2 961 üdülőfalu és kemping foglalása és értékelése Egyesült Királyság-, Európa- és Amerika-szerte.

Feefo szolgáltatás értékelés

Camping Les Acacias

7
Árak megtekintése és foglalás
18,25 GBP/20,00 EUR/33,11 AUD/23,26 USD/31,14 CAD/21,61 CHF/212,50 SEK/148,90 DKK/222,56 NOK/3 236 ISK/1 763,03 ARS/18 334 CLP/83,46 PEN/35,54 NZD/397,83 ZAR/91,01 PLN/129,37 BRL/542,31 CZK/2 353 RSD/7 269,20 Ft/1 817,93 RUB/158,74 CNY ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt)

adjon meg néhány adatot, és tudja meg a pontos árat!

Camping Les Acacias

Általános

  • Békés kemping a Loire-folyó mentén, kilátással Métairie szigetére
  • A Tours és Amboise felé tartó Loire à Vélo kerékpárút mentén
  • Nyáron teraszos étterem helyben termelt, házias ételekkel és koncertek

Take a trip to Indre-et-Loire and base yourself at the lovely leafy surrounds of Camping Les Acacias for prime access to the Loire, tours of Tours and châteaux galore. A friendly welcome awaits a couple of kilometres from La Ville-aux-Dames, close to the riverbank and overlooking the little island of Métairie.

However you roam it’s easy to get here: it’s close to an exit off the D751, 10 minutes’ drive from an intercity train station and a 15-minute drive from Tours airport. Once you’re through the gates, settle in for a peaceful time on a site filled with trees, grass and plenty of shaded spots.

One of the highlights of the site is its food: the Camping Les Acacias owners have set up a permaculture farm with an orchard, kitchen, garden and henhouse, all providing the freshest of produce for Le Jardin des Dames on-site summer restaurant. Pizzas, steak, salad and classic French desserts are all on the menu here, along with a kids’ menu and a concert stage with live music on some evenings. Menus are renewed every week.

For some gentle activity, table tennis, pétanque and a well-equipped play area with slides, a trampoline and a summer bouncy castle are all on site.

Barbecues are welcome and a supermarket is a five-minute drive or 20-minute walk away for supplies. Tours is 15 minutes’ drive from the site, or about half an hour by bike.

Fordítás (Google Translate által)

Kérjük, ne feledje!

A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.

A kutyáknak tetovált jelzéssel vagy mikrochippel kell rendelkezniük.

Ez a kemping nem fogad olyan fajtájú/keverékfajtájú kutyákat, amelyek szerepelnek a veszélyes kutyákra vonatkozó szabályozásokban, illetve a következő fajtákat: staffordshire bullterrier, amerikai staffordshire terrier, rottweiler, bármely masztiff vagy tosza.

Együtt utazók esetében a csoportos foglalások 2 vagy több egységre (pl. sátor, lakókocsi, lakóautó vagy szálláshely foglalása) nem megengedettek a Pitchup.com oldalon keresztül.

Csoportos foglalás 8 vagy több felnőtt számára (kivéve párok és közvetlen családtagok) nem megengedett.

8 vagy több azonos nemű személy (kivéve párok és családtagok) számára a Pitchup.com oldalon való foglalás nem megengedett.

A Pitchup.com oldalon keresztül leánybúcsúkra/legénybúcsúkra szállás nem foglalható.

A bár és/vagy étterem nyitvatartási ideje: 01/06 - 01/09.

A szórakoztató és más programok 01/07 és 31/08 között érhetők el.

Az élelmiszerbolt nyitvatartási ideje: 01/01 - 31/12.

Ikertengelyes járművek nem léphetnek be a kemping területére.

Haszongépjárművek (munka céljából használt, árukat vagy díjfizető utasokat szállító járművek) vagy céges jelzéssel ellátott járművek nem hozhatók be a kemping területére.

A Pitchup.com-on történő foglalásokhoz kedvezménykártyák és ajándékutalványok nem használhatók.

The restaurant is open July and August only.


Érkezés:
Távozás: (2 éjszaka)
Csoport:

Keresés szerkesztése…

Az első nap kiválasztásához kattintson/koppintson egyszer, majd még egyszer a távozás napjának kiválasztásához.


