Brickyard Farm
Se priser og reservér







/-2.215585497375485,51.01392549770368,12,0,0/376x277@2x)
Pladstype
Denne plads har ingen toilet- eller brusebadsfaciliteter.
- Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.
- På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.
- Rabatkort og gavekuponer kan ikke anvendes ved reservationer foretaget via Pitchup.com.
- Hvis du starter bål, skal brændsel, træstammer og kul købes på stedet.
- Der er ingen receptionsbygning på stedet: Ved ankomst bedes du kontakte nummeret på din reservationsbekræftelse.
- For licensing reasons, you must be a member to stay at this campsite. After booking, you will be granted free membership of this campsite's exempt organisation, who may contact you to finalise registration.
Talte sprog
Engelsk
Anmeldelser
0% vil anbefale denne plads til en ven
0% ville overnatte her igen
Not suitable for families
Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
Syntes om Great views and very private campsite. The saving grace for us was that were the only party in the field and so could choose our pitch
Syntes ikke om The thistles! The whole field is full of thistles. With 3 young children (2 crawling) this was a real problem. Even with shoes on the thistles got in our feet. The website states even meadow suitable for families however this is not the case. There are also a lot of crevices in the field which mean the ground was very uneven and a few of us tripped and rolled our ankles on these.
The gate with coded entry is set too far forward which means in the narrow lane outside campsite you have to stop to open gate, leaving your camper/caravan in the lane which is only wide enough for one vehicle and would be dangerous should a car come the other way. Easily rectified by moving the gate back
No facilities at all other than an Elsan point and very small bin although we were aware of this at time of booking.
Anbefal til venner Besøg igen
Completely unable to pitch up on grass as covered in thistles
Areal kørende med hårdt underlag og græs med elektricitet
Syntes om Not a lot
Syntes ikke om After saying when booking that we had 3 young children, 2 of them non walking babies and the other a football mad 6 year old and asking if we could go on the grass together as a group we arrived last Friday and were so shocked as there was absolutely no way we could pitch up on the grass as the whole campsite was completely covered in thistles!!
We had travelled for over 4 hours after being stuck in bank holiday traffic and the 2 babies (15 months old) were hot, grumpy and hungry so the first thing we needed to do was feed them, change their nappies and let them crawl about but that was impossible with all the thistles. You told us there were a few thistles on the hard standing edges and to bring a ground sheet for the babies which isn’t practical at all but as I said we didn’t want the gravel pitches.
We were all so disappointed and didn’t know what to do as we had already paid nearly £400 to camp and knew on a bank holiday weekend we would never get into another campsite so we looked around and found an area by the Bell tent that didn’t have as many thistles but the ground was so uneven with holes everywhere it was dangerous but we didn’t have any choice but to set up there as it was better than leaving. This was a family group, myself, 3 daughters, son in law and 3 grandsons who hadn’t met up for a while so we were really looking forward to spending quality time together playing football and rounders and seeing the babies crawling around on the grass.
It was ruined by you not telling us how bad the site was and not even having the decency to come and see us to check things were ok! Felix was very polite and brought us wood over but nobody came on our last night so we never had any wood for the fire pit.
We will be sending a complaint to pitch up too as on their website the ground is listed as a ‘meadow’ which is ridiculous!!
I would like a reply to this complaint within a few days as I feel very strongly that we should all receive some sort of refund. I will await your reply
Anbefal til venner Besøg igen
Fra bestyreren: We are very sorry you are so disappointed with your stay.
You booked a hand-standing pitch with grass along side.
On arrival you to choose not to stay in the flat area we have set up for caravans but further down the hill, on a slope.
Due to unusually dry weather all summer, no grass or meadow has grown, but the thistles have, which was explained in communications with your group before your arrival.
You requested fire wood two nights of your stay which we delivered, but no fire wood was requested for the final night.
We tried to be accommodating by allowing you to stay in whichever area of the field you choose, away from the allocated caravan space. We checked for the first three days that everything was OK, you did not mention any of your concerns during your stay.
I am sorry you misunderstood, but this year we are only offering caravan/campervan camping and not general field camping.
Faciliteter
Hunde tilladte
Bål tilladt
Fritidsaktiviteter på stedet
Aftenunderholdning Bar eller klubhus Børneklub Cykelleje Fiskeri Fitnesscenter Fjernsynsrum Indendørs swimmingpool Legeplads Restaurant/Bar på pladsen Spillerum Takeaway Tennis Udendørs swimmingpool VandsportFaciliteter på stedet
Afhentning fra offentlig transport Bad til rådighed Bruser til rådighed Familietoiletter Fryser med køleelement Gratis wi-fi Hundepark Internet-adgang Komposttoilet Købmandsbutik Møntvaskeri Offentlig telefon Offentlige toiletter Opvaskeområde Portabelt toilet Toiletblok Tørrerum Wi-fiGrupper er velkomne
Familievenlig Grupper af samme køn velkomne Grupper af studerende velkomne Motorcyklister velkomneRegler
Bål tilladt Erhvervskøretøjer tilladt Grill kan lånes Grill tilladt Hunde tilladte Hunde tilladte hele året rundtTemaer
Camping uden faciliteterService
Gasflasker til rådighed Genbrug tilgængeligt Grøn energi Kemisk bortskaffelse Ladestationer til elbiler OpladningsfaciliteterFaciliteter i nærheden
Bar i nærheden Butik i nærheden Hundevenligt område Offentlig transport i nærhedenType
Mini (1-10 arealenheder)Tilgængelighed
Ujævnt terræn; grus eller løst mudderFritidsaktiviteter i nærheden
Indendørs swimmingpool i nærheden Restaurant i nærheden Ridning i nærheden Tennis i nærheden Udendørs swimmingpool i nærhedenBeliggenhed
Brickyard Farm
Calves Lane
Shaftesbury
Dorset
England
SP7 8GU
Tidszone
Europe/London +0100 (GMT+01:00)
GPS
51,01393°N
2,21559°V
Nærmeste transport
Vær opmærksom på: Alle afstande på denne side er udregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand alt efter din rejseform via knappen Få rutevejledning øverst på siden.
Lokale seværdigheder
Vandkvalitet for nærliggende badevand
Navn | Afstand | Type | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 |
---|---|---|---|---|---|---|
Poole Harbour Rockley Sands | 35 km | Udløb | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Poole Harbour Lake | 35,9 km | Udløb | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Poole Branksome Chine | 40,4 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Bournemouth Alum Chine | 40,5 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Poole Canford Cliffs Chine | 40,5 km | Hav | Ikke Relevant | Fremragende | Fremragende | Fremragende |
Datakilde: Det Europæiske Miljøagentur
Bør opleves
Stourhead House and Garden 12,7 km
Longleat 19,7 km
Haynes International Motor Museum 24,2 km
Kingston Lacy House and Gardens 25,7 km
Wilton House 26,1 km
National Trust
Stourhead 12,5 km
Philipps House and Dinton Park 17,8 km
Little Clarendon 18,1 km
White Mill 25,6 km
Kingston Lacy 26 km
Cykelruter
Find lokale ruter på det nationale cykelnet - over 19,000 kilometer cykelruter.
Andet
Shaftesbury – Kingsettle Wood – Motcombe - Shaftesbury 1,6 km
Duncliffe Wood 3,6 km
Todber - Fifehead - Stour Provost - Todber 6,5 km
The Donheads - Wincombe - Gutch Common - Barkers Hill 6,8 km
Donhead St Andrew and the Wardour Castles 6,8 km
Lokale begivenheder
- Dorset County Show (lørdag den 6. september 2025 – lørdag den 6. september 2025)
Dorchester, England 35,6 km
Vær opmærksom på: Alle afstande på denne side er udregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand alt efter din rejseform via knappen Få rutevejledning øverst på siden.
Vil du vide mere om camping i Dorset?
Ofte stillede spørgsmål
- Er der en pool på Brickyard Farm? Nej Se alle funktioner
- Er Brickyard Farm hundevenlig? Ja Se alle funktioner
- Hvilke attraktioner er der i nærheden af Brickyard Farm? Local attractions and activities include: - Shaftesbury: 20 minutes’ walk/five minutes’ drive - Duncliff Woods (walking): 10 minutes - Compton Abbas Airfield: 15 minutes - Stourhead (gardens): 20 minutes - Old Wardour … Læs mere
- Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Brickyard Farm?
Telt- og campingpladser Ankomst: 12:00 – 21:00 Afrejse senest: 11:30 Please call 01747 440808 on arrival.
Læs mere - Hvor meget koster det at bo på Brickyard Farm? Fra 302,44 kr. (for 1 overnatning, 6 personer) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe.