Book 5344 campingplasser, glampingplasser og ferieparker over hele Storbritannia, Europa og Amerika

Vurdering av Feefo-tjeneste

Llechrwd Riverside Campsite

6.6

Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.

Hvis du er eier av dette stedet, kan du begynne å motta bestillinger gjennom Pitchup.com og legge til bedriftsinformasjon.

Generelt

  • I Ffestiniog-dalen i Snowdonia nasjonalpark
  • På breddene av Dwyryd-elva
  • Toaletter, dusjer og romslig bad tilrettelagt for bevegelseshemmede

What a smashing Snowdonia spot this is: Llechrwd Riverside Campsite is a 10-minute drive from Blaenau Ffestiniog in the fably scenic Vale of Ffestiniog, on the banks of the River Dwyryd and with gorgeous views towards the mighty mountains around the national park.

If you've had a lengthy drive to get here (or fancy abandoning your wheels for the day), you'll no doubt be chuffed to hear that you can get out for a walk most easily from the site: you need only trot out through the gates to wander through a wildflower meadow or take a short drive for a lakeside walk. Beyond that, you're well placed for heaps more North Wales days out: get ready for slate caverns, an arresting Italianate village, vintage railways, hikes, bike rides and quite a lot more.

This is a pleasingly peaceful site, with facilities kept to the essentials to avoid messing with the rural vibes. The folks here have done a fine job with those essentials though: there are plenty of toilets to go round, free hot showers, and a large accessible bathroom for disabled guests or those who need a bit of space to hose off wriggly kids. A washing-up room, chemical disposal point, washing machine and tumble dryer are also on site.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Ankomst:
Avreise: (2 netter)
Reisfølge:

Rediger søk…

Klikk/trykk én gang for å velge ankomstdag, og én gang til for avreisedag.


Bestille som en gruppe?

Vurderinger

6.6

Samlet vurdering basert på 7 vurderinger

 

29% ville anbefalt dette stedet til en venn.

71% ville overnattet her igjen.

  69% beskrevet som Spektakulært landskap ?

Flere vurderinger

Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi



Viser kun vurderinger for de siste 30 månedene.

Tilbakestill filtre
Kundevurderinger på andre språk vises nedenfor.
Anonym bruker

Excellent facilities that were cleaned regularly. No issues at all!08/10/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt, for tilhengertelt eller for campingvogn på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Amazing campsite, with a river. Owners were very mindful of the COVID19 and put measurements in place to ensure that everyone was safe during their stay. Would highly recommend.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review and we are very pleased that you enjoyed your stay at Llechrwd

Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Campsite would not refund money08/11/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt, for tilhengertelt eller for campingvogn på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Blaenau Ffestiniog was well placed for the mountains we wished to visit and our privately booked B&B was beautiful. Campsite has done itself a disservice due to poor customer services.

    Ikke likt: 

    Unable to confirm stay so had to book b&b

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
(Ingen vurdering)
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
(Ingen vurdering)
Wifi
(Ingen vurdering)
Anonym bruker

Friendly and helpful management07/11/2020

Landet til anmelder: StorbritanniaAnonymMobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for telt på gressplen , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Unfortunately weren’t able to accommodate our stay as they were unable to open (coronavirus!) however handed the situation brilliantly. Management of the site seem lovely.

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Alt i alt
10
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi

Stunning location but does need to be cleaner09/16/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaJames G.Bekreftet

  • Plass for telt, for tilhengertelt eller for campingvogn på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Scenery, friendly staff, good location close to Portmadog

    Ikke likt: 

    Facilities were sufficient for the number of people staying at the same time as us however I imagine there would be a queue for the showers if the site is busy!

    No evidence that the facilities were regularly cleaned and the soap dispensers in the toilets were empty. Some other reviews mentioned the road noise, whilst present we did not find this too intrusive and there are very few cars at night.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review.
One of our showers was closed for repair during your stay. We are well within the recommended ratio of showers/toilets for the number of campers we allow.
The facilities are cleaned regularly but at the end of a busy season are naturally looking a bit tired.
They will all be freshly repainted in time for the 2020 season.

Alt i alt
6
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Nice views, tidy camp site09/15/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaAndrew B.MobiltelefonikonBekreftet

  • Plass for bobil på gressplen , med strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Nice views, tidy camp site

    Ikke likt: 

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review
We are glad that you liked our site and hope that you will visit us again.

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Nothing.09/09/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaRosie V.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Nothing.

    Ikke likt: 

    Beware fellow campers.

    It's so disappointing that this site is described as 'pleasingly peaceful'. Having had a horrendous night's sleep near caused by the closeness of the road, I can whole-heart idly confirm, it's far from quiet and the hedges in the site do nothing to help.

    We couldn’t sleep due to noise from road so left after 1 night. No refunds given for false advertising which really put a dampen on our holiday. We camped all over Snowdonia and this was the only place we had problems. There's nothing nice I could say about this experience because of feeling tricked and ripped off. Awful.

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review.
I’m sad that you didn’t enjoy your stay here but have to say that you were given the choice of where to pitch and you chose to go on the part of the site that was closest to the road. Had you told me you were having a problem with the road, I would have suggested that you move to the lower part of the site next to the river and much further from the road. Unfortunately, you emailed me long after you had left the site by which time it was too late for me to suggest this to you.
The road can be noisy in busy periods but there is virtually no traffic in the middle of the night. It is just an odd car passing through from time to time.

Alt i alt
2
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi

Friendly welcome. Facilities were good and clean, and stocked with …09/06/2019

Landet til anmelder: StorbritanniaJohn G.Bekreftet

  • Plass for telt på gressplen , uten strøm
  • Anbefaler gjerne til venner   Besøker gjerne igjen
  • Likt: 

    Friendly welcome.
    Facilities were good and clean, and stocked with soap and lavatory paper.
    Pitches were level, tidy, reasonably large and well spaced.
    Beautiful scenery from the site.

    Ikke likt: 

    The site was fine. I left a day early because of the weather - there's no escape when you're camping with a motorbike!

    Oversett (Drevet av Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review.
We are glad that you liked our site but are sorry that the weather wasn’t very nice for you.
Hope you will visit again

Alt i alt
8
Sted
Valuta for pengene
Innkvartering
Fasiliteter/aktiviteter
(Ingen vurdering)
Kundeservice
Barnevennlighet
(Ingen vurdering)
Renslighet
Wifi
(Ingen vurdering)

Funksjoner

Fritidsaktiviteter på stedet

Bar eller klubbhus

Barneklubb

Fisking

Innendørs basseng

Kveldsunderholdning

Lekeplass

Restaurant/Kafé på plassen

Spillerom

Sykkelutleie

TV-rom

Takeaway

Tennis

Treningssenter

Utendørs basseng

Vannsport

Bekvemmeligheter på stedet

Badekar tilgjengelig

Bilparkering ved plassen/enheten

Composting toilet

Dog park

Dusj tilgjengelig

Familietoaletter

Fasiliteter for bevegelseshemmede

Gratis WiFi

Henting fra offentlig transport

Internettilgang

Ispakkekjøling

Matbutikk

Myntvaskeri

Offentlig telefon

Oppvaskområde

Portaloo

Pub toilets

Toalettblokk

Tørkerom

WiFi

Grupper velkomne

Familievennlig

Grupper av samme kjønn velkomne

Motorsykkelvennlig

Skoleklasser velkomne

Studentgrupper velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tillatt

Grilling tillatt

Hunder tillatt

Hunder tillatt hele året

Nyttekjøretøy tillatt

Temaer

Spektakulært landskap

Tjenester

Electric car charging point(s)

Fornybar energi

Gassflasker tilgjengelig

Ladefasiliteter

No drinkable water point

No hot water

No running water

Resirkulering tilgjengelig

Tømming av kjemisk avfall

Bekvemmeligheter i nærheten

Bar i nærheten

Dog walk nearby

Offentlig transport i nærheten

Type

Små (11-25 plasser)

Fritidsaktiviteter i nærheten

Golf i nærheten

Hesteridning i nærheten

Innendørs basseng i nærheten

Kano/Kajakk i nærheten

Klatring i nærheten

Restaurant i nærheten

Sykkelutleie i nærheten

Terrengsykling i nærheten

Sted

[[ campsite.name ]]
Dette stedet mottar foreløpig ikke bestillinger på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Maentwrog, Blaenau Ffestiniog, Gwynedd, Wales, LL41 4HF
  • Tidssone Europe/London GMT (GMT+00:00)   GPS 52.9521°N 3.9687°W

Nærmeste transport

Busstasjoner
Sportsman — 11.4 kilometer
Tesco — 11.4 kilometer
Market Square — 11.7 kilometer
Togstasjoner
Tan-y-Bwlch Ffestiniog Railway Station — 2.9 kilometer
Blaenau Ffestiniog Rail Station — 5.1 kilometer
Llandecwyn Rail Station — 6.9 kilometer
Fergehavner
Barmouth Ferry Landing — 26.5 kilometer
Porth Penrhyn Ferry Landing — 26.9 kilometer
Flyplasser
Anglesey Airport — 50.7 kilometer

Veibeskrivelse


Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din ved å bruke Få veibeskrivelse-knappen ovenfor.

Lokale attraksjoner

The Vale of Ffestiniog has three of the most visited attractions in north Wales: start off at the head of the valley and the Llechwedd Slate Caverns to take the miners' tramway or head deep into a mine via the funicular railway; explore the Italianate village Portmeirion made famous by TV series The Prisoner; and count yourself in too for a run on the narrow-gauge Ffestiniog Railway, running the length of the valley from Blaenau Ffestiniog to Porthmadog.