Csoport részére foglal?

Értékelések

7

Összesített értékelés 25 értékelés alapján

 

68% ajánlaná ezt a kempinget az barátainak.

64% újra megszállna itt.

 

A statisztika megjelenítéséhez 5 vagy több értékelés szükséges.

55% a következő leírást adta: Békés ?

Több értékelés

Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi



Csak az elmúlt 18 hónapban adott értékelések mutatása

Szűrők visszaállítása
A más nyelveken íródott értékelések az alábbikban jelennek meg.
Névtelen felhasználó

Disappointing2020.08.16.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Reception staff friendly , plenty of hot water in showers

    Nem kedvelték: 

    General feeling of unkemptness. Lack of landscaping. Advertised as being 100m from the River Loire With a bar, take away and Restaurant A peaceful site overlooking Metairie island. None of the above open and no effort being made to open them. The kitchen garden, orchard are derilect and one an only assume the hens have flown away. “Pitch up description”
    There was no bouncy castle nor stage with live music. The shower block feels like a time warp from the 1960s.
    This site is ok if you want somewhere to stop en route but to stay more than one night is bitterly disappointing. Feels like pay your site fee and get nothing in returnWe fully understand COVID-19 has impacted on the tourist trade but please don’t use this as an excuse for the lack of amenities on the site, other sites we have stayed at have worked round these difficulties to give their guests an enjoyable experience

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hi David B,
Thank you for taking time to leave us a message. We are sorry to read that your time in Les Acacias was not as great as you expected. We wish you came to us to express your feeling.
We are surprised about your comment about the lack of landscape. It is true you can't have your feet in the water (of the Loire) but walking 100m, yes you could find the river. It is here, it exists.
The restaurant and the bar were open, we have made few changes as we offered take away pizzas and take away drinks. If we don't serve on table, it is only because we don't have enough customers, first on the campsite (you probably noticed yourself that you didn't have a lot of neibours around you) but as well because we don't have the authorisation to welcome customers from outside. Obviously, no customers, no band music and each campsite is different, at this time none can be compared (some are even closed).
Our garden has been victim of the confinement and we decided afterwards to leave it in peace as actually, we usually use to grow our veggies for the restaurant. By not being able to serve different dishes, we decided that this year it will be in fallow so that next year, everything must be much more beautiful.
And usually, our team is composed of 10 people in summer, this year, we are only 4.
And the showers, they might not be the taste of everyone but they are cleaned several times a day, they have plenty hot water and great music.

Enjoy your trip back home.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
(Nincs értékelés)
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi

Nice quiet site near cycle routes.2020.07.31.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságClaire P.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Quiet pitch close to cycle routes. Local beers and wines available. Shared fridge in laundry room. Shower rooms spacious and hot water.

    Nem kedvelték: 

    People arriving during night - 1am ! Pitches quite open.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you so much Claire for this very nice comment and we are very happy you spent a good time at Les Acacias.
It is impossible to arrive on the campsite with vehicles after 10pm, neverthless, it is still possible to walk in the campsite even late at night. We are sorry that your night has been bothered by disrespectful people.
Hopefully, next time you will come, it will be even much quieter.

Enjoy your time in France !

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
Névtelen felhasználó

Have stayed several times now and it has always been excellent for me.2020.03.16.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságNévtelenVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Easy friendly staff who spoke English.
    Toilet block well heated and clean.
    Location very suitable for me.

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello,
Thank you very much for this nice comment.
We hope to welcome you again at Les Acacias campsite very soon!
In the meantime, take good care of yourself and your beloved ones.
Les Acacias

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
(Nincs értékelés)
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

bungalow trés propre et acceptant les animaux2020.01.26.

Értékelés írójának országa: FranciaországMonique M.Visszaigazolva

  • Egy helyben álló lakókocsi számára, 1 hálószoba
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    bungalow trés propre et acceptant les animaux

    Nem kedvelték: 

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Merci Monique! Vous êtes la bienvenue aux Acacias! A très vite...

