Reserveer en beoordeel 3.143 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Camping Belle Vue

9,2
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 15,42/€ 18/AU$ 29,05/US$ 21,10/C$ 26,69/CHF 19,48/SEK 182,51/DKK 133,85/NOK 180,07/ISK 2.709/ARS 2.078,83/CLP 16.726/PEN 86,66/NZ$ 30,02/ZAR 314,70/PLN 82,90/R$ 112,55/CZK 457,99/RSD 2.114/HUF 6.423,89/RUB 1.529,76/CN¥ 136,42 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef specificaties op om een nauwkeurige prijs te krijgen

Camping Belle Vue

Algemeen

  • Kleine vriendelijke camping met uitzicht op een kasteel
  • Paradijs voor actieve types: wandelen, fietsen, quads, luchtballonnen
  • Minder dan een uur rijden van de stad Périgueux in de Dordogne

Je zult je camera zeker niet willen vergeten bij het inpakken voor jouw verblijf bij Camping Belle Vue, een kleine camping op vijf minuten rijden van het mooie dorp Hautefort in de Zuid-Franse regio Dordogne – tegen de tijd dat je weer vertrekt, zal deze volstaan met prachtige plaatjes.

Actieve types moeten regelrecht naar Belle Vue omdat er in de omgeving veel te doen is om hen bezig te houden: zo'n 100 kilometer aan paden doorkruist de Dordogne, dus wandelaars, fietsers, en ruiters worden op hun wenken bediend; en degenen die liever het water opgaan, kunnen kano- en kajakavonturen beleven in de buurt.

In de omgeving van Hautefort kun je ook quadrijden, ballonvaren, naar de tennisbaan van het dorp gaan of een vishengel uitwerpen in het meer. Terug op de camping kun je een duik nemen in het zwembad of ontspannen op het droge en de belle vues bewonderen over het landschap tot aan Château de Hautefort in de nabije omgeving.

Klaar om te eten? Je hebt talloze opties: loop naar het bar-restaurant voor een maaltijd waar je geen moeite voor hoeft te doen, haal wat boodschappen in de campingwinkel (of de supermarkt in Hautefort) om op de barbecue te grillen, of ga van het terrein af voor een traktatie in een van de restaurants binnen 10 minuten van Belle Vue. Elke ochtend wordt er ontbijt geleverd op de camping, zodat je met volle energie de rest van de dag aan kunt.

Let op

Het restaurant is geopend van 01/05 tot 30/09.

Deze camping ontvangt alleen gezinnen (directe familieleden) en koppels; reserveringen van andere groepen worden niet aangenomen.

Honden zijn niet toegestaan in de accommodaties.

Gasten jonger dan 7 zijn hier niet toegestaan.

Minstens één lid van het gezelschap dient 18 of ouder te zijn.

Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Het buitenzwembad is geopend tussen 01/06 en 30/09 (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.

Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.

Kampeerunits langer dan 6 meter zijn niet toegestaan.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

9,2

Algehele score gebaseerd op 5 beoordelingen

 

80% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

80% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Petit camping fort sympathique, personnel serviable et amical22-5-2021

Land van herkomst van de beoordeler: Frankrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Belle vue sur le château de Hautefort.
    Installations propres et soignées.
    Personnel aux petits soins.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Merci beaucoup pour votre avis très aimable; nous espérons vous revoir au futur.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

The warm welcome from Kal and Simon on our arrival …24-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk robert t.Bevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The warm welcome from Kal and Simon on our arrival and the comprehensive introduction to the small site was really a great start to our seven nights stay. The 4 course meals, served as a surprise entity each time we ate in the restaurant, were fabulous and very good value for money. Served at a leisurely pace we both thoroughly enjoyed the experience. Nothing was too much trouble for our hosts.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for the lovely review Robert; it was our absolute pleasure to meet you and to help you have an enjoyable stay. We are very touched by the kind words that you have said and we very much hope to see you again in the future.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Standaard-avatar

Pearl of a campsite! Definitely recommended..24-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Christopher C.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Fantastic site! Just about the most friendly hosts imaginable too..

    Facilities are very good (clean, functional and free to use), views are lovely and surrounding town excellent for spending some time at. Found this by chance but will definitely book again. Not a big site, but that is it's appeal - perfect for us and our 3 night stay.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for the very kind review; it was great to meet you both and to look after you. We're delighted that you had a good time and enjoyed what we offer ! We very much hope to see you again.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Lovely quiet site with a great view of the chateau.10-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor caravan en camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    The friendly welcome- everything explained with a drink on arrival. The pitch was a good size with shade from the lovely Indian Bean tree.
    The washing up, shower and toilet facilities were kept very clean and the recycling basket was emptied often.
    The pool was spotlessly clean and in very close proximity to all the pitches with 2 loungers and an umbrella for shade.
    We were given an order slip for breakfast and it was delivered to your pitch the next morning nicely presented in a basket.
    Our hosts were knowledgeable about the local area and on hand to answer any questions. We enjoyed the delicious International Food Evening with other guests which was prepared and served by our hosts and included a fun quiz. They will also prepare a meal any evening for those who did not want to cook. This is a beautiful quiet site with a stunning view of the chateau in Hautefort. Many of the other campers were regular returners, a testament to all the hard work of the hosts. We had a lovely stay, thank you.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for the lovely review; it really was our pleasure to look after you during your stay and we very much hope we'll see you again in the future.

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
Anonieme gebruiker

Site was clean, very basic facilities, not adults only as advertised30-5-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Small site, could have fresh croissants, pain au chocolat or bread delivered to your tent in the morning. Excellent meal on the first night.
    Very warm welcome from Simon & Cal.
    Clean facilities

    Ik was niet zo blij met: 

    Was supposed to be an adults only site, over 13’s only. This was not the case. There was a family with two very young children (one still in nappies) who were on a return visit. This was the main reason we booked this site so we were very disappointed.
    Grass on field was too long and as the weather was very wet our feet got soaking every time we left the tent.
    There were 2 communal toilets & 2 communal showers in a shed with a sink for washing up. There was no door to this building so it was extremely cold, although the showers themselves had hot water.
    Several mornings there was no toilet roll in the toilets, luckily we took our own.
    Wi-fi only available outside owners front door.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thanks for the review Steph and Stuart; we're delighted that you enjoyed the breakfast delivery and the meal and, of course, that you liked the welcome.

We do, as you know, work very hard to keep things spotlessly clean and it was a pleasure to see that you appreciated the cleanliness of our facilities in the barn.

As you can imagine, we were slightly disappointed to read your other comments and, indeed, we understand your disappointment; however, as we explained to you, there were some limitations in how we were able to market the campsite that might have caused the "misunderstanding".

It is a mystery that the grass was "too long" as, you may recall, it was cut during your stay although not on wet days as you might understand for obvious reasons: we do appreciate the frustration over the weather but, as you'll appreciate, that is something beyond our control and we are sure that you are not holding us responsible for that even though the effects of that were marked as areas that you disliked :)

We're sorry to hear that you found the shower block cold: it's not something that anyone has ever raised in over 11 years but we can certainly have a look at that. Obviously, you were aware, before you booked, that we were offering a countryside camping experience; with that in mind, such an experience does not always include the 5 Star luxuries that, perhaps, you might have been expecting.

With regard to the toilet roll, we did explain to you, upon arrival, that (as with many French campsites) we only supply two toilet rolls per day; it is a mystery though where all of that toilet roll went as, for the vast majority of your stay, there was only one other couple in addition to yourselves.

We're sorry that you were disappointed with the wifi, and it's location, but we did also explain this to you and, again, it is regrettable that the Pitchup website prevents us from providing more detail. However, we note that you made extremely good use of the wifi during your stay so we are pleased that it couldn't have been that bad for you.

Obviously, it would have been better if you could have raised the issues above prior to your departure day as we might have had an opportunity to address any areas that were within our control; however, sadly, we were denied that opportunity.

That being said, if we had known earlier, perhaps we could have tried to do even more than we did to improve your "mood" after you had what appeared to be a nightmare journey, with restricted internet access and then receiving a "massive" data bill which all, obviously, took a toll on your ability to enjoy everything that is on offer here.

We very much hope your experience won't deter you from visiting France in the future even though we won't have the pleasure of meeting you both again.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Voorzieningen

Coronavirus

Individuele ruimten in sanitaire voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Lokale producten

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Camping 2.0

Huurtent (opgezet)

Thema's

Budget/backpacker

Spectaculaire omgeving

Vredig

Wandelparadijs

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Mini (1-10 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Boerenmarkt in de buurt

Boodschappenwinkel in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Activiteiten in de buurt

Attractiepark in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsen in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Klimmen in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Tennis in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Caravans en Campers

Caravanstalling

Seizoensplaatsen

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • La Contie, Boisseuilh, Hautefort, Dordogne, Frankrijk, 24390
  • Tijdzone Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 45.2727°N 1.1685°E

Routebeschrijving


Als je bij La Contie aankomt, bevindt de camping zich bij het laatste huis aan de rechterkant.

Lokale bezienswaardigheden

Een verblijf bij Camping Belle Vue móét beginnen met een tripje naar Hautefort – het dorp heeft prachtige straatjes waar je door wilt ronddwalen, een medicijnmuseum en (om over alles uit te kijken) een spectaculair middeleeuws kasteel met tuinen die liefhebbers van romantische drama's misschien zullen herkennen.

Ben je nu opgewarmd voor meer châteaux? Je zult niet teleurgesteld worden: binnen ongeveer een uur rijden kun je door de zalen en tuinen van Puymartin, Jumilhac, Castelnaud en Beynac slenteren.

Belle Vue ligt op minder dan een uur van de winkels, restaurants en bezienswaardigheden van Périgueux en er zijn vele mooie dorpjes te verkennen als je op zoek bent naar iets fantastisch Frans voor op je Instagram. Terrasson, Tourtoirac en het ommuurde dorp Domme zijn echte aanraders, en de laatste twee zijn niet alleen prachtig boven de grond: hun grotten zijn ook bijzonder. Als je je wel thuis voelt onder de grond, is de grot van Lascaux (35 minuten) een must vanwege de prehistorische grotschilderingen.

Wat dichterbij huis kun je de paden en dorpen van Natuurpark Perigord-Limousin verkennen, of probeer iets anders met een truffeljacht bij Domaine Truffier de Saleix.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en camper
Aankomst:  15:00 –  19:00
Vertrek voor:  11:00
Accommodatie op het park
Aankomst:  15:00 –  18:00
Vertrek voor:  11:00

Annuleringsvoorwaarden van Camping Belle Vue

Geen terugbetaling mogelijk binnen 12 weken voor aankomst.

Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 1 dag(en) voor aankomst.

Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19. Camping Belle Vue zal het uitstaande bedrag 12 weken voor aankomst van je kaart afschrijven, of zal dit direct doen indien de aankomstdatum eerder valt dan over 12 weken.

Bij aankomst wordt een borg van € 100,00 in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Aanbetaling overdraagbaar tijdens COVID-19.

Belasting

Lokale stadsbelasting van € 0,30 per persoon per nacht ten minste 13 jaar oud is niet inbegrepen en dient bij aankomst te worden betaald.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant
Maestro
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

  • Heeft Camping Belle Vue een zwembad? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Is Camping Belle Vue hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Camping Belle Vue? Een verblijf bij Camping Belle Vue móét beginnen met een tripje naar Hautefort – het dorp heeft prachtige straatjes waar je door wilt ronddwalen, een medicijnmuseum en (om over alles uit te … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Camping Belle Vue?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  15:00 –  19:00
    Vertrek voor:  11:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  15:00 –  18:00
    Vertrek voor:  11:00
    Lees meer
  • Hoeveel kost een verblijf bij Camping Belle Vue? Vanaf € 18 (voor 1 nacht, 2 volwassenen) - prijzen kunnen veranderen afhankelijk van je datums en gezelschap. Controleer prijzen en beschikbaarheid

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met camping-belle-vue


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Staplaatsen/accommodaties worden bij aankomst toegewezen.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om hen te verzoeken te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Het restaurant is geopend van 01/05 tot 30/09.
Kortingskaarten en cadeaubonnen kunnen niet gebruikt worden bij reserveringen via Pitchup.com.
Reserveringen kunnen niet worden overgedragen aan derden.
Tussen 23:00 en 07:00 dient de rust gerespecteerd worden.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Deze camping ontvangt alleen gezinnen (directe familieleden) en koppels; reserveringen van andere groepen worden niet aangenomen.
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Dagbezoekers dienen de camping niet later dan 19:00 uur te verlaten.
Dagbezoekers moeten zich registreren en moeten betalen bij de receptie.

Extra's
In plaats van de – bij de prijs inbegrepen – auto('s) mag ook een motor/mogen ook motoren worden meegenomen.

Honden
Blindengeleidehonden zijn welkom; hieraan zijn geen extra kosten verbonden.
Honden moeten altijd aangelijnd en onder toezicht blijven.
Honden zijn niet toegestaan in de accommodaties.
Je moet in het bezit zijn van een geldig inentingsbewijs voor jouw hond.
Op deze camping zijn hondenrassen/kruisingen die in de 'lijst met hoog-risico honden op agressief gedrag' zijn opgenomen, niet toegestaan (zoals de pitbullterriër, tosa, Argentijnse dog en fila brasileiro). Ook de volgende rassen zijn niet welkom: de staffordshire-bulterriër, Amerikaanse staffordshireterriër, rottweiler en mastiff.

Huuraccommodatie
Bij aankomst wordt een borg van € 100,00 in rekening gebracht voor eventuele schade/schoonmaakkosten/verloren armbanden. Deze wordt bij vertrek terugbetaald als er na inspectie van de accommodatie geen schade e.d. is geconstateerd.

Receptie
De receptie is geopend van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 21:00 tussen 01/05 en 30/09.

Staplaatsen
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Toegang
Alle gasten die op de camping overnachten, moeten bij de receptie een geldig identiteitsbewijs tonen en de registratieformulieren invullen.
Gasten jonger dan 7 zijn hier niet toegestaan.
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.
Minstens één lid van het gezelschap dient 18 of ouder te zijn.
Toegang wordt alleen verleend na registratie bij de receptie.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Open vuur is verboden.
Vuurwapens zijn verboden.

Voertuigen
Commerciële voertuigen (voertuigen die gebruikt worden voor werk en/of het vervoeren van goederen of betalende passagiers) en voertuigen met reclameboodschappen zijn verboden op het terrein.
Houd er rekening mee dat een auto alleen bij het tarief is inbegrepen wanneer je met een tent of caravan reist. Indien je, naast jouw camper/kampeerbus, een auto wilt meenemen, selecteer dan de bijbehorende extra.
Op de staplaats mag slechts één auto geparkeerd worden. Extra voertuigen moeten op de aangegeven parkeerplaats worden gezet.
Tussen 21:00 en 07:00 mogen er geen voertuigen rijden.

Wijzigen van de reservering
Reserveringen kunnen niet worden gewijzigd binnen 1 dag(en) voor aankomst.

Zwembad
Alleen campinggasten hebben toegang tot het zwembad.
Het buitenzwembad is geopend tussen 01/06 en 30/09 (afhankelijk van de weersomstandigheden).
Houd er rekening mee dat er geen toezicht wordt gehouden door een badmeester/juffrouw.

Aanvullende voorwaarden

Kampeerunits langer dan 6 meter zijn niet toegestaan.

Sluit