Reserveer en beoordeel 3.321 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Llechrwd Riverside Campsite

7,7

Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.

Als je de eigenaar van de camping bent, dan kun je reserveringen via Pitchup.com krijgen door voeg je bedrijfsgegevens toe.

Algemeen

  • In het dal van Ffestiniog en het Snowdonia National Park
  • Aan de oevers van de rivier de Dwyryd
  • Wc’s, douches en ruime badkamer met invalidentoegang

Llechrwd Riverside Campsite ligt op 10 minuten rijden van Blaenau Ffestiniog in de fantastische Vale of Ffestiniog, aan de oevers van de rivier de Dwyryd en met uitzicht over de bergen rond het nationale park.

Als je een lange rit hebt gemaakt om hier te komen (of de auto een dagje wilt laten staan), is het ongetwijfeld goed nieuws dat je er heel gemakkelijk te voet op uit kunt vanaf de camping: loop de poort uit om tussen wilde bloemen te fladderen, of maak een korte autorit voor een wandeling langs een meer. Bovendien zit je hier goed voor nog veel meer dagen uit in Noord-Wales, zoals naar leisteengrotten, een Italiaansachtig dorpje en vintagespoorwegen.

De voorzieningen zijn hier tot de essentie beperkt: er zijn toiletten, gratis warme douches, en een grote badkamer voor mindervalide gasten. Ook aanwezig zijn een afwasruimte, chemisch afvalpunt, wasmachine en droger.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig zoekopdracht…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

7,7

Algehele score gebaseerd op 65 beoordelingen

 

69% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

72% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

58% omschreven als Spectaculaire omgeving ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi



Alleen beoordelingen van de afgelopen 30 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Anonieme gebruiker

Excellent facilities that were cleaned regularly. No issues at all!10-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent, voor vouwwagen of voor caravan op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Amazing campsite, with a river. Owners were very mindful of the COVID19 and put measurements in place to ensure that everyone was safe during their stay. Would highly recommend.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review and we are very pleased that you enjoyed your stay at Llechrwd

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Campsite would not refund money11-8-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent, voor vouwwagen of voor caravan op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Blaenau Ffestiniog was well placed for the mountains we wished to visit and our privately booked B&B was beautiful. Campsite has done itself a disservice due to poor customer services.

    Ik was niet zo blij met: 

    Unable to confirm stay so had to book b&b

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Friendly and helpful management11-7-2020

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk AnoniemMobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Unfortunately weren’t able to accommodate our stay as they were unable to open (coronavirus!) however handed the situation brilliantly. Management of the site seem lovely.

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi

Stunning location but does need to be cleaner16-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk James G.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent, voor vouwwagen of voor caravan op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Scenery, friendly staff, good location close to Portmadog

    Ik was niet zo blij met: 

    Facilities were sufficient for the number of people staying at the same time as us however I imagine there would be a queue for the showers if the site is busy!

    No evidence that the facilities were regularly cleaned and the soap dispensers in the toilets were empty. Some other reviews mentioned the road noise, whilst present we did not find this too intrusive and there are very few cars at night.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review.
One of our showers was closed for repair during your stay. We are well within the recommended ratio of showers/toilets for the number of campers we allow.
The facilities are cleaned regularly but at the end of a busy season are naturally looking a bit tired.
They will all be freshly repainted in time for the 2020 season.

Algemeen
6
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Nice views, tidy camp site15-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Andrew B.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nice views, tidy camp site

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review
We are glad that you liked our site and hope that you will visit us again.

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Nothing.9-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Rosie V.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing.

    Ik was niet zo blij met: 

    Beware fellow campers.

    It's so disappointing that this site is described as 'pleasingly peaceful'. Having had a horrendous night's sleep near caused by the closeness of the road, I can whole-heart idly confirm, it's far from quiet and the hedges in the site do nothing to help.

    We couldn’t sleep due to noise from road so left after 1 night. No refunds given for false advertising which really put a dampen on our holiday. We camped all over Snowdonia and this was the only place we had problems. There's nothing nice I could say about this experience because of feeling tricked and ripped off. Awful.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review.
I’m sad that you didn’t enjoy your stay here but have to say that you were given the choice of where to pitch and you chose to go on the part of the site that was closest to the road. Had you told me you were having a problem with the road, I would have suggested that you move to the lower part of the site next to the river and much further from the road. Unfortunately, you emailed me long after you had left the site by which time it was too late for me to suggest this to you.
The road can be noisy in busy periods but there is virtually no traffic in the middle of the night. It is just an odd car passing through from time to time.

Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi

Friendly welcome. Facilities were good and clean, and stocked with …6-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk John G.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Friendly welcome.
    Facilities were good and clean, and stocked with soap and lavatory paper.
    Pitches were level, tidy, reasonably large and well spaced.
    Beautiful scenery from the site.

    Ik was niet zo blij met: 

    The site was fine. I left a day early because of the weather - there's no escape when you're camping with a motorbike!

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your review.
We are glad that you liked our site but are sorry that the weather wasn’t very nice for you.
Hope you will visit again

Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Location was excellent, facilities were clean. Ideal for a trip …5-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Michael L.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent op gras zonder elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Location was excellent, facilities were clean. Ideal for a trip to explore the whole of the Snowdonia area.

    Ik was niet zo blij met: 

    Nothing, it was great.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

Thank you for your lovely reviews
We are so pleased that you liked our site and hope that you will visit us again

Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Facilities2-9-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Robert P.MobieletelefoonpictogramBevestigd

  • Staplaats voor camper op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Facilities

    Ik was niet zo blij met: 

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Beautiful surroundings and good solid electric hook up.31-8-2019

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Kevin T.Bevestigd

  • Staplaats voor een tent, voor vouwwagen of voor caravan op gras , met elektriciteit
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Beautiful surroundings and good solid electric hook up.

    Ik was niet zo blij met: 

    WC and shower facilities were dirty and not well maintained. No soap in dispensers in toilets, spiders webs everywhere. Water was warm most of the time but showers were a bit old-school.

    We left three days early as our sleep was disrupted horrendously by not one but two snoring warthogs in nearby tents. We moved our pitch from the first one after the first two nights, only to be greeted by another next door to us in our second pitch on the third night. We had earplugs, pillows over our heads and background rain sounds on our phone to try and drown out the snoring, but it could still be clearly heard. It was awful. We gave in on the third night, packed an overnight bag and drove to a hotel in Caernarfon at 12.30am, just to try and get some sleep. We came back the next morning, packed our stuff and left.

    Obviously this isn't the site's fault, but overall we didn't have a good experience here.

    Vertaal (Mogelijk gemaakt door Google Translate )
Van de manager...

The WC and showers are regularly cleaned and are all freshly painted at the beginning of each season. We don’t gut the building and replace everything regularly as that would be very bad for the environment (more rubbish in landfill) which is very important to us and to anyone who cares about the environment.
I think your rating reflects your bad experience of having snoring campers next door which is unfortunate but not within our control. We did say that you could move to any pitch you wanted.

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Netheid
Wifi
(Geen beoordeling)

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Composttoilet

Douche aanwezig

Draagbaar toilet

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Hondenpark

Internetaansluiting

Openbare telefoon

Parkeren bij staplaats/accommodatie

Toiletgebouw

Toiletten in pub

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Groepen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Schoolgroepen welkom

Studentengroepen welkom

Regels

Barbecue voorzien

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Spectaculaire omgeving

Faciliteiten

Afvoerpunt chemische toiletten

Gasflessen aanwezig

Geen drinkwaterpunt

Geen stromend water

Geen warm water

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Oplaadpunt(en) voor elektrische auto's

Recycling

Type

Klein (11-25 staplaatsen)

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Hondenuitlaatplaats in de buurt

Openbaar vervoer in de buurt

Activiteiten in de buurt

Binnenzwembad in de buurt

Fietsverhuur in de buurt

Golfen in de buurt

Kanoën/kajakken in de buurt

Klimmen in de buurt

Mountainbiken in de buurt

Paardrijden in de buurt

Restaurant in de buurt

Locatie

[[ campsite.name ]]
Deze camping/dit vakantiepark neemt momenteel geen reserveringen via Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Maentwrog, Blaenau Ffestiniog, Gwynedd, Wales, LL41 4HF
  • Tijdzone Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.9521°N 3.9687°W

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Sportsman — 11,4 kilometer
Tesco — 11,4 kilometer
Market Square — 11,7 kilometer
Treinstation
Tan-y-Bwlch Ffestiniog Railway Station — 2,9 kilometer
Blaenau Ffestiniog Rail Station — 5,1 kilometer
Llandecwyn Rail Station — 6,9 kilometer
Veerhavens
Barmouth Ferry Landing — 26,5 kilometer
Porth Penrhyn Ferry Landing — 26,9 kilometer
Vliegvelden
Anglesey Airport — 50,7 kilometer

Routebeschrijving


Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Routebeschrijving krijgen' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

De Vale of Ffestiniog heeft drie van de meest bezochte attracties in Noord-Wales: begin bij de kop van de vallei en de Llechwedd Slate Caverns om de mijnwerkerstramlijn te nemen of duik diep in een mijn via de kabelspoorweg; verken het Italiaanse dorp Portmeirion, dat beroemd is geworden door de serie The Prisoner; en maak een rit op de smalspoorlijn Ffestiniog Railway, die van Blaenau Ffestiniog naar Porthmadog loopt.

De winkels, een recreatiecentrum, bioscoop, haven, maritiem museum, golfbaan, cafés en restaurants van Porthmadog moeten ook worden verkend als je daar bent, voordat je een ouderwets tochtje maakt op de Welsh Highland Railway van hier naar Caernarfon via Beddgelert.

Buitenmensen kunnen de nieuwe bergafwaartse fietspaden van Antur Stiniog bij de Llechwedd Slate Caverns volgen; wandelen of klimmen in de bergen van Moelwyn en Manod; het lager gelegen bos en meer in Tan-Y-Bwlch verkennen; de zesenhalve kilometer strand van Harlech en de kleinere baaien in Borth-y-Gest bezoeken, of zoveel mogelijk van het Welsh Coastal Path afleggen.

In Harlech kun je naar het theater, de golfbaan, Harlech Castle en de kleinere ruïne van Criccieth Castle in de buurt; als kastelen jouw Welshe vakantiebestemming zijn, zijn die van Caernarfon en Conwy binnen een uur rijden te bereiken.

Niet te missen bezienswaardigheid

  • Portmeirion Gardens (9,7 kilometer)
  • Ffestiniog Railway (11,1 kilometer)
  • Welsh Highland Railway (Porthmadog) (11,3 kilometer)

National Trust

  • Ty^ Mawr Wybrnant (14,0 kilometer)
  • Plas Newydd Country House and Gardens (32,6 kilometer)

Fietsroutes

Ontdek lokale routes op het National Cycle Network: bijna 20.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina zijn hemelsbreed berekend – controleer daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

  • Heeft Llechrwd Riverside Campsite een zwembad? Nee Bekijk alle faciliteiten
  • Is Llechrwd Riverside Campsite hondvriendelijk? Ja Bekijk alle faciliteiten
  • Welke attracties liggen in de buurt van Llechrwd Riverside Campsite? De Vale of Ffestiniog heeft drie van de meest bezochte attracties in Noord-Wales: begin bij de kop van de vallei en de Llechwedd Slate Caverns om de mijnwerkerstramlijn te nemen of duik … Lees meer
  • Wanneer kan ik in- en uitchecken bij Llechrwd Riverside Campsite?
    Tent, caravan en camper
    Aankomst:  14:00 –  22:00
    Vertrek voor:  11:00
    Accommodatie op het park
    Aankomst:  14:00 –  22:00
    Vertrek voor:  11:30
    Lees meer

Sluit

Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met llechrwd-riverside-campsite


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Aankomst en vertrek
Geen restituties of kortingen bij slecht weer, late aankomst of vroeg vertrek.
Laat het de camping zo spoedig mogelijk weten als je laat aankomt. Jouw reservering wordt 24 uur lang vastgehouden. Hierna behoudt het management zich het recht voor om de accommodatie te verhuren aan andere gasten.

Algemeen
Het management heeft het recht om gasten toegang te weigeren of om gasten te verzoeken om te vertrekken indien er misdragingen plaatsvinden. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een restitutie.
Radio, muziek en televisie moeten altijd op een laag volume staan. Deuren en achterkleppen van auto's dienen zachtjes te worden gesloten.
Tussen 22:00 en 09:30 dient de rust gerespecteerd worden.
Wanneer je een klacht hebt, geef deze dan direct door bij de receptie. Klachten die niet tijdens je verblijf aan de directie worden gemeld, kunnen wij na jouw vertrek niet meer behandelen.

Bezetting
Groepsreserveringen voor 2 of meer personen of onderkomens (bijvoorbeeld tenten, caravans, campers of accommodaties) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.
Groepsreserveringen voor 4 volwassenen of meer zijn niet toegestaan (met uitzondering van koppels en directe familieleden).
Het reserveren voor vrijgezellenfeesten is niet toegestaan via Pitchup.com.
Reserveringen van 4 of meer personen van hetzelfde geslacht (koppels uitgezonderd) zijn niet toegestaan via Pitchup.com.

Bezoekers
Dagbezoekers dienen de camping niet later dan 20:00 te verlaten.
Dagbezoekers moeten zich registreren en betalen bij de receptie.

Extra's
Motor(en) mogen meegenomen worden in plaats van de, bij de prijs inbegrepen, auto('s).

Honden
Honden moeten altijd aan de lijn en onder toezicht blijven.

Huuraccommodatie
Je accommodatie moet schoon en netjes worden achtergelaten. Een bedrag van £ 50,00 (€ 56,58) wordt bij vertrek in rekening gebracht indien de accommodatie niet schoon is.

Staplaatsen
Volg de aanwijzingen van het management bij het opzetten van jouw tent of het opstellen van andere kampeeruitrustingen.

Toegang
Minderjarigen (18-) dienen te worden vergezeld door een ouder en/of officiële voogd.

Veiligheid
Barbecues zijn toegestaan, maar alleen als ze de grond niet raken, en ze moeten altijd onder toezicht van een volwassene staan.
Vuurwapens zijn verboden.

Voertuigen
Houd er rekening mee dat een auto alleen bij het tarief is inbegrepen wanneer je met een tent of caravan reist. Indien je, naast jouw camper/kampeerbus, een auto wilt meenemen, selecteer dan de bijbehorende extra.
Tussen 23:00 en 07:00 mogen er geen voertuigen rijden.

Aanvullende voorwaarden

Er zijn twee rivieren die grenzen aan Llechrwd Riverside Campsite. Houd alsjeblieft je kinderen in de gaten: zelfs als de rivier laag is, kunnen de kinderen nog steeds in de problemen komen. Alle rivieren kunnen overstromen bij extreme weersomstandigheden.

Standaard elektrische huishoudelijke apparaten (zoals waterkokers of broodroosters) zijn niet toegestaan: zorg ervoor dat je alleen elektrische apparaten gebruikt die geschikt zijn om te kamperen.

Vanwege de ingang van de camping zijn voertuigen langer dan 6,3 meter niet toegestaan.

Sluit