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Worst site ever Avoid2020.01.15.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságKen M.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Nothing

    Nem kedvelték: 

    1970 toilets
    No reception
    Poorly maintained site

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello Ken,
Thank you very much for letting a comment on Pitch Up.
You are right, reception was closed the day you came : we were working on the site, for your comfort, as campsite is open every day, all year round!
We are very sorry you didn't like our "old school" sanitary, although they are heated and with unlimited hot water.
(Please note that nothing but the boss came from the 70's at Les Acacias;)
We hope to see you soon!
Kind regards.

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi

Non existent customer service2020.01.07.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságIsabel M.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Toilets were clean

    Nem kedvelték: 

    Noone on reception despite sign stating they were open 2-7. Had to rebook via their website and paid again since pitch up did not provide code for gate. No info on where to park or services. No contact number except for emergencies.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you Isabel for letting a comment on Pitch Up.
We are very sorry you didn't receive our email with all useful informations.
For your next stay, please check your inbox before coming, you will find the access vehicle code and the map of the campsite. Our campsite is open every day, all year round, and good news, shower blocks are heated and hot water unlimited! We also offer free wifi. We hope to welcome you soon!
Kind regards!

Összesített
2
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
(Nincs értékelés)
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Wouldn’t stay again2020.01.05.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságAinsey C.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Clean facilities

    Nem kedvelték: 

    No one there when we got there to check in there was a phone number which no one answered !! We’d already paid for the nights stay to not get in. Spoke to a lady who was staying there who said we needed a pass code to get in which we had not been given. Luckily a guy let us through the gate. We didn’t see any staff while we was there !!

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello Ainsey,
Thank you for your comment.
We were working on site for your comfort the day you came at Les Acacias.
Les Acacias is the only campsite open in the area at this time of the year.
Please next time, check your inbox before coming, you will find an email containing all useful informations to get in.
You are right, facilities are cleaned every day, and also heated in winter, we do our best to welcome you all year round!
See you soon!

Összesített
4
Hely
Ár-érték arány
Szállás
(Nincs értékelés)
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
(Nincs értékelés)
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Ok site, good to stop off and get lots of washing done!!2019.11.29.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságSteve B.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Hot showers, great laundry, close by to River loire for good walks in woods, friendly helpful receptionist
    Contrary to pitch up list of facilities there is a chemical waste point and laundry

    Nem kedvelték: 

    Noise, fighter jets flying past every 20 minutes, next to busy road and close to railway station, also had loud neighbours in bungalow / chalet

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Hello Steve,
Thank you very much for your comment.
We would be very happy to welcome you once again.

Összesített
6
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
Tisztaság
Wi-fi

Excellent site with clean facilities, friendly staff and level pitche2019.11.07.

Értékelés írójának országa: Spanyolországrobert m.Visszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Everything was clean and tidy
    Good electric supply and helpful staff

    Nem kedvelték: 

    Nothing

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you Robert!!!

Összesített
10
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Stayed one night en route, considering the weather, which had …2019.11.06.

Értékelés írójának országa: Egyesült KirályságDavid O.Mobiltelefon ikonjaVisszaigazolva

  • Kempinghely számára, szolgáltatás: elektromos csatlakozás , talaj: fű
  • Ajánlja a barátainak   Újra ellátogat
  • Kedvelték: 

    Stayed one night en route, considering the weather, which had been very wet, the ground was in good condition. Staff friendly efficient.

    Nem kedvelték: 

    Toilets, showers indeed of refurbishment.

    Fordítás (Google Translate által)
Kezelői megjegyzés...

Thank you very much for your comment. We hope to see you soon at Les Acacias.

Összesített
8
Hely
Ár-érték arány
Szállás
Szolgáltatások/tevékenységek
Ügyfélszolgálat
Gyermekbarát
(Nincs értékelés)
Tisztaság
Wi-fi
(Nincs értékelés)

Funkciók

Kikapcsolódási lehetőségek helyben

Beltéri uszoda

Biciklikölcsönzés

Bár vagy klubház

Esti szórakozási lehetőség

Fitneszterem

Horgászat

Játszószoba

Játszótér

Klub gyerekeknek

Kültéri uszoda

Pétanque

TV-szoba

Tenisz

Vízi sportok

Ételek elvitelre

Étterem/kávéház a kempingben

Kényelmi szolgáltatások helyben

Composting toilet

Fürdőkád áll rendelkezésre

Gépkocsi-parkoló a kempinghely/egység mellett

Helyben előállított termékek

Ingyenes WiFi

Internet-hozzáférés

Jégakkus fagyasztás

Létesítmények mozgássérülteknek

Mellékhelyiségek

Mosoda

Mosogató terület

Nyilvános telefon

Portaloo

Pub toilets

Szállítás a tömegközlekedéstől

Szárítóhelyiség

Szülő-baba mosdóhelyiség

WiFi

Zuhany rendelkezésre áll

Élelmiszerbolt

Fogad csoportokat

Családbarát

Fogad azonos nemű csoportokat

Fogad diákcsoportokat

Motorkerékpár-barát

Szabályok

Barbecue provided

Grillezés engedélyezett

Kereskedelmi járművek engedélyezettek

Kutyák egész évben engedélyezettek

Kutyák engedélyezettek

Tábortűz engedélyezett

Tematika

Olcsó/hátizsákos

Túrázók paradicsoma

Szolgáltatások

Communal fridge

Elektromos töltőberendezés

Gázpalackok rendelkezésre állnak

Kémiai WC-ürítőhely

Megújuló energia

No hot water

No potable water point

No running water

Újrahasznosítás rendelkezésre áll

Kényelmi szolgáltatások a közelben

Bár a közelben

Tömegközlekedés a közelben

Üzlet a közelben

Típus

Nagy (51-200 hely)

Kikapcsolódási lehetőségek a közelben

Beltéri uszoda a közelben

Biciklikölcsönzés a közelben

Biciklizés a közelben

Golf a közelben

Horgászási lehetőség a közelben

Kenuzás/kajakozás a közelben

Kültéri uszoda a közelben

Lovaglás a közelben

Pihenő-/vidámpark a közelben

Tenisz a közelben

Vízi sportok a közelben

Étterem a közelben

Lakókocsik és lakóautók

Burkolt felületek

Szervizelési pont lakóautóhoz

Hely

[[ campsite.name ]]
Ez a kemping jelenleg nem foglalható a Pitchup.com oldalon keresztül.
[[ place.name ]]
  • 11 Rue Berthe Morisot, La Ville-aux-Dames, Indre-et-Loire, Franciaország, 37700
  • Időzóna Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 47.4024°N 0.7791°E

Útvonalterv


Helyi látnivalók

Saddle up for a day (or several) of cycling: this is prime territory for biking and the site has adult and kids’ bikes for hire. The big trail here is La Loire à Vélo, an 800-kilometre track flanking the river down to the coast. Don’t feel obliged to ride the whole thing; the seven-kilometre riverside route into Tours makes a most pleasant portion for many guests.

Another excellent use of bikes is a tour of the area’s vineyards and wineries – there’s a cluster of them within a 45-minute cycle: source a sparkling wine on your travels and sample it as part of a riverside picnic.

The Loire region is rightly famed for its castles, and there are several within striking distance here, either by bike or in the car. It’s 15 minutes’ drive to the gorgeous gardens of Château de Valmer, and 20 minutes (or an hour’s riverside cycle) to Amboise, to visit the medieval Château d’Amboise and Château du Clos Lucé, former residence of Leonardo da Vinci.

Fordítás (Google Translate által)

Szabályok

Engedélyezett érkezési / távozási idő

Sátor és lakókocsi
Érkezés:  14:00 –  19:00
Távozás eddig:  12:00
Szállás a kempingben
Érkezés:  16:00 –  19:00
Távozás eddig:  10:00

Camping Les Acacias lemondásra vonatkozó szabályai

Nincs visszatérítés az érkezési dátumtól számított 30 nap időtartamon belül.

Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Amennyiben módosítani vagy törölni kívánja a foglalását, kérjük, hogy minél hamarabb tegye meg, hogy másoknak még legyen esélye lefoglalni. Érdemes utazási biztosítást kötni lemondás esetére, valamint poggyász-/ balesetbiztosítást.

Kérjük, ne feledje, hogy a letét fizetése a Pitchup.com felé történik, és annak összege nem visszatérítendő.

Fizetés

Áthelyezhető letét a COVID-19 idején. A(z) Camping Les Acacias ráterheli a kártyájára az egyenleget az érkezést megelőzően 30 nap nappal, vagy amennyiben az érkezési időpont korábban van mint 30 nap nap az egyenleg azonnal levonásra kerül.

Bérelt szálláshely: érkezéskor 380,00 EUR (134 685,02 Ft) összegű letétet kell biztosítani károkozásra/tisztaságra/karszalagra, amit távozáskor visszatérítünk, amennyiben az egység ellenőrzése során kár/veszteség nem tapasztalható.

Kempingek: érkezéskor 30,00 EUR (10 633,03 Ft) összegű letétet kell biztosítani, amit távozáskor, a kapuhoz/sorompóhoz való kártya/kitűző és a mellékhelyiség kulcsának visszajuttatása esetén visszatérítünk.

Áthelyezhető letét a COVID-19 idején.

Lehetőség van a teljes összeg kifizetésére a foglalás időpontjában.

Adó

Helyi adó: 0,55 EUR (199,90 Ft) alsó korhatár: 18 nem alkalmazandó.

Helyi adó: 0,20 EUR (72,69 Ft) alsó korhatár: 2 nem alkalmazandó.

A kemping által elfogadott fizetési módok

Banki átutalás
MasterCard
Visa

Szerződéses feltételek

A kemping foglalásának szerződéses feltételei

  • A(z) Camping Les Acacias kempingben van-e úszómedence? Nem Az összes jellemző megtekintése
  • A(z) Camping Les Acacias kutyabarát-e? Igen Az összes jellemző megtekintése
  • Milyen látnivalók vannak a(z) Camping Les Acacias közelében? Saddle up for a day (or several) of cycling: this is prime territory for biking and the site has adult and kids’ bikes for hire. The big trail here is La Loire … Olvasson tovább
  • Mikor jeletkezhetek be és mikor jelentkezhetek ki a(z) Camping Les Acacias kempingben?
    Sátor és lakókocsi
    Érkezés:  14:00 –  19:00
    Távozás eddig:  12:00
    Szállás a kempingben
    Érkezés:  16:00 –  19:00
    Távozás eddig:  10:00
    Olvasson tovább
  • Mennyibe kerül a szállás a(z) Camping Les Acacias kempingben? 7 269,20 Ft ártól (1 éjszakára, 2 felnőtt) - az árak a dátumtól és a vendégek számától függnek. Árak és rendelkezésre állás ellenőrzése

Bezárás

A kérés elküldése folyamatban van…

Bezárás

Lépjen kapcsolatba a(z) camping_les_acacias kempinggel


Bezárás

Szerződéses feltételek

Kérjük, olvassa el a park alább feltüntetett szerződéses feltételeit, valamint a Pitchup.com szerződéses feltételeit.

Általános
22.00 és 8.00 között a zajmentes időszakot tiszteletben kell tartani.
A bár és/vagy étterem nyitvatartási ideje: 01/06 - 01/09.
A foglalások névre szólnak, és nem ruházhatók át.
A kempingvezetés fenntartja a jogot belépés megtagadására vagy a tartózkodás megszüntetésére, ha a vendégek viselkedése helytelennek tekinthető. Ez esetben a megfizetett díjak nem kerülnek visszatérítésre.
A Pitchup.com-on történő foglalásokhoz kedvezménykártyák és ajándékutalványok nem használhatók.
A rádiókat, zenelejátszókat és tévékészülékeket alacsony hangerővel kell működtetni. A kocsiajtókat és csomagtartókat csendben zárja be.
A szórakoztató és más programok 01/07 és 31/08 között érhetők el.
Az élelmiszerbolt nyitvatartási ideje: 01/01 - 31/12.
Panasz esetén haladéktalanul egyeztessen a recepcióval. A szálláshely vezetésének tudomására a tartózkodás során nem hozott panaszokkal a vezetésnek nem áll módjába foglalkozni azt követően, hogy Ön elhagyta a kempinget.

Belépés
A 18 aluli életkorú vendégek csak a szülő vagy törvényes gyám kíséretében tartózkodhatnak.
A belépés kizárólag a recepciónál való regisztráció esetében megengedett.
A kempingben éjszakázó összes vendégnek be kell mutatnia személyazonosító okiratát a recepciónál, illetve alá kell írnia a regisztrációs űrlapokat.

Bérelt szálláshely
Az egységeket tisztán és rendben kell hátrahagyni; a távozáskor nem megfelelő állapotban hagyott egységek után 80,00 EUR (28 325,33 Ft) összegű büntetést számolunk fel.
Bérelt szálláshely: érkezéskor 380,00 EUR (134 685,02 Ft) összegű letétet kell biztosítani károkozásra/tisztaságra/karszalagra, amit távozáskor visszatérítünk, amennyiben az egység ellenőrzése során kár/veszteség nem tapasztalható.

Biztonság
A grillfelszerelések használata megengedett, ugyanakkor azokat a talajszinthez képest fel kell emelni, és mindenkor felnőtt felügyeletét kell biztosítani.
A tűzrakás tilos.
Lőfegyverek nem megengedettek.

Érkezések és távozások
A késői érkezésekről a kempinget mielőbb értesíteni szükséges. A foglalást 24 órán keresztül fenntartjuk. Ezt követően a kemping vezetése fenntartja a jogot az egység újraértékesítésére.
Az egységek kiosztására érkezéskor kerül sor.
Visszatérítés/engedmény nem jár kedvezőtlen időjárás, késői érkezés vagy korai távozás esetén.

Extrák
Az árban megfizetett gépkocsi(k) motorkerékpárral, illetve motorkerékpárokkal is helyettesíthetők.

Foglaltság
8 vagy több azonos nemű személy (kivéve párok és családtagok) számára a Pitchup.com oldalon való foglalás nem megengedett.
A Pitchup.com oldalon keresztül leánybúcsúkra/legénybúcsúkra szállás nem foglalható.
Csoportos foglalás 8 vagy több felnőtt számára (kivéve párok és közvetlen családtagok) nem megengedett.
Együtt utazók esetében a csoportos foglalások 2 vagy több egységre (pl. sátor, lakókocsi, lakóautó vagy szálláshely foglalása) nem megengedettek a Pitchup.com oldalon keresztül.

Járművek
22.00 és 7.30 között a gépkocsiforgalom nem engedélyezett.
Amennyiben a lakóautó mellett gépkocsit is kíván magával hozni, kérjük, válassza az extra szolgáltatást.
A sátorhelynél csak egy gépkocsi parkolhat. A további járműveket az arra kijelölt területen kell hagyni.
Haszongépjárművek (munka céljából használt, árukat vagy díjfizető utasokat szállító járművek) vagy céges jelzéssel ellátott járművek nem hozhatók be a kemping területére.
Ikertengelyes járművek nem léphetnek be a kemping területére.

Kutyák
A kutyákat minden esetben pórázon, felügyelet alatt kell tartani.
A kutyáknak tetovált jelzéssel vagy mikrochippel kell rendelkezniük.
Ez a kemping nem fogad olyan fajtájú/keverékfajtájú kutyákat, amelyek szerepelnek a veszélyes kutyákra vonatkozó szabályozásokban, illetve a következő fajtákat: staffordshire bullterrier, amerikai staffordshire terrier, rottweiler, bármely masztiff vagy tosza.

Látogatók
A látogatók gépkocsijukat nem hozhatják be a kemping területére.
A vendégeknek 19:00 időpontig el kell hagyniuk a létesítményt.
A vendégeknek regisztrálniuk kell a recepciónál, és ki kell fizetniük a díjat.

Recepció
A recepció nyitvatartási ideje: 14.00 - 19.00 01/01 és 30/04 között.
A recepció nyitvatartási ideje: 14.00 - 19.00 01/10 és 31/12 között.
A recepció nyitvatartási ideje: 9.00 - 12.00, illetve 14.00 - 19.00 01/05 és 30/09 között.

Sátorhelyek
Kempingek: érkezéskor 30,00 EUR (10 633,03 Ft) összegű letétet kell biztosítani, amit távozáskor, a kapuhoz/sorompóhoz való kártya/kitűző és a mellékhelyiség kulcsának visszajuttatása esetén visszatérítünk.

További feltételek

The restaurant is open July and August only.

Fordítás (Google Translate által)

Bezárás