Stow-on-the-Wold Rugby Club
Visa priser och boka











/-1.689749671228029,51.928418355509685,12,0,0/376x277@2x)
Typ av ställe
- Personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar eller vårdnadshavare.
- Hundar måste vara märkta eller ha mikrochip.
- Stället accepterar inte raser/korsningar som anges i lagstiftningen om farliga hundar.
- Gruppbokningar för 6 eller fler personer som reser tillsammans tillåts inte.
- Inga tjej-/killgrupper tillåts via Pitchup.com.
- Rabattkort och presentkuponger kan inte användas för bokningar via Pitchup.com.
- Receptionen är obemannad efter 18:00. Kontakta stället längs vägen om du tror att du kommer att anlända senare så att personalen kan ge dig information om ditt boende.
- En kabel på minst 25 meter krävs för att använda elanslutningarna.
Talade språk
Engelska
Öppet från tis 1 apr. till
Boendetyper och tillgänglighet
Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
Högst 6 personer
Typ av terräng: på gräs
Tomtstorlek: Min. 6 m bred × 6 m djup (36m²)
AnkomstdagarFrån 22 GBP (22 GBP)
Visa priser och bokaTomt för husvagn med elektricitet på gräs
Högst 6 personer
Typ av terräng: på gräs
Tomtstorlek: Max. 10 m bred × 10 m djup (100m²)
AnkomstdagarFrån 26 GBP (26 GBP)
Visa priser och bokaTomt för husvagn med elektricitet på hårt underlag
Högst 6 personer
Typ av terräng: på hårt underlag
Tomtstorlek: Max. 6.1 m bred × 3 m djup (18.6m²)
AnkomstdagarFrån 26 GBP (26 GBP)
Visa priser och boka
Recensioner
85% skulle rekommendera det här stället till en vän
82% skulle bo här igen
Vad våra kunder säger om oss
Denna campingplats är bekvämt belägen för att utforska Cotswolds. Många berömmer den vackra utsikten och lugna atmosfären. Faciliteterna är rena och välskötta, särskilt duscharna. Platsen är populär för sin rymlighet och familjevänliga miljö. Vissa platser är sluttande och det förekommer problem med tömning av sopkorgar och påfyllning av toalettpapper.
Sammanfattningen har genererats av AI baserat på kundrecensioner på Pitchup.com




















Nothing…
Tomt för husvagn med elektricitet på gräs
Tyckte om Nothing
Tyckte inte om Should have read the reviews!
We booked an electric grass pitches unfortunately on arrival there was only one left and it was on such a slope even with the ramps we brought with us it just wouldn’t work.
We ended up just parking down on the non electric field even though we paid for electric pitch. As it was late and with a 15 week old and 8 year old we just wanted to settle for the night.
Only stayed the one night so was up and out first thing.
Toilet / shower was ok.
No reception for arrival but welcome email advises contact number, unfortunately due to personal reasons wasn’t available on site .
Rekommendera för vänner Besök igen
Very nice camping site , toilets & showers were lovely and clean 👍
Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
Tyckte om So easy to set up
Tyckte inte om No Dislikes
Rekommendera för vänner Besök igen
A pretty site to camp. Great…
Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
Tyckte om A pretty site to camp. Great views. V reasonably priced.
Tyckte inte om Lack of a shop
Rekommendera för vänner Besök igen
It's cheapish but felt very cheap. Not for me thanks.
Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
Tyckte om Close to Stow
Tyckte inte om No one to meet you.
There were no pitches, it's just a free for all.
Masses of tents, half naked kids, it felt grotty, far too busy and full of the great unwashed. Small yappy dogs running around.
Pitch slopped.
I left after 4 hours, just couldn't stay there.
Possibly the lowest class place I have stayed.
Rekommendera för vänner Besök igen
Från föreståndaren: Hi Simon, thanks for visiting us & for leaving a review. We're very sorry to hear you had a disturbed visit & didn't feel you couldn't stay. We were extremely busy over the bank holiday weekend especially with the Big Feastival happening locally & I would imagine some of our visitors were festival goers. Unfortunately we are not allowed to discriminate when taking bookings & we don't have the opportunity to vet our guests. We do ask for good behaviour & reasonable respect for other site users, & you will see from our many good reviews that normally the site is peaceful & our guests have respect for other users.
We don't have a full time staff on site as it's not viable for us to do so, however there is a contact number for our staff displayed in several locations & on your booking acknowledgment, so help was available.
Our apologies for your poor experience.
Clean facilities but site is on a slope
Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs
Tyckte om Toilet, shower, water and washing up facilities all clean and good
Tyckte inte om Plenty of space on the non electric pitches but that's because it's just a field with no markings or designated pitches so people set up wherever they wanted. The site is on a hill so all non electric pitches are on a slope
Rekommendera för vänner Besök igen
Quiet good clean toilet and bathroom…
Tomt för husvagn utan elektricitet på gräs
Tyckte om Quiet good clean toilet and bathroom
Tyckte inte om Human interaction with an office
Rekommendera för vänner Besök igen
Från föreståndaren: Hi Jasbir, thanks for visiting & leaving a review.
Unfortunately it's not financially viable to have a full time reception operating at the club, we just don't have the numbers visiting to make it viable. There is a contact number on the welcome board at the entrance & also in the clubhouse lobby where the site info is located, & its also detailed on your booking acknowledgment, so there was someone to contact if needed.
Kind regards,
Paid £50 for two nights and left a day early as not impressed
Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs
Tyckte om Good location to Stow town centre
Tyckte inte om Slopes site
Very basic toilet and shower facility, not well serviced, showers & toilets not cleaned and bins spilled over
Over-priced given poor facilties
Rekommendera för vänner Besök igen
normally quiet campsite everything there and…
Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs
Tyckte om normally quiet campsite everything there and club house
Tyckte inte om this time was very busy and the music at night was bass and had to move ended up in car park
Rekommendera för vänner Besök igen
Från föreståndaren: Hi Nigel, thanks for leaving a review. We're sorry you had a disturbed visit, we have been extremely busy over the bank holiday due to the local Feastival & unfortunately some of our guests have been inconsiderate to others. We're pleased you feel you would come again, hopefully your next visit will be the usually peaceful one.
Kind regards,
Ideal location to base camp train for the himalayas
Tomt för husvagn med elektricitet på gräs
Tyckte om Views and access in and out easy
Tyckte inte om Pitches are to steep some hook electrics didn't work. Pitch sizes are smaller than advertised, with no pathways to walk to town , and parking is a night mare there.
Groups had bought pitches next to each ,
Not a very nice experience
Only 2 taps for fresh water not enough toilets for both, showers are to small and not enough of them , the race for toilets in the morning for number 2s BE PREPARED
Wet floors and mud bins stink
Rekommendera för vänner Besök igen
Decent place to stay.
Tomt för tält eller för husbilstält utan elektricitet på gräs
Tyckte om Loads of space
Tyckte inte om Not the fault of the site but the people in the tent behind us were morons. Soo loud and playing LOUD music till 4am. Unacceptable and selfish without a care in the world for other campers. Just unlucky to pitch next to these people. No staff on site to sort these people out unfortunately
Rekommendera för vänner Besök igen
Från föreståndaren: Hi Heath, thanks for staying with us & for your review. We're sorry you had a disrupted stay, we were extremely busy over the bank holiday weekend especially with the local Big Feastival, & it appears some of our guests were not very respectful to the others on site. We don't have full time staff on site as it's not financially viable to do so but there is a number on the booking acknowledgment & displayed in the clubhouse for our staff who would have visited site if called.
Apologies again for the disturbed stay, we hope you can visit us again in the future & experience our usually peaceful atmosphere.
Egenskaper
Hundar tillåtna
Lägereldar tillåtna
Aktiviteter på platsen
Bar eller klubbhus Barnklubb Cykeluthyrning Fiske Fitnesscenter Inomhusbad Kvällsunderhållning Lekplats Restaurang/cafe på stället Spelrum Takeaway Tennis Tv-rum Utomhuspool VattensportBekvämligheter på platsen
Badkar tillgängligt Bilparkering vid boendet/enheten Bärbar toalett Diskutrymme Dusch tillgänglig Familjetoaletter Gratis WiFi Hundrastgård Hämtning från kollektivtrafik Internetanslutning Komposttoalett Kylning av kylklampar Matbutik Offentlig telefon Toalettblock Toaletter på puben Torkrum Tvättomat WiFiGrupper är välkomna
Familjevänligt Grupper av samma kön är välkomna Lämpligt för motorcyklar Skolklasser är välkomna Studentgrupper är välkomna VälkomsteventRegler
Grillning tillåts Hundar tillåtna Hundar tillåtna hela året Kommersiella fordon tillåts Lägereldar tillåtna Tillgång till grillTeman
Avlägsen plats Lugn Naturparadis Paradis för vandrare Spektakulära landskapTjänster
Förnybar energi Gasflaskor tillgängliga Laddningsmöjligheter Laddstationer för elbilar Tömning av kemiskt avfall Återvinning tillgängligBekvämligheter i närheten
Bar i närheten Hundvänligt område i närheten Jordbruksmarknad i närhetenTyp
Stor (51–200 platser)Aktiviteter i närheten
Bergscykling i närheten Cykling i närheten Fiske i närheten Golf i närheten Hästridning i närheten Inomhusbad i närheten Restaurang i närheten Utomhuspool i närhetenHusvagnar och husbilar
Avloppsanslutning för husvagnarLäge
Stow-on-the-Wold Rugby Club
Oddington Road
Stow-on-the-Wold
Cheltenham
Gloucestershire
England
GL54 1JJ
Tidszon
Europe/London +0100 (GMT+01:00)
GPS
51,92842° N
1,68975° W
Vägbeskrivning
Närmaste transport
Observera: Alla avstånd på den här sidan mäts fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen 'Få vägbeskrivning' ovan.
Lokala sevärdheter
Måste ses
Chastleton House 4,9 km
Cotswold Farm Park 10,7 km
Snowshill Manor & Garden (National Trust) 14,3 km
Hidcote Manor Garden (National Trust) 17,7 km
Sudeley Castle Gardens and Exhibition 18,4 km
National Trust
Chastleton House 4,8 km
Snowshill Manor and Garden 14,3 km
Lodge Park and Sherborne Estate 15 km
Hailes Abbey 17,2 km
Hidcote Manor Garden 17,6 km
Cykelleder
Hitta lokala leder på National Cycle Network – över 19 000 km cykelleder.
Annat
Broadwell - The Oddingtons 2,1 km
ADLESTROP PARK AND HOUSE 3,1 km
Adlestrop - Chastleton 3,3 km
Donnington - Longborough 3,3 km
ABBOTSWOOD 3,5 km
Observera: Alla avstånd på den här sidan mäts fågelvägen – kontrollera det egentliga avståndet beroende på hur du reser genom att använda knappen 'Få vägbeskrivning' ovan.
Vill du veta mer om camping i Gloucestershire?
Vanliga frågor
- Finns det pool på Stow-on-the-Wold Rugby Club? Nej Visa alla egenskaper
- Är Stow-on-the-Wold Rugby Club hundvänligt? Ja Visa alla egenskaper
- Vad finns det för sevärdheter i närheten av Stow-on-the-Wold Rugby Club? Sort the kids out first, with rare-breed animal encounters at Cotswold Farm Park, home of Adam Henson of ‘Countryfile’ fame (15 minutes’ drive), raptor flying displays at Cotswold Falconry Centre (20 minutes) … Läs mera
- När kan jag checka in på och checka ut från Stow-on-the-Wold Rugby Club?
Camping- och husvagnssemester Ankomst: 13:00 – När som helst Avfärd senast: 12:00 Guests staying on electric pitches go to the right and those on non-electric pitches can set up on the acre field.
Läs mera - Hur mycket kostar det att bo på Stow-on-the-Wold Rugby Club? Från 281,11 kr (för 1 natt, 4 personer) - priserna kan variera beroende på datum och gruppstorlek.