9,5

Algehele score gebaseerd op 108 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

75% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

A great stay for couples or families31-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Wendy E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Orchard saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The tent was lovely and the beds were comfy. The facilities were great, hot showers, fire pits, plenty of outdoor seating and cooking equipment supplied. The electric light kettle and toaster inside the tent made a big difference! Creature comforts!

    Ik was niet zo blij met: 

    N/A

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

The facilities were great, and we really appreciated the use …29-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Nikki S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The facilities were great, and we really appreciated the use of the fridge/freezer. The owners were very helpful and available if we needed them. We went into the Fox for dinner on the first night, and the food was amazing.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Beautiful surroundings , friendly and helpful people , very clean …27-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Kelly W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Crabby Apple vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful surroundings , friendly and helpful people , very clean and tidy and well equipped

    Ik was niet zo blij met: 

    Only a constructive Criticism...
    I think if we had a fly screen on the door it would be perfect as we stayed in the crabby apple wooden lodge but had the door open of an evening, when we closed it to go bed we had fly and moth problems .

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Lovely site with friendly pub owners to hand!27-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Small number of pitches, easy access to pub food, fire pits and overall location

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Fantastic little hideaway offering affordable rates!!!21-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Huis met gemeenschappelijke slaapzaal
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Cabin interior, grounds, bathrooms, child frieny, recycling options, proximity to local attractions, affordable rates!

    Ik was niet zo blij met: 

    Lack of information or process for check-in and check out. No one available to take keys back.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Great small campsite, facilities were good and friendly owner.20-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Nicola M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Small friendly campsite, good facilities. The owner was very friendly and chatty and made us feel welcome. There are fire pits around the site to use which were great to toast marshmallows. I would definitely go back here, perfect location for Longleat and other attractions. Handy restaurant in front of the campsite for those wet evenings, great food.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely little campsite ,friendly site ,lovely pub ,fantastic owner19-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrea C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely little campsite ,friendly site ,lovely pub ,fantastic owner

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

We had a great evening in the pub with very nice food. Would return :)10-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jon E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean toilets, friendly staff, nice pitches.

    Ik was niet zo blij met: 

    It wasn’t a problem for us but it was closer to a main road than we expected so there wa a little traffic noise. Just didn’t expect that in the middle of the country.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Would recommend for sure!9-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Nederland S v.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice small and quiet campsite. Very well accommodated.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Really enjoyed our stay here, this is quite different than …5-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk james d.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Really enjoyed our stay here, this is quite different than anywhere I have ever stayed before. You are essentially camping in the garden of a pub but that is a lot better than it sounds.
    It's a quiet, pleasant venue and a great base for exploring the local area by car. If you want to turn up with a slab of lager and sit in the sun blasting out tunes this probably isn't the site for you.
    You can't drive next to your pitch which I initially found annoying but it was actually really nice not having cars everywhere. There probably isn't a campsite which lets me have my car on my pitch but not everyone else :).
    All the staff were lovely, thanks for a fantastic stay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Wasps, they were annoying but the owners had put up wasp traps to try to deal with them. They did help a bit.
    Some of the karts for dragging gear need some maintenance, a few have flat or damaged wheels.
    The water pressure fir the tap in the boys toilet could do with being reduced for both hot and cold.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)