The shops, a leisure centre, a cinema, harbour, maritime museum, golf course, cafés and restaurants of Porthmadog should be investigated once there, before a vintage trip on the Welsh Highland Railway from here to Caernarfon via Beddgelert.

There are bike trails of Antur Stiniog at Llechwedd Slate Caverns, or you could try hill walking or climbing at the Moelwyn and Manod mountains. The lower level forest and lake walks at Tan-Y-Bwlch are also a good option, as is hiking the four miles of sand at Harlech Beach and the smaller bays at Borth-y-Gest, or tackling as much as poss of the Welsh Coastal Path.

While you’re at Harlech, look out for the theatre, golf course, Harlech Castle and the smaller ruin of Criccieth Castle nearby; if castles are your thing,Caernarfon and Conwy can be reached within an hour's drive.

Oversett (Drevet av Google Translate)

Må ses

  • Portmeirion Gardens (9.7 kilometer)
  • Ffestiniog Railway (11.1 kilometer)
  • Welsh Highland Railway (Porthmadog) (11.3 kilometer)

National Trust

  • Ty^ Mawr Wybrnant (14.0 kilometer)
  • Plas Newydd Country House and Gardens (32.6 kilometer)
Legg merke til: Alle avstander på siden er beregnet ut fra luftlinje – kontroller faktisk avstand basert på reisemåten din.

  • Har Llechrwd Riverside Campsite et svømmebasseng? Nei Se alle funksjoner
  • Er Llechrwd Riverside Campsite hundevennlig? Ja Se alle funksjoner
  • Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Llechrwd Riverside Campsite? The Vale of Ffestiniog has three of the most visited attractions in north Wales: start off at the head of the valley and the Llechwedd Slate Caverns to take the miners' tramway … Les mer
  • Når kan jeg sjekke inn på og sjekke ut av Llechrwd Riverside Campsite?
    Camping og reising
    Ankomst:  2 p.m. –  10 p.m.
    Avvreise innen:  11 a.m.
    Innkvartering på stedet
    Ankomst:  2 p.m. –  10 p.m.
    Avvreise innen:  11:30 a.m.
    Les mer

Lukk

Ditt krav blir sendt…

Lukk

Kontakt llechrwd-riverside-campsite


Lukk

Betingelser og vilkår

Les gjennom betingelsene og vilkårene til parken under og betingelsene og vilkårene til Pitchup.com.

Adgang
Personer under 18 år må være i følge med sine foreldre eller verge.

Ankomst og avreise
Ingen refusjon/rabatt gis grunnet dårlig vær, sene ankomster, eller tidligere avreiser.
Sene ankomster må meldes til campingplassen/parken så raskt som mulig. Bestillingen din holdes i 24 timer. Deretter forbeholder administrasjonen retten til å leie ut enheten til andre.

Besøkende
Besøkende må dra senest 8 p.m..
Besøkende må registreres i resepsjonen og betale avgift.

Ekstraelementer
Du kan ta med motorsykkel/motorsykler i stedet for inkludert bil/inkluderte biler.

Enheter
Du må følge retningslinjene fra administrasjonen når du setter opp telt/enhet og tilhørende utstyr.

Generelt
Administrasjonen forbeholder seg retten til å nekte adgang eller avslutte oppholdet til gjester som har en upassende oppførsel. Ingen refusjon gis.
Det er stilletid mellom 10 p.m. og 9:30 a.m., og det må følges.
Radio, musikk og TV-apparater må være innstilt på lavt volum. Bildører og bagasjeluker må lukkes uten bråk.
Ta umiddelbart kontakt med resepsjonen om du har grunn til klage. Klager som ikke rapporteres til de ansatte mens du fortsatt befinner deg på feriestedet, kan ikke håndteres etter at du har dratt.

Hunder
Hunder skal være i bånd og under oppsyn til enhver tid.

Kjøretøy
Bilen er bare inkludert i prisen når du reiser med campingvogn eller telt. Ønsker du å ha med bil i tillegg til bobil/campingbil må du velge det som ekstraelement.
Ingen flytting eller bruk av kjøretøy mellom 11 p.m. og 7 a.m..

Leid innkvartering
Enheten skal etterlates ren og ryddig. Et gebyr på £ 50,00 (kr 652,95) må betales for enheter som ikke er rengjort ved avreise.

Leietid
Bestillinger med 4 eller flere personer av samme kjønn (unntatt par) er ikke tillatt via Pitchup.com.
Gruppebestillinger av 2 eller flere enheter (f.eks. telt, campingvogn, bobil eller leid innkvartering) som reiser sammen, er ikke tillatt via Pitchup.com.
Gruppebestillinger for 4 eller flere voksne som reiser sammen, er ikke tillatt (dette gjelder ikke for par eller nære familiemedlemmer).
Ingen utdrikningslag tillatt via Pitchup.com.

Sikkerhet
Det er lov å grille, men grillen må heves over bakken og være under oppsyn av en voksen til enhver tid.
Skytevåpen ikke tillatt.

Lukk