Bestill og gi din mening om 3660 ferieparker og campingplasser i Norge, Europa og resten av verden

Vurdering av Feefo-tjeneste

Brook House Farm Camping and Caravan Site

8.8
Se priser og bestill
Fra £ 28/€ 32,58/AUD 51,34/USD 39,53/CAD 48,14/CHF 35,49/SEK 329,42/DKK 242,28/kr 329,45/ISK 4 783/ARS 3 763,12/CLP 28 742/PEN 153,92/NZD 55,37/ZAR 544,17/PLN 147,55/BRL 199,46/CZK 829,49/RSD 3 834/HUF 11 437,57/RUB 2 846,34/CNY 252,89 (for 1 natt, 2 voksne)

Hva med å skrive inn litt informasjon og motta en nøyaktig pris?

Brook House Farm Camping and Caravan Site

Generelt

  • Fredfull og usjenert gård ved breddene av Servern
  • Privat strekning i elva for fiske
  • Frokost, kafé, ildsted-utleie og gårdsbutikk med lokale produkter

What a lot there is to do around this peaceful and secluded Mid Wales site a short hop from the Wales/England border. Take your pick from fishing on Brook House Farm Camping and Caravan Site’s own stretch of the River Severn, hiring a bike to pedal around the Welsh Marches, or meandering around the nearby meadows for flora and fauna spotting… all in a lush countryside setting between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury.

You may be meandering between countries on day trips but one constant in all this is the pristine views on site, with the park set in pretty countryside on the banks of the River Severn with buzzards and the occasional red kite soaring overhead. A spotlessly clean shower block is to hand for guests' use, along with a washing-up area on site.

The site is based in the grounds of the Brook House Farm B&B, where you can have breakfast. Or tuck into nosh at the café, use the squeaky clean on-site kitchen, or hire a firepit to sizzle supper under the stars with local produce and essentials from the farm shop and well-stocked shop.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Legg merke til

Swimming in the lake is not allowed.

Please note that the toilet/shower facilities are unisex.

Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.

Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

If making a fire, the fuel, logs and coal have to be purchased on site.

At least one of the party members must be aged 18 or over.

Minimum spacing of 2 metres between pitches.

No children under 14 permitted in the adults-only camping field. Families are advised to book a pitch in the family field.


Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

8.8

Samlet vurdering basert på 237 vurderinger

 

87% ville anbefalt dette stedet til en venn.

86% ville overnattet her igjen.

  87% beskrevet som Fredelig ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Lovely welcome & facilities. We did drive straight passed the …06/16/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely welcome & facilities. We did drive straight passed the entrance so I wish I had called for directions. We didn't use the facilities but did use the onsite pub/café for drinks and cake which were very nice.

    A lot of families onsite, it was a very nice atmosphere and not at all noisy.

    Views were lovely and made a nice base for trips out.

    Ikke likt: 

    Would have liked a spot that wasn't next to the shower block though as we were looking forward to a lie in so the chit chat outside woke up up (not before the birds about 2 hours earlier, but that's to be expected in the countryside)

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Amazing place to relax with great food and drinks and friendly atmosph06/14/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaMark N.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Loved the people there, the owners couldn't do enough for you. Have us a choice of pitches and on the first night they invited us to sit with them and some others who have their caravans pitched there in the bar and had a great night. The toilets and showers were nice and clean and the afternoon tea and breakfast were amazing. Can't wait to go back with friends very soon. Highly recommended.

    Ikke likt: 

    Nothing

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Friendly staff.06/13/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaGraham M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Quiet site. Nice pitches.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
Anonym bruker

On-site bar and refreshments06/11/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for campingvogn på hardt underlag , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    On-site bar and refreshments

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

We had a lovely time, the area was really nice would recommend.06/10/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaRebecca M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Hytte på hjul Sycamore (ingen kjæledyr)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    The lodge itself was really nice, the bed was comfy, has a telly with freeview, everything you need in the kitchen to make food, outside the lodge was nice with a fire pit especially for the nighttime and for cooking aswell as having a cafe/bar with drinks. The staff and owner were really friendly and helpful, very welcoming, gave us leaflets of where to go with different actives and made sure we settled in, really reinsuring and approachable. The food was really nice, and the drinks were well priced with a nice new larger that they gave us a free sample of before purchase. Lots of scenery to be explored.

    Ikke likt: 

    Feel like the toilets could’ve been cleaned more, (overflowing bins). The postcode took us a few minutes out of the way which was confusing however not their fault. Feel like the cabin itself is a little bit over priced.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Enjoyable stay06/07/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaJohn M.Bekreftet

  • Spisstelt (kjæledyrvennlig)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    We liked the campsite itself, the main field where we stayed was very pleasant and spacious, with a nice relaxed atmosphere. Useful to have a bar/cafe on site, which had a nice outside seating area. A great area with loads of excellent walking and places to visit. Owner was helpful.

    Ikke likt: 

    We rented a bell tent which was close to £100/night. Whilst the tent is spacious you just get a bed (made up), a spare mattress plus an outdoor table and two chairs. I don't think that's amazing value, bearing in mind you could stay in a pretty nice B&B for that price! Admittedly prices are high everywhere at the time of writing, but next time I think we would go for a cabin or a standard pitch.
    The site could also do with more washroom facilities - it has two rooms with shower/WC/sink, one with WC only (no sink!), one washing-up room and a portaloo, which gets dirty quickly.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Excellent site.06/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaGraham M.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Great Location, friendly people, clean facilities and great location. Nothing was to much trouble.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Clean facilities, staff were very helpful and friendly06/05/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaSean G.MobiltelefonikonBekreftet

  • Spisstelt (kjæledyrvennlig)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Lovely quiet site loads of area for the kids to play
    The pottery shed bar is lovely and the breakfast waffles are a must try, we will be visiting again

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your lovely review. So glad you all had a great time and I look forward to welcoming you back in the near future.
Thanks Julia

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Everything was perfect06/01/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaRosie B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Everything was perfect

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so glad you enjoyed your stay. Julia

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

great location but too pricey for level of facilities so wont return.06/01/2021

Landet til anmelder: StorbritanniaMark J.Bekreftet

  • Plass for telt eller for tilhengertelt på gressplen , uten strøm (kun voksne)
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Location is Lovely. Camped on the river bank, field nice and flat. Bar and gardens are very nice with plenty on offer and a good amount of outside seating. We didnt have our kayak but it looked like it would be easy to launch from the river bank as a path goes down to the waters edge. Wood and fire pit available on site which we loved.

    Ikke likt: 

    Camping facilities left a bit to be desired. Toilet block a bit too far from camping field and wife really didnt want to use the portaloo located a bit closer as by saturday it was a little smelly and had a wet seat. 2 showers which also have toilets in (not nice if somebody has just done a smelly one) and only 1 extra toilet which didnt have a sink for hand washing. Toilet did have a sink in room next door but this was for dish washing really and on the morning I used the toilet for a sit down visit somebody was next door with a bowl of washing up so couldnt wash my hands. Also the showers had tiled floors with nothing for anti slip so as soon as somebody has showered the floor becomes quit slippy.

    The booking said Adults Only which is why we booked. (no young children on camping field) but unfortunately there was a crowd of 3 or 4 families in the middle of the field, all with young children. For the price we paid ( a little on the high side for the facilities) we didnt expect to get woken up early by a very upset screaming child on our adults only field.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Sorry that you didn't enjoy your stay. Unfortunately due to the heavy rain we had, we had to move some family's that was camping in the family field into the adult only field as the field was sodden.

Alt i alt
4
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Lokalprodukter

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Telt til leie

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Samlinger velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Nyttekjøretøy tillatt

Camping 2.0

Ekstra store teltplasser

Oppstilte telt

Pod-hytter

Sigøynervogner

Spisstelt

Vognhytter

Temaer

Avsidesliggende

Budsjett/backpacker

Fredelig

Luksus

Naturparadis

Paradis for vandringsfolk

Spektakulært landskap

Villmarkscamping

Tjenester

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Bondens marked i nærheten

Butikk i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Bondegård

Medium (26-50 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Fisking i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Klatring i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Sykling i nærheten

Tennis i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Vannaktiviteter i nærheten

Campingvogner og bobiler

Oppbevaringsfasiliteter for campingvogn

Sesongplasser

Spillvanntilkobling for campingvogner

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crew Green, Crewgreen, Powys, Wales, SY5 9AT
  • Tidssone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7325°N 2.9956°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Middletown (Powys): Breidden Hotel Coach Stop — 4.0 kilometer
Halfway House (Shrops): Coach Stop — 4.0 kilometer
Trewern (Powys) Bus Shelter — 6.5 kilometer
Togstasjoner
Welshpool Rail Station — 12.8 kilometer
Shrewsbury Rail Station — 16.8 kilometer
Gobowen Rail Station — 18.1 kilometer
Fergehavner
Porth Penrhyn Ferry Landing — 71.2 kilometer
Flyplasser
Liverpool John Lennon Airport — 68.0 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

Lace up your walking boots: with Brook House Farm midway between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury, it’s a shrewd place to stop to see the Shropshire Hills and Mid Wales on an active family hol.

Shropshire has over 3500 miles’ worth of right of way paths for longer distance hikes and shorter strolls; the 210-mile Severn Way passes along nearby for taking a hike along it on a day trip or stopping off at Brook Farm if you’re attempting it all. The Offa’s Dyke Path can be accessed from here too: the very helpful Brook House Farm owners can arrange a shuttle bus for you to join the trail if you let them know in advance.

For less tired feet, a plethora of outdoor pursuits within easy reach of the farm includes horse riding, mountain biking and golf; paragliding and lessons are available at nearby Rodney’s Pillar and the Long Mynd. Land some slippery characters by casting off on the River Severn: Brook House’s own stretch of river yields barbel into double figures, but there are shoals of other nearby spots to land salmon, trout and grayling. There are some commercial fisheries within 20 minutes’ drive to thrash things out at too, such as Weston Pool near Oswestry.

Once you’ve cleaned off your catch and soothed your sore feet, jump into the car for some historical highlights: the medieval fortress Powis Castle with its famous French and Italian garden; Shrewsbury Castle with the Shropshire Regimental Museum Trust; the Red Castle and Grotto Hill of the 18th-century Hawkstone Historic Park & Follies, and the town of Shrewsbury, with over 600 listed buildings.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Powis Castle & Garden (14.3 kilometer)
  • Much Wenlock Priory (33.1 kilometer)
  • Darby Houses (Ironbridge) (35.2 kilometer)

National Trust

  • Attingham Park Estate: Cronkhill (21.9 kilometer)
  • Attingham Park (22.8 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Har Brook House Farm Camping and Caravan Site et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Brook House Farm Camping and Caravan Site hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Brook House Farm Camping and Caravan Site? Lace up your walking boots: with Brook House Farm midway between Welshpool and Shropshire’s county town Shrewsbury, it’s a shrewd place to stop to see the Shropshire Hills and Mid Wales on … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Brook House Farm Camping and Caravan Site?
    Camping og reising
    Ankomst:  1 p.m. –  9:30 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  2 p.m. –  9:30 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Les mer
  • Hvor mye koster et opphold på Brook House Farm Camping and Caravan Site? Fra kr 329,45 (for 1 natt, 2 voksne) - prisene kan endres avhengig av valgt dato og antall personer. Sjekk priser og tilgjengelighet

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt brook-house-farm-camping-and-caravan-site


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Coronavirus
Minimum spacing of 2 metres between pitches.

Adgang
Adgang er først tillatt etter registreringen er fullført ved resepsjonen.
At least one of the party members must be aged 18 or over.
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Enheter tildeles ved ankomst.
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
There is no reception at this site. Please check in at the The Old Potting Shed Café/Bar (down the drive on the left hand side) instead.

Besøkende
Besøkende må registreres i resepsjonen og betale avgift.

Endringer på ferien din
Bestillinger kan ikke endres innen 7 dag(er) før ankomst.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 10:30 p.m. og 7 a.m., og det må følges.
Du trenger fisketillatelse (noe du må søke om i forkant).
Please note that the toilet/shower facilities are unisex.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.
This site Does have a catch-and-return fishing policy in place.

Hunder
Førerhunder er tillatt på stedet uten ekstra kostnad.
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.
Ingen adgang på campingplassen for raser/blandingsraser som er på listen over farlige hunder.

Kjøretøy
Kommersielle kjøretøy (kjøretøy med arbeidsrelatert formål, transportere varer eller passasjerer mot betaling) og kjøretøy med firmalogo er ikke tillatt på stedet.
Kun én bil kan parkeres på plassen. Øvrige biler skal parkeres på anviste plasser.

Leid innkvartering
Enheten skal etterlates ren og ryddig. Et gebyr på £ 50,00 (kr 585,14) må betales for enheter som ikke er rengjort ved avreise.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
If making a fire, the fuel, logs and coal have to be purchased on site.
Swimming in the lake is not allowed.

Tilleggsbetingelser

No children under 14 permitted in the adults-only camping field. Families are advised to book a pitch in the family field.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Lukk