9,8

Ogólna ocena na podstawie 132 recenzji

 

98% poleciłoby to miejsce znajomemu.

98% przyjechałoby tutaj ponownie.

  89% opisane jako Spokojna okolica ?

Więcej ocen

Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi



Pokazywanie recenzji wyłącznie z ostatnich 30 miesięcy.

Zresetuj filtry
Recenzje w innych językach są przedstawione poniżej.
Anonimowy użytkownik

Site it first class service brilliant18-10-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Brilliant service and facilities

    Niepolubione: 

    Nothing to dislike

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Excellent site, clean and friendly.06-10-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaSheena T.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely welcome from the lady who owned the site. Great facilities which were immaculate. Beautiful views with animals around us. Peaceful and quiet. just perfect.

    Niepolubione: 

    Nothing to dislike

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Lovely clean site with nice facilities Quiet Beautiful scenery Level …04-10-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Lovely clean site with nice facilities
    Quiet
    Beautiful scenery
    Level pitch

    Niepolubione: 

    A little too far from the main roads for it to become a regular stop for us

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
(Brak ocen)
Stosunek jakości do ceny
(Brak ocen)
Zakwaterowanie
(Brak ocen)
Udogodnienia/zajęcia
(Brak ocen)
Obsługa klienta
(Brak ocen)
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
(Brak ocen)
WiFi
(Brak ocen)

Excellent site, clean facilities, friendly staff and animals to fuss04-10-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaGemma C.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    There was animals to fuss, games room with TV it was warm and cosy, toilet and shower room was immaculate and clean, friendly and helpful owner, ordered a Chinese takeaway to be delivered which was amazing and still hot when it got to us

    Niepolubione: 

    It was in the middle of nowhere with ignorant and rude motorists on the single track road especially being in a new camper but that's not Bonners Lodge's fault, just stand your ground

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Everything was spot on we will return if that way again.22-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaFred P.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    This site has everything you need, slightly more expensive, but it's worth it.

    Niepolubione: 

    The gravel area appears to run under the adjacent grass so our awning was difficult to peg down.

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)
Domyślny awatar

Very friendly staff and owners. Outstanding bathroom/toilet facilities. Beautiful setting.21-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaGeoffrey S.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Very friendly staff and owners. Outstanding bathroom/toilet facilities. Beautiful setting.

    Niepolubione: 

    In the games room/washing up room the light sensor was far too either sensitive or insensitive. The lights went on with movement but if you were standing doing the washing up went off after 5 seconds!

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
Anonimowy użytkownik

Amazing site - amazing views - wonderful hosts18-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaAnonimowaIkona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    The location and views were amazing. The hosts were lovely. The facilities were so clean.
    Cannot wait to return. Will definitely be booking again.

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Brilliant site, with friendly owners, we will be going back.16-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaIan C.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Hi

    Just back from Bonners Lodge, had a lovely couple of days on site whilst traveling back from Scotland. I must say that it was one of the nicest sites for facilities that we have ever stayed at the showers and toilets were more like you would find in a hotel rather than a campsite. There was also a kitchen and games room which had full facilities cooker, microwave, fridge and freezer. It also had table tennis, pool, TV and DVD player if you wanted to use them as well as books and games to borrow. After a late arrival Ken showed me to my pitch and gave a full tour of the site it's facilities etc, this was at 9 O'clock. The next day we were greeted by the site of two alpacas being lead around the pitches for the campers to meet, followed by a couple of pigmy goats it was great.

    Niepolubione: 

    no dislikes

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
(Brak ocen)
Czystość
WiFi

Excellent10-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaMary G.Potwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Wow. What a great site. Fabulous location, very friendly site. The pitches were well spaced out. The shower and toilet facilities were very clean and spacious. There is also a family/games room which can be booked out (as per COVID) rules which has various games, TV and cooking facilities. There are lots of animals to see and admire, horse, pony, pigmy goats, alpacas etc. The motorhome/caravan site has many sculptures carved out of wood dotted around - they are captivating and really stunning. Ken, Michelle and Lyn made us very welcome. We would have no hesitation in recommending this site.

    Niepolubione: 

    nothing

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)

Loved our stay and will come back soon06-09-2021

Kraj recenzenta: Wielka BrytaniaVicki N.Ikona telefonu komórkowegoPotwierdzono

  • Miejsce noclegowe parcela na trawiastym i żwirowym podłożu z podłączeniem do prądu
  • Polecane znajomym   Odwiedź ponownie
  • Polubione: 

    Friendly host, games room, quiet, play park, animals, clean facilities

    Niepolubione: 

    Tłumacz (Zasilane przez Google Translate)
Ogólna
10
Miejsce
Stosunek jakości do ceny
Zakwaterowanie
Udogodnienia/zajęcia
Obsługa klienta
Przyjazność dla dzieci
Czystość
WiFi
(Brak ocen)