9,8

Ogólna ocena na podstawie 132 recenzji

 

98% poleciłoby to miejsce znajomemu.

98% przyjechałoby tutaj ponownie.

  89% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.

Excellent Site02-07-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJanet H.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    A fabulous site with magnificent views. Toilet and showers whilst limited were like a home from home. There was a room for socialising and also it had a sink cooker and oven and fridge and freezer which we were able to use had we wanted to. The hosts were super friendly. We shall return

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Pleasant place for a good-value stopover30-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Clean. Friendly. Interesting. Nice location.

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Our stay (despite the rain) was perfect. Bonners Lodge is …27-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaWendy G.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Our stay (despite the rain) was perfect. Bonners Lodge is lovely and a real gem of a campsite. The owners are so welcoming and friendly. Loads of space between pitches, relaxing environment, very modern amenities including a brilliant well equipped games room. The site is so well set up for children, our kids loved seeing the farm animals and even taking the goats for a walk, and a donkey ride. Will definitely be back.

    Niepolubione: 

    Nothing to dislike

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Anonimowy użytkownik

Wished we could have stayed longer.27-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Barkers Bay miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu (super)
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Beautiful views, immaculate pitch, site and facilities and wonderful welcoming hosts.

    Niepolubione: 

    Nothing.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Domyślny awatar

Excellent site, very clean, great location, friendly owners.26-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaGillian R.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    We have nothing negative to say about this place - except a little rain which I think is beyond Ken and Michelle’s control! Owners super friendly, facilities immaculate, animals just put a smile on your face. There are lots of little personal touches that go beyond what is required and made our stay comfortable and enjoyable.
    We didn’t travel with children but there’s thoughtful touches that we saw others enjoying such as toys and games for them. There’s also a games room which is a wonderful touch (especially if there’s any rain).
    Great access to nearby walks and cycles.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Lovely small site with excellent facilities, would definitely go back.22-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAlison C.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Very friendly and helpful hosts, facilities very clean!

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Superb camp-site22-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaJohn M.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    What a lovely site with fantastic views across the Durham countryside. The lovely owners have got to tremendous effort to ensure every little detail is perfect. Individual shower mats, all sorts of games in the family room, benches and table to each pitch and a host of all sorts of animals from alpacas to goats, miniature Shetland pony, all 'rescued' by Michelle and Ken. Well done - we will return

    Niepolubione: 

    A bit far from any local shops or pubs meaning we had to disconnect our campervan from the awning to get provisions, but hey-ho a small price for the away from everywhere location.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Everything especially the owners friendly approach. Toilets & showers spotless20-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaDavid M.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Everything especially the owners friendly approach. Toilets & showers spotless

    Niepolubione: 

    Nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Great hosts, fabulous area and site facilities wonderful18-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnna R.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Great hosts, fabulous area and site facilities wonderful

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Great hospitality from Michelle, Ken and Lynne. Really felt welcome …05-06-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaSteve S.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Great hospitality from Michelle, Ken and Lynne. Really felt welcome and at home in such a relaxed environment with plenty to do for the kids with its playroom and donkey rides. We have been to many sites over the last 4 years and this is by far the best site we have visited.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)