9,5

Algehele score gebaseerd op 108 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

75% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Area, facilities overall nice place4-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Area, facilities overall nice place

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Would highly recommend, clean facilities and the fire pits are a bonus2-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Laura W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The location, the pub food and the quietness

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

The whole site, it was great!28-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Craig G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The whole site, it was great!

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing at all!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

One of the friendliest, well kept sites I have stayed at.22-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Steve R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly welcome and epic food!!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Exceptionally friendly and helpful staff. Vey clean. Great facilities.8-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Tracie G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Huis met gemeenschappelijke slaapzaal
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Ideal for Longleat. Beautiful location and surroundings. Perfect for a short stay. The Bunkhouse was a great place to stay in.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing to dislike

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Pretty much everything. The site is clean throughout. There's enough …1-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk David R.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pretty much everything. The site is clean throughout. There's enough toilet paper in the loos and there's very nice liquid soap and paper towels for the toilet washbasin. There's no cars on site so the grass is in great condition. You get your gear to your pitch on a trolley. The site's flat so that's no problem. The ground is firm and easy for tent pegs. Campfires are allowed in their fire-containers. The owners are lovely people and come round every night to make sure all's well and to let you have any firewood you might want. The firewood's not bad, it's £4 for a basket, we always got some knidling and lots of good solid bits of wood. We really liked the restaurant, also run by the owners. We both had the Thai curry, East Asia meets Somerset, yum!

    Ik was niet zo blij met: 

    Not really disliked any of these but:
    It's near a busy main road. We can both filter out the traffic noise. If you can't, could be a problem.
    Maybe get a larger sign for the plastic recycling. I saw it, quite a few didn't.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

The campsite was really clean and safe-feeling, as was the …25-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk David C.Bevestigd

  • Crabby Apple vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The campsite was really clean and safe-feeling, as was the little cabin that we stayed in. The campsite had a really nice buzz without being too noisy, which was perfect for us with a young child. The hosts were incredibly friendly and helpful, and the food they served in the adjoining pub was really high quality. We would highly recommend coming here if you're intending to go to Longleat or anywhere in else in the area.

    Ik was niet zo blij met: 

    Could maybe have done with a few more toilets? Was busting one morning!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Hut lovely, facilities immaculate, staff great24-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Denise H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Crabby Apple vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Owner could not do enough for us. Hut very well equipped. Comfortable sleeping platform. Would certainly visit again

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

We stayed for the weekend with our two young kids. …10-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Tanya A.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    We stayed for the weekend with our two young kids. The site was pretty, quiet, and had good facilities. Very close to Longleat safari park which was great.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Would recommend and return3-6-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice and clean, owners lovely, very helpful and attentive.
    Fire pits were awesome!!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi