9,5

Algehele score gebaseerd op 93 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

74% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Great family friendly site7-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Lorna H.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Another amazing stay at The Den and Orchard! The site is so family friendly with lots of space for the children to play and an amazing games room - ping pong was a family favourite. All the facilities are clean and tidy and the pitches are nice and level. We also ordered food which was delicious and great value. We can't wait to stay again!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Intimate campsite with friendly, accommodating owners!7-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Alita D.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very friendly, accommodating and trusting towards campers.
    Great take out options and Somerset ice cream and beer always available.
    I liked the small size of this campsite.
    Loved the fire bowls and big bags with logs were always available for sale.Thanks and we’d love to come again!

    Ik was niet zo blij met: 

    A bit of noise from the nearby road but got used to it.
    Games room - Darts were a bit unsafe in little children hands, but owners appreciated feedback and immediate changes made to improve safety in this regard.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Great site with great facilities and amenities and helpful staff7-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jason L.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The size of the camp site, all its amenities and the owners were very friendly and helpful

    Ik was niet zo blij met: 

    The noise of the main road was a bit loud at times over some nights

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Lovely and peaceful place, clean, good location for Longleat5-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Crabby Apple vakantiehuisje
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The shower and toilet facilities have been the best used in any campsite.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Good service, well kept wash facilities and flat ground. would …2-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sam E.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Good service, well kept wash facilities and flat ground.
    would recommend

    Ik was niet zo blij met: 

    closest shop is in frome

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Standaard-avatar

Clean showers and toilets. The owner was friendly, helpful, and …1-6-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Bart F.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean showers and toilets. The owner was friendly, helpful, and easily approachable. As the campsite is run by the same folks who run the pub (The Fox) nextdoor, good quality food can be ordered. Fire-friendly, with plenty of fire pits available. The two sanitary/washing-up buildings were equipped with pans, skewers, fridges, plenty of soap and first aid kits. All in all a well thought-out place run by friendly and thoughtful folks. Our entire group would be happy to visit again in the future.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely owners, natural site, excellent facilities, games room!31-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Piers B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Owners are lovely and very welcoming
    Fully kitted out with kettle, fridge, microwave
    Games room complete with table tennis & football, darts and retro games - perfect for those wet days.
    Fire pits were perfect.
    Lovely site with sound of the birds, lovely walks nearby.
    20min walk or short drive to supermarket
    Takeaway food on evenings were delicious, cafe available across the road at The Lighthouse for the mornings.

    Ik was niet zo blij met: 

    None

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Great site. Considerable external noise that is not sites’ fault31-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Marie F.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Organised, clean, friendly

    Ik was niet zo blij met: 

    External noise

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Great site with the best facilities, spotlessly clean helpful owners29-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Richard E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Great facilities

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Very Enjoable Stay22-9-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Darren S.Bevestigd

  • Orchard saharatent
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    All aspects of the site were really nice, the owners are very friendly, Helpful and easy to get in contact with which is very hard to find in most places

    Ik was niet zo blij met: 

    Even though we had the site to our self which was great we thought it needed more shower facilities as if we had come at a busy time we would struggle for showers

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi