9,5

Algehele score gebaseerd op 93 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

74% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Standaard-avatar

What a place , nice grass making it easy to …16-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jonathan F.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    What a place , nice grass making it easy to sink pegs , access to fridge and freezer to store your food and drink , access to power to charge phones etc. Superb food from the fox on site. Lovely owners on site , your own fire pit and picnic table . Best campsite I've ever stayed on .

    Ik was niet zo blij met: 

    Some of the roads were closed due to roadworks in the surrounding area. Not the fault of the site .

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

A nice clean campsite you can stay for few days comfortablely16-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The owner was very friendly.
    clean toilets and shower facilities

    Ik was niet zo blij met: 

    Nearby highway noisy motorbikes speeding pass

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Really nice little site13-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Frankie N.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Facilities, size of site, location, friendly staff, no cars allowed next to pitches and handy trolleys provided, contactless card payment accepted for firewood.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Friendly welcome Facilities Food Location9-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly welcome
    Facilities
    Food
    Location

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

A small and cosy site close to local attractions5-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • The Burrow kampeerpod
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pod was new and modern. Well kitted out. Owners were lovely. On the occasion we needed to use the campsite toilets they were basic but clean and detergent spray was provided. There is a play park directly over the road next to some lovely fishing lakes - ideal for relaxing whilst keeping an eye on the kids!

    Ik was niet zo blij met: 

    It's worth noting that the glamping pod is not located in the camping field but on it's own near the car park. It is very private with it's own fenced off garden. Ideal if you want to be on your own but perhaps not if you want the atmosphere of the campsite.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Nice quiet spot in the countryside with clean + well kept ammenities4-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean and well kept ammenities
    Quiet spot in walking distance of lakes and forest
    Helpful and freindly staff

    Ik was niet zo blij met: 

    Traffic can be heard towards the back of the site

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

The bell tent was lovely. Everything you need is there. …3-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Matthew T.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Orchard saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The bell tent was lovely. Everything you need is there. The bed was comfy and it was all very clean. The food from the takeaway is a delight

    Ik was niet zo blij met: 

    The pub being closed (bloody pandemic)

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Really friendly people2-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jason H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Site, camping area, picnic benches and fire pits.

    Ik was niet zo blij met: 

    Some road noise

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Friendly manager, large pitches and a simple pricing structure27-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly manager, large pitches and a simple pricing structure

    Ik was niet zo blij met: 

    In our experience, the Den & Orchard is not a peaceful site as policies on noise are ignored, with no consideration given to other campers. On the second night of our three night stay, we had a group of six on the neighbouring pitch playing music and talking until 02:30, despite the clear guidance saying noise should be kept to a minimum after 22:00. Earplugs were used and a reasonable night's sleep still had by most.

    This was nothing though, as on our final night a large group of 15-20 people showed up and pitched camp-side of one of the bell tents at the end of the field. One of the tents and their marquee was only a metre or two away from the Crabby Apple clamping pod (which was occupied) in spite of the fact that the bottom of the 30m field was completely empty. They had also parked a camper van on the grass and had loud music coming from this until we asked them to turn it down at 23:00. After asking a second time, this was listened to, but the music reppeared at 02:30 and the party (there is no other word for it) continued until 05:00. There was no comment from the management, who we only saw once a day. Given that the site was by no means full when we arrived and we were told to "pitch where we like" on arrival, a heads up that there was a large group coming would have been sensible. Directing them to the large space at the bottom of the field to at least give some distance between them and other campers would also have helped, but ceratinly didn't happen. The group left the following morning - so quite clearly had always intended on using it as a party field and management should have taken notice of this.

    Aside from that, visitors should be aware that the main road is within earshot and although just 'white noise' throughout the day, can disturb sleep at night.

    We were there for 3 nights about 3 weeks after UK campsites were reopened after the Covid-19 lockdown restrictions were relaxed. There was plenty of hand sanitiser available, however the soap in the women's toilets ran out and it seemed as though the cleaning of the toilet and washing facilities was left to campers (there were disinfectant sprays attached to each toilet and we weren't aware of any proactive cleaning by the campsite).

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Firepits, showers, fridge, friendly owners, ...25-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk joost d.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Firepits, showers, fridge, friendly owners, ...

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)