasing and looked after, the 2 lakes and the surrounding areas are beautiful where you could quite happily sit and just watch the world go by..
    The welcome was friendly and all we needed to know was told to us including how far the shops etc were.
    The pitches were a very good size and well maintained.
    The amenities were close enough yet not too close.
    Very happy and will definitely visit again..

    No em va agradar: 

    The only issue we had with our stay was the toilets/ showers near the pod area were a little bit on the small side, not much room to change without getting things wet

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Àrea de servei per a autocaravanes

Desguàs per a caravanes

Parcel·les amb aigua, llum i desguàs

Parcel·les de terra dur

Presa d'aigua per a caravanes

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Llac i/o muntanya

Paradís natural

Paradís per a senderistes

Tranquil

Activitats d'oci a prop

Pesca a prop

Restaurant a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Tipus

Mitjà (26-50 parcel·les)

Càmping 2.0

Cabanes pod

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Globe Works, Stratton Lane, Fringford, Bicester, Oxfordshire, Anglaterra, OX27 8RJ
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.9403°N 1.1399°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Caversfield: Skimmingdish La Corner Coach Stop — 2,8 quilòmetres
Bicester: Bure Place Bus Stand — 4,8 quilòmetres
Buckingham: High Street Coach Stop — 12,6 quilòmetres
Estacions de trens
Bicester North Rail Station — 4,2 quilòmetres
Bicester Town Rail Station — 5,3 quilòmetres
Heyford Rail Station — 11,2 quilòmetres
Ports de vaixells
Kew Pier — 77,6 quilòmetres
Aeroports
London Oxford Airport — 16,8 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Plenty of shops, restaurants, pubs and cafés are in Glebe Leisure's local town of Bicester within a couple of miles, and designer clothes and accessories in the outlet shopping centre Bicester Village.

Glebe is the closest site to Bicester Heritage, the first park in the UK for the tender loving restoration care of classic and vintage cars, motorbikes and planes, all on over 345 acres of an old RAF bomber station. The centre's been described as 'a historic motoring fan's idea of heaven' so do speed along there if old engines make your motor hum.

Twelve miles from the site is simply smashing Blenheim Palace, given to the first Duke of Marlborough by Charlie 2 and handed down through the Churchill family to reach one Winston some decades back. You really should have a trip...

Also within 12 miles are another few British institutions: the dizzying array of arty treasures at the National Trust's Waddesdon Manor; Broughton Castle at Banbury, and days out spectating fast types at Silverstone Circuit.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Stowe Landscape Gardens (13,1 quilòmetres)
  • Silverstone Circuit (17,3 quilòmetres)
  • Waddesdon Manor (17,7 quilòmetres)

National Trust

  • Buckingham Chantry Chapel (12,4 quilòmetres)
  • Claydon (12,8 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 312 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  12:00 –  19:00
Sortida abans de les:  12:00
Allotjament in situ
Arribada:  14:00 –  19:00
Sortida abans de les:  12:00

Política de cancel·lació de Glebe Leisure

No es fan reembossaments en un termini de 1 dia abans de la data d'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%. Glebe Leisure us carregarà el saldo pendent a la targeta 1 setmana abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 1 setmana, el saldo es carregarà de seguida.

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

American Express
Efectiu
Maestro
MasterCard
Visa
Xec

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Glebe Leisure


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les reserves no poden excedir més de 28 nits consecutives.
Les reserves són personals i intransferibles.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
Necessitareu disposar d'una llicència de pesca oficial (cal que l'obtingueu a través de l'organisme competent amb antelació).
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 23:00 i les 7:00.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.
S'admeten gossos guia al càmping sense cap cost addicional.

Recepció
No hi ha ningú a recepció després de les 19:00. Si creieu que arribareu més tard, aviseu el càmping per tal que l'equip us pugui proporcionar la informació necessària sobre la vostra unitat/parcel·la.

Termes addicionals

Extra long hoses (minimum 12 metres) are needed to connect to the water and waste on serviced pitches.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca