Reserveu i opineu sobre 3.122 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Camping Les Acacias

7,3
Mostra els preus i reserva
A partir de 18,21 £/20,00 €/32,34 AU$/23,54 USD/31,12 CAD/21,47 CHF/208,14 SEK/148,81 DKK/213,90 NOK/3.216 ISK/1.769,59 ARS/17.895 CLP/84,16 PEN/35,16 NZ$/385,49 ZAR/89,07 PLN/123,28 BRL/534,87 CZK/2.352 RSD/7.194,11 HUF/1.766,80 RUB/159,33 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Camping Les Acacias

General

  • Càmping tranquil al costat del riu Loira mirant l'illa de Métairie
  • Accés directe al camí de bicicleta Loire à Vélo cap a Tours i Amboise
  • Restaurant d'estiu amb productes propis i locals i concerts

Take a trip to Indre-et-Loire and base yourself at the lovely leafy surrounds of Camping Les Acacias for prime access to the Loire, tours of Tours and châteaux galore. A friendly welcome awaits a couple of kilometres from La Ville-aux-Dames, close to the riverbank and overlooking the little island of Métairie.

However you roam it’s easy to get here: it’s close to an exit off the D751, 10 minutes’ drive from an intercity train station and a 15-minute drive from Tours airport. Once you’re through the gates, settle in for a peaceful time on a site filled with trees, grass and plenty of shaded spots.

One of the highlights of the site is its food: the Camping Les Acacias owners have set up a permaculture farm with an orchard, kitchen, garden and henhouse, all providing the freshest of produce for Le Jardin des Dames on-site summer restaurant. Pizzas, steak, salad and classic French desserts are all on the menu here, along with a kids’ menu and a concert stage with live music on some evenings. Menus are renewed every week.

For some gentle activity, table tennis, pétanque and a well-equipped play area with slides, a trampoline and a summer bouncy castle are all on site.

Barbecues are welcome and a supermarket is a five-minute drive or 20-minute walk away for supplies. Tours is 15 minutes’ drive from the site, or about half an hour by bike.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

El vostre gos ha d'estar identificat o ha de portar microxip.

No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos ni cap dels següents: bull terrier, terrier de Staffordshire americà, rottweiler, qualsevol mastí anglès o tosa.

No s'accepten reserves de 2 o més unitats (per exemple, tendes de campanya, caravanes, autocaravanes o allotjaments) per al mateix grup a través de Pitchup.com.

No s'accepten reserves de grups de 8 o més adults (excepte parelles o parents pròxims).

No s'accepten reserves de grups de 8 o més persones del mateix sexe (excepte parelles o parents pròxims) a través de Pitchup.com.

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

El bar (i/o el restaurant) està obert del 01/06 al 01/09.

Les activitats i l'entreteniment estan disponibles del 01/07 al 31/08.

La botiga d'alimentació està oberta del 01/01 al 31/12.

No s'admeten vehicles de doble eix al càmping.

No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

No es poden fer servir targetes de descompte ni targetes de regal per efectuar reserves a través de Pitchup.com.

The restaurant is open July and August only.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

7,3

Valoració general segons 27 opinions

 

El 70% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 67% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 55% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Usuari anònim

MUY BIEN06/09/2019

País de l'acampador: EspanyaAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Habitatge mòbil 2 habitacions
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Es tranquilo y cómodo
    Todo limpio y bien organizado
    La recepcion atenta y cercana
    Y de todos los alojamientos de nuestro viaje de dos semanas por Francia ha sido el MEJOR!!!

    No em va agradar: 

Del gerent...

Hola Crisitina,

Gracias por este comentario muy muy simpatico. Estamos contentos que les gusto su estancia en Les Acacias. Nuestras casitas como la que alquilaron son con todo confort. Ademas, el camping esta abierto tambien en invierno.
Esperamos que vengan otra vez a visitar nuestra linda region.

Hasta proxima !

Les Acacias

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Usuari anònim

Disappointing16/08/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Reception staff friendly , plenty of hot water in showers

    No em va agradar: 

    General feeling of unkemptness. Lack of landscaping. Advertised as being 100m from the River Loire With a bar, take away and Restaurant A peaceful site overlooking Metairie island. None of the above open and no effort being made to open them. The kitchen garden, orchard are derilect and one an only assume the hens have flown away. “Pitch up description”
    There was no bouncy castle nor stage with live music. The shower block feels like a time warp from the 1960s.
    This site is ok if you want somewhere to stop en route but to stay more than one night is bitterly disappointing. Feels like pay your site fee and get nothing in returnWe fully understand COVID-19 has impacted on the tourist trade but please don’t use this as an excuse for the lack of amenities on the site, other sites we have stayed at have worked round these difficulties to give their guests an enjoyable experience

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hi David B,
Thank you for taking time to leave us a message. We are sorry to read that your time in Les Acacias was not as great as you expected. We wish you came to us to express your feeling.
We are surprised about your comment about the lack of landscape. It is true you can't have your feet in the water (of the Loire) but walking 100m, yes you could find the river. It is here, it exists.
The restaurant and the bar were open, we have made few changes as we offered take away pizzas and take away drinks. If we don't serve on table, it is only because we don't have enough customers, first on the campsite (you probably noticed yourself that you didn't have a lot of neibours around you) but as well because we don't have the authorisation to welcome customers from outside. Obviously, no customers, no band music and each campsite is different, at this time none can be compared (some are even closed).
Our garden has been victim of the confinement and we decided afterwards to leave it in peace as actually, we usually use to grow our veggies for the restaurant. By not being able to serve different dishes, we decided that this year it will be in fallow so that next year, everything must be much more beautiful.
And usually, our team is composed of 10 people in summer, this year, we are only 4.
And the showers, they might not be the taste of everyone but they are cleaned several times a day, they have plenty hot water and great music.

Enjoy your trip back home.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
(Sense valoració)
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Nice quiet site near cycle routes.31/07/2020

País de l'acampador: Regne UnitClaire P.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Quiet pitch close to cycle routes. Local beers and wines available. Shared fridge in laundry room. Shower rooms spacious and hot water.

    No em va agradar: 

    People arriving during night - 1am ! Pitches quite open.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much Claire for this very nice comment and we are very happy you spent a good time at Les Acacias.
It is impossible to arrive on the campsite with vehicles after 10pm, neverthless, it is still possible to walk in the campsite even late at night. We are sorry that your night has been bothered by disrespectful people.
Hopefully, next time you will come, it will be even much quieter.

Enjoy your time in France !

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Have stayed several times now and it has always been excellent for me.16/03/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Easy friendly staff who spoke English.
    Toilet block well heated and clean.
    Location very suitable for me.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello,
Thank you very much for this nice comment.
We hope to welcome you again at Les Acacias campsite very soon!
In the meantime, take good care of yourself and your beloved ones.
Les Acacias

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
(Sense valoració)
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

bungalow trés propre et acceptant les animaux26/01/2020

País de l'acampador: FrançaMonique M.Confirmada

  • Habitatge mòbil 1 habitació
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    bungalow trés propre et acceptant les animaux

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Merci Monique! Vous êtes la bienvenue aux Acacias! A très vite...

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Worst site ever Avoid15/01/2020

País de l'acampador: Regne UnitKen M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing

    No em va agradar: 

    1970 toilets
    No reception
    Poorly maintained site

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello Ken,
Thank you very much for letting a comment on Pitch Up.
You are right, reception was closed the day you came : we were working on the site, for your comfort, as campsite is open every day, all year round!
We are very sorry you didn't like our "old school" sanitary, although they are heated and with unlimited hot water.
(Please note that nothing but the boss came from the 70's at Les Acacias;)
We hope to see you soon!
Kind regards.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Non existent customer service07/01/2020

País de l'acampador: Regne UnitIsabel M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Toilets were clean

    No em va agradar: 

    Noone on reception despite sign stating they were open 2-7. Had to rebook via their website and paid again since pitch up did not provide code for gate. No info on where to park or services. No contact number except for emergencies.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you Isabel for letting a comment on Pitch Up.
We are very sorry you didn't receive our email with all useful informations.
For your next stay, please check your inbox before coming, you will find the access vehicle code and the map of the campsite. Our campsite is open every day, all year round, and good news, shower blocks are heated and hot water unlimited! We also offer free wifi. We hope to welcome you soon!
Kind regards!

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Wouldn’t stay again05/01/2020

País de l'acampador: Regne UnitAinsey C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Clean facilities

    No em va agradar: 

    No one there when we got there to check in there was a phone number which no one answered !! We’d already paid for the nights stay to not get in. Spoke to a lady who was staying there who said we needed a pass code to get in which we had not been given. Luckily a guy let us through the gate. We didn’t see any staff while we was there !!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello Ainsey,
Thank you for your comment.
We were working on site for your comfort the day you came at Les Acacias.
Les Acacias is the only campsite open in the area at this time of the year.
Please next time, check your inbox before coming, you will find an email containing all useful informations to get in.
You are right, facilities are cleaned every day, and also heated in winter, we do our best to welcome you all year round!
See you soon!

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Ok site, good to stop off and get lots of washing done!!29/11/2019

País de l'acampador: Regne UnitSteve B.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Hot showers, great laundry, close by to River loire for good walks in woods, friendly helpful receptionist
    Contrary to pitch up list of facilities there is a chemical waste point and laundry

    No em va agradar: 

    Noise, fighter jets flying past every 20 minutes, next to busy road and close to railway station, also had loud neighbours in bungalow / chalet

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello Steve,
Thank you very much for your comment.
We would be very happy to welcome you once again.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent site with clean facilities, friendly staff and level pitche07/11/2019

País de l'acampador: Espanyarobert m.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything was clean and tidy
    Good electric supply and helpful staff

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you Robert!!!

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Petanca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Productes locals

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Econòmic/turista de motxilla

Paradís per a senderistes

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No hot water

No potable water point

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Transport públic a prop

Tipus

Gran (51-200 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Equitació a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Parc d'atraccions a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Piscina exterior a prop

Restaurant a prop

Tennis a prop

Caravanes i autocaravanes

Parcel·les de terra dur

Àrea de servei per a autocaravanes

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • 11 Rue Berthe Morisot, La Ville-aux-Dames, Indre i Loira, França, 37700
  • Zona horària Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 47.4024°N 0.7791°E

Com arribar


Llocs d'interès

Saddle up for a day (or several) of cycling: this is prime territory for biking and the site has adult and kids’ bikes for hire. The big trail here is La Loire à Vélo, an 800-kilometre track flanking the river down to the coast. Don’t feel obliged to ride the whole thing; the seven-kilometre riverside route into Tours makes a most pleasant portion for many guests.

Another excellent use of bikes is a tour of the area’s vineyards and wineries – there’s a cluster of them within a 45-minute cycle: source a sparkling wine on your travels and sample it as part of a riverside picnic.

The Loire region is rightly famed for its castles, and there are several within striking distance here, either by bike or in the car. It’s 15 minutes’ drive to the gorgeous gardens of Château de Valmer, and 20 minutes (or an hour’s riverside cycle) to Amboise, to visit the medieval Château d’Amboise and Château du Clos Lucé, former residence of Leonardo da Vinci.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  14:00 –  19:00
Sortida abans de les:  12:00
Allotjament in situ
Arribada:  16:00 –  19:00
Sortida abans de les:  10:00

Política de cancel·lació de Camping Les Acacias

No es fan reembossaments en un termini de 30 dies abans de la data d'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19 Camping Les Acacias us carregarà el saldo pendent a la targeta 30 dies abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 30 dies, el saldo es carregarà de seguida.

Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 380,00 € per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.

Parcel·les: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 30,00 € que us reembossaran quan torneu el passi de seguretat/la insígnia d'entrada/les claus dels lavabos en marxar.

Fiança transferible durant la Covid-19

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Impost

Impost local de 0,55 € com a mínim 18 anys no és aplicable.

Impost local de 0,20 € com a mínim 2 anys no és aplicable.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

MasterCard
Transferència bancària
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Hi ha piscina a Camping Les Acacias? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Camping Les Acacias ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Camping Les Acacias? Saddle up for a day (or several) of cycling: this is prime territory for biking and the site has adult and kids’ bikes for hire. The big trail here is La Loire … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Camping Les Acacias?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  14:00 –  19:00
    Sortida abans de les:  12:00
    Allotjament in situ
    Arribada:  16:00 –  19:00
    Sortida abans de les:  10:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Camping Les Acacias? A partir de 20,00 € (per 1 nit, 2 adults) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb camping_les_acacias


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.
Qualsevol persona que passi la nit al càmping haurà de presentar el document d'identitat a recepció i completar els tràmits necessaris.

Allotjament llogat
Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 380,00 € per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.
La unitat ha de quedar neta i ordenada. En cas contrari, haureu de pagar un suplement de neteja de 80,00 € quan marxeu.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
El bar (i/o el restaurant) està obert del 01/06 al 01/09.
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La botiga d'alimentació està oberta del 01/01 al 31/12.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les activitats i l'entreteniment estan disponibles del 01/07 al 31/08.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
Les reserves són personals i intransferibles.
No es poden fer servir targetes de descompte ni targetes de regal per efectuar reserves a través de Pitchup.com.
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 22:00 i les 8:00.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
El vostre gos ha d'estar identificat o ha de portar microxip.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos ni cap dels següents: bull terrier, terrier de Staffordshire americà, rottweiler, qualsevol mastí anglès o tosa.

Ocupació
No s'accepten reserves de 2 o més unitats (per exemple, tendes de campanya, caravanes, autocaravanes o allotjaments) per al mateix grup a través de Pitchup.com.
No s'accepten reserves de grups de 8 o més adults (excepte parelles o parents pròxims).
No s'accepten reserves de grups de 8 o més persones del mateix sexe (excepte parelles o parents pròxims) a través de Pitchup.com.
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Parcel·les
Parcel·les: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 30,00 € que us reembossaran quan torneu el passi de seguretat/la insígnia d'entrada/les claus dels lavabos en marxar.

Recepció
La recepció está oberta de 14:00 a 19:00 entre el 01/01 i el 30/04.
La recepció está oberta de 14:00 a 19:00 entre el 01/10 i el 31/12.
La recepció està oberta de 9:00 a 12:00 i de 14:00 a 19:00 entre el 01/05 i el 30/09.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Està prohibit fer fogueres.
Està prohibit portar armes de foc.

Vehicles
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. Si viatgeu amb autocaravana/càmper i voleu portar un vehicle addicional, cal que seleccioneu el cost extra corresponent.
Està prohibit que els vehicles circulin de 22:00 a 7:30.
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.
No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.
No s'admeten vehicles de doble eix al càmping.

Visites
Els vehicles de les visites no tenen accés autoritzat al càmping.
Els visitants han d'abandonar les instal·lacions abans de les 19:00.
Els visitants han de registrar-se a recepció i pagar una taxa d'accés.

Termes addicionals

The restaurant is open July and August only.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca