9,5

Algehele score gebaseerd op 93 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

74% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

The location, friendly staff, good campsite.1-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Molly W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The location, friendly staff, good campsite.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Excellent facilities - warm shower, kettle and a toaster available. …1-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Harriet M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Excellent facilities - warm shower, kettle and a toaster available. Fire pits on site with logs available at a decent price. Staff were friendly and accommodating. All in all a very relaxing stay!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Nice little campsite and good value for money31-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Johanna S.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    It is a lovely little campsite. Sadly The Fox pub is now closed but take-away food is still available in the evenings. The owner was very helpful and welcoming. We were able to buy logs for the fire pit. The facilities are clean, with plenty of hot water. I was impressed that there was even a fridge and freezer. We camped for 2 nights. The only reason I didn't give it a 5 star rating was it's proximity to the busy A361, obviously not the fault of the owner! Perhaps that's why the sites at the top of the field, furthest from the road, were already taken.

    Ik was niet zo blij met: 

    I hadn't realised how busy the A361 is, even at night! I had to buy earplugs, which I wish I'd had the first night, as they really helped. I'm a light sleeper, so for that reason I doubt I'll return. Such a pity.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

clean facilities and amazing views and walks near by. The …27-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Louisa A.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    clean facilities and amazing views and walks near by. The owner was so lovely and helpful too

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Great for family get together. Loved The Fox take away onsite too!24-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pitch size, fire pits provided, washing up facilities, showers.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Excellent site. Friendly staff. Great bell tent.24-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Liz W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Orchard saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Set up of tent.
    Friendly, helpful
    Great food

    Ik was niet zo blij met: 

    Close by road quite noisy

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

A very relaxed and well-positioned site.24-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Ryan M.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything! Very relaxed and easy-going site. Plenty of space to choose your own pitch and plentiful supply of firepits.

    Owner was friendly without being pushy or intrusive. The food they sold was very welcome and delicious (Thai curry was exceptional).

    A flat and quiet site with lots to explore in the surrounding area. A brisk but easy walk into Frome, where there are plenty of shops and eateries. Very reasonable price for a pitch.

    All in all, we couldn't fault the place.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Lovely small site with clean facilities, very friendly staff23-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Crabby Apple vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    We had a lovely stay, facilities were very accessible and decent. Pub food was varied and tasty.enjoyed the walk and playground over to the fields and lakes. A visit to Frome town was also very pleasant. Our 4 year old was sad to leave

    Ik was niet zo blij met: 

    A bit of noise from the traffic during the day

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

The area was lovely, the site was small, clean and …20-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Amy P.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Orchard saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The area was lovely, the site was small, clean and well organised. The owners were extremely friendly and hospitable and the food was amazing! We loved the log fire!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

The campsite is very easy to get to we had …18-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk scott h.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The campsite is very easy to get to we had came by train and took a short cab ride from Frome train station to reach the campsite. The campsite is very green, well kept as it is spacious and ran by a very friendly family with an extremely cute and equally friendly french bulldog. Coming from London, where such genuine friendliness is rarely found this was a very much appreciated and got us off to a very good start. Upon our arrival, myself and boyfriend were warmly welcomed and told about the campsite, facilities as well as the food and drinks menu they also had available.
    The toilets and showers were very clean and maintained throughout the day with a food prep area and power points to charge devices.
    We really liked the general atmosphere of the site which was also quite big. There was a very good amount of distance between our pitch and that of our neighbours, with more than enough to enjoy some privacy. It was also great to have the option of staying in uniquely built and charming cabins, our own tent or provided glamping style tents.
    In the evenings we enjoyed sitting at the picnic tables that are provided at each pitch along with a fire pit. The owners were very generous with the wood for this. We paid a mere £6 with enough wood that lasted us four nights. There are some very nice country footpaths and some lakes nearby too. We were very impressed that the venue had a pub. Overall we were very pleased with our stay and highly recommend this.

    Ik was niet zo blij met: 

    There was nothing that we disliked about our stay even the thunderstorm was enjoyable!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)