Reserver og anmeld 3.366 ferieparker og campingpladser i Storbritannien, Europa, Nord- og Sydamerika.

Servicebedømmelse på Feefo

Wrekin Forest Events Camping

9,6
Se priser og reservér
Fra 25,00 £/29,02 €/45,34 AU$/35,25 US$/42,69 CA$/31,78 CHF/293,97 SEK/215,84 kr./290,05 NOK/4.380 ISK/3.311,30 ARS/24.670 CLP/129,68 PEN/48,65 NZ$/498,27 ZAR/131,45 PLN/185,85 R$/739,04 CZK/3.421 RSD/10.309,31 HUF/2.609,00 RUB/226,93 CN¥ (for 1 overnatning, 6 personer)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

Wrekin Forest Events Camping

Overordnet

  • Off-grid, fredfyldt plads med skovstier direkte fra pladsen
  • Tyve min. kørsel fra Telford og 30 fra Shrewsbury
  • Fuldt udstyret køkken, miljøvenlige faciliteter, bålsteder og griller

Fancy swapping the sound of your smartphone pinging for the noise of birdsong? Then book in a trip at Wrekin Forest Events Camping, an off-grid site with a back to basics feel in lush Shropshire surrounds. This peaceful place also comes with handy essentials to help amp up a weekend in the woods, from fairy lights and festoon lamps to a fully-equipped kitchen, barbecue and firepits.

While a stay at this park’s all about getting lost in the forest (bring your pup along to help you sniff your way back...) or letting the kids loose on the large playing field (with swings, sandpit, football net, badminton and table tennis), ace activities and attractions are all around too. It’s a 20-minute drive to Telford from here for the landmark Iron Bridge as well as a kids’ park with heritage trails and an aerial rope course.

If educational times for the small fry are what you’re after, the site is set in a Forest School with outdoorsy courses available for primary school pupils. It's 25 minutes from the Museum of the Gorge as well, one of 10 around town giving a glimpse at the history of the Industrial Revolution in this area where it all began. (If even more poking into the past appeals, Blists Hill Victorian Town is around the same distance with its recreated 19th-century village and staff dressed up in fancy period clothes… and should be a hit with those primary-aged pupils too.)

To nosey in nature instead, The Wrekin is a 25-minute drive from the park: putter to the hillfort’s 1,335-foot top and check out views over 17 of England’s counties or have picnics at the peak. And if you’d prefer to just hang out at your new home from home, plenty of space is available for outdoor games like croquet, swing ball and Jenga (all available to hire from the owners).

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.

Der er ekstragebyr for faciliteter/aktiviteter, herunder Forest School, som skal betales ved ankomst.

The toilet facilities are closed until 17. maj 2021. Guests will need to use their own facilities.

The shower facilities are closed until 17. maj 2021. Guests will need to use their own facilities.


Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

9,6

Samlet vurdering baseret på 77 anmeldelser

 

97% ville anbefale dette sted til en ven.

96% ville overnatte her igen.

  91% beskrevet som Skov ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.

-Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, …11.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienCHRIS E.Bekræftet

  • Squirrel's Hideaway Areal til telt græs og jord uden elektricitet (afsides, kun voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    -Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, firepit, bedding, airbeds)
    -Cosy environment
    -Lots of firewood (use the honesty box!)
    -No check in (very trusting)
    -Friendly owner/manager
    -Check up text

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for staying with us and for your comments. We value our feedback and hope you will stay with us again. We continue to make alterations plans for Squirrels hideaway so that it can become more secluded, so hopefully if you come again you will find it more tucked away than currently.

Judie & Team

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.04.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienRichard S.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt græs og jord uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Everything

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Lovely location, lovely staff, very clean.03.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienDonna G.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt græs og jord uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Everything

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

A lovely location, extremely friendly staff.03.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienDonna G.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt græs og jord uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    Syntes ikke om: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements03.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienNick B.Bekræftet

  • Squirrel's Hideaway Areal til telt græs og jord uden elektricitet (afsides, kun voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    Syntes ikke om: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Great site!03.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt græs og jord uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    Syntes ikke om: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

Overordnet
10
Beliggenhed
(Ingen bedømmelse)
Værdi for pengene
(Ingen bedømmelse)
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
(Ingen bedømmelse)
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
(Ingen bedømmelse)
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.03.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienPaul C.MobiltelefonikonBekræftet

  • Dove Areal til telt græs og jord uden elektricitet (for familier)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    Syntes ikke om: 

    N/A

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Facilities and pitch segregation01.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienLee M.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal til telt græs og jord uden elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Facilities and pitch segregation

    Syntes ikke om: 

    The water for washing up was cold

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …01.05.2021

Anmelderens land: StorbritannienVictoria B.Bekræftet

  • Squirrel's Hideaway Areal til telt græs og jord uden elektricitet (afsides, kun voksne)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Clean and well kept site26.04.2021

Anmelderens land: StorbritannienAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Owls Nest hyrdehytte (2 voksne og 2 børn)
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Faciliteter

Coronavirus

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Shared spaces: daily deep cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Telte til leje

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Camping 2.0

Forudrejste telte

Hyrdehytte

Pod-hytter

Temaer

Afsides beliggenhed

Camping uden faciliteter

Fredfyldt

Lavpris/backpacker

Naturparadis

Skov

Service

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Butik i nærheden

Dog walk nearby

Type

Lille (11-25 arealenheder)

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, England, TF6 6JX
  • Tidszone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Nærmeste transport

Busstationer
Telford: Town Centre Bus Station — 9,7 kilometer
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16,7 kilometer
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24,1 kilometer
Togstationer
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5,8 kilometer
Oakengates Rail Station — 8,0 kilometer
Telford Central Rail Station — 9,5 kilometer
Færgehavne
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78,7 kilometer
Lufthavne
Birmingham International Airport — 62,7 kilometer

Vejledninger


Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way.

Alternatively, if that sounds a little lengthy for your liking, Much Wenlock is around the same distance and leads to the 19-mile limestone ridge of Wenlock Edge (and fun fact: it was formerly a tropical coral reef aeons ago when this area was under the sea).

If this gets you craving some water-based whiling, take a stroll over to a Much Wenlock activity centre for canoeing, kayaking and rafting on the River Severn, plus quad biking and clay pigeon shooting on land. Boldings Pools (30 minutes) meanwhile is your go-to if angling for carp, bream and roach sounds like a grand day out...

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • Darby Houses (Ironbridge) (12,5 kilometer)
  • Blists Hill Victorian Town (12,9 kilometer)
  • Ironbridge Gorge Museums (13,9 kilometer)

National Trust

  • Sunnycroft (6,6 kilometer)
  • Attingham Park (12,8 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankomst:  13:00 –  21:00
Afrejse senest:  11:30
Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankomst:  13:00 –  21:00
Afrejse senest:  11:30

Wrekin Forest Events Camping afbestillingspolitik

Ingen tilbagebetaling indenfor 2 dage før ankomstdatoen.

Reserveringer kan ikke ændres indenfor 2 dag(e) til ankomst.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19. Wrekin Forest Events Camping trækker restbeløbet på dit kort 1 uge før ankomsten, eller hvis ankomstdatoen er tidligere end 1 uge bliver restbeløbet trukket med det samme.

Lejet indkvartering: 25,00 £ (214,32 kr.) Et skadesdepositum opkræves ved ankomst. Depositummet bliver refunderet ved afrejse efter inspektion af enheden, hvis der ikke findes nogen skader.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Du kan også vælge at betale det fulde beløb ved reservationstidspunktet.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Bankoverførsel
Check
Kontant betaling

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

  • Er der en pool på Wrekin Forest Events Camping? Nej Se alle funktioner
  • Er Wrekin Forest Events Camping hundevenlig? Ja Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af Wrekin Forest Events Camping? In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way. … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Wrekin Forest Events Camping?
    Telt- og campingpladser
    Ankomst:  13:00 –  21:00
    Afrejse senest:  11:30
    Overnatningsmuligheder på pladsen
    Ankomst:  13:00 –  21:00
    Afrejse senest:  11:30
    Læs mere
  • Hvor meget koster det at bo på Wrekin Forest Events Camping? Fra 215,84 kr. (for 1 overnatning, 6 personer) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe. Se priser og tilgængelighed

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt wrekin_forest_events_camping


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Coronavirus
The shower facilities are closed until 17. maj 2021. Guests will need to use their own facilities.
The toilet facilities are closed until 17. maj 2021. Guests will need to use their own facilities.

Adgang
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ændringer i din ferie
Reserveringer kan ikke ændres indenfor 2 dag(e) til ankomst.

Ankomst og afrejse
Enheder tildeles ved ankomst.
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.
Sen ankomst skal meddeles parken så hurtigt som muligt. Din reservation bliver holdt i 24 timer. Derefter forbeholder bestyreren sig retten til at genudleje din enhed.

Ekstrafunktioner
Der er ekstragebyr for faciliteter/aktiviteter, herunder Forest School, som skal betales ved ankomst.

Generelt
Bestyreren forbeholder sig retten til at nægte adgang til eller afslutte opholdet for gæster, hvis opførsel bliver vurderet uacceptabel. Der vil ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
Der er stilletid mellem 23:30 og 07:00.

Hunde
Du skal medbringe et gyldigt vaccinationscertifikat for din hund.
Hunde skal være i snor og holdes under konstant opsyn.
På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.

Lejet indkvartering
Din enhed skal efterlades ren og opryddet. En afgift på 25,00 £ (214,32 kr.) bliver pålagt enheder, som ikke er rengjorte og opryddede ved afrejse.
Lejet indkvartering: 25,00 £ (214,32 kr.) Et skadesdepositum opkræves ved ankomst. Depositummet bliver refunderet ved afrejse efter inspektion af enheden, hvis der ikke findes nogen skader.

Luk