Stow-on-the-Wold Rugby Club
Se priser og bestill











/-1.689749671228029,51.928418355509685,12,0,0/376x277@2x)
Type campingplass
- Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.
- Hunden må være merket eller ha microchip.
- Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.
- Gruppebestillinger for 6 eller flere voksne som reiser sammen, er ikke tillatt (dette gjelder ikke for par eller nære familiemedlemmer).
- Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.
- Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.
- Resepsjonen er ubemannet etter 6 p.m.. Hvis du tror du ankommer stedet etter dette tidspunktet, informer stedet om det slik at de kan gi deg nødvendig informasjon om enheten/plassen du har leid.
- En kabel på minst 25 meter må brukes for å kunne koble til det elektriske anlegget.
Språk som snakkes
Engelsk
Åpent fra tir. 1. apr. til
Enhetsyper og tilgjengelighet
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
6 personer maksimum
Type underlag: på gressplen
Enhetsstørrelse: Min. 6m bredde x 6m dybde (36m²)
AnkomstdagerFra 22 £ (22 £)
Se priser og bestillPlass for campingvogn på gressplen , med strøm
6 personer maksimum
Type underlag: på gressplen
Enhetsstørrelse: Maks. 10m bredde x 10m dybde (100m²)
AnkomstdagerFra 26 £ (26 £)
Se priser og bestillPlass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
6 personer maksimum
Type underlag: på hardt underlag
Enhetsstørrelse: Maks. 6.1m bredde x 3m dybde (18.6m²)
AnkomstdagerFra 26 £ (26 £)
Se priser og bestill
Vurderinger
85% ville anbefalt denne campingplassen til en venn
82% ville overnattet her igjen
Dette sier kundene
Denne campingplassen er beleilig plassert for å utforske Cotswolds, med mange som roser den vakre utsikten og fredelige atmosfæren. Fasilitetene rapporteres generelt som rene og velholdte. Populær for romslighet, familievennlighet og nærhet til Stow-on-the-Wold. Noen skrå tomter og sporadiske problemer med tømming av søppel/påfylling av toalettpapir.
Sammendrag generert av AI fra kundevurderinger på Pitchup.com




















Nothing…
Plass for campingvogn på gressplen , med strøm
Likte Nothing
Likte ikke Should have read the reviews!
We booked an electric grass pitches unfortunately on arrival there was only one left and it was on such a slope even with the ramps we brought with us it just wouldn’t work.
We ended up just parking down on the non electric field even though we paid for electric pitch. As it was late and with a 15 week old and 8 year old we just wanted to settle for the night.
Only stayed the one night so was up and out first thing.
Toilet / shower was ok.
No reception for arrival but welcome email advises contact number, unfortunately due to personal reasons wasn’t available on site .
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
A pretty site to camp. Great…
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
Likte A pretty site to camp. Great views. V reasonably priced.
Likte ikke Lack of a shop
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
It's cheapish but felt very cheap. Not for me thanks.
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
Likte Close to Stow
Likte ikke No one to meet you.
There were no pitches, it's just a free for all.
Masses of tents, half naked kids, it felt grotty, far too busy and full of the great unwashed. Small yappy dogs running around.
Pitch slopped.
I left after 4 hours, just couldn't stay there.
Possibly the lowest class place I have stayed.
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Fra bestyreren: Hi Simon, thanks for visiting us & for leaving a review. We're very sorry to hear you had a disturbed visit & didn't feel you couldn't stay. We were extremely busy over the bank holiday weekend especially with the Big Feastival happening locally & I would imagine some of our visitors were festival goers. Unfortunately we are not allowed to discriminate when taking bookings & we don't have the opportunity to vet our guests. We do ask for good behaviour & reasonable respect for other site users, & you will see from our many good reviews that normally the site is peaceful & our guests have respect for other users.
We don't have a full time staff on site as it's not viable for us to do so, however there is a contact number for our staff displayed in several locations & on your booking acknowledgment, so help was available.
Our apologies for your poor experience.
Clean facilities but site is on a slope
Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm
Likte Toilet, shower, water and washing up facilities all clean and good
Likte ikke Plenty of space on the non electric pitches but that's because it's just a field with no markings or designated pitches so people set up wherever they wanted. The site is on a hill so all non electric pitches are on a slope
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Quiet good clean toilet and bathroom…
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
Likte Quiet good clean toilet and bathroom
Likte ikke Human interaction with an office
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Fra bestyreren: Hi Jasbir, thanks for visiting & leaving a review.
Unfortunately it's not financially viable to have a full time reception operating at the club, we just don't have the numbers visiting to make it viable. There is a contact number on the welcome board at the entrance & also in the clubhouse lobby where the site info is located, & its also detailed on your booking acknowledgment, so there was someone to contact if needed.
Kind regards,
Paid £50 for two nights and left a day early as not impressed
Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm
Likte Good location to Stow town centre
Likte ikke Slopes site
Very basic toilet and shower facility, not well serviced, showers & toilets not cleaned and bins spilled over
Over-priced given poor facilties
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
normally quiet campsite everything there and…
Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm
Likte normally quiet campsite everything there and club house
Likte ikke this time was very busy and the music at night was bass and had to move ended up in car park
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Fra bestyreren: Hi Nigel, thanks for leaving a review. We're sorry you had a disturbed visit, we have been extremely busy over the bank holiday due to the local Feastival & unfortunately some of our guests have been inconsiderate to others. We're pleased you feel you would come again, hopefully your next visit will be the usually peaceful one.
Kind regards,
Decent place to stay.
Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm
Likte Loads of space
Likte ikke Not the fault of the site but the people in the tent behind us were morons. Soo loud and playing LOUD music till 4am. Unacceptable and selfish without a care in the world for other campers. Just unlucky to pitch next to these people. No staff on site to sort these people out unfortunately
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Fra bestyreren: Hi Heath, thanks for staying with us & for your review. We're sorry you had a disrupted stay, we were extremely busy over the bank holiday weekend especially with the local Big Feastival, & it appears some of our guests were not very respectful to the others on site. We don't have full time staff on site as it's not financially viable to do so but there is a number on the booking acknowledgment & displayed in the clubhouse for our staff who would have visited site if called.
Apologies again for the disturbed stay, we hope you can visit us again in the future & experience our usually peaceful atmosphere.
Great overall
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
Likte Excellent location beautiful views and excellent staff
Likte ikke Sadly I don’t like to be picky but loos were lacking in bin emptying and tlc. Wouldn’t put me off coming back but just could do with a bit more attention more frequently
Showers same really just a more frequent refresh
Also noise from couple of campers on site this weekend until 2am playing music
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Step up your game and employ young to keep the place clean
Plass for campingvogn på gressplen , uten strøm
Likte Not a lot after paying £23.00.
The Rugby club is spacious and is close to Stow on The Wold are the only two things I could say that are positive.
Likte ikke Would not consider the toilet facilities or washing are very clean.
Raw sewage seeping out of the septic tank next to the shower block. One late night party that went on until 5am and nobody around to control movements.
This camping site is runs by amateurs and is so evident by the lack of personnel picking up trash or cleaning the shower and toilet block, yet there must be at least 100 teenagers in the club looking to make some pocket money for the summer.
Anbefal til venner Besøker gjerne igjen
Funksjoner
Hunder tillatt
Bål tillatt
Fritidsaktiviteter på stedet
Bar eller klubbhus Barneklubb Fisking Innendørs basseng Kveldsunderholdning Lekeplass Restaurant/Kafé på plassen Spillerom Sykkelutleie TV-rom Takeaway Tennis Treningssenter Utendørs basseng VannsportBekvemmeligheter på stedet
Badekar tilgjengelig Bilparkering ved plassen/enheten Bærbart toalett Dusj tilgjengelig Familietoaletter Gratis WiFi Henting fra offentlig transport Hundepark Internettilgang Ispakkekjøling Kompost-toaletter Matbutikk Myntvaskeri Offentlig telefon Oppvaskområde Pub-toaletter Toalettblokk Tørkerom WiFiGrupper velkomne
Familievennlig Grupper av samme kjønn velkomne Motorsykkelvennlig Samlinger velkomne Skoleklasser velkomne Studentgrupper velkomneRegler
Bål tillatt Griller tilgjengelig Grilling tillatt Hunder tillatt Hunder tillatt hele året Nyttekjøretøy tillattTemaer
Avsidesliggende Fredelig Naturparadis Paradis for vandringsfolk Spektakulært landskapTjenester
Fornybar energi Gassflasker tilgjengelig Ladefasiliteter Ladestasjoner for el-biler Resirkulering tilgjengelig Tømming av kjemisk avfallBekvemmeligheter i nærheten
Bar i nærheten Bondens marked i nærheten Hundelufteområde i nærhetenType
Stor (51-200 plasser)Fritidsaktiviteter i nærheten
Fisking i nærheten Golf i nærheten Hesteridning i nærheten Innendørs basseng i nærheten Restaurant i nærheten Sykling i nærheten Terrengsykling i nærheten Utendørs basseng i nærhetenCampingvogner og bobiler
Spillvanntilkobling for campingvognerBeliggenhet
Stow-on-the-Wold Rugby Club
Oddington Road
Stow-on-the-Wold
Cheltenham
Gloucestershire
England
GL54 1JJ
Tidssone
Europe/London +0100 (GMT+01:00)
GPS
51,92842°N
1,68975°V
Veibeskrivelse av ruten
Nærmeste transport
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet i luftlinje – undersøk faktisk avstand basert på transportmetode og Få veibeskrivelse-knappen over.
Lokale attraksjoner
Må oppleves
Chastleton House 4,9 km
Cotswold Farm Park 10,7 km
Snowshill Manor & Garden (National Trust) 14,3 km
Hidcote Manor Garden (National Trust) 17,7 km
Sudeley Castle Gardens and Exhibition 18,4 km
National Trust
Chastleton House 4,8 km
Snowshill Manor and Garden 14,3 km
Lodge Park and Sherborne Estate 15 km
Hailes Abbey 17,2 km
Hidcote Manor Garden 17,6 km
Sykkelruter
Finn lokale ruter i National Cycle Network - over 19000 km med sykkelruter.
Annet
Broadwell - The Oddingtons 2,1 km
ADLESTROP PARK AND HOUSE 3,1 km
Adlestrop - Chastleton 3,3 km
Donnington - Longborough 3,3 km
ABBOTSWOOD 3,5 km
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet i luftlinje – undersøk faktisk avstand basert på transportmetode og Få veibeskrivelse-knappen over.
Vil du vite mer om camping i Gloucestershire?
Ofte stilte spørsmål
- Har Stow-on-the-Wold Rugby Club et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
- Er Stow-on-the-Wold Rugby Club hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
- Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Stow-on-the-Wold Rugby Club? Sort the kids out first, with rare-breed animal encounters at Cotswold Farm Park, home of Adam Henson of ‘Countryfile’ fame (15 minutes’ drive), raptor flying displays at Cotswold Falconry Centre (20 minutes) … Les mer
- Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Stow-on-the-Wold Rugby Club?
Camping og reising Ankomst: 1 p.m. – Når som helst Avvreise innen: noon Guests staying on electric pitches go to the right and those on non-electric pitches can set up on the acre field.
Les mer - Hvor mye koster et opphold på Stow-on-the-Wold Rugby Club? Fra 299,61 kr (for 1 natt, 4 personer) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer.