Boek 5.344 campings, glampings en vakantieparken in heel Europa en Amerika

Feefo gebruikersbeoordeling

Barlings Country Holiday Park

8,8
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 19/€ 21,26/AU$ 31,69/US$ 20,39/C$ 27,99/CHF 20,23/SEK 231,74/DKK 158,09/NOK 220,38/ISK 2.964/ARS 2.988,55/CLP 20.087/PEN 80,30/NZ$ 36,19/ZAR 367,36/PLN 101,75/R$ 109,66/CZK 524,60/RSD 2.493/HUF 8.660,60/RUB 1.201,15/CN¥ 146,38 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Barlings Country Holiday Park

Algemeen

See what you can reel in at Barlings Country Holiday Park… while the on-site fishing lakes are a sweet spot to see who can haul in the biggest fish, you might also find you’ll catch the bug for cycling and walking in the peaceful Lincolnshire countryside – or skipping between seaside resorts such as Skegness and Mablethorpe, 55 minutes’ drive away.

In a country park 15 minutes’ drive from Lincoln, there are 23 acres on site and plenty of exploring to be done on your doorstep – with a rather attractive backdrop too, as the lakes add a splash of scenery as well as a place to unwind with a fishing rod.

Perhaps you'll want to plop down in one of the peaceful picnic areas with your dog beside you (two dogs are permitted per pitch, kept on a lead and accompanied at all times). Conveniently, there’s a dog walk on site and a waste bin at the end of the footpath.

Other facilities on site include free and central modern amenities block with wet rooms (disabled shower facilities and baby changing too), plus a slightly older shower block further into the park. The amenities block has water filling and emptying points, recycling points, a dishwashing area and a coin-operated laundry room.

Things already feel pretty spacious and private here, but you're likely to sleep soundly with a belly full of tasty food from the several food shops, restaurants and pubs 10 minutes’ drive away and CCTV for security and peace of mind.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Bronzen 'David Bellamy Conservation' Prijs AA 4 wimpels

Let op

De receptie is onbemand na 16:00. Verwacht je na dit tijdstip aan te komen, breng het park dan hiervan op de hoogte, zodat het team je informatie kan geven over jouw accommodatie.

Reserveringen mogen uit maximaal 2 gezinnen bestaan.

Minstens één lid van het gezelschap dient 21 of ouder te zijn.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Zwemmen in het meer is niet toegestaan.

Voor het gebruik van de elektrische aansluitingen is een kabel van minstens 25 meter nodig.

Deze camping ontvangt alleen gezinnen (directe familieleden) en koppels; reserveringen van andere groepen worden niet aangenomen.

Het wordt gasten geadviseerd om een zaklantaarn van goede kwaliteit mee te nemen, omdat delen van het terrein onverlicht zijn.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,8

Algehele score gebaseerd op 165 beoordelingen

 

91% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

87% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 3 of meer beoordelingen vereist.

85% omschreven als Vredig ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

2nd visit - still lovely. On one walk to the …18-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    2nd visit - still lovely. On one walk to the facilities alone we came across cows, geese, rabbits, ducks and a heron. Lovely site and incredibly helpful staff in reception

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Good site, but could do better.6-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk tammy c.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice quiet site. Good for fishing with some restrictions, not mentioned on the website. Dog walk is good. Location good for getting into lincoln.

    Ik was niet zo blij met: 

    Showers block. Toilets clean and maintained. Showers not maintained well. Full of mould, mildew, limescale. Showers are wetrooms with toilet and sink. No extractor fans. The best wet room was the disabled one.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your feedback, We are always looking at ways to improve & i will certainly check the showers to ensure that our cleaners are descaling etc

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Gorgeous site3-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Absolutely lovely staff on reception, 2 small lakes to walk the dog around, generous space between pitches, good number of (clean) toilet/shower cubicles, sinks available for washing up, CCTV, Night Warden, secure gates, lovely grounds and even plenty of wildlife.

    Ik was niet zo blij met: 

    None

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely feedback. We hope to welcome you back to park soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Clean facilities. Huge pitches, very noisy, awful fishing4-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Dave E.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Services were clean and maintained well, fishing was terrible no big fish in the lakes worth catching, noise was supposed to be down by 10pm! Parties was going on till
    Early morning. Tent Pitches are huge make sure you have a long lead, overall it’s a nice place, late checkouts are ok if booked in advance and pitch is available. Waste of money fishing, local shops nearby. Would stay again if was pushed for a site to visit

    Ik was niet zo blij met: 

    Noise, fishing

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your feedback. I am sorry that you were disturbed by noisy customers, if you had contacted us out of hours to report the situation the warden would have put a stop to this.
The lakes were both restocked at the beginning of the year although i have been told that the fish havent been biting much they have been clearly visible basking.
We do hope that you'll visit again.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Excellent site with clean facilities, secure site. Friendly staff.4-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrea S.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Very relaxed, quiet park. Outstanding views over lake. Wildlife all around, very tame. Friendly atmosphere, staff very helpful.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely feedback. We hope to welcome you back to park soon.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Nice peaceful flat lakeside pitch. Plenty of space. Wet room …1-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Douglas H.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice peaceful flat lakeside pitch. Plenty of space. Wet room style toilets and showers always available and cleaned regularly. Fairly big mixed use site, but surprisingly quiet at the end of august. Near to Lincoln but quiet spot not too far a walk from local pub.

    Ik was niet zo blij met: 

    Wi-Fi available but charged for.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely feedback. I am sorry about the charge for WIFI but the park owners thought it best that we use a third party to provide this as many parks are now doing.
We hope to welcome you back to park soon

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Would visit again - but maybe not in the summer!1-9-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Philip C.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Well run. Quiet location. Good facilities. Pitches were all good and not too close.

    Ik was niet zo blij met: 

    Dog walks not good. Mixture of clientelle was too much. Access from A153 was awful.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely feedback. We do ask that dogs are kept on lead around park, however, there are several walks off park which we could advise you on when you next visit.
Hope to see you again soon

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Lovely site toilet and shower let it down31-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pitch was lovely as need disabled toilet couldn't get better pitch

    Ik was niet zo blij met: 

    No mop to mop water after shower so with toilet in same place swimming with black waterfrom mucky shoes when trying to get undressed or dressed clothes would get mucky

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your feedback. I will look at the wetroom situation to see we can make improvements.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Lovely atmosphere for Bank Holiday. Great wildlife and location close …31-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Hayley B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op harde ondergrond , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Lovely atmosphere for Bank Holiday. Great wildlife and location close to lots of towns and villages for exploring. Services close to our pitch made it a leisurely stay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Hardstanding pitch was very unlevel and had a number of ants nests.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely feedback. I will look at the hardstanding pitches to see where improvements can be made.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Just what we needed. only 1hr 20 from our home. …30-8-2022

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Deborah B.Bevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Just what we needed. only 1hr 20 from our home. Only 2nd time we have used or caravan but amenities were great. Loved the mini lakes on site and also the amount of trees as shade a necessity we felt in the heat of the day if one is staying on site.

    Our intention was just to chill out and not go into Lincoln and super to just do that. Next time may just choose a different spot but also tempted to look at you storing our caravan as easier then to come spend a night and then to drive further north or surrounding areas when we plan it all a bit better.

    You also were kind enough to accommodate our friends on the next pitch so we were sorted! Will definitely come again.! Our small pooch was in heaven just hanging outside all day and evening! Living the dream. Thanks. Debbie and Melanie

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

I'm so glad you enjoyed your stay, we look forward to welcoming you back soon

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Voorzieningen

Coronavirus

Afstandsmarkeringen in gemeenschappelijke voorzieningen

Frequenter legen van afvalbakken

Grondige schoonmaak van de accommodaties na elk vertrek

Inchecken: zelfstandig, zonder personeel

Inchecken: één groep tegelijk

Individuele ruimten in sanitaire voorzieningen

Stations voor handdesinfectie

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Groot (51-200 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Barlings Lane, Langworth, Lincoln, Lincolnshire, Engeland, LN3 5DF
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 53.2673°N 0.3958°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Holmes Way — 6,5 kilometer
City Bus Station — 10,5 kilometer
Station Road — 16,0 kilometer
Treinstation
Lincoln Central Rail Station — 10,7 kilometer
Market Rasen Rail Station — 13,6 kilometer
Metheringham Rail Station — 14,3 kilometer
Veerhavens
Hull Ferry Terminal — 53,6 kilometer
Vliegvelden
Humberside Airport — 35,3 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 47,3 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 47,5 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

It's a hop, skip and a jump from the site to Woodside Wildlife Park (five minutes' drive), a local zoo with live feeding demonstrations where you can get up close and personal with an array of animals. More family-friendly animal antics are on hand at similarly nearby Rand Farm Park too (10 minutes), where there is also indoor and outdoor play for younger visitors.

Look to Lincoln (15 minutes) for days out with grownups and older kids: it's got a castle, a cathedral, an ancient copy of the Magna Carta and excellent opportunities for shopping, dining and exploring old cobbled streets. If you liked being on your feet in Lincoln, head to the Lincolnshire Wolds Area of Outstanding Natural Beauty (25 minutes) for more rambling, this time in the countryside, and take on some of the 76-mile Lincolnshire Wolds Way.

Hearing the call of the coast? It's just under an hour to seaside towns like Cleethorpes, Skegness with its pier and Mablethorpe with its amusements.

Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Lincoln Cathedral (10,1 kilometer)
  • Lincoln Medieval Bishops' Palace (10,1 kilometer)
  • Lincoln Castle (10,2 kilometer)

National Trust

  • Tattershall Castle (22,9 kilometer)
  • Gunby Hall Estate: Monksthorpe Chapel (38,7 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  13:00 –  17:00
Vertrek voor:  11:00

Between 01/11 and 28/02 the latest arrival time is 4pm.

Reception closes at 4pm on Saturday and Sunday.

Annuleringsvoorwaarden van Barlings Country Holiday Park

Terugbetalingen: geen boetes

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Je kunt nu een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15% doen.

Het restant dient bij aankomst direct aan Barlings Country Holiday Park te worden betaald.

Bij aankomst dient er een waarborgsom van £ 10,00 (€ 11,72) te worden betaald. Deze wordt teruggegeven bij vertrek, wanneer je de toegangskaart/sleutels/toiletkaart retourneert.

Betaalmiddelen die het park accepteert

American Express
Contant
Maestro
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Hoeveel moet er vooraf worden betaald? Bij het reserveren dient een overdraagbare aanbetaling van 15% te worden gedaan, het saldo dient bij aankomst te worden betaald. Lees meer
  • Heeft Barlings Country Holiday Park een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Barlings Country Holiday Park hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Barlings Country Holiday Park? It's a hop, skip and a jump from the site to Woodside Wildlife Park (five minutes' drive), a local zoo with live feeding demonstrations where you can get up close and personal … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Barlings Country Holiday Park?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  13:00 –  17:00
    Vertrek voor:  11:00

    Between 01/11 and 28/02 the latest arrival time is 4pm.

    Reception closes at 4pm on Saturday and Sunday.

    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Barlings Country Holiday Park? Vanaf € 21,26 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met barlings-country-holiday-park


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Coronavirus

Aankomst en vertrek

Algemeen

Belasting

Bezetting

Bezoekers

Honden

Receptie

Staplaatsen

Toegang

Veiligheid

Voertuigen

Sluit