Rezerwuj i oceniaj 3 059 ośrodków wczasowych i pól kempingowych w Polsce, Europie i na całym świecie

Ocena usługi Feefo

Carvynick Holiday Park

8,6
Zobacz ceny i zarezerwuj
Od 16,00 GBP/19,11 €/31,31 AUD/20,73 USD/27,41 CAD/20,28 CHF/201,48 SEK/142,72 DKK/192,37 NOK/2 647 ISK/1 280,12 ARS/16 661 CLP/70,18 PEN/32,65 NZD/310,99 ZAR/81,93 zł/90,99 R$/478,84 CZK/2 248 RSD/6 436,66 HUF/1 328,13 RUB/145,66 CNY (za 1 dobę, 2 dorosłych)

A może podasz szczegóły i otrzymasz dokładną cenę?

Carvynick Holiday Park

Ogólne

  • Rodzinny park z łatwym dostępem do głównych atrakcji Kornwalii
  • 10 minut jazdy autem do słynnego na całym świecie surfingu w Newquay
  • Na miejscu bar i restauracja z ogródkiem piwnym

Surf! And a bar, and a beer garden – and easy access to Cornwall's famed attractions like the Eden Project 14 miles away: you might want to stay at Carvynick Holiday Park for quite some time.

A 10-minute drive from the world-famed surf and the surf schools of Newquay, Carvynick is set in Cornish countryside among spectacular scenery, and centrally located for easy-drive day trips to the likes of St Austell, Newquay Zoo, Bodmin Moor and the Clay Trails.

In between days out exploring the local land, have an afternoon or evening in the Fox's Revenge, the Carvynick bar and restaurant dating back to the 17th century: have your eats and drinks inside or take them out to the peaceful beer garden.

Carvynick is pet friendly.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Uwaga

Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.


Przyjazd:
Wyjazd: (2 doby)
Grupa:

Edytuj…

Kliknij raz, aby zaznaczyć swój pierwszy dzień i jeszcze raz, by wybrać dzień wyjazdu.


Rezerwujesz jako grupa?

Recenzje

8,6

Ogólna ocena na podstawie 33 recenzji

 

79% poleciłoby to miejsce znajomemu.

70% przyjechałoby tutaj ponownie.

  80% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazuj recenzję tylko z ostatnich 18 miesięcy

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Domyślny awatar

The View, but its and expensive view you can get ...28-01-2020

Kraj recenzenta: Wielka Brytaniamandy c.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The View, but its and expensive view you can get elsewhere.

    Niepolubione: 

    Lack of customer service. Facilities were not as described on the Pitchup website. I booked the site as it is winter and we only visited for one night, so did not take food as we planned to stay on site and eat in the pub. On arrival, staff could not find my booking from the previous day and proceeded to say the pub had been closed for a while. Nothing to do with the campsite!! Yet it is on Pitchup's description! Apparently the staff were informing customers of this as they booked but they did not tell me. Consequently there was nowhere to eat. I should say we were in a campervan, and once set up it is difficult to just nip out for food with 2 young children hence booking here. Spoke to offsite manager on phone who said she would sort out refund. Still waiting. Cost £34 to plug van in for a few hours. AND there was someone in our allotted space when we finally came back from eating. I feel ripped off. Don't make the same mistake.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Your review does not come as a surprise to us as you made your disappointment very clear on your arrival. As my colleague explained to you, we do usually immediately inform all our guests when receiving their booking about the on-site pub being temporarily closed. Due to strong gales and rainfalls before Christmas the pub has suffered serious leaks and needed to remain closed. It is currently being repaired and refurbished - I am sure you have noticed the scaffolding when you passed it.
We are very sorry that we could not inform you beforehand about our on-site pub being closed during your stay, as something had gone wrong with your booking. You booked the day before your arrival and due to problems with outlook we did not get your booking through on that day. We do understand your disappointment, as you have counted on having a meal there in the evening, but we think it was not necessary to shout at our weekend receptionist. She finally rang the receptionist who is in charge during the week to whom you spoke to. You told us that you did not want to stay on our site and that you wanted to be refunded. We told you that we usually do not give refunds and as you booked on pitchup you had to complain via pitchup. My colleague also told you that she would need to speak to our manager to see if a refund would be possible in case if you would not stay on our site. But you finally decided to stay on our site. You stayed on a pitch with beautiful views and used the shower and toilet facilities, for which you have paid for. So we are very surprised that you are still waiting for a refund!
We would like to mention that we gave you a list of suggestions of restaurants in the area, one of them located 10 min walk from our site. So we do not quite understand your comment “there was nowhere to eat”.
What we cannot explain is that someone seems to have been on your allotted space when you came back from eating. Unfortunately we cannot look into this further now, as you had not made us aware of this when checking out.

After your stay we contacted pitch up and asked for a notice to be put on their site about the pub being temporarily closed until mid-February.

Ogólna
2
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Excellent view and quiet site with very clean facilities23-01-2020

Kraj recenzenta: AustraliaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Cleanliness, staff very helpful, beautiful location

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for this review, it was nice meeting you and we are glad you enjoyed your stay! We wish you all the best for the rest of your holiday and hope to see you again in the future!

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Plot20-01-2020

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Plot

    Niepolubione: 

    Shame pub closed

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review. We are happy your enjoyed your stay and hope to see you again in the future. The pub repairs and refurbishment are going to plan, so it will be open again from mid-February.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Lovely clean site with great views over the fields. Shame ...20-11-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaMike B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na twardym podłożu z pełnym wyposażeniem
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely clean site with great views over the fields. Shame that the Pub decided to close on the night we were there.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review. We are happy you enjoyed your stay and hope to see you again in the future!

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Friendly and accommodating staff02-09-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Private shower with toilet rooms in facilities block. Communal fridge, freezer and washing up facilities.

    Niepolubione: 

    Sloping grass area for pitching tent. Some flat areas, but not many.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We thank you for your review . We are glad you enjoyed your stay. We look forward to seeing you again soon

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

The friendliness of staff, how well maintained the site was, ...02-09-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJosh M.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The friendliness of staff, how well maintained the site was, the amazing service at the pub. Everyone was super accommodating. Would come back again.

    Niepolubione: 

    My only dislike is that we didn't stay longer.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review . We are glad you enjoyed your stay . We hope to see you again soon.

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Excellent and clean washing facilities with very spacious find you ...29-08-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJulian B.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Excellent and clean washing facilities with very spacious find you own pitches.
    Staff where all very welcoming and friendly and to really make it a perfect stay the was a great pub on site, this also had fantastic and friendly staff, I would highly recommend!!

    Niepolubione: 

    If being fussy slight gradient to pitches but not really an issue.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review . We are glad you enjoyed your stay with us and hope to see you again soon

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Very helpful friendly staff , shower block good clean new ...27-08-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaRobert S.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Very helpful friendly staff , shower block good clean new , powerful shower was brill
    First impression was good ox

    Niepolubione: 

    Not many flat areas to pitch ,
    We stopped two nights , both nights we could not get food at the fox pub due to feeble excuses both nights they were not busy , many people were upset about this ,
    They had a small gas leak at tea time but used that as a excuse not to serve food for the rest of the night hardly , the problem was fixed early on seem they were lazy , I’m a gas engineer the place was up and running but they went intrested , the night before was not busy but said if we’d not booked they couldn’t serve us as I could see them say this to many disappointed people

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

We thank you for your review. we are sorry you had a bad experience at the pub on site. Unfortunately we lease the pub and have no input into how this is run . We would be obliged if you could contact them to give them this review . We hope this hasn't spoiled your stay and look forward to seeing you again

Ogólna
6
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Clean and tidy toilets. Good pub on site Plenty of ...27-08-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaKrzysztof A.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Clean and tidy toilets.
    Good pub on site
    Plenty of space

    Niepolubione: 

    Expensive
    A bit sloppy pitches
    Only few toilets and showers.
    Just one washing-up place.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thank you for your review. We note your comments . there are two toilet blocks and two washing up areas we are sorry that you didn't locate both of these during your stay.

Ogólna
8
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Lovely site, near to the places we wanted to go to. Would go again.27-08-2019

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJohn F.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Namiot lub przyczepa namiotowa parcela na trawiastym podłożu bez podłączenia do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Showers and toilets

    Niepolubione: 

    Only one key between 4 of us

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Od administratora...

Thanks for you review. We are happy you enjoyed your stay at our site. If you come again with several people we recommend you to ask for more keys. You will have to pay more deposit for several keys, but you'll get it all back on your departure! We hope to see you again in the future.

Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi

Funkcje

Pobliskie udogodnienia

Bar w okolicy

Publiczny transport w pobliżu

Sklep w okolicy

Targ w pobliżu

Usługi komunalne

Dostępne butle gazowe

Energia odnawialna

Recykling dostępny

Sprzęt do ładowania

Usuwanie chemicznych odpadów

Przyczepy kempingowe i kampery

Parcele z pełnym wyposażeniem

Podłączenie do kanalizacji dla przyczep kempingowych

Podłączenie do wody dla przyczep kempingowych

Sezonowe parcele

Twarde podłoże

Zajęcia wypoczynkowe na kepmingu

Bar lub klub

Centrum fitness

Klub dla dzieci

Kryty basen

Na wynos

Odkryty basen

Plac zabaw

Pokój z telewizją

Restauracja/kawiarnia na miejscu

Sala gier

Sporty wodne

Tenis

Wędkarstwo

Wieczorna rozrywka

Wypożyczalnia rowerów

Zajęcia wypoczynkowe w okolicy

Górskie trasy rowerowe w okolicy

Jazda konno w pobliżu

Kort tenisowy w okolicy

Kryty basen w okolicy

Park rozrywki/tematyczny w okolicy

Pole golfowe w okolicy

Restauracja w okolicy

Sporty wodne w okolicy

Szkoła surfingu w okolicy

Trasy rowerowe w pobliżu

Wędkarstwo w okolicy

Wypożyczalnia rowerów w okolicy

Motywy

Biwakowanie na dziko

Ekonomicznie/dla turysty z plecakiem

Gastronomiczne specjały

Luksus

Naturalny raj

Raj dla miłośników spacerów

Spektakularny widok

Spokojna okolica

Udogodnienia

Automat telefoniczny

Łazienka dla rodzin z dziećmi

Bezpłatne WiFi

Internet

Odbiór ze stacji/lotniska

Pralnia

Prysznic dostępny

Sklep spożywczy

Suszalnia

Toalety

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Wanna dostępna

WiFi

Wkłady lodowe, mrożące

Zlew

Zasady

Akceptacja psów

Akceptacja psów przez cały rok

Dozwolone grillowanie

Dozwolone pojazdy użytkowe

Ogniska dozwolone

Kemping 2.0.

Namioty stożkowe

Parcele dla wielkich namiotów

Tipi, jurty lub wigwamy

Mile widziane grupy

Dla rodzin

Mile widziane grupy studenckie

Mile widziane grupy tej samej płci

Odpowiednie dla motocykli

Odpowiednie dla zgromadzeń

Rodzaj

Duże (parcele 51-200)

Kemping z pubem

Miejsce

[[ campsite.name ]]
Ten obiekt nie przyjmuje obecnie rezerwacji na Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Summercourt, Newquay, Kornwalia, Anglia, TR8 5AF
  • Strefa czasowa Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 50.3687°N 4.9829°W

Najbliższy transport

Dworce autobusowe
St Columb Minor (Cornwall): Church St Coach Stop — 7,0 kilometrów
St Columb Major: Cattle Market Coach Stop — 7,6 kilometrów
Newquay: Porthfour Turn Coach Stop — 7,7 kilometrów
Dworce kolejowe
St Columb Road Rail Station — 4,5 kilometrów
Quintrell Downs Rail Station — 5,1 kilometrów
Newquay Rail Station — 8,4 kilometrów
Porty promowe
Tolverne Ferry Landing — 16,5 kilometrów
Philleigh King Harry Ferry Landing — 17,2 kilometrów
Trelisick Ferry Landing — 17,2 kilometrów
Lotniska
Newquay St Mawgan Airport — 8,9 kilometrów
Penzance Airport — 46,6 kilometrów

Trasa dojazdu


Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania i naciskając powyższy przycisk Wyznacz trasę dojazdu.

Lokalne atrakcje

The surf, sands, harbour, shops, restaurants and nightclubs of Newquay are a 10-minute drive from Carvynick Holiday Park, along with many surfing professionals in the town's surf schools to give lessons if you want to give it a go.

A more relaxed vibe can be had in Cornwall's other fishing towns and villages like Padstow, Mevagissey, Fowey and St Ives, all with smart shops, arts and craft outlets, restaurants and cobbled streets. From any town, the spectacularly scenic walks of the South West Coast Path are easily reached, while if you want a more challenging hike the moorlands of Bodmin are an easy drive away.

If you're cycling, pedal the Camel Trail from Bodmin to Padstow or along St Austell's clay trails a few miles from the site; bike hire for all sizes is available at both.

The famed Eden Project is 14 miles away, and it's also easy to get to a wide range of family attractions like The Flambards Experience, Dairyland, Crealy Great Adventure Park, the Blue Reef Aqarium and Waterworld.

Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)

Koniecznie trzeba to zobaczyć

  • Lappa Valley Steam Railway (4,5 kilometrów)
  • Newquay Zoo (7,8 kilometrów)
  • Blue Reef Aquarium (8,8 kilometrów)

National Trust

  • Trerice (4,5 kilometrów)
  • Carnewas and Bedruthan Steps (12,8 kilometrów)

Trasy rowerowe

Znajdź lokalne trasy na Krajowej Sieci Ścieżek Rowerowych - ponad 19 000 km tras rowerowych.

Pamiętaj: Wszystkie odległości na tej stronie są obliczane w linii prostej - sprawdź rzeczywistą odległość, biorąc pod uwagę swój sposób podróżowania.

Zasady

Dozwolony czas przyjazdu / wyjazdu

Pola kempingowe i namiotowe
Przyjazd:  12:00 –  17:00
Wyjazd przed:  11:00
Zakwaterowanie na miejscu
Przyjazd:  15:00 –  17:00
Wyjazd przed:  11:00

Polityka anulowania Carvynick Holiday Park

Brak zwrotów w ciągu 12 tygodni od daty przyjazdu.

Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Zmiany podlegają opłacie w wysokości 15,00 GBP (75,87 zł).

Jeśli musisz anulować lub zmienić swoją rezerwację, powiadom nas jak najwcześniej tak, aby ktoś inny mógł dokonać rezerwacji. Możesz wykupić ubezpieczenie podróżne od kosztów rezygnacji z wyjazdu, a także ubezpieczenie mienia w czasie Twojej nieobecności.

Pamiętaj, że Twój depozyt jest płatny na rzecz Pitchup.com i jest bezzwrotny.

Płatność

15% bezzwrotny depozyt jest płatny teraz. Carvynick Holiday Park pobierze saldo z Twojej karty 12 tygodni przed przyjazdem, lub jeśli data przyjazdu wypada wcześniej niż 12 tygodni, wówczas saldo zostanie pobrane natychmiast.

Parcele: depozyt w wysokości 10,00 GBP (50,58 zł) jest wymagany przy przyjeździe i zwracany przy wyjeździe podczas zwrotu identyfikatora/przepustki/kluczy do toalety.

Możesz również zdecydować się na zapłatę pełnej kwoty w momencie rezerwacji.

Akceptowane w ośrodku metody płatności

American Express
Gotówka
Maestro
MasterCard
Przelew bankowy
Visa

Regulamin

Regulamin dotyczący rezerwacji obiektu

  • Czy w Carvynick Holiday Park znajduje się basen? Nie Zobacz wszystkie opcje
  • Czy w Carvynick Holiday Park akceptowane są zwierzęta? Tak Zobacz wszystkie opcje
  • Jakie są atrakcje w pobliżu Carvynick Holiday Park? The surf, sands, harbour, shops, restaurants and nightclubs of Newquay are a 10-minute drive from Carvynick Holiday Park, along with many surfing professionals in the town's surf schools to give lessons if ... Czytaj więcej
  • Kiedy mogę się zameldować do i wymeldować z Carvynick Holiday Park?
    Pola kempingowe i namiotowe
    Przyjazd:  12:00 –  17:00
    Wyjazd przed:  11:00
    Zakwaterowanie na miejscu
    Przyjazd:  15:00 –  17:00
    Wyjazd przed:  11:00
    Czytaj więcej
  • Ile kosztuje pobyt w Carvynick Holiday Park? Od 81,93 zł (za 1 dobę, 2 dorosłych) - ceny mogą się różnić w zależności od Twoich terminów i grupy. Sprawdź ceny i dostępność

Zamknij

Twoje żądanie jest przesyłane…

Zamknij

Skontaktuj się z Carvynick Holiday Park


Zamknij

Regulamin

Przeczytaj poniższy regulamin ośrodka oraz regulamin Pitchup.com.

Ogólne
W razie zastrzeżeń proszę niezwłocznie skontaktować się z recepcją. Skargi, które nie zostaną zgłoszone ekipie zarządzającej podczas pobytu, nie będą rozpatrywane po opuszczeniu obiektu.
Zarząd obiektu ma prawo odmówić wstępu lub przerwać pobyt gości zachowujących się niewłaściwie. Poniesione opłaty nie będą zwracane.

Parcele
Parcele: depozyt w wysokości 10,00 GBP (50,58 zł) jest wymagany przy przyjeździe i zwracany przy wyjeździe podczas zwrotu identyfikatora/przepustki/kluczy do toalety.

Przyjazdy i wyjazdy
Brak zwrotów/zniżek za złe warunki pogodowe, późne przyjazdy i wczesne wyjazdy.

Psy
Psy muszą być prowadzone na smyczy i pozostawać pod nadzorem.

Wstęp
Osoby poniżej 18 roku życia muszą pozostawać pod opieką rodziców lub opiekunów prawnych.

Wynajmowane zakwaterowanie
Jednostkę należy pozostawić czystą i posprzątaną, w przeciwnym razie grzywna w wysokości 50,00 GBP (252,89 zł) zostanie nałożona przy wyjeździe.

Zmiany w Twoich wakacjach
Zmiany podlegają opłacie w wysokości 15,00 GBP (75,87 zł).

Dodatkowe warunki

Zwierzęta domowe należy wyprowadzać poza terenem Carvynick.

Zamknij