Bestill og gi din mening om 3299 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Camping Belle Vue

9.2
Se priser og bestill
Fra £ 15,45/€ 18/AUD 29,15/USD 21,12/CAD 27,03/CHF 19,51/SEK 183,02/DKK 133,85/kr 183,02/ISK 2 730/ARS 2 080,16/CLP 16 550/PEN 86,98/NZD 30,08/ZAR 313,75/PLN 83,26/BRL 112/CZK 457,67/RSD 2 116/HUF 6 359,92/RUB 1 545,75/CNY 136,56 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Camping Belle Vue

Generelt

  • Hyggelig, lite sted med slottsutsikt
  • Paradis for aktive folk: Fotturer, sykling, firehjulinger, luftballong
  • Under en times kjøring fra Périgueux i Dordogne

You certainly won’t want to forget to pack a camera for your stay at Camping Belle Vue, a small site five minutes’ drive from the spectacularly scenic village of Hautefort in the Dordogne region of the south of France – by the time you leave, it’ll be full of stunning shots.

Active types should make a beeline for Belle Vue, as there’s plenty in the area around the site to keep you busy: 100 kilometres of trails crisscross the Dordogne area, so hikers, bikers and horseback riders are well catered for, and those who prefer water-based exploration can have canoeing and kayaking adventures nearby.

In the area around Hautefort, you can also go quad biking, take to the skies for a hot air balloon ride, or keep it grounded at the village tennis court or by casting a line at the lake. Back on site, relax with a dip in the pool or kick back on dry land taking in the belle vues over the countryside to Château de Hautefort in the near distance.

When you’re ready for some munch, you have tons of options: wander over to the bar-restaurant for a sit-down meal, grab some supplies from the on-site shop (or the supermarket in Hautefort) to grill up on the barbecue, or venture off site for a treat at one of the restaurants within 10 minutes of Belle Vue. Plus breakfast is delivered to Belle Vue every morning, so you should have boundless energy for doing it all again.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Baren og/eller restauranten er åpen mellom 01/05 og 30/09.

Campingplassen er kun for familier (nære familiemedlemmer) og par – bestillinger for alle andre gruppetyper vil bli avslått.

Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.

Barn under 7 år har ingen adgang.

At least one of the party members must be aged 18 or over.

Ingen adgang på campingplassen for hunderaser/blandingsraser som befinner seg på forbudslisten / listen over farlige hunder, eller følgende: Staffordshireterrier, pitbull terrier, amerikansk staffordshireterrier, rottweiler, alle typer Mastiff og Tosa.

Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 01/06 og 30/09 (væravhengig).

Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.

Units longer than 6 metres are not permitted.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

9.2

Samlet vurdering basert på 5 vurderinger

 

80% ville anbefalt dette stedet til en venn.

80% ville overnattet her igjen.

 

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Petit camping fort sympathique, personnel serviable et amical05/22/2021

Landet til anmelder: FrankrikeAnonymBekreftet

  • Plass for telt på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Belle vue sur le château de Hautefort.
    Installations propres et soignées.
    Personnel aux petits soins.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Merci beaucoup pour votre avis très aimable; nous espérons vous revoir au futur.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

The warm welcome from Kal and Simon on our arrival …09/24/2019

Landet til anmelder: Storbritanniarobert t.Bekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The warm welcome from Kal and Simon on our arrival and the comprehensive introduction to the small site was really a great start to our seven nights stay. The 4 course meals, served as a surprise entity each time we ate in the restaurant, were fabulous and very good value for money. Served at a leisurely pace we both thoroughly enjoyed the experience. Nothing was too much trouble for our hosts.

    Ikke likt: 

    Nothing!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for the lovely review Robert; it was our absolute pleasure to meet you and to help you have an enjoyable stay. We are very touched by the kind words that you have said and we very much hope to see you again in the future.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Standardavatar

Pearl of a campsite! Definitely recommended..08/24/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaChristopher C.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Fantastic site! Just about the most friendly hosts imaginable too..

    Facilities are very good (clean, functional and free to use), views are lovely and surrounding town excellent for spending some time at. Found this by chance but will definitely book again. Not a big site, but that is it's appeal - perfect for us and our 3 night stay.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for the very kind review; it was great to meet you both and to look after you. We're delighted that you had a good time and enjoyed what we offer ! We very much hope to see you again.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Lovely quiet site with a great view of the chateau.08/10/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The friendly welcome- everything explained with a drink on arrival. The pitch was a good size with shade from the lovely Indian Bean tree.
    The washing up, shower and toilet facilities were kept very clean and the recycling basket was emptied often.
    The pool was spotlessly clean and in very close proximity to all the pitches with 2 loungers and an umbrella for shade.
    We were given an order slip for breakfast and it was delivered to your pitch the next morning nicely presented in a basket.
    Our hosts were knowledgeable about the local area and on hand to answer any questions. We enjoyed the delicious International Food Evening with other guests which was prepared and served by our hosts and included a fun quiz. They will also prepare a meal any evening for those who did not want to cook. This is a beautiful quiet site with a stunning view of the chateau in Hautefort. Many of the other campers were regular returners, a testament to all the hard work of the hosts. We had a lovely stay, thank you.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for the lovely review; it really was our pleasure to look after you during your stay and we very much hope we'll see you again in the future.

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

Site was clean, very basic facilities, not adults only as advertised05/30/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for telt på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Small site, could have fresh croissants, pain au chocolat or bread delivered to your tent in the morning. Excellent meal on the first night.
    Very warm welcome from Simon & Cal.
    Clean facilities

    Ikke likt: 

    Was supposed to be an adults only site, over 13’s only. This was not the case. There was a family with two very young children (one still in nappies) who were on a return visit. This was the main reason we booked this site so we were very disappointed.
    Grass on field was too long and as the weather was very wet our feet got soaking every time we left the tent.
    There were 2 communal toilets & 2 communal showers in a shed with a sink for washing up. There was no door to this building so it was extremely cold, although the showers themselves had hot water.
    Several mornings there was no toilet roll in the toilets, luckily we took our own.
    Wi-fi only available outside owners front door.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thanks for the review Steph and Stuart; we're delighted that you enjoyed the breakfast delivery and the meal and, of course, that you liked the welcome.

We do, as you know, work very hard to keep things spotlessly clean and it was a pleasure to see that you appreciated the cleanliness of our facilities in the barn.

As you can imagine, we were slightly disappointed to read your other comments and, indeed, we understand your disappointment; however, as we explained to you, there were some limitations in how we were able to market the campsite that might have caused the "misunderstanding".

It is a mystery that the grass was "too long" as, you may recall, it was cut during your stay although not on wet days as you might understand for obvious reasons: we do appreciate the frustration over the weather but, as you'll appreciate, that is something beyond our control and we are sure that you are not holding us responsible for that even though the effects of that were marked as areas that you disliked :)

We're sorry to hear that you found the shower block cold: it's not something that anyone has ever raised in over 11 years but we can certainly have a look at that. Obviously, you were aware, before you booked, that we were offering a countryside camping experience; with that in mind, such an experience does not always include the 5 Star luxuries that, perhaps, you might have been expecting.

With regard to the toilet roll, we did explain to you, upon arrival, that (as with many French campsites) we only supply two toilet rolls per day; it is a mystery though where all of that toilet roll went as, for the vast majority of your stay, there was only one other couple in addition to yourselves.

We're sorry that you were disappointed with the wifi, and it's location, but we did also explain this to you and, again, it is regrettable that the Pitchup website prevents us from providing more detail. However, we note that you made extremely good use of the wifi during your stay so we are pleased that it couldn't have been that bad for you.

Obviously, it would have been better if you could have raised the issues above prior to your departure day as we might have had an opportunity to address any areas that were within our control; however, sadly, we were denied that opportunity.

That being said, if we had known earlier, perhaps we could have tried to do even more than we did to improve your "mood" after you had what appeared to be a nightmare journey, with restricted internet access and then receiving a "massive" data bill which all, obviously, took a toll on your ability to enjoy everything that is on offer here.

We very much hope your experience won't deter you from visiting France in the future even though we won't have the pleasure of meeting you both again.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi

Funksjoner

Coronavirus

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Lokalprodukter

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Oppstilte telt

Temaer

Budsjett/backpacker

Fredelig

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskap

Tjenester

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Bondens marked i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Type

Mini (1-10 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Fritids-/fornøyelsespark i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Klatring i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Tennis i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Campingvogner og bobiler

Oppbevaringsfasiliteter for campingvogn

Sesongplasser

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • La Contie, Boisseuilh, Hautefort, Dordogne, Frankrike, 24390
  • Tidssone Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 45.2727°N 1.1685°E

Veibeskrivelse


When you reach La Contie, the site is at the last house on the right.

Lokale attraksjoner

A stay at Camping Belle Vue has to start with a trip in to Hautefort – the village has stunning little streets you’ll want to poke around, a museum of medicine and (overlooking the lot) a spectacular medieval château and gardens that eagle-eyed rom-dram fans may recognise.

Appetite for châteaux well and truly whetted? You won’t be let down around here: within about an hour’s drive of the site, you can traipse around the halls and gardens of Puymartin, Jumilhac, Castelnaud and Beynac.

Belle Vue is less than an hour from the shops, restaurants and sights of Périgueux and there are tons of scenic villages to explore if you’re looking for something fably French for your Insta. Terrasson, Tourtoirac and the walled-in village of Domme are highly recommended, and the latter two aren’t just gorge on the surface: their caves are top-notch too. If you’re feeling at home below the ground, Lascaux cave (35 minutes away) is a must for the prehistoric cave paintings.

A little closer to home base, explore the trails and villages of Perigord-Limousin Nature Park, or try something different with a truffle hunting trip at Domaine Truffier de Saleix.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Retningslinjer

Tillatt tidspunkt for ankomst/avreise

Camping og reising
Ankomst:  3 p.m. –  7 p.m.
Avvreise innen:  11 a.m.
Innkvartering på stedet
Ankomst:  3 p.m. –  6 p.m.
Avvreise innen:  11 a.m.

Camping Belle Vue retningslinjer for avbestilling

Ingen refusjoner innen 12 uker før ankomstdato.

Bestillinger kan ikke endres innen 1 dag(er) før ankomst.

Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Har du behov for å avbestille eller endre på bestillingen, gi beskjed så tidlig som overhodet mulig slik at andre får anledning til å bestille. Det kan være en god idé å kjøpe avbestillingsforsikring og forsikring for eiendeler/skade for reisen.

Legg merke til at depositumet ditt er betalt til Pitchup.com og er ikke refunderbart.

Betaling

Depositum som kan overføres under COVID-19. Camping Belle Vue vil belaste kortet for hele beløpet 12 uker før ankomst. Hvis ankomst er innen 12 uker, vil beløpet bli innhentet umiddelbart.

Leid innkvartering: Et depositum på € 100,00 (kr 1 058,94) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Depositum som kan overføres under COVID-19.

Skatt

Lokalt gebyr by på € 0,30 (kr 3,05) per person per natt minst 13 er ikke inkludert og må betales ved ankomst.

Betalingsmetoder som kan brukes på stedet

Kontant
Maestro
MasterCard
Visa

Betingelser og vilkår

Bestillingsbetingelser og-vilkår

  • Har Camping Belle Vue et svømmebasseng? Ja Se alle funksjoner
  • Er Camping Belle Vue hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Camping Belle Vue? A stay at Camping Belle Vue has to start with a trip in to Hautefort – the village has stunning little streets you’ll want to poke around, a museum of medicine and … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Camping Belle Vue?
    Camping og reising
    Ankomst:  3 p.m. –  7 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  3 p.m. –  6 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Camping Belle Vue? Fra kr 184,15 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt camping-belle-vue


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
Alle gjester som overnatter på campingplassen, må vise ID i resepsjonen og signere registreringsskjema.
At least one of the party members must be aged 18 or over.
Barn under 7 år har ingen adgang.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.

Basseng
Bare gjester av campingplassen har lov å bruke bassenget.
Please note there is no lifeguard on duty.
Utendørs svømmebasseng er åpent mellom 01/06 og 30/09 (væravhengig).

Besøkende
Besøkende må dra senest 7 p.m..
Besøkende må registreres i resepsjonen og betale avgift.

Ekstraelementer
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 1 dag(er) før ankomst.

Enheter
Du må følge retningslinjene fra administrasjonen når du setter opp telt/enhet og tilhørende utstyr.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Baren og/eller restauranten er åpen mellom 01/05 og 30/09.
Bestillinger er personlige og kan ikke overføres til andre.
Det er stilletid mellom 11 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Rabattkort og gavekort kan ikke benyttes ved bestillinger via Pitchup.com.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.

Hunder
Det er ikke tillatt å ta hunder med inn i overnattingsenheten.
Et gyldig vaksinesertifikat må følge med hunden.
Førerhunder er tillatt på stedet uten ekstra kostnad.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for hunderaser/blandingsraser som befinner seg på forbudslisten / listen over farlige hunder, eller følgende: Staffordshireterrier, pitbull terrier, amerikansk staffordshireterrier, rottweiler, alle typer Mastiff og Tosa.

Kjøretøy
Bilen er bare inkludert i prisen når du reiser med campingvogn eller telt. Ønsker du å ha med bil i tillegg til bobil/campingbil må du velge det som ekstraelement.
Ingen flytting eller bruk av kjøretøy mellom 9 p.m. og 7 a.m..
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leid innkvartering
Leid innkvartering: Et depositum på € 100,00 (kr 1 058,94) skal betales inn ved ankomst. Depositumet tilbakebetales ved avreise hvis ingen skader eller annet oppdages etter inspeksjon.

Leietid
Campingplassen er kun for familier (nære familiemedlemmer) og par – bestillinger for alle andre gruppetyper vil bli avslått.
Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Resepsjon
Resepsjonen er åpen fra 9 a.m. til noon og fra 2 p.m. til 9 p.m. mellom 01/05 og 30/09.

Sikkerhet
Åpen ild er forbudt.
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Skytevåpen ikke tillatt.

Tilleggsbetingelser

Units longer than 6 metres are not permitted.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk