9,5

Algehele score gebaseerd op 93 beoordelingen

 

95% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

95% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

74% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.

Great small campsite, facilities were good and friendly owner.20-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Nicola M.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Small friendly campsite, good facilities. The owner was very friendly and chatty and made us feel welcome. There are fire pits around the site to use which were great to toast marshmallows. I would definitely go back here, perfect location for Longleat and other attractions. Handy restaurant in front of the campsite for those wet evenings, great food.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely little campsite ,friendly site ,lovely pub ,fantastic owner19-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrea C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely little campsite ,friendly site ,lovely pub ,fantastic owner

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

We had a great evening in the pub with very nice food. Would return :)10-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Jon E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Clean toilets, friendly staff, nice pitches.

    Ik was niet zo blij met: 

    It wasn’t a problem for us but it was closer to a main road than we expected so there wa a little traffic noise. Just didn’t expect that in the middle of the country.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Would recommend for sure!9-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Nederland S v.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice small and quiet campsite. Very well accommodated.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Really enjoyed our stay here, this is quite different than …5-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk james d.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Really enjoyed our stay here, this is quite different than anywhere I have ever stayed before. You are essentially camping in the garden of a pub but that is a lot better than it sounds.
    It's a quiet, pleasant venue and a great base for exploring the local area by car. If you want to turn up with a slab of lager and sit in the sun blasting out tunes this probably isn't the site for you.
    You can't drive next to your pitch which I initially found annoying but it was actually really nice not having cars everywhere. There probably isn't a campsite which lets me have my car on my pitch but not everyone else :).
    All the staff were lovely, thanks for a fantastic stay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Wasps, they were annoying but the owners had put up wasp traps to try to deal with them. They did help a bit.
    Some of the karts for dragging gear need some maintenance, a few have flat or damaged wheels.
    The water pressure fir the tap in the boys toilet could do with being reduced for both hot and cold.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Area, facilities overall nice place4-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Area, facilities overall nice place

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Would highly recommend, clean facilities and the fire pits are a bonus2-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Laura W.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The location, the pub food and the quietness

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

The whole site, it was great!28-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Craig G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The whole site, it was great!

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing at all!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

One of the friendliest, well kept sites I have stayed at.22-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Steve R.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit (2 volwassenen en 2 kinderen)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly welcome and epic food!!

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Exceptionally friendly and helpful staff. Vey clean. Great facilities.8-7-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Tracie G.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Huis met gemeenschappelijke slaapzaal
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Ideal for Longleat. Beautiful location and surroundings. Perfect for a short stay. The Bunkhouse was a great place to stay in.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing to dislike

